Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
patriota ktos tutaj kłamie.
Glinik 1 raz trafia auto NP na światłach,okopując je ale po przejechaniu swiateł gdy zatrzymujemy sie i dojezdza 2 auto Np juz chetnych nie ma od Was(akcja była juz opisywana)2 raz Glinik trafia auto w którym jadą piłkarze naszego klubu(wiem ze nie uwierzysz ale nawet personalne namiary moge na nich dac)urywacie lusterko i okopujecie auto i tyle.Po tej akcji poskarżyli się nam i stąd akcja w której juz nie byli juz skorzy do kozaczenia.Był taki jeden!!! przypadek ze obiliscie konkretnych chłopaków którzy w osiedle wjechali wam jednym autem po powrocie w tamtym roku z meczu w Sanoku,procenty szumiały a ze w Sanoku nic się nie dzialo to postanowili wjechac w Gorlice bo Glinik wracał wtedy ze swojego meczu i trafili na duzo liczniejszą grupę.4 walczyło z prawie20 osób i dostali chłopaki becki to fakt.
No i jeszcze nasz sparing z wami w zimie gdy do Gorlic dojechalismy z Saczersami w 160 osób ale niestety nie zaszczyciliscie obecnoscia własnego stadionu więc ruszylismy ze zmiennym szczęsciem w osiedla.
Zgodze się jednak ze nie jeden raz jezdzilismy po Gorlicach ale zawsze nagle zjawiali sie ci co zwykle co akurat nie jest waszą wina.Czy pominąłem cos ?
Glinik 1 raz trafia auto NP na światłach,okopując je ale po przejechaniu swiateł gdy zatrzymujemy sie i dojezdza 2 auto Np juz chetnych nie ma od Was(akcja była juz opisywana)2 raz Glinik trafia auto w którym jadą piłkarze naszego klubu(wiem ze nie uwierzysz ale nawet personalne namiary moge na nich dac)urywacie lusterko i okopujecie auto i tyle.Po tej akcji poskarżyli się nam i stąd akcja w której juz nie byli juz skorzy do kozaczenia.Był taki jeden!!! przypadek ze obiliscie konkretnych chłopaków którzy w osiedle wjechali wam jednym autem po powrocie w tamtym roku z meczu w Sanoku,procenty szumiały a ze w Sanoku nic się nie dzialo to postanowili wjechac w Gorlice bo Glinik wracał wtedy ze swojego meczu i trafili na duzo liczniejszą grupę.4 walczyło z prawie20 osób i dostali chłopaki becki to fakt.
No i jeszcze nasz sparing z wami w zimie gdy do Gorlic dojechalismy z Saczersami w 160 osób ale niestety nie zaszczyciliscie obecnoscia własnego stadionu więc ruszylismy ze zmiennym szczęsciem w osiedla.
Zgodze się jednak ze nie jeden raz jezdzilismy po Gorlicach ale zawsze nagle zjawiali sie ci co zwykle co akurat nie jest waszą wina.Czy pominąłem cos ?
-
Nie wiesz nie pisz, nie było takiego ultimatum.tobylmelanz pisze:myslisz że ktoś posłucha sie głosu z kibice.net ? Jesteś w błędzie, usiądz weź krzesło. Ja z tego co wiem to raz chłopaki z Olsztyna byli tylko na koncercie Firmy z Hutnikami. Lecz czy coś wiem, to nie za bardzo bo w komentarzach na youtubie nikt nic nie napisał :(Różowa Pantera pisze:mała sugestia do gumowych z Olsztyna i Nowej Huty-weźcie się w końcu określcie co i jak bo już od jakiegoś czasu jeździcie na swoje mecze,na kadrze również jesteście ptaszki nierozłączki i już skończcie się tłumaczyć że te wasze całuski to występy gościnne;))
układ Polonia - Chojniczanka został zerwany bo Lechia dała do wyboru Chojniczance, albo oni albo Polonia.
-
1.Nie jestem z Gorlic.czarni pisze:...
2.Sami ze 3-4 razy przyznawaliście się, że mieliście "przejścia" z Glinikiem niezbyt udane dla Was (nawet chyba w Waszych relacjach coś było).
3.Nie przypominam sobie, abyście wcześniej coś mówili o tym, że Glinik trafił auto z piłkarzami.No, ale ok, może poprostu ja nie miałem takiej informacji!!
4.Ja pisałem o akcjach Glinika w ubiegłym roku,więc Twoje informacje o sparingu są troche nie na miejscu (skoro wszedłeś na temat sparingu... .Od kiedy się chodzi na sparingi ? Jeszcze może mieli flagi wywiesić, młyn kręcić itp ?).
Z mojej strony koniec tematu;).
Żeby nie rozmywać.
Ruch Radzionków posiadał jakieś zgody, układy poza Szombierkami i Dozametem ?
To samo pytanie o Szczakowiankę Jaworzno - "trzymali" z kimś poza Szombierkami ? Pamiętam, że parę razy pojawili się gościnnie na meczach Górnika Libiąż, ale chyba nic z tego nie wyszło.
-
mentol pisze:Jestem kibicem Zawiszy. Moze ja sie wypowiem na ten temat, bo w tym barze po tym meczu byłem. Koledze Inzaghi nikt głupot nie naopowiadał bo taki fakt miał miejsce. Paru chłopaków z Opola podbiło, mówili ze zgoda z Polonia która zakończyli rok wcześniej była jedna z większych wpadek w historii ich ruchu kibicowskiego i że chcieliby z nami odnowić zgodę. Więc byc może Ciebie tam nie było albo masz krótka pamięć.SSL1900 pisze:Inzaghi pisze:W 1999 r. po meczu Zaglebia Lubin z Legią na popijawie organizowanej przez chlopakow z Lubina ziomki z Opola podbijają o zgode do Zety, niestety Zeta sie nie zgadza.
Kolego Inzaghi, kto Ci takich głupot naopowiadał? Oficjalnie żadnych rozmów z Zetką o zgodzie nie było. Nie wypowiadaj się za kogoś.
Po pierwsze tych paru chłopaków z Opola, o których mówisz na pewno nie działało w imieniu wszystkich kibiców Odry. Oficjalnie w Opolu nie było przyzwolenia na jakiekolwiek rozmowy z Wami o zawarciu ponownej zgody. Podejrzewam więc, że chłopaki z Opola trochę za dużo wypili i jak to w takich przypadkach bywa poniosła ich ułańska fantazja. Ja sam znam wiele przykładów jak to podczas różnych libacji alkoholowych czy wyjazdów na Reprezentację ludzie z różnych, wrogich sobie klubów śpiewali wspólnie piosenki i rozprawiali o zawarciu zgody po czym następnego dnia po wytrzeźwieniu albo śmiali się z tego albo pukali się w głowę jak tak mogli zrobić.
Po drugie, jeśli chodzi o Polonię Bydgoszcz, to każdy klub ma w swojej historii ruchu kibicowskiego lepsze lub gorsze pakty, zgody czy układy, ale to już nasza wewnętrzna sprawa i nikogo niech to nie obchodzi, czy była to wpadka, czy świetna zgoda, to nasze podwórko. Była zgoda i już jej nie ma.
Po trzecie myślę, że to forum jest ostatnim miejscem, w którym powinniśmy takie dyskusje pomiędzy nami toczyć i "karmić" gimnazjalistów sensacyjnymi opowieściami co jest, mogłoby być lub będzie pomiędzy Odrą Opole a Zawiszą Bydgoszcz.
ODRA OPOLE
BASTION POLSKOŚCI NA OPOLSZCZYŹNIE
BASTION POLSKOŚCI NA OPOLSZCZYŹNIE
-
sparing Glinik-Czarni Jasłoczarni pisze:patriota ktos tutaj kłamie.
[link]
-
Szczakowianka trzymała tylko ze Szombierkami, już było takie pytanie
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Pogoń Barlinek
Zgody: Darzbór Szczecinek
Kosy: Osadnik Myślibórz
Zgody: Darzbór Szczecinek
Kosy: Osadnik Myślibórz
BRYGADA (S) BARLINEK
-
Łyse Diabły-... niestety nie zaszczyciliscie obecnoscia własnego stadionu więc ruszylismy ze zmiennym szczęsciem w osiedla...
-
Mam pytanie jakie są stosunki na linii Pogoń Szczecin-Pogoń Lęborki P.S.-Bałtyk Gdynia,bo coś ostatnio słyszałem ale nie wiem czy to prawda
Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę...
-
co slyszales ?
-
"Przeciwników walczy ok 50 osób (określili się na 65 osób ale część nie dojechała). O dziwo jest to koalicja Pogoni Szczecin i Pogoni Lębork (rozpoznano też kilka mord z Bałtyku)".Cytat zapożyczony
-
nic specjalnego.
-
Co do Bałtyku jest nieprawdą, że brał udział w tej ustawce. Bodajże w TMK było sprostowanie kibica Bałtyku do tej ustawki i info, że byli tam też Gdynianie.StG pisze:"Przeciwników walczy ok 50 osób (określili się na 65 osób ale część nie dojechała). O dziwo jest to koalicja Pogoni Szczecin i Pogoni Lębork (rozpoznano też kilka mord z Bałtyku)".Cytat zapożyczony
BRYGADA (S) BARLINEK
-
Sprostowanie było, jednak kibice Gryfa i Bałtyku znają się od lat. Słupszczanie rozpoznali kilku z Gdyni.
Myślę, że nie ma sensu ciągnąć tematu, gdyż Bałtyk będzie twierdził, że Ich nie było, a Gryf, że byli - rozpoznano kilku.
Myślę, że nie ma sensu ciągnąć tematu, gdyż Bałtyk będzie twierdził, że Ich nie było, a Gryf, że byli - rozpoznano kilku.
Lechia Gdańsk!
-
Może mi ktoś przybliżyć jakie stosunki panują na linii Raków - Resovia?
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
-
Z tego co wiem to nie tak dawno mieli zgodę? Jaka przyczyna zerwania jej? Ktoś konkretny może udzielić odp?Viclav pisze:Kosa.
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
Z wielu informacji można stwiedzić że P.Szczecin i Bałtyk utworzyli sobie układzik anty SłupskiDFLG pisze:Sprostowanie było, jednak kibice Gryfa i Bałtyku znają się od lat. Słupszczanie rozpoznali kilku z Gdyni.
-
To ja mam do Ciebie pytanie w takim razie.
Możesz mi powiedzieć dlaczego jest kosa między Pogonią, a Kotwicą?
-
Nie wiem, skąd bierzesz te informacje, bo raczej wszędzie się pojawiają odwrotne, że Bałtyk uważa Pogoń za dużą kosę. A skąd się wzięli podczas starcia Pogoń Sz+Pogoń L. vs Gryf Słupsk, to chyba każdy się może domyślić.StG pisze:Z wielu informacji można stwiedzić że P.Szczecin i Bałtyk utworzyli sobie układzik anty SłupskiDFLG pisze:Sprostowanie było, jednak kibice Gryfa i Bałtyku znają się od lat. Słupszczanie rozpoznali kilku z Gdyni.
No i skończmy temat, bo wszystko, co miało zostać powiedziane przez obie strony, zostało powiedziane dawno temu. Nie ma sensu, póki co, dalej tego ciągnąć.
Lechia Gdańsk!
-
Ze Szczecinem ? :)))))StG pisze:Z wielu informacji można stwiedzić że P.Szczecin i Bałtyk utworzyli sobie układzik anty SłupskiDFLG pisze:Sprostowanie było, jednak kibice Gryfa i Bałtyku znają się od lat. Słupszczanie rozpoznali kilku z Gdyni.
To te informacje wsadz miedzy ksiazki , jest to totalna bzdura wyssana z palca. Nikogo nie bylo i NIGDY nie bedzie ze Szczecinem !
-
Nieznany_nikomu pisze:Z tego co wiem to nie tak dawno mieli zgodę?Viclav pisze:Kosa.
Nie mieli.
Wszyscy jesteśmy Andrzejami
-
Historia tego wszystkiego jest długa. W skrócie kiedyś Flota Świnoujście i Kotwica Kołobrzeg była uznawana przez Pogoń Szczecin za swój FC. Raz miało dojść do ustawki Flota-Kotwica, gdzie pojawiła się Pogoń i pogodziła swoich "podopiecznych". Kotwica chciała mieć zgodę z Pogonią, jednak nie doszło do skutku i podczas meczu Kotwica-Pogoń wszystko się wyjaśniło. Kotwica podąża własną ścieżką, natomiast Flota nadal jest FC Pogoni.Ketor pisze:To ja mam do Ciebie pytanie w takim razie.
-
Szczakowianka miał swego czasu jakieś kontakty z Ostrovią. Nie wiem jak to wygląda obecnie
-
A jakie są oficjalne relacje na linii Kotwica - MKS Karlino i Pogoń Szczecin - MKS Karlino?

-
Kotwica ma zgode z Karlinem. ? nie jestem pewny,niech ktos ewentualnie poprawi
-
o ile mi wiadomo nie ma zgody pomiędzy Karlinem, a Kotwicą
BRYGADA (S) BARLINEK
-
Ktos tu sieje farmazon i to gruby, skoro mowimy ze nic nas nie laczy to tak jest, skoro mowimy ze nas tam nie bylo takze tak jest, a przypieczetowalo to swojego czasu na kadrze w Szczecinie jak Pogon podarla nasza flage.
-
Cracovia - Górnik Z. jest kosa... Pasy również mają kosę z Katowicką GieKSa ?
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
-
Przypuszczam że w tym 1 przypadku poszło o coraz to lepsze stosunki z Stali z Widzewem.. ale to tylko moje przypuszczenie.atc pisze:Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
-
jakie są stosunki między Hetmanem Zamość a Tomasovią Tomaszów Lubelski???
-
Nie kochamy się, aczkolwiek nie ma dużego ciśnieniaCyniczny pisze:Cracovia - Górnik Z. jest kosa... Pasy również mają kosę z Katowicką GieKSa ?
-
Pośpieszny. pisze:Przypuszczam że w tym 1 przypadku poszło o coraz to lepsze stosunki z Stali z Widzewem.. ale to tylko moje przypuszczenie.atc pisze:Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
Nic wspolnego nie ma w tym Widzew Układ został zerwany i Tyle !
-
co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
-
Do informacji ogólnej:
8 Maja dziękujemy Drwęcy za współpracę od tego dnia Drwęca nie jest Fan Clubem Bałtyku a także kończymy jakąkolwiek pozytywną znajomość z NML. Od teraz wzajemne relacje są chłopakom z Dręwcy objaśnione.
8 Maja dziękujemy Drwęcy za współpracę od tego dnia Drwęca nie jest Fan Clubem Bałtyku a także kończymy jakąkolwiek pozytywną znajomość z NML. Od teraz wzajemne relacje są chłopakom z Dręwcy objaśnione.
-
Jagielonia dymiła na Lechii, chłopaki z BKS dali wybór Wiśle albo oni albo Jaga, jak coś pokręciłem, niech mnie poprawi ktoś z tych ekipOstróda pisze:co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
Nie było, żadnego dawania wyboru. Po prostu Lechia zadzwoniła do Wisły i powiedziała co i jak.
To nie Wisła zerwała tę zgodę tak poza tym ;)
To nie Wisła zerwała tę zgodę tak poza tym ;)
-
Dziwne ze przedwczoraj Drweca jest wspomagana przez Baltyk, a dzisiaj nie sa juz jej fc. Czytalem ze po meczu była integracja w barach, moze tylko OlimpiaG piła, a Baltyk pojechal do domu ?

-
Na tym właśnie meczu Bałtyk podziękował Drwęcy i tyle, a kto gdzie balował i z kim dynda koło nosa.