Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
A jakie są oficjalne relacje na linii Kotwica - MKS Karlino i Pogoń Szczecin - MKS Karlino?
Kotwica ma zgode z Karlinem. ? nie jestem pewny,niech ktos ewentualnie poprawi
o ile mi wiadomo nie ma zgody pomiędzy Karlinem, a Kotwicą
Ktos tu sieje farmazon i to gruby, skoro mowimy ze nic nas nie laczy to tak jest, skoro mowimy ze nas tam nie bylo takze tak jest, a przypieczetowalo to swojego czasu na kadrze w Szczecinie jak Pogon podarla nasza flage.
Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
-
Pośpieszny.
Przypuszczam że w tym 1 przypadku poszło o coraz to lepsze stosunki z Stali z Widzewem.. ale to tylko moje przypuszczenie.atc pisze:Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
jakie są stosunki między Hetmanem Zamość a Tomasovią Tomaszów Lubelski???
Pośpieszny. pisze:Przypuszczam że w tym 1 przypadku poszło o coraz to lepsze stosunki z Stali z Widzewem.. ale to tylko moje przypuszczenie.atc pisze:Ponawiam.atc pisze:Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
Nic wspolnego nie ma w tym Widzew Układ został zerwany i Tyle !
co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
Do informacji ogólnej:
8 Maja dziękujemy Drwęcy za współpracę od tego dnia Drwęca nie jest Fan Clubem Bałtyku a także kończymy jakąkolwiek pozytywną znajomość z NML. Od teraz wzajemne relacje są chłopakom z Dręwcy objaśnione.
8 Maja dziękujemy Drwęcy za współpracę od tego dnia Drwęca nie jest Fan Clubem Bałtyku a także kończymy jakąkolwiek pozytywną znajomość z NML. Od teraz wzajemne relacje są chłopakom z Dręwcy objaśnione.
-
1920RaciboRz
Jagielonia dymiła na Lechii, chłopaki z BKS dali wybór Wiśle albo oni albo Jaga, jak coś pokręciłem, niech mnie poprawi ktoś z tych ekipOstróda pisze:co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
-
Tajemniczy
Nie było, żadnego dawania wyboru. Po prostu Lechia zadzwoniła do Wisły i powiedziała co i jak.
To nie Wisła zerwała tę zgodę tak poza tym ;)
To nie Wisła zerwała tę zgodę tak poza tym ;)
Dziwne ze przedwczoraj Drweca jest wspomagana przez Baltyk, a dzisiaj nie sa juz jej fc. Czytalem ze po meczu była integracja w barach, moze tylko OlimpiaG piła, a Baltyk pojechal do domu ?
Na tym właśnie meczu Bałtyk podziękował Drwęcy i tyle, a kto gdzie balował i z kim dynda koło nosa.
IceTea pisze:Dziwne ze przedwczoraj Drweca jest wspomagana przez Baltyk, a dzisiaj nie sa juz jej fc. Czytalem ze po meczu była integracja w barach, moze tylko OlimpiaG piła, a Baltyk pojechal do domu ?
A co Ciebie to interesuje kto z kim gdzie i po co ? Stanowisko jest proste 8.05.2010 Drweca przestaje byc FC Baltyku i tyle.
BALTYK GDYNIA !
-
Koza_Prawdziwy
Jakie są relacje między Resovią Rzeszów a Zawiszą Bydgoszcz.
Gdyniard pisze:Do informacji ogólnej:
Czyli kosa? czy nastąpiło przejęzyczenie?
-
FULL OF HATE
Koza_Prawdziwy pisze:Jakie są relacje między Resovią Rzeszów a Zawiszą Bydgoszcz.
neutralne.
godefroy pisze:Gdyniard pisze:Do informacji ogólnej:
Czyli kosa? czy nastąpiło przejęzyczenie?
Jezeli cos sie konczy starego , automatycznie zaczyna sie cos nowego :)
Ile to było lat temu!Ostróda pisze:co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
5kspole pisze:Ile to było lat temu!Ostróda pisze:co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
Zgód i układow brak. Kosy to natomiast Czarni Żagań oraz są mocne niesnaski z Dozametem Nowa Sól.drmarten pisze:(sorry, jesli juz bylo...)
interesuje mnie Lechia Zielona Gora - zgody/kosy/uklady i relacje z Falubazem ...
z gory dzieki za odpowiedz...
Co się tyczy Falubazu, to w Zielonej Górze wszyscy kibice są do siebie pokojowo nastawieni.
-
Tajemniczy
Myślałem, że się drzesz na typa, za to, że jakiś staroć wyjmuje. Jeśli pytasz, to na końcu stawia się znak zapytania, a nie wykrzyknik.kspole pisze:Ile to było lat temu!Ostróda pisze:co bylo powodem zerwania zgody Wisły i Jagiellonii?
Stosunki Górnik z Siarką jakieś ma czy obaj sobie zwisają?
-
Fighting Dragon Tokyo
W gwoli ścisłości Wisła Kraków nie wyraża zgody na przyjazd do Białegostoku, żeby wyjaśnić zaistniałą sytuację, na co Jagiellonia Białystok postanawia zakończyć zgodę trwającą ponad 20 lat. Reszta się zgadza.Sevi pisze:Rozpoczela sie awanturka Jagi z Lechia. Lechia dzwoni do Wisly i Wisla pod wplywem zapewne impulsu zdejmuje flage Jagi obecna na swoim meczu. Jagiellonia niezadowolona tym faktem oznajmia Wisle ze osoby odpowiedzialne za zdjecie tej flagi maja pojawic sie w Bialymstoku w nieduzym odstepie czasu. Nikt z Wisly nie pojawia sie. Jagiellonia zrywa zgode z Wisla.
Mógłby ktoś ogarnięty wypisać aktualne zgody i ewentualne układy Kotwicy Kołobrzeg? Bo ostatnio było z tym sporo niejasności
jak wyglądają stosunki między KKSem Kalisz a Chemikiem KK?
Zgoda na linii Mostostal Kędzierzyn (siatkówka) HKS Ruch Zdzieszowice (piłka nożna) ??????. Proszę o odpowiedź
Neutralnie.Tajemniczy pisze:
Stosunki Górnik z Siarką jakieś ma czy obaj sobie zwisają?
Ruch obecny na ostatnim meczu Mostostalu z ResoviąwrógNR1 pisze:Zgoda na linii Mostostal Kędzierzyn (siatkówka) HKS Ruch Zdzieszowice (piłka nożna) ??????. Proszę o odpowiedź
Mostostal dzień później na ich derbach z Leśnicą.
Chyba o zgodzie na razie nie ma co rozgadywać
Mam pytanie-jakie stosunki panuja na linii Karpaty-Unia
i Karpaty-Glinik.Czy prawdą jest ze nastapił koniec Miłosci?
i Karpaty-Glinik.Czy prawdą jest ze nastapił koniec Miłosci?
OFICJALNIE W DNIU DZISIEJSZYM KOŃCZĄ SIĘ NASZE ZGODY Z UNIĄ TARNÓW I GLINIKIEM GORLICE.
czyżby sympatia do Lecha to spowodowała?tylko bez kłótni:)
Chyba do Widzewa....
Przyczyny są znane każdej ze stron.
-
cwaniak z PKSu
Przyznam, że jestem zaskoczony.
W środę były derby Stal Sanok-Karpaty i zdaje się nikogo z Gorlic czy Unii nie było. Na tym samym meczu w Krośnie na jesień widziałem tylko ze 4 typów z Glinika. Z Tarnowa podejrzewam więcej głów nie było. A były to najciekawsze mecze Karpat. Nie wiem jak wyglądało wsparcie na innych meczach ale chyba nie było najlepiej.
W środę były derby Stal Sanok-Karpaty i zdaje się nikogo z Gorlic czy Unii nie było. Na tym samym meczu w Krośnie na jesień widziałem tylko ze 4 typów z Glinika. Z Tarnowa podejrzewam więcej głów nie było. A były to najciekawsze mecze Karpat. Nie wiem jak wyglądało wsparcie na innych meczach ale chyba nie było najlepiej.
Jak długo trwa zgoda Wisły z Lechią? Pytam z ciekawości bo to też dość kupa czasu z tego co kojarzę?Fighting Dragon Tokyo pisze:W gwoli ścisłości Wisła Kraków nie wyraża zgody na przyjazd do Białegostoku, żeby wyjaśnić zaistniałą sytuację, na co Jagiellonia Białystok postanawia zakończyć zgodę trwającą ponad 20 lat. Reszta się zgadza.Sevi pisze:Rozpoczela sie awanturka Jagi z Lechia. Lechia dzwoni do Wisly i Wisla pod wplywem zapewne impulsu zdejmuje flage Jagi obecna na swoim meczu. Jagiellonia niezadowolona tym faktem oznajmia Wisle ze osoby odpowiedzialne za zdjecie tej flagi maja pojawic sie w Bialymstoku w nieduzym odstepie czasu. Nikt z Wisly nie pojawia sie. Jagiellonia zrywa zgode z Wisla.
W dniu dzisiejszym Karpaty Krosno zrywa zgody z Unią Tarnów i Glinikiem Gorlice.
Przyczyny rozpadu zgód są znane stronom zainteresowanym.
Przyczyny rozpadu zgód są znane stronom zainteresowanym.
W dniu dzisiejszym, po niespełna 10 latach, zgoda pomiędzy Unią Tarów a Karpatami Krosno przeszła do historii. Decyzja ta została podjęta za porozumieniem stron.
Informujemy również, że z dniem dzisiejszym kibice Jaskółek zawieszają wyjazdy zorganizowaną grupą na mecze Unii Tarnów i decyzja ta obowiązuje aż do odwołania.
Informujemy również, że z dniem dzisiejszym kibice Jaskółek zawieszają wyjazdy zorganizowaną grupą na mecze Unii Tarnów i decyzja ta obowiązuje aż do odwołania.
To teraz Karpaty Krosno nie mają z nikim zgody bądź układu ?