Komentarze 7-12 Maja

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

W_SG

Re: Komentarze 7-12 Maja

Post autor: W_SG »

StG pisze:
scipiomaior pisze:
W_SG pisze:Nas na Wrzawach około 80 os.

http://i44.tinypic.com/t6466d.jpg
Po raz kolejny wpis, w którym nie wiadomo, kto to jest "nas".
Nie wiadomo co to za ekipa ale chyba powinna się znaleść w komentarzach do niższych lig,no chyba że chcieli się zareklamować ale trza było chociaż się przedstawić bo barw brak ani stadionu za cholere nie kojarze

A czym tu się chłopie chwalic ?
iparts.pl
cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu »

Kobi pisze:W tym samym czasie co Sandecja w Ząbkach , w Otwocku grała zgoda Legii Olimpia Elbląg . Skoro Legioniści tak się śmieją z 60 osób z Polonii wspierających Sandecję to rozumiem że oni w co najmniej 600 osób wsparli Olimpię w Otwocku tak ?
To ilu Legionistów w Otwocku? Tak dla porównania ;]
ZgreddyBoy

Post autor: ZgreddyBoy »

Ale się uczepiliście Polonii. Moim zdaniem liczba w Ząbkach bardzo dobra. Kiedy ostatnio wspierali zgodę w takiej liczbie?
A w tej rundzie byli z Cracovią w Bytomiu w 50-parę osób, teraz 62 w Ząbkach. Trzeba przyjąć właściwą perspektywę.
StG

Post autor: StG »

scipiomaior pisze:
StG pisze:ale chyba powinna się znaleść w komentarzach do niższych lig
Nie ma czegoś takiego.
Jeśli można to która to liga?
W_SG

Post autor: W_SG »

5 Liga Polska .
yarpen

Post autor: yarpen »

cwaniak z PKSu pisze:
Kobi pisze:W tym samym czasie co Sandecja w Ząbkach , w Otwocku grała zgoda Legii Olimpia Elbląg . Skoro Legioniści tak się śmieją z 60 osób z Polonii wspierających Sandecję to rozumiem że oni w co najmniej 600 osób wsparli Olimpię w Otwocku tak ?
To ilu Legionistów w Otwocku? Tak dla porównania ;]
Legioniści byli bardzo zajęci robieniem nam zdjęć w Ząbkach, jako że powszechnie wiadomo, że Polonii w Warszawie nie ma to zrobienie zdjęcie czemuś/komuś kogo nie ma to tak jak cyknięcie foty wielkiej stopie :) We wcześniejszych relacjach było pisane, że Cracovię też wspieraliśmy w 60 osób tak dla ścisłości. Niektórym niestety brak obiektywizmu jeżeli chodzi o jakiekolwiek docenienie naszych dokonań, bo wiadomo, że racja Legii jest jak w "Dniu Świra" "NAJMOJSZA". Należy mieć tylko nadzieję, że chociaż derby będą ciekawe. pozdro
swiatowid postronny

Post autor: swiatowid postronny »

bobic pisze:
rey pisze:Na Ł3, obecna symboliczna delegacja z R22.
incognito ??? ;)

tak
niepierdolefarmazonu

Post autor: niepierdolefarmazonu »

Jeżeli Pogoń będzie chciała sama się pochwali , kto ich wspomagał .
Jeziorak Iława

Post autor: Jeziorak Iława »

Miami pisze:Jeziorak Ilawa chcialby cos napisac ?:)

Uzgodniliśmy z zainteresowanymi stronami, że nie poruszamy tej sprawy na necie.
SH1920

Post autor: SH1920 »

Nie wiem dlaczego pewne osoby tak się tutaj spinają,nie ma jak sugerować się opiniami nethoolsów z k net...Podali,że było ich 6 dyszek i ktoś od razu musi to skomentować,wyśmiać,czy jak kto woli ponapinać się zza monitora...Ciekaw jestem czy Ci,którzy tak ostro krytykują liczby Polonii byli wesprzeć swoją zgodę w Otwocku...W mieście zdominowanym prawie całkowicie przez kibiców jednej drużyny tym drugim jest ciężko i ciągle robi pod górkę,a jednak udaje się coś tam podziałać i pojezdzić chociaż w kilkadziesiąt osób...I nie żebym tutaj kogoś bronił,ot taki obiektywny komentarz.
Różowa Pantera

Post autor: Różowa Pantera »

Jeziorak Iława pisze:
Miami pisze:Jeziorak Ilawa chcialby cos napisac ?:)

Uzgodniliśmy z zainteresowanymi stronami, że nie poruszamy tej sprawy na necie.
nikt by nie poruszał,jeżeliby zrobił taki mistrzowski numer jak wy,fatygować się, jechać-ustawić się...a po konkretnym telefonie od zainteresowanych ekip-obrać ucieczkę do domu:)
alpha1982

Post autor: alpha1982 »

derbi12 pisze:Ponieważ zbliżają się Derby Warszawy i Krakowa a za nami derby Rzeszowa tutaj ranking największych derbów w Polsce

http://polscykibice.dbv.pl/news.php?readmore=8
Większych bzdur w życiu nie czytałem!! Sam ten ranking sobie wymysliles?
DFLG

Post autor: DFLG »

Legii 120. Info od chłopa z Elbląga.
NOWY(L)

Post autor: NOWY(L) »

Moze ktoś z Lechii powiedziec w jakiej liczbie pokazały sie wasze fc na wyjeżdzie do Kielc?
n.rts

Post autor: n.rts »

Oj boli legionistow to ze Polonia ma sie coraz lepiej :)
Ave_Lechia!

Post autor: Ave_Lechia! »

Nikt nie podaje liczb FC Lechii na wyjeździe do Kielc! Będzie od tego oficjalna relacja Lwów Północy!
Normandzki

Post autor: Normandzki »

Nie wiem dlaczego jest nadal takie najeżdżanie na Polonie. Wiadomo jest, że w stolicy rządzi Legia, ale Polonia daje sobie rade i za to ich szanuje. Fajnie, że wsparli swoją zgodę w ponad 60 osób. Liczba myśle, bardzo dobra.
patter

Post autor: patter »

Znalazłem raport policji po derbach Rzeszowa

http://www.waszapilka.pl/article,5978,R ... li_25_osob
derbi12

Post autor: derbi12 »

alpha1982 pisze:
derbi12 pisze:Ponieważ zbliżają się Derby Warszawy i Krakowa a za nami derby Rzeszowa tutaj ranking największych derbów w Polsce

Kolejność jest przypadkowa Najpierw pisałem o derbach Warszawy i Krakowa to dlatego, że te mecze odbędą się we wtorek. Jeśli chodzi Ci o to, że bzdurą jest ogólnie to że te 4 mecze to największe derby w Polsce to licze, że mnie na pw olśnisz i powiesz mi które derby mają większą medialność ;)
Pablo_LG
Kontakt:

Post autor: Pablo_LG »

Hm rozumiem że derby trójmiasta to 5 liga tak jak i pojedynki Śląska z Zagłębiem Lubin. Całe życie mnie oszukiwano. :(
derbi12

Nie ale medialnie im daleko do tych z pierwszej czwórki i sam powinieneś to wiedzieć ;)
Viclav

Post autor: Viclav »

derbi12 pisze:
alpha1982 pisze:

Kolejność jest przypadkowa Najpierw pisałem o derbach Warszawy i Krakowa to dlatego, że te mecze odbędą się we wtorek. Jeśli chodzi Ci o to, że bzdurą jest ogólnie to że te 4 mecze to największe derby w Polsce to licze, że mnie na pw olśnisz i powiesz mi które derby mają większą medialność ;)
Co to znaczy "medialność"?
Bo pod względem kibicowskim od derbów Warszawy lepsze są chociażby derby Dębicy czy Przemyśla.
Golum

Post autor: Golum »

Apropo derbów przydałby się osobny temat dla Krakowa i Warszawy
Łowczyni

Post autor: Łowczyni »

Prawdą jest że Orlęta Radzyń Podlaski byli na Wisłoce? Jeżeli tak to w jakiej liczbie?
derbi12

Medialność? Ile się o nich mówi nie tylko w mediach ale także wśród kibiców innych drużyn, zgadzam się z wami, że kibicowsko są one z roku na rok słabsze (tak własnie jest napiasne w artykule, wgmnie najsłabsze z całej czwórki są własnie derby Warszawy) ale marka jaką sobie wyrobiły przez lata powoduje, że derby trójmiasta czy dolnegośląśka (których na poziomie ekstraklasy było niewiele) jeszcze muszą dużo popracować, żeby nadgonić derby Warszawy.
Tajemniczy

Post autor: Tajemniczy »

derbi12 pisze:Medialność? Ile się o nich mówi nie tylko w mediach ale także wśród kibiców innych drużyn, zgadzam się z wami, że kibicowsko są one z roku na rok słabsze (tak własnie jest napiasne w artykule, wgmnie najsłabsze z całej czwórki są własnie derby Warszawy) ale marka jaką sobie wyrobiły przez lata powoduje, że derby trójmiasta czy dolnegośląśka (których na poziomie ekstraklasy było niewiele) jeszcze muszą dużo popracować, żeby nadgonić derby Warszawy.

p********* troszeczkę szczerze powiedziawszy. Bo w pamięć zapadają tylko płonące derby.

Gdyby były one grane chociażby w III lidze, to już by nikt o nich nie mówił.
derbi12

Ja nie twierdze, że derby Trójmiasta nie mogą być bardziej emocjonujące od Derbów Warszawy tylko, że przy kolejnych derbach dalej więcej osób będzie czekało na Derby Warszawy niż na Trójmiasta i to właśnie robi marka czy sentyment (nazywaj jak chcesz)
Banita1905

Post autor: Banita1905 »

andrzejek pisze:Widzew - Resovia wygrana Widzewa . Potwierdzi ktos ?

farmazon
Miami

Post autor: Miami »

Ponawiam swoje pytanie do Jezioraka Ilawa , co sie wczoraj stalo ?:)
schweppes

Post autor: schweppes »

Miami pisze:Ponawiam swoje pytanie do Jezioraka Ilawa , co sie wczoraj stalo ?:)
Jeziorak napisał ze nie bedą poruszali sprawy na necie, jeśli owe forum to jedyne Twoje źródło informacji to pewnie nie będziesz wiedział co się stało. Przykro mi
stadionowy_artysta

Post autor: stadionowy_artysta »

Pablo_LG pisze:
Ochrona za zgodą delegata nie wpuszcza oprawy przygotowanej na ten mecz przez gdańskich ultrasów. Uzasadnieniem tej decyzji jest jej obraźliwa wymowa w stosunku do kieleckiego klubu, choć naszym zdaniem oprawa miała charakter typowo żartobliwy i po prostu kielczanom zabrakło poczucia humoru. Szkoda tylko wytężonej pracy i nieprzespanych nocy grupy ultras.
można prosić fotkę oprawy Lechii Gdańsk i transparentu o ile takie istnieją, albo chociaż o treść...
1krysti1

Post autor: 1krysti1 »

stadionowy_artysta pisze:
Pablo_LG pisze:
Ochrona za zgodą delegata nie wpuszcza oprawy przygotowanej na ten mecz przez gdańskich ultrasów. Uzasadnieniem tej decyzji jest jej obraźliwa wymowa w stosunku do kieleckiego klubu, choć naszym zdaniem oprawa miała charakter typowo żartobliwy i po prostu kielczanom zabrakło poczucia humoru. Szkoda tylko wytężonej pracy i nieprzespanych nocy grupy ultras.
można prosić fotkę oprawy Lechii Gdańsk i transparentu o ile takie istnieją, albo chociaż o treść...
poczytaj z 2 strony wczesniej..
Miami

Post autor: Miami »

Jeziorak ustawia sie na Drwece i Olimpie. Lecz gdy dowiaduja sie ,ze jest tam Baltyk pala wrotki. Baltyk jedzie za nimi do Ilawy i prosi ich wrecz o ustawienie sie , skoro byli pare minut wczesniej na stadionie w celu konfrontacji. Bez skutki.
RR_1905

Post autor: RR_1905 »

odnośnie derbów Rzeszowa - filmik z pochodu kibiców Resovii:
http://www.youtube.com/watch?v=dPrmeu392d0

relacja jest już w odpowiednim temacie
hejhej

Post autor: hejhej »

MBP1921

Post autor: MBP1921 »

Czytając dość folklorystyczną relację z meczu Ruch Zdziechowice - LZS Leśnica rzuciła mi się w oczy jedna ciekawostka - "W sile 12 osób wspierają nas chłopaki z Mostostalu Kędzierzyn. Wielkie dzięki !! MOSTO&RUCH !! Wywieszamy swoje flagi i flagę Mosto." Czyżby oznaczało to, że siatkarskie Mosto/ZAKSA zaczyna bawić się w piłkarskie klimaty? Ciekaw jestem, co na to chłopaki z Chemika?
Acid

Post autor: Acid »

Mam pytanko do kibiców Czarnych Koszul. Mieliście jakieś problemy w związku z wbiegnięciem na murawę do piłkarzy na SS?
Z1946L

Post autor: Z1946L »

Korona do Lubina sie wybiera ?
Tajemniczy

Post autor: Tajemniczy »

Na ostatnim meczu między nami ich młynarz zachęcał na wyjazd do Lubina.
ultraZL

Post autor: ultraZL »

Ile biletów dostała Korona do Lubina? Chyba nie dostali ich 500 jak Śląsk czy Lechia ponieważ nie jest to mecz podwyższonego ryzyka?
ODPOWIEDZ