Po raz kolejny wpis, w którym nie wiadomo, kto to jest "nas".
Nie wiadomo co to za ekipa ale chyba powinna się znaleść w komentarzach do niższych lig,no chyba że chcieli się zareklamować ale trza było chociaż się przedstawić bo barw brak ani stadionu za cholere nie kojarze
Kobi pisze:W tym samym czasie co Sandecja w Ząbkach , w Otwocku grała zgoda Legii Olimpia Elbląg . Skoro Legioniści tak się śmieją z 60 osób z Polonii wspierających Sandecję to rozumiem że oni w co najmniej 600 osób wsparli Olimpię w Otwocku tak ?
To ilu Legionistów w Otwocku? Tak dla porównania ;]
Ale się uczepiliście Polonii. Moim zdaniem liczba w Ząbkach bardzo dobra. Kiedy ostatnio wspierali zgodę w takiej liczbie?
A w tej rundzie byli z Cracovią w Bytomiu w 50-parę osób, teraz 62 w Ząbkach. Trzeba przyjąć właściwą perspektywę.
Kobi pisze:W tym samym czasie co Sandecja w Ząbkach , w Otwocku grała zgoda Legii Olimpia Elbląg . Skoro Legioniści tak się śmieją z 60 osób z Polonii wspierających Sandecję to rozumiem że oni w co najmniej 600 osób wsparli Olimpię w Otwocku tak ?
To ilu Legionistów w Otwocku? Tak dla porównania ;]
Legioniści byli bardzo zajęci robieniem nam zdjęć w Ząbkach, jako że powszechnie wiadomo, że Polonii w Warszawie nie ma to zrobienie zdjęcie czemuś/komuś kogo nie ma to tak jak cyknięcie foty wielkiej stopie :) We wcześniejszych relacjach było pisane, że Cracovię też wspieraliśmy w 60 osób tak dla ścisłości. Niektórym niestety brak obiektywizmu jeżeli chodzi o jakiekolwiek docenienie naszych dokonań, bo wiadomo, że racja Legii jest jak w "Dniu Świra" "NAJMOJSZA". Należy mieć tylko nadzieję, że chociaż derby będą ciekawe. pozdro
Nie wiem dlaczego pewne osoby tak się tutaj spinają,nie ma jak sugerować się opiniami nethoolsów z k net...Podali,że było ich 6 dyszek i ktoś od razu musi to skomentować,wyśmiać,czy jak kto woli ponapinać się zza monitora...Ciekaw jestem czy Ci,którzy tak ostro krytykują liczby Polonii byli wesprzeć swoją zgodę w Otwocku...W mieście zdominowanym prawie całkowicie przez kibiców jednej drużyny tym drugim jest ciężko i ciągle robi pod górkę,a jednak udaje się coś tam podziałać i pojezdzić chociaż w kilkadziesiąt osób...I nie żebym tutaj kogoś bronił,ot taki obiektywny komentarz.
Miami pisze:Jeziorak Ilawa chcialby cos napisac ?:)
Uzgodniliśmy z zainteresowanymi stronami, że nie poruszamy tej sprawy na necie.
nikt by nie poruszał,jeżeliby zrobił taki mistrzowski numer jak wy,fatygować się, jechać-ustawić się...a po konkretnym telefonie od zainteresowanych ekip-obrać ucieczkę do domu:)
Nie wiem dlaczego jest nadal takie najeżdżanie na Polonie. Wiadomo jest, że w stolicy rządzi Legia, ale Polonia daje sobie rade i za to ich szanuje. Fajnie, że wsparli swoją zgodę w ponad 60 osób. Liczba myśle, bardzo dobra.
Większych bzdur w życiu nie czytałem!! Sam ten ranking sobie wymysliles?
Kolejność jest przypadkowa Najpierw pisałem o derbach Warszawy i Krakowa to dlatego, że te mecze odbędą się we wtorek. Jeśli chodzi Ci o to, że bzdurą jest ogólnie to że te 4 mecze to największe derby w Polsce to licze, że mnie na pw olśnisz i powiesz mi które derby mają większą medialność ;)
Większych bzdur w życiu nie czytałem!! Sam ten ranking sobie wymysliles?
Kolejność jest przypadkowa Najpierw pisałem o derbach Warszawy i Krakowa to dlatego, że te mecze odbędą się we wtorek. Jeśli chodzi Ci o to, że bzdurą jest ogólnie to że te 4 mecze to największe derby w Polsce to licze, że mnie na pw olśnisz i powiesz mi które derby mają większą medialność ;)
Co to znaczy "medialność"?
Bo pod względem kibicowskim od derbów Warszawy lepsze są chociażby derby Dębicy czy Przemyśla.
Medialność? Ile się o nich mówi nie tylko w mediach ale także wśród kibiców innych drużyn, zgadzam się z wami, że kibicowsko są one z roku na rok słabsze (tak własnie jest napiasne w artykule, wgmnie najsłabsze z całej czwórki są własnie derby Warszawy) ale marka jaką sobie wyrobiły przez lata powoduje, że derby trójmiasta czy dolnegośląśka (których na poziomie ekstraklasy było niewiele) jeszcze muszą dużo popracować, żeby nadgonić derby Warszawy.
derbi12 pisze:Medialność? Ile się o nich mówi nie tylko w mediach ale także wśród kibiców innych drużyn, zgadzam się z wami, że kibicowsko są one z roku na rok słabsze (tak własnie jest napiasne w artykule, wgmnie najsłabsze z całej czwórki są własnie derby Warszawy) ale marka jaką sobie wyrobiły przez lata powoduje, że derby trójmiasta czy dolnegośląśka (których na poziomie ekstraklasy było niewiele) jeszcze muszą dużo popracować, żeby nadgonić derby Warszawy.
p********* troszeczkę szczerze powiedziawszy. Bo w pamięć zapadają tylko płonące derby.
Gdyby były one grane chociażby w III lidze, to już by nikt o nich nie mówił.
Ja nie twierdze, że derby Trójmiasta nie mogą być bardziej emocjonujące od Derbów Warszawy tylko, że przy kolejnych derbach dalej więcej osób będzie czekało na Derby Warszawy niż na Trójmiasta i to właśnie robi marka czy sentyment (nazywaj jak chcesz)
Miami pisze:Ponawiam swoje pytanie do Jezioraka Ilawa , co sie wczoraj stalo ?:)
Jeziorak napisał ze nie bedą poruszali sprawy na necie, jeśli owe forum to jedyne Twoje źródło informacji to pewnie nie będziesz wiedział co się stało. Przykro mi
Pablo_LG pisze:
Ochrona za zgodą delegata nie wpuszcza oprawy przygotowanej na ten mecz przez gdańskich ultrasów. Uzasadnieniem tej decyzji jest jej obraźliwa wymowa w stosunku do kieleckiego klubu, choć naszym zdaniem oprawa miała charakter typowo żartobliwy i po prostu kielczanom zabrakło poczucia humoru. Szkoda tylko wytężonej pracy i nieprzespanych nocy grupy ultras.
można prosić fotkę oprawy Lechii Gdańsk i transparentu o ile takie istnieją, albo chociaż o treść...
Pablo_LG pisze:
Ochrona za zgodą delegata nie wpuszcza oprawy przygotowanej na ten mecz przez gdańskich ultrasów. Uzasadnieniem tej decyzji jest jej obraźliwa wymowa w stosunku do kieleckiego klubu, choć naszym zdaniem oprawa miała charakter typowo żartobliwy i po prostu kielczanom zabrakło poczucia humoru. Szkoda tylko wytężonej pracy i nieprzespanych nocy grupy ultras.
można prosić fotkę oprawy Lechii Gdańsk i transparentu o ile takie istnieją, albo chociaż o treść...
Jeziorak ustawia sie na Drwece i Olimpie. Lecz gdy dowiaduja sie ,ze jest tam Baltyk pala wrotki. Baltyk jedzie za nimi do Ilawy i prosi ich wrecz o ustawienie sie , skoro byli pare minut wczesniej na stadionie w celu konfrontacji. Bez skutki.
Czytając dość folklorystyczną relację z meczu Ruch Zdziechowice - LZS Leśnica rzuciła mi się w oczy jedna ciekawostka - "W sile 12 osób wspierają nas chłopaki z Mostostalu Kędzierzyn. Wielkie dzięki !! MOSTO&RUCH !! Wywieszamy swoje flagi i flagę Mosto." Czyżby oznaczało to, że siatkarskie Mosto/ZAKSA zaczyna bawić się w piłkarskie klimaty? Ciekaw jestem, co na to chłopaki z Chemika?