Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Świąteczny Karp

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Świąteczny Karp » 27.04.2010, 12:43

a z tymi napisami anty najlepiej nie zaczynaj tematu ,bo do niczego nie doprowadzi,po z każdej strony jest tego tyle samo
Nie kłam.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"

iparts.pl
Ligallo

Post autor: Ligallo » 27.04.2010, 15:23

Nie wiem czy było najwyżej ktoś usunie:)
Co sie dzieje w Kołobrzegu, działa tam jeszcze Kotwica czy tylko kosz się liczy? Słyszałem równiez że kiedyś Kołobrzeg przyjaźnił się z Legią? Prawda czy tylko pogłoski?
Obrazek

Joint

Post autor: Joint » 27.04.2010, 16:15

A ja mam pytanie w sprawie Wągrowca. Czy oprócz kibiców Nielby są tam jacyś inni kibice bądź FC ?
Kongres Nowej Prawicy !Obrazek

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 27.04.2010, 16:23

Radek_ZS pisze:Miałem wczoraj dniówkę w robocie w Katowicach - Janowie w okolicach ulicy Leśny Potok.. Zawsze myślałem że Janów był i jest niebieski, a tam wczoraj zobaczyłem pełno napisów anty - niebieskich i wychwalających Giekse. To jak to w końcu tam wygląda?

No chyba,że Ruch Chorzów smarujący swoje "niGdy". Można się kłócić.
Janów podzielony.Od strony Nikisza bardziej Ruch,od strony Mysłowic bardziej GieKSa,to tak mniej więcej.[/quote]
Tak mniej wiecej to chopcy z Ruchu wam na Janowie powyrastali i macie z nimi spooooore problemy. Kiedys pierwszą siłą była GieKSa, teraz przy Ruchu wiele tam (sami) nie znaczą.[/quote]

Powyrastali chopcy z Ruchu? Jeżdżę bez mała 20 lat na mecze i zawsze kojarzyłem Janów z Ruchem. W latach 90-tych,jeżdziliśmy bardzo często do Janowa na hokej i jak bywały awantury z miejscowymi to zawsze byli nimi kibice Ruchu. GKS-u nie przypominam sobie ani razu. Wiadomo czasy się zmieniają,ale zdziwiłeś mnie tym że POWYRASTALI.

Ps. Oczywiście jak kibic ZS jestem bezstronny i pisze co widziałem.
>>> WORKING CLASS <<<

Joint

Post autor: Joint » 27.04.2010, 16:28

A ja mam pytanie o Uniejów (łódzkie). Wiem, że jest tam Widzew i ŁKS, ale słyszałem, że podobno ŁKS-u jest mniej w Uniejowie ale za to ma bardziej sportową ekipę. Czy to prawda ? I dwa, może ktoś opisać akcję Uniejowskiego ŁKS-u w Poddębicach? Też mnie słuchy doszły, że coś tam zdziałali. Może być pw.

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 27.04.2010, 17:47

do gości z Ruchu, skończcie już pierdolić o tych napisach, kompleksach itp. - przejdź po Chorzowie, możesz pobliskie Mysłowice dla gimnastyki ciała i oderwania się od kompa też przemieścić i zobaczyć ile jest waszych napisów anty GieKSa czy KSG, nawet kiedyś na forum w temacie chyba o napisach wkleiłem z jednej malutkiej ulicy Chorzowie jak wyglądają napisy gdzie zamiast eRek same G do góry nogami, cygany, szcewa itp. Zejdźcie na ziemie bo od lat stąpacie w chmurach a rzeczywistość jest całkiem inna. Nie zaprzeczam, że dużo mamy napisów anty ale przynajmniej nie pierdolimy bzdur o kompleksach nie znając swojego podwórka a co ważne nawet kolegów z forum. Popatrz ile tam przejawów waszej nienawiści czy może kompleksów - dopiszcie sobie sami.

Gerrarrd

Post autor: Gerrarrd » 27.04.2010, 18:55

Świąteczny Karp napisał "Jak się billboardy podobają?"

Co masz na myśli?

A propos, widziałem dzisiaj w Sosnowcu dość wielki napis na jakimś billboardzie "Zagłębie napierdoli wszystkich Hanysów" (jakoś tak), ale podejrzewam, że nie o ten Ci chodziło ?
Obrazek

Kazak1920

Post autor: Kazak1920 » 27.04.2010, 19:22

Myslowicka GieKSa pisze:do gości z Ruchu, skończcie już pierdolić o tych napisach, kompleksach itp. - przejdź po Chorzowie, możesz pobliskie Mysłowice dla gimnastyki ciała i oderwania się od kompa też przemieścić i zobaczyć ile jest waszych napisów anty GieKSa czy KSG, nawet kiedyś na forum w temacie chyba o napisach wkleiłem z jednej malutkiej ulicy Chorzowie jak wyglądają napisy gdzie zamiast eRek same G do góry nogami, cygany, szcewa itp. Zejdźcie na ziemie bo od lat stąpacie w chmurach a rzeczywistość jest całkiem inna. Nie zaprzeczam, że dużo mamy napisów anty ale przynajmniej nie pierdolimy bzdur o kompleksach nie znając swojego podwórka a co ważne nawet kolegów z forum. Popatrz ile tam przejawów waszej nienawiści czy może kompleksów - dopiszcie sobie sami.
[link]
Fotka którą sam wrzucałeś do tematu z dziarami. Dalej masz coś do powiedzenia? A każdy kto choć raz był w Katowicach ten wie jak to wygląda. Zobacz se jak ostatnio wygląda Załęże, później praw swoje "mądrości".

fujitsu siemens

Post autor: fujitsu siemens » 27.04.2010, 19:26

A a jak jest w Reczu i Drawnie w Zachodniopomorskim ?

UzS

Post autor: UzS » 27.04.2010, 19:47

Wągrowiec - działa tam FC Lecha.

W przeszłości FC Zawiszy.
Zbieram informacje o Stelli Białośliwie, jeśli jesteś z Nakła, Bydgoszczy, Inowrocławia, Chojnic, Grudziądza, Chełmży lub ościennych miejscowości a posiadasz wyniki sportowe drużyn ze swojej miejscowości, NAPISZ [email protected] !!!
http://wariaci.net/historiastelli.htm

dmn

Post autor: dmn » 27.04.2010, 20:05

Gerrarrd pisze:Świąteczny Karp napisał "Jak się billboardy podobają?"

Co masz na myśli?

A propos, widziałem dzisiaj w Sosnowcu dość wielki napis na jakimś billboardzie "Zagłębie napierdoli wszystkich Hanysów" (jakoś tak), ale podejrzewam, że nie o ten Ci chodziło ?
Może chodzi mu o billboardy 90 lecia Niebieskich.

Kazak1920 pisze:
Myslowicka GieKSa pisze:do gości z Ruchu, skończcie już pierdolić o tych napisach, kompleksach itp. - przejdź po Chorzowie, możesz pobliskie Mysłowice dla gimnastyki ciała i oderwania się od kompa też przemieścić i zobaczyć ile jest waszych napisów anty GieKSa czy KSG, nawet kiedyś na forum w temacie chyba o napisach wkleiłem z jednej malutkiej ulicy Chorzowie jak wyglądają napisy gdzie zamiast eRek same G do góry nogami, cygany, szcewa itp. Zejdźcie na ziemie bo od lat stąpacie w chmurach a rzeczywistość jest całkiem inna. Nie zaprzeczam, że dużo mamy napisów anty ale przynajmniej nie pierdolimy bzdur o kompleksach nie znając swojego podwórka a co ważne nawet kolegów z forum. Popatrz ile tam przejawów waszej nienawiści czy może kompleksów - dopiszcie sobie sami.
[link]
Fotka którą sam wrzucałeś do tematu z dziarami. Dalej masz coś do powiedzenia? A każdy kto choć raz był w Katowicach ten wie jak to wygląda. Zobacz se jak ostatnio wygląda Załęże, później praw swoje "mądrości".

A co ma dziara do tematu dzielnicowego?

Na Załężu byłem w zeszłym tygodniu i wygląda tak jak zawsze pokreślone bazgroły obu ekip, nic nowego.
Żaba pisze:
Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Tak byli, grali w makao z Niemcami.

Świąteczny Karp

Post autor: Świąteczny Karp » 27.04.2010, 20:56

Tutaj póki co nikt nic nie napisał o kompleksach, tylko o zniszczonych elewacjach. Uderz w stół...?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"

Kazak1920

Post autor: Kazak1920 » 27.04.2010, 21:14

dmn pisze:
Gerrarrd pisze:Świąteczny Karp napisał "Jak się billboardy podobają?"

Co masz na myśli?

Może chodzi mu o billboardy 90 lecia Niebieskich.

Kazak1920 pisze:
[link]

Na Załężu byłem w zeszłym tygodniu i wygląda tak jak zawsze pokreślone bazgroły obu ekip, nic nowego.
No to ma do rzeczy, że koleś się wypiera jakoby wszystko mieli anty, a nawet na fotce dziary koleś z Gieksy musiał ubrać smycz z odwróconą eRką. A na Załężu ostatnio w drodze na Dąb cała ulica była ubazgrana od odwróconych eRek, jedna obok drugiej. Nie wiem, może się coś zmieniło odkąd tamtędy jechałem.

B.

Post autor: B. » 27.04.2010, 21:31

Kazak1920 pisze: No to ma do rzeczy, że koleś się wypiera jakoby wszystko mieli anty, a nawet na fotce dziary koleś z Gieksy musiał ubrać smycz z odwróconą eRką. A na Załężu ostatnio w drodze na Dąb cała ulica była ubazgrana od odwróconych eRek, jedna obok drugiej. Nie wiem, może się coś zmieniło odkąd tamtędy jechałem.

Akurat tamtędy dość często jeżdżę - i jedni są drugich warci!
Raz królują na całej długości odwrócone erki, by po paru dniach było wszystko anty GKS... I tak w koło Macieju.
Mieszkam na Śląsku od blisko 2 lat (Katowice) i tyle zniszczonych elewacji nie widziałem nigdzie w Polsce....

mofo

Post autor: mofo » 27.04.2010, 22:52

Radek_ZS pisze:
Radek_ZS pisze:Miałem wczoraj dniówkę w robocie w Katowicach - Janowie w okolicach ulicy Leśny Potok.. Zawsze myślałem że Janów był i jest niebieski, a tam wczoraj zobaczyłem pełno napisów anty - niebieskich i wychwalających Giekse. To jak to w końcu tam wygląda?

No chyba,że Ruch Chorzów smarujący swoje "niGdy". Można się kłócić.
Janów podzielony.Od strony Nikisza bardziej Ruch,od strony Mysłowic bardziej GieKSa,to tak mniej więcej.
Tak mniej wiecej to chopcy z Ruchu wam na Janowie powyrastali i macie z nimi spooooore problemy. Kiedys pierwszą siłą była GieKSa, teraz przy Ruchu wiele tam (sami) nie znaczą.[/quote]

Powyrastali chopcy z Ruchu? Jeżdżę bez mała 20 lat na mecze i zawsze kojarzyłem Janów z Ruchem. W latach 90-tych,jeżdziliśmy bardzo często do Janowa na hokej i jak bywały awantury z miejscowymi to zawsze byli nimi kibice Ruchu. GKS-u nie przypominam sobie ani razu. Wiadomo czasy się zmieniają,ale zdziwiłeś mnie tym że POWYRASTALI.

Ps. Oczywiście jak kibic ZS jestem bezstronny i pisze co widziałem.[/quote]

co do hokeja to się nie mylisz,
inna rzecz, ze Janow i Nikiszowiec (tam jest lodowisko) to w sumie odrębne dzielnice. Nikisz nieustająco Niebieski a Janów ze zmieniającą się historią

t[R]ue

Post autor: t[R]ue » 28.04.2010, 08:19

mofo pisze:co do hokeja to się nie mylisz,
inna rzecz, ze Janow i Nikiszowiec (tam jest lodowisko) to w sumie odrębne dzielnice. Nikisz nieustająco Niebieski a Janów ze zmieniającą się historią
No to w takim razie ja też muszę zapytać bo chyba nie jestem wystarczająco kumaty; Jak zmienia się ta historia na Janowie? "W którą stronę"?

lukacz

Post autor: lukacz » 28.04.2010, 11:19

Ja trochę z innej beczki. Pytanie do kibiców Pogoni Szczecin.

Czy Wy, piłkarscy kibice, chodzicie na futsal? Kręcicie tam jakiś doping?

dmn

Post autor: dmn » 28.04.2010, 13:29

Interesują mnie Herby i Działoszyn, z tego co kojarzę to chyba już Łódzkie woj. (nie dam łba se uciąć). W tym drugim kilka razy byłem i nie uświadczyłem żadnych barw/malunków itd.
Żaba pisze:
Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?

Voldemort

Post autor: Voldemort » 28.04.2010, 13:51

teraz znowu lament o elewacje, nie podobają Ci się bazgroły to weź wiadro i je zamaż tylko miej oczy dookoła głowy, bo różnie bywa np na Załężu... tu normalnie się forum społeczniaków robi na maxa, ludzie w mieście Katowice jest rywalizacja dwóch ekip i nic tego nie zmieni do czasu gdy ktoś odpuści.Pytanie kto???????????????????
Kolejna sprawa z tymi wrzutami anty... powiem tak jak kibice jednej czy drugiej zainteresowanej drużyny napiszą że nie robią takich prac to po prostu kłamią.
Ludzie więcej obiektywizmu bo pieprzenie na forum nie zmieni tego co jest na ulicy.

imik1

Post autor: imik1 » 28.04.2010, 14:58

Gmina Herby, powiat lubliniecki, województwo śląskie - chyba o to Ci chodzi, pomimo dobrego fc Górnika działającego w Lublińcu to same Herby to już Raków!
jebał pies teściowe!

Kobierzyn

Post autor: Kobierzyn » 28.04.2010, 16:08

Ja mam 2 pytania:

1. Dlaczego Igloopol "odpuścił" ligę w ostatnim czasie? (ekipa się posypała/kosa z zarządem/wyniki)

2. Co z Hetmanem Zamość tzn. kibice reaktywują klub na jesień czy wystartuje tak czy inaczej w niżej lidze (jeśli tak to której)?
Wisła Kraków

mofo

Post autor: mofo » 28.04.2010, 17:29

t[R]ue pisze:
mofo pisze:co do hokeja to się nie mylisz,
No to w takim razie ja też muszę zapytać bo chyba nie jestem wystarczająco kumaty; Jak zmienia się ta historia na Janowie? "W którą stronę"?

szczerze mówiąc ma to w d**** jak wystarczająco jesteś kumaty,
gość grzecznie zapytał więc mu wyjaśniłem jako uczestnik wydarzeń w latach 90-tych w tamtym miejscu,
pisałem bez wnikania w szczegóły, żeby uniknąć polemik z netowymi pajacami
pozdRo

dmn

Post autor: dmn » 28.04.2010, 21:19

imik1 pisze:Gmina Herby, powiat lubliniecki, województwo śląskie - chyba o to Ci chodzi, pomimo dobrego fc Górnika działającego w Lublińcu to same Herby to już Raków!
Działa tam ktoś aktywnie czy oni o sobie mówią że są ale ich nie widać?
Żaba pisze:

Łowczyni

Post autor: Łowczyni » 28.04.2010, 21:30

Kobierzyn pisze:Ja mam 2 pytania:

1. Dlaczego Igloopol "odpuścił" ligę w ostatnim czasie? (ekipa się posypała/kosa z zarządem/wyniki)

2. Co z Hetmanem Zamość tzn. kibice reaktywują klub na jesień czy wystartuje tak czy inaczej w niżej lidze (jeśli tak to której)?
Hetman co dziwne najprawdopodobniej wystartuje w III lubelsko-podkarpackiej a nie jakby się wydawać mogło w IV lidze.

Aldaris

Post autor: Aldaris » 29.04.2010, 12:49

Kraków - osiedle Mistrzejowice Nowe ??

Jak było kiedyś, czyli lata 80te, początek 90tych, koniec 90tych, lata dwutysięczne.

Bardziej interesuje mnie jak było kiedyś, niż jak jest teraz. Proszę o wyczerpującą odpowiedź.

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 29.04.2010, 18:42

Kazak1920 pisze:
[link]

Na Załężu byłem w zeszłym tygodniu i wygląda tak jak zawsze pokreślone bazgroły obu ekip, nic nowego.[/quote]
No to ma do rzeczy, że koleś się wypiera jakoby wszystko mieli anty, a nawet na fotce dziary koleś z Gieksy musiał ubrać smycz z odwróconą eRką. A na Załężu ostatnio w drodze na Dąb cała ulica była ubazgrana od odwróconych eRek, jedna obok drugiej. Nie wiem, może się coś zmieniło odkąd tamtędy jechałem.[/quote]

odpiszcie tylko jedno, potraficie czytać dziecinnie proste teksty ze zrozumieniem ? Kaj tam jest, że zaprzeczam ? Ja nawet potwierdzam, ale u was jest to samo - przykład dla was komputerowcy - koszulka ekipa remontowa [link] na kołnierzu napis niGdy, ogólnie wydaliście też koszulkę z jebistym napisem niGdy na całe plecy i jakoś nie placzecie

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 29.04.2010, 21:50

niema co z nimi dyskotować! każdy kto był w Katowicach to wie jak tam wygląda!, a nasze niebiebieskie miasta/ dzielnice te niGy to rzadkość! bez napinki
obeRschlesien

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 29.04.2010, 21:51

a martini player prosze sie o niewypowiadanie sie bo zaraz wiem ze Ci się właczy alarm w komputerze ze jest jakis temat o R
obeRschlesien

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 29.04.2010, 21:59

jak wygląda sytulacja w Jaworznie szczakowej? często tam bywam u dziewczyny i niby tam Gieksa króluje a ostatnio często widze kolesi w bluzie Wisła/Lechia
obeRschlesien

CzłowiekRenesansu

Post autor: CzłowiekRenesansu » 30.04.2010, 08:46

Kluczbork. Co i jak?

OT

Mam pytanie do modów/adminów.

Czy dałoby radę stworzyć sub-forum w dziale kibice pt. "Jak wygląda sytuacja w" i założyć tam tyle tematów ile Polska ma województw?
Nie każdego interesują np. napinki śląskie.
Byłoby o wiele łatwiej znaleźć post dotyczący interesującej nas miejscowości.
Obecnie opcja "szukaj" jest zbyt nieprecyzyjna. Dla słowa Kluczbork oddaje 378 postów!
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.

daniswa

Post autor: daniswa » 30.04.2010, 10:01

W Jaworznie Szczakowej nie króluje żaden Gks, jest tu Wisła, Gks, Szczakowianka, Widzew no i Pogoń ogólnie prawie wszyscy sie znają i duzo osób jeździ na Szczakowianke oprócz Gks-u którego wiekszośc to młodzi którzy poprzerzucali się ze Szczakowianki.
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 30.04.2010, 11:27

daniswa pisze:W Jaworznie Szczakowej nie króluje żaden Gks, jest tu Wisła, Gks, Szczakowianka, Widzew no i Pogoń ogólnie prawie wszyscy sie znają i duzo osób jeździ na Szczakowianke oprócz Gks-u którego wiekszośc to młodzi którzy poprzerzucali się ze Szczakowianki.
aha dzieki
obeRschlesien

Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 » 30.04.2010, 15:51

CzłowiekRenesansu pisze:Kluczbork. Co i jak?

OT

Mam pytanie do modów/adminów.

Czy dałoby radę stworzyć sub-forum w dziale kibice pt. "Jak wygląda sytuacja w" i założyć tam tyle tematów ile Polska ma województw?
Nie każdego interesują np. napinki śląskie.
Byłoby o wiele łatwiej znaleźć post dotyczący interesującej nas miejscowości.
Obecnie opcja "szukaj" jest zbyt nieprecyzyjna. Dla słowa Kluczbork oddaje 378 postów!
Kluczbork - miejscowy MKS, oprócz tego jest troche kibiców Śląska i Odry i jednostki Widzewa i Legii.
Wrocław - stolica Śląska

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 01.05.2010, 09:55

ostatnio odwiedziłem Mszczonów pod Warszawą, w drodze do tej miejscowości sporo wrzut na przystankach Widzewa, w Mszczonowie już takowych nie było. Stąd pytanie czy te wioski przed Mszczonowem to faktycznie Widzew czy poprostu oni sobie obmalowali bazgrołami całą trasę Siewierz - Warszawa ? I drugie czy Mszczonów to Legia czy RTS ? Po drodze mijałem chyba jeszcze Paradyż ? Jak tam wyglądają sprawy ?

kkr

Post autor: kkr » 02.05.2010, 13:41

Ketor pisze:Kazor, a możesz powiedzieć skąd ten Ruch w Dzierżoniowie się wziął?
Moze sa to osoby ktore zwiazane sa ze slaska tozsamoscia historyczna tego miasta? Na Dzierzoniowskich murach mozna obserwowac napisy o tresci m.in. "Elite Reichenbach", co wspolgraloby poniekad ze slaskimi/gornoslaskimi klimatami na Ruchu. Tym bardziej mialoby to sens w opozycji do wystepujacych rowniez w Dzierzoniowie polskich nacjonalistow sympatyzujacych ze Slaskiem Wroclaw.

Twoje Zdrowie pisze:Jak wygląda sytuacja w "Trójwsi"(Istebna-Koniaków-Jaworzynka)? W ostatnie wakacje widziałem popisana Ochodzitą "Ruch fc Koniaków" i w Istebnej kobietę (35lat?) z niebieską smyczką. To ze względu na wakacje? Czy są tam jacyś kibice całosezonowi i czy tylko spod znaku R?
Caly Slask Cieszynski byl dokladnie omawiany pare stron wczesniej, przez rozne osoby, kilkakrotnie i dosc szczegolowo.

patriota85 pisze:
wyjazdowicz pisze:a ja chciałbym zapytać o małopolską Gieksę. Jakie miasta wchodzą w skład i w jakich liczbach jeżdżą. Plus chciałbym poznać sytuację w Wolbromiu. Jaki FC najaktywniejszy i czy kibice Przeboju są także w innych FC czy tylko Przebój? Dzięki
Libiąż
Wolbrom
Olkusz
Trzebinia
Klucze
Chełmek
Bukowno
Chrzanów (?)
Bachowice (?)
Pominiety zostal najwiekszy malopolski FC GieKSy - Jaworzno.

Martini Player pisze:Janów podzielony.Od strony Nikisza bardziej Ruch,od strony Mysłowic bardziej GieKSa,to tak mniej więcej.
mofo pisze:inna rzecz, ze Janow i Nikiszowiec (tam jest lodowisko) to w sumie odrębne dzielnice.
Janow i Nikiszowiec to nie sa zadne odrebne "dzielnice". Nikiszowiec to po prostu jest osiedle na Janowie. Czyli Nikiszowiec jest czescia skladowa Janowa.

19SWA23

Post autor: 19SWA23 » 02.05.2010, 13:52

Nie jestem pewien czy kibice Gieksy wliczaja jaworznickich gieksiarzy do Malopolskiej Gieksy . Jaworzno to samodzielny silny fanclub , a Malopolska Gieksa to zbior kibicow z mniejszych miasteczek z Malopolski .
Jaworzno administracyjnie nalezy do [link] , ale w przeszlosci blizej nam bylo do Krakowa niz do Gornego Slaska .

Jezeli sie myle , to prosze o sprostowanie co do naleznosci Jaworzna do malopolskiego FC .
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow

kkr

Post autor: kkr » 02.05.2010, 14:47

Okreslenia "malopolska Gieksa" nie potraktowalem jako nazwy wlasnej, tylko jako okreslenie wszystkich fanclubow Gieksy w Malopolsce. A do takich z cala pewnoscia nalezy Jaworzno.

op3

Post autor: op3 » 02.05.2010, 14:49

Nie mylisz sie - Jaworzno nie wchodzi w skład Małopolskiej GieKSy.

W jej szeregach sa Olkusz,Klucze,Bukowno,Wolbrom,Libiaz,Trzebinia,Chełmek oraz jednostki z Chrzanowa,Bachowic,Krzykawki,Bolesławia.Dodatkowo wspołpracuje z MG Sławków lezacy administracyjnie w woj slaskim.
GKS KATOWICE

Joint

Post autor: Joint » 02.05.2010, 15:01

A jak jest w Tymbarku (małopolskie) ? Widziałem tam jakieś vlepy Cracovii i Wisły ale nic więcej. Może być pw. Z góry dzięki.

Russel

Post autor: Russel » 02.05.2010, 23:56

Joint pisze:A jak jest w Tymbarku (małopolskie) ? Widziałem tam jakieś vlepy Cracovii i Wisły ale nic więcej. Może być pw. Z góry dzięki.
Tymbark to wiślackie okolice choć pewnie ktoś z Cracovii też tam jest ale ogólnie to działa tam fc Wisły są zorganizowani i mają flagę.
[link]

ODPOWIEDZ