Kradzieże barw
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Dobrze napisał kolega z Polonii,mysle ze temat flag można zakończyćFerdydurke pisze:dużo do powiedzenia w temacie nie ma
barwy itp powinny być zdobywane a nie kradzione.Flag nie powinno sie krasc z magazynow czy w podobny sposób.Wszystko powinno się dziać w trakcie jakiegoś starcia,walki,a nie w jakimś podstępem,nocą włamując się gdy kibice zainteresowanej drużyny nie mają o tym pojęcia i szansy obronienia barw.Chyba tyle.
wszystko zostało napisane i kazdy wyrobił sobie zdanie na ten temat
-
ja mam pytanie odnośnie tego co pare postów wyżej było o klepaniu dziewczyn na dworcu, to mi sie skojarzylo czy honorowe jest napadniecie przez 20'paro letnich gosci na 15'letnnich lebków, nie obnoszacych sie podczas tej akcji barwami niosących szale w plecaku i skrojenie im tych szali?? tak mi sie teraz skojarzylo wiec pytam czy to jest fair??
czy mozna to nazwac krojeniem szala czy poprostu buractwem??
czy mozna to nazwac krojeniem szala czy poprostu buractwem??
-
???? pisze:A czy trzymanie flag w klubie ze strachu przed rywalem jest honorowe?
teraz ku*** jego w d*** psia skurwiała mać przesadziłeś

ku*** a co mają flagi ( gdy nie ma meczu ) wywieszać na płot gdy nikogo na stadionie nie ma? na rynku, obok bloku? przed wyjazdem na wakację zostawić przed drzwiami w swoim mieszkaniu ?

a gdzie ku*** masz trzymać flagi gdy nie ma meczu? może zacznijmy flagi do pracy, szkoły, do babci, na wakację flagi ze sobą zabierać, wtedy będzie znaczyć że się nikt nie sra
prze c*** z typa, POST ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- ban
-
- ostatnie ostrzeżenie
ptak pisze:adolf1, widać ze strata boli i teraz sie trzeba ponapinac na necie jaka to Arka jest beee
Tak wszyscy się napinamy jak ja p*******. Gdyby Wam się coś takiego trafiło (nie życze żadnej ekipie straty flag w tak kurewski sposób) to byście siedzieli cicho? Pojawiły by się takie same teksty, ekipa bez honoru, frajerzy itd.
-
- ban
pierdolicie tak o tym napinaniu bo to wasi kochankowie z gdynii. kumaci z innych klubow wiedza jak sie okresla takie zachowanie. to odpowiedz mi jeden z drogim kto jest wiekszym frajerem - my jak zdobylismy ich 3 flagi +odbilismy nasze,lejac ich przy okazji. czy oni krojac nam busa flag z magazynu .no kto tu jest frajer?
TERRORYSCI I FASZYSCI LECHIA GDANSK
-
-
....takie moje skromne pytanko do forumowych szpecow i wszelkiej masci znawcow"honoru" i frajerskich akcji:
Zalozmy:
....Na 2-3 godziny przed meczem podjezdza bus z 1-2 kolezkami z ekipy"x" celem zabrania flag na mecz.Z za winkla wychyla sie sluszna banda,flagi zmieniaja busa:Banda odjezdza w swoja strone,a kolezkowie"od flag" udaja sie do dentysty we wiadomym celu.Malo tego,cala ekipa ma na nich cisnienie ze stracili flagi.No wlasnie,strcili flagi w honorowy czy frajerski sposob?Jak dla mnie,roznica z podanym przykladem,a sytuacja ktora niedawno miala miejsce jest tylko taka ze w ww.dentysta jest zarobas i tyle,ale...
Niech kazdy sam sie zastanowi nad ww.hipotetyczna,ale jakze realna sytuacja i sam wyciagnie wnioski.
Pozdro
Zalozmy:
....Na 2-3 godziny przed meczem podjezdza bus z 1-2 kolezkami z ekipy"x" celem zabrania flag na mecz.Z za winkla wychyla sie sluszna banda,flagi zmieniaja busa:Banda odjezdza w swoja strone,a kolezkowie"od flag" udaja sie do dentysty we wiadomym celu.Malo tego,cala ekipa ma na nich cisnienie ze stracili flagi.No wlasnie,strcili flagi w honorowy czy frajerski sposob?Jak dla mnie,roznica z podanym przykladem,a sytuacja ktora niedawno miala miejsce jest tylko taka ze w ww.dentysta jest zarobas i tyle,ale...
Niech kazdy sam sie zastanowi nad ww.hipotetyczna,ale jakze realna sytuacja i sam wyciagnie wnioski.
Pozdro
-
Prymo, to nikt chyba nie dowozi flag Busem, a tym bardziej nie wysyła po nie 2 osóbek. Magazyny zazwyczaj są w okolicy stadionu.
A co do samej hipotetyki, to frajerski sposób, ale honorowy. Bo miał się kto bronić. Takie moje zdanie.
A co do samej hipotetyki, to frajerski sposób, ale honorowy. Bo miał się kto bronić. Takie moje zdanie.
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
-
Re: do tdk
" Krojenie z magazynów to ostateczność, ale gdy inaczej sie nie da to trzeba i tak. Jak kibice będą pilnowali swojej własnościami, a nie chowali flag po klubowych kanciapach nie będzie i "złodziejstwa" . Jak ktoś sie boi bujać po swoim mieście z flagami, to niech nie wiesza ich wcale. Rywalizacja między kibicami nie jedno ma imię i gdy kolejny raz usłyszę że ktoś komuś "wyniósł" z magazynu to będzie to kolejny przykład głupoty właścicieli , którzy nie wyciągneli wniosków z poprzednich podobnych zdarzeń. Poprostu okazja czyni złodzieja. (...) Może to samo zrobić z szalikami? Też można je stracić, a i w lato nosić je niewygodnie... Wprowadzi sie szatnie z numerkami, przed meczem odbierasz po meczu oddajesz a do domu wracasz bez balastu. Z flagami przecież już tak teraz jest, czemu nie pójść dalej? Racja to absurd, ale może dzięki niemu ktoś przejrzy na oczy?!"
TMK Nr 11 (15) grudzień 2002r
TMK Nr 11 (15) grudzień 2002r
-
Re: do jogi
po pierwsze Yogi a nie jogi, twoja ksywa to jakiś szyfr chyba tłumacze go tak: nie etyczny skaut konfrater absurdalny urodzony paider.neskaup pisze:panie jogi jezdzimy na Lechie i c*** nas interesuje z kim gra zrozum jestesmy kibicami. wiec daruj sobie z tym osmieszeniem bo to teraz ty robisz.
Dasz sobie rękę uciąć że wszędzie byliście w tym sezonie, nie przepraszam wy wszędzie jeździcie, nie pomogliście Zawiszy w ich proteście.
-
-
DO KRZYKACZA
NIE WSZEDZIE BO ROZNIE BYWA MAM W c*** HYDROBUDOWE I WAS.(CZYLI NIC MNIE NIE INTERESUJECIE)TAK JAK PRAWIE CALA POLSKA MA NAS.A TWOJE WYZYWANIA SWIADCZA KIM JESTES.TAK TEZ PEWNIE NA MECZACH ROBISZ.CIEKAWE ILE MASZ LAT?
-
- ban
mogliscie nas skroic jak wracalismy z jakiegos wyjazdu. my was tak trzepiemy co i rusz. ale gdzie tam,pewnie byscie sie nie zebrali. bo jestescie leszcze i kazdy to wie. c*** tam leszcze,zwykle zlodzieje. rozumiecie - ZŁODZIEJE. ale was to nie rusza. skoro boicie sie nawet pomyslec o Lechii to ten wyczyn był dla was pewnie tak kozacki,ze jeszcze na kacu chodzicie.
TERRORYSCI I FASZYSCI LECHIA GDANSK
-
adolf 1 pisze:mogliscie nas skroic jak wracalismy z jakiegos wyjazdu. my was tak trzepiemy co i rusz. ale gdzie tam,pewnie byscie sie nie zebrali. bo jestescie leszcze i kazdy to wie. c*** tam leszcze,zwykle zlodzieje. rozumiecie - ZŁODZIEJE. ale was to nie rusza. skoro boicie sie nawet pomyslec o Lechii to ten wyczyn był dla was pewnie tak kozacki,ze jeszcze na kacu chodzicie.
No widze,że Ciebie naajbardziej boli strata,a ostatnio jednej z ekip wyniesiono barwy z domu i jakoś nie widze tutaj ich żalenia się czy czego kolwiek,a tym bardziej robienia jakiś flag z hasłami HONOR.
-