Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Koszulki od 10sztuk - polecam bardzo Tomka Szulca z Łodzi ([link])
Po raz kolejny skorzystaliśmy z usług tego PRODUCENTA pamiątek dla kibiców i jak zawsze pełen profesjonalizm. Koszulki po kilku dniach od wysłania na e-maila projektów doszły do Nas. Projekt 100% odzwierciedlony na koszulce. Jakość bardzo dobra oczywiście. Co do ceny. Na pięciu producentów (nie wiem czy wszyscy byli producentami) SZALIKI.COM zaoferowały nam najniższą cenę!
Zdjęcia w odpowiednim temacie: Nowe gadżety kibicowskie
Po raz kolejny skorzystaliśmy z usług tego PRODUCENTA pamiątek dla kibiców i jak zawsze pełen profesjonalizm. Koszulki po kilku dniach od wysłania na e-maila projektów doszły do Nas. Projekt 100% odzwierciedlony na koszulce. Jakość bardzo dobra oczywiście. Co do ceny. Na pięciu producentów (nie wiem czy wszyscy byli producentami) SZALIKI.COM zaoferowały nam najniższą cenę!
Zdjęcia w odpowiednim temacie: Nowe gadżety kibicowskie
-
ja za to nie polecam gościa z miejscowości kozienice jego strona to [link] człowiek dostał kasę zamówienia nie dostarczył trzy razy zmieniał termin przysłania a gdy dowiedział się ze sprawę zgłaszam na Policie stwierdził ze jest nieletni i nic mu nie zrobią termin mu się skończył dzisiaj to napisał ze paczki źle adresował i żeby nie zgłaszać tego na Policie bo on wszystko naprawi i ze oda kasę naprawdę nie polecam tego gościa
-
Wie Ktos Gdzie Mozna Zrobic Takie Laweczki????
http://sklep.lksfans.pl/show.php?p=lawe ... szkami_287
-
z tego co widzę to ta została zrobiona w PAINCIE :DGosccc pisze:Wie Ktos Gdzie Mozna Zrobic Takie Laweczki????
-
takie male info ode mnie,niestety wyszla lipa z mojej strony,i nic wiecej nie mam do powiedzenia zadnych tlumaczen itd. oprocz tego ze:
wszystkie sprawy do konca przyszlego tygodnia zalatwie.
Z mojej strony koniec aktywnosci,dziekuje wszystkim za wspolprace.
Wiem ze zadowoleni tez sie trafiali :Wink:
wszystkie sprawy do konca przyszlego tygodnia zalatwie.
Z mojej strony koniec aktywnosci,dziekuje wszystkim za wspolprace.
Wiem ze zadowoleni tez sie trafiali :Wink:
-
WojtasArka pisze:z tego co widzę to ta została zrobiona w PAINCIE :DGosccc pisze:Wie Ktos Gdzie Mozna Zrobic Takie Laweczki????
No Ale na stronie Łks mozna kupic taka laweczke czyli ktos to musi produkowac:)
-
-
-
[link]ZETKA pisze:Flagi szyte - gdzie?
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
[link]Criscross pisze:Nowe skarpetki Unii Tczew(...)
[link]
POLECAM!

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Bardzo polecam [link] . Realizacja, kontakt, cena zajebiste!
-
U kogo mogę zamówić zegar na ścianę od 1 sztuki?

Korwin Mikke mym idolem, Che Komorro ja pie*dolę
-
Gdzie w dobrej cenie wykonam haft na bluzach ?
Na własnych bluzach.
Na własnych bluzach.
-
wykonanie bardzo dobre ale może Ja miałem to szczęście że termin do kiedy miała być flaga przesunął się o jakiś miesiąc do przodu i nie pomogły nawet telefony a dużo było obiecywania że flaga będzie na czas i że dotrze na pewno
POLONIA BYTOM
-
dobrze zgodzę się ale jeśli ktoś mówi że termin to 60dni to powinien to dotrzymać ??? do tego plus jakieś 25dni to i tak sporo a w między czasie telefony wykonywane i gadka typu na pewno będzie itd obiecuje po czym jak już nie miał co powiedzieć to powiedział otwarcie jak sprawa wygląda i można było tak od razu a nie ściemniać przez 2 tyg że będzie na bankgadzetykibica pisze:Bogdam od wielu lat robi Bardzo dobrą robotę a przy takich produkcjach czas często nie jest krótki.MPB pisze:wykonanie bardzo dobre ale może Ja miałem to szczęście że termin do kiedy miała być flaga przesunął się o jakiś miesiąc do przodu i nie pomogły nawet telefony a dużo było obiecywania że flaga będzie na czas i że dotrze na pewno
POLONIA BYTOM
-
[link]
Oferta
Kubki z dowolnym nadrukiem
Technologia jaka dysponujemy znajduje zastosowanie zarówno w pojedynczych jak i dużych seriach. Kubki cechują się wysoką trwałością naniesionego nadruku oraz żywymi kolorami. Kubki w kolorze białym ceramiczne. Wielkość zadrukowanej powierzchni 9x20 centymetrów.
Odzież
Wykonujemy koszulki, koszulki polo, bluzy z dowolnym nadrukiem. Różnego rodzaju technologie zdobienia tkanin pozwalają nam wykonać nawet pojedyncze wzory. Posiadamy w ofercie kroje damskie i męskie.
Oferta
Kubki z dowolnym nadrukiem
Technologia jaka dysponujemy znajduje zastosowanie zarówno w pojedynczych jak i dużych seriach. Kubki cechują się wysoką trwałością naniesionego nadruku oraz żywymi kolorami. Kubki w kolorze białym ceramiczne. Wielkość zadrukowanej powierzchni 9x20 centymetrów.
Odzież
Wykonujemy koszulki, koszulki polo, bluzy z dowolnym nadrukiem. Różnego rodzaju technologie zdobienia tkanin pozwalają nam wykonać nawet pojedyncze wzory. Posiadamy w ofercie kroje damskie i męskie.
-
UWAGA NA GADZETYKIBICA
Koszulki jak i nadruk na nich miały być super jakości.
Tak wygląda koszulka ubrana kilkanaście razy i 3 krotnie prana w tym raz ręcznie (sorry za fotki):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Nadruk schodzi w kilku miejscach, miał być długotrwały itd.
Do tego koszulka w środku zarówno z przodu [link] jak i z tyłu [link] była brudna nadrukiem.To co widać na zdjęciach to może 1/3 tego co było.Część puściła po 3 praniach.To już raczej nie zejdzie.
I napiszę co to już dzisiaj napisałem w innym temacie, bo z tego co obserwuję większość osób o tym nie wiem.
gadzetykibica to jest viking i to jest POŚREDNIK nie producent.Wszystko co zamawiacie jest robione gdzie indziej, nie u niego.Nie wiem dlaczego w ogóle jest podawane w temacie "robione na gadzetykibica" itp.
Ta sama sytuacja dotyczy seba1944 również pośrednik nie producent.
Dziękuje za uwagę
PS.viking nie odpisuj nic, bo nie ma sensu z tobą dyskutować.
Koszulki jak i nadruk na nich miały być super jakości.
Tak wygląda koszulka ubrana kilkanaście razy i 3 krotnie prana w tym raz ręcznie (sorry za fotki):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Nadruk schodzi w kilku miejscach, miał być długotrwały itd.
Do tego koszulka w środku zarówno z przodu [link] jak i z tyłu [link] była brudna nadrukiem.To co widać na zdjęciach to może 1/3 tego co było.Część puściła po 3 praniach.To już raczej nie zejdzie.
I napiszę co to już dzisiaj napisałem w innym temacie, bo z tego co obserwuję większość osób o tym nie wiem.
gadzetykibica to jest viking i to jest POŚREDNIK nie producent.Wszystko co zamawiacie jest robione gdzie indziej, nie u niego.Nie wiem dlaczego w ogóle jest podawane w temacie "robione na gadzetykibica" itp.
Ta sama sytuacja dotyczy seba1944 również pośrednik nie producent.
Dziękuje za uwagę
PS.viking nie odpisuj nic, bo nie ma sensu z tobą dyskutować.
-
panowie gdzie zamówie posciel ... oczywiscie z dowolnym wzorem?
Proste o swe walczyć będziemy...tradycja nie zginie póki my żyjemy!
-
Gdzie moge zrobic smyczki 30 sztuk, takie podszywane ?
-
WItam
U mnie w firmie robimy koszulki, bluzy, kominiarki, czapki itd.
Realizujemy zlecenia nawet od 1 sztuki. Pracujemy na materiale własnym, lub powierzonym.
Reprezentuje firme studiohaftów.pl
Wszelkie pytania proszę kierować na priva lub [email protected]
POzdawiam!!
U mnie w firmie robimy koszulki, bluzy, kominiarki, czapki itd.
Realizujemy zlecenia nawet od 1 sztuki. Pracujemy na materiale własnym, lub powierzonym.
Reprezentuje firme studiohaftów.pl
Wszelkie pytania proszę kierować na priva lub [email protected]
POzdawiam!!
-
J pisze:Gdzie moge zrobic smyczki 30 sztuk, takie podszywane ?
nie bede wertowal tematu, na pewno ktos napisze;-)
jaki jest najmniejszy nakład smyczy sublimowanych?
czy tak ok 30 szt da rade zrobic,50 czy ile?
-
numer kom do Kaczmara potrzebujemy
wali ten człowiek w c**** aż miło
Privy Kaczmar odbierasz i na forum się logujesz wiec pewnie i to przeczytasz:
cofnij papke, którą nam wisisz i zaoszczędzisz sobie syfu
-
Produkcja skarpet z twoim logiem od 15 par!! chetni pisac:) gg 13792318 kom 501 800 946
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
Kufle Unii Oświęcim robione u Karola z Krosna - [link]
[link]
[link]
POLECAMY!
[link]
[link]
POLECAMY!
-
Potwierdzam, jak obiecał ponad 2 tyg. temu że wszystkim kase odda tak do teraz jej nie widaćmsp pisze:numer kom do Kaczmara potrzebujemy
FCS
-
Jeżeli to mają być flagi szyte bez nadruków to zapraszam: [link]ajdk pisze:Gdzie flagi 1m na 1m ?
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
-
Gdzie zrobię 15 - 20 machajek 1x1m po dobrej cenie?
korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta.
-
www.ultrasshop.com [link]
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
[link]Coltrane pisze:Gdzie zrobię 15 - 20 machajek 1x1m po dobrej cenie?
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
-
[link]
[link]
Wykonanie [link] Polecam
[link]
Wykonanie [link] Polecam
-
Gdzie polecacie zrobić kurtki wiatrówki najlepiej kangurki ?
-
U Michała z Łodzi zajebista jakosc!!
[link] zapraszamy !
-
Michał jest trochę drogi ;) Kiedyś wyceniałem u niego bluzy to wiem że chciał wiecej niż np T.Szulc a bluzy jakościowo identyczne bo porównywałem do tych od Michała, bo znałem osoby które u niego zamawiały.
-
Jeśli już poruszamy temat cen u Michała z Łodzi. Kilka tygodni temu rozglądałem się u różnych producentów za koszulkami. Tylko 10szt, więc zależało mi na cenie z wysyłka jak najkorzystniejszą. Z tego co pamiętam pisałem do koszulki-kibicowskie, do Michała, Tomka Szulca i do tych z Płocka (Wisła?). Cena u wszystkich producentów wahała się w granicach 40-45zł. Jedynie firma Tomka Szulca ([link]) zaoferowała mi cenę 30zł (nie pytając w ogóle wcześniej ile zaproponowali mi inni. Michał z Łodzi zdziwiony jak za taką cenę w ogóle - zostawię bez komentarza. Jak ktoś ma jakieś pytania robiłem już trochę rzeczy, więc mogę polecić bez dwóch zdań SZALIKI.COMBezNicku pisze:Michał jest trochę drogi ;) Kiedyś wyceniałem u niego bluzy to wiem że chciał wiecej niż np T.Szulc a bluzy jakościowo identyczne bo porównywałem do tych od Michała, bo znałem osoby które u niego zamawiały.
Chcę zaznaczyć, że mój opis jest w pełni obiektywny i jest oparty na moich własnych doświadczeniach, a nie wujka kolegi. Pozdrawiam
-
Mentalia - masz rację Tomek ma najtańsze ceny.
Zawsze jak cokolwiek zamawiam to robię rozeznanie cenowe i zawsze szaliki.com daje najmniejszą cenę, a dla stałych klientów jeszcze zawsze zejdzie z ceny, można się z nim dogadać.
A jakościowo nie mam zastrzeżeń.
Kiedyś koleżka zamawiał bluzy jeden wzór zamówił u Vikinga i jeden u Szulca.
Cena prawie taka sama, ale jakość od tego drugiego o niebo lepsza, większa gramatura i lepsza jakość nadruku.
I również jestem osobą postronną, żeby nie było że robię komuś reklamę albo antyreklamę. Po prostu stwierdzam fakty.
Dlatego również teraz, robię rozeznanie gdzie można wykonać w przyzwoitej cenie i dobre jakościowo wiatrówki.
Znając życie to żadna godna rozpatrzenia opferta poza T.Szulcem się nie znajdzie :)
No ale zobaczymy. Poleci ktoś jakąś firmę ?
Zawsze jak cokolwiek zamawiam to robię rozeznanie cenowe i zawsze szaliki.com daje najmniejszą cenę, a dla stałych klientów jeszcze zawsze zejdzie z ceny, można się z nim dogadać.
A jakościowo nie mam zastrzeżeń.
Kiedyś koleżka zamawiał bluzy jeden wzór zamówił u Vikinga i jeden u Szulca.
Cena prawie taka sama, ale jakość od tego drugiego o niebo lepsza, większa gramatura i lepsza jakość nadruku.
I również jestem osobą postronną, żeby nie było że robię komuś reklamę albo antyreklamę. Po prostu stwierdzam fakty.
Dlatego również teraz, robię rozeznanie gdzie można wykonać w przyzwoitej cenie i dobre jakościowo wiatrówki.
Znając życie to żadna godna rozpatrzenia opferta poza T.Szulcem się nie znajdzie :)
No ale zobaczymy. Poleci ktoś jakąś firmę ?
-
Tak jak już pisali w temacie zrobienie wiatrówek - masz pewność 110% u dwóch producentów. Pierwszy to Tomek Szulc ([link]) drugi to Michał z Łodzi. Osobiście polecam Ci tego pierwszego. Pozdrawiam
-
A ja zdecydowanie polecam Michała u Szulca nie zamawiam niczego z prostych przyczyn za kazdym razem jak cos zamawialem nigdy nie dostalem na czas i wcale nie jestem zadowolony z jakosci rzeczy u Szulca jak koledzy powyzej. Chociazby bluzy bardziej siedza mi te od Michala. O cenach sie nie wypowiadam bo sie nie orientuje co i jak u Szulca. A i jeszcze jedno Michal odbieral tel nawet w środku nocy jesli cos bylo potrzebne. Również jestem postronnym i tylko stwierdzam fakty. Pozdro
-
Z tym się zgodzę :) Z Michałem też miałem styczność i uważam, że kontakt jest z nim bardzo dobry, chyba najlepszy ze wszystkich producentów z jakimi miałem jakikolwiek kontakt. Jakość też dobra, tylko cenowo trochę drogo, kiedyś wyceniałem coś u niego to różnica pomiędzy Tomkiem a Michałem była spora ok 15zł na sztuce.ch_31 pisze: A i jeszcze jedno Michal odbieral tel nawet w środku nocy jesli cos bylo potrzebne. Również jestem postronnym i tylko stwierdzam fakty. Pozdro
-
To ja również pozwolę sobie zabrać głos w sprawie pamiątek wykonywanych przez firmę GADZETY KIBICA.
Zamówiliśmy 30 sztuk czapek klubu Wierchy Rabka, zostały one wykonane niekompetentnie, z wyjątkowo małym rozmiarem;by unaocznić problem pozwalam sobie zamieścić ów czapki:
[link]
[link]
[link]
Czapki wyglądają jak...czepki pływackie bądz mycki żydowskie.
Tym samym przestrzegam przed firmą Gadzety Kibica.
Zamówiliśmy 30 sztuk czapek klubu Wierchy Rabka, zostały one wykonane niekompetentnie, z wyjątkowo małym rozmiarem;by unaocznić problem pozwalam sobie zamieścić ów czapki:
[link]
[link]
[link]
Czapki wyglądają jak...czepki pływackie bądz mycki żydowskie.
Tym samym przestrzegam przed firmą Gadzety Kibica.
Do d*** z taką robotą.