A.U pisze:Nie polecam Kaczmara, zamówiłem szale "pasiaki" z herbem 10sztuk za które wcześniej zapłaciłem. 22 stycznia napisał mi że szale są w transporcie i "będą lada dzień", 6 lutego pisze że zaszła pomyłka bo pasiaki są tylko bez herbu i dorzuci do tego jeszcze 5 szali. 9 lutego pisze że poleciało pocztą a do teraz ani nie ma szalików ani pieniędzy na dodatek nie odpisuje.
Strona -> http://picasaweb.google.com/www.machajk ... tyISzaliki#
Już minął kolejny miesiąc a szali ani pieniędzy jak nie było tak nie ma, ciągle wymyśla jakieś wymówki że osoba której zlecił zrobienie szali się nie wywiązała i druga osoba je robi ( 9 lutego niby poleciało pocztą, a teraz dopiero ktoś je "robi") i będą w pewnym czasie, kiedy czas mija to kontakt się urywa. Nie wiem czy tylko mi się to zdarzyło że tak postępuje z klientami czy nie. Nie polecam !
to samo, wzial zaliczke i słaby kontakt
czasu minelo sporo
czekam na zwrot zaliczki albo będzie afera
jak ktos ma namiar kom to niech daje
Niestety nas tez wychujal. Z tego co wiem sporo ekip sie przejechalo. Odradzam bardzo.
Mógłby ktoś pomóc przy wyborze membrany do bębna, tzn. jaką należy kupić żeby nie pękła po pierwszym meczu.Jak również dać namiary gdzie można taką kupić.Z góry dziękawa.
Koszulki od 10sztuk - polecam bardzo Tomka Szulca z Łodzi (www.szaliki.com)
Po raz kolejny skorzystaliśmy z usług tego PRODUCENTA pamiątek dla kibiców i jak zawsze pełen profesjonalizm. Koszulki po kilku dniach od wysłania na e-maila projektów doszły do Nas. Projekt 100% odzwierciedlony na koszulce. Jakość bardzo dobra oczywiście. Co do ceny. Na pięciu producentów (nie wiem czy wszyscy byli producentami) SZALIKI.COM zaoferowały nam najniższą cenę!
Zdjęcia w odpowiednim temacie: Nowe gadżety kibicowskie
ja za to nie polecam gościa z miejscowości kozienice jego strona to http://www.picasaweb.google.pl/www.machajki.pl/ człowiek dostał kasę zamówienia nie dostarczył trzy razy zmieniał termin przysłania a gdy dowiedział się ze sprawę zgłaszam na Policie stwierdził ze jest nieletni i nic mu nie zrobią termin mu się skończył dzisiaj to napisał ze paczki źle adresował i żeby nie zgłaszać tego na Policie bo on wszystko naprawi i ze oda kasę naprawdę nie polecam tego gościa
takie male info ode mnie,niestety wyszla lipa z mojej strony,i nic wiecej nie mam do powiedzenia zadnych tlumaczen itd. oprocz tego ze:
wszystkie sprawy do konca przyszlego tygodnia zalatwie.
Z mojej strony koniec aktywnosci,dziekuje wszystkim za wspolprace.
Wiem ze zadowoleni tez sie trafiali :Wink:
wykonanie bardzo dobre ale może Ja miałem to szczęście że termin do kiedy miała być flaga przesunął się o jakiś miesiąc do przodu i nie pomogły nawet telefony a dużo było obiecywania że flaga będzie na czas i że dotrze na pewno
wykonanie bardzo dobre ale może Ja miałem to szczęście że termin do kiedy miała być flaga przesunął się o jakiś miesiąc do przodu i nie pomogły nawet telefony a dużo było obiecywania że flaga będzie na czas i że dotrze na pewno
Bogdam od wielu lat robi Bardzo dobrą robotę a przy takich produkcjach czas często nie jest krótki.
dobrze zgodzę się ale jeśli ktoś mówi że termin to 60dni to powinien to dotrzymać ??? do tego plus jakieś 25dni to i tak sporo a w między czasie telefony wykonywane i gadka typu na pewno będzie itd obiecuje po czym jak już nie miał co powiedzieć to powiedział otwarcie jak sprawa wygląda i można było tak od razu a nie ściemniać przez 2 tyg że będzie na bank
Oferta
Kubki z dowolnym nadrukiem
Technologia jaka dysponujemy znajduje zastosowanie zarówno w pojedynczych jak i dużych seriach. Kubki cechują się wysoką trwałością naniesionego nadruku oraz żywymi kolorami. Kubki w kolorze białym ceramiczne. Wielkość zadrukowanej powierzchni 9x20 centymetrów.
Odzież
Wykonujemy koszulki, koszulki polo, bluzy z dowolnym nadrukiem. Różnego rodzaju technologie zdobienia tkanin pozwalają nam wykonać nawet pojedyncze wzory. Posiadamy w ofercie kroje damskie i męskie.
I napiszę co to już dzisiaj napisałem w innym temacie, bo z tego co obserwuję większość osób o tym nie wiem.
gadzetykibica to jest viking i to jest POŚREDNIK nie producent.Wszystko co zamawiacie jest robione gdzie indziej, nie u niego.Nie wiem dlaczego w ogóle jest podawane w temacie "robione na gadzetykibica" itp.
Ta sama sytuacja dotyczy seba1944 również pośrednik nie producent.
Dziękuje za uwagę
PS.viking nie odpisuj nic, bo nie ma sensu z tobą dyskutować.
WItam
U mnie w firmie robimy koszulki, bluzy, kominiarki, czapki itd.
Realizujemy zlecenia nawet od 1 sztuki. Pracujemy na materiale własnym, lub powierzonym.
Reprezentuje firme studiohaftów.pl
Wszelkie pytania proszę kierować na priva lub [email protected]
POzdawiam!!