Zajebista oprawa. Na prawdę kozak. Na luzie i z przesłaniem. Idealnie trafili wg.mnie. Jeszcze C+ zrobił dobre długie ujęcie.Semper Fidelis pisze:bardzo ładna dla oka i pomysłowa oprawa Lecha na początek meczu. Taka z podtekstem dla iti i i gówna wyborczego.

(1-3 Kwietnia) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: (1-3 Kwietnia) Komentarze
-
[link]
Nie ma gdzie wkleić a to w końcu dzisiaj. Żeby niektórzy widzieli że Kraków to nie tylko noże.
Nie ma gdzie wkleić a to w końcu dzisiaj. Żeby niektórzy widzieli że Kraków to nie tylko noże.

-
żadnych przygód.magvit pisze:Gryf Słupsk jakieś przygody w Stargardzie Szczec. czy też okolicach?

-
Haha. Oprawa Lecha naprawdę zajebista i idealnie pasuje pod święta gdyż jest zrobiona z przysłowiowym "jajem" :)
Poza tym zajebiste wsparcie Pogoni przez Legię w Lublinie i po raz kolejny zajebiście Sandecja u siebie. Górnik też solidnie.
Ciekawy jestem jak Śląsk w Chorzowie, ale zainteresowanie było bardzo duże więc pewnie też wyjazd będzie bardzo dobry.
Poza tym zajebiste wsparcie Pogoni przez Legię w Lublinie i po raz kolejny zajebiście Sandecja u siebie. Górnik też solidnie.
Ciekawy jestem jak Śląsk w Chorzowie, ale zainteresowanie było bardzo duże więc pewnie też wyjazd będzie bardzo dobry.
-
Lechia nie wykorzystyła kompletu do Lubina?
KSC wali niezły kontrast noże i nie przestrzeganie elemantarnych zasad człowieczeństwa vs uczczenie śmierci M. + święcenie pokarmów na stadionie....ech
KSC wali niezły kontrast noże i nie przestrzeganie elemantarnych zasad człowieczeństwa vs uczczenie śmierci M. + święcenie pokarmów na stadionie....ech
-
Calej puli nie wykorzystalismy. Seriws lechia.net pisze o 400 kibicach Lechii i Śląska , jednak nie bylem na wyjezdzie wiec ja nie bede podawal ile dokladnie bylo osob z Gdańska wraz ze zgodami.Larkson1908 pisze:Lechia nie wykorzystyła kompletu do Lubina?
W [link]
Ile Koronny w Gliwicach ?
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Zdjecia z meczu Motor-Pogon:
[link]
Pilkarze po bardzo emocjonujacym meczu wygrywaja 3-2 i w 5 meczach rundy wiosennej mamy 10 punktow- tyle ile przez 19 spotkan rundy jesiennej!
On nigdy nie spadnie!
[link]
Pilkarze po bardzo emocjonujacym meczu wygrywaja 3-2 i w 5 meczach rundy wiosennej mamy 10 punktow- tyle ile przez 19 spotkan rundy jesiennej!
On nigdy nie spadnie!
-
Dlaczego mój post na temat skrojonej flagi Ruchu "Górny Śląsk" został usunięty??
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
Cała Polska w cieniu ŚLĄSKA WROCŁAW !!!
-
Flaga "Górny Śląsk" przez cały mecz wisiała na dachu budynku stojącego obok stadionu Ruchu.
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
moj psot tez został usunietyWKSFCNR pisze:Dlaczego mój post na temat skrojonej flagi Ruchu "Górny Śląsk" został usunięty??
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
ale podbijam
to nie Flaga tyklko mala fanka do kupienia w sklepie wiec nei siej farmazonu.. a po drugie czemu ani razu nie pozdrawiacie zgod..chyba sie ich nie wstydzicie?? bez napinki
-
Jeżeli oboje jestescie pewni swoich racji to znaczy ze ktos klamie ..... zatem ktos wyleci z forum :)))

-
Mecz GKS Katowice - Warta Poznań
doping kibiców w filmowym skrócie. Warto zwrócić uwagę na świetne wykonanie piosenki "GKS klubem mym..."
http://www.youtube.com/watch?v=hz7TmMzKMAQ
www.GieKSiarze.pl
doping kibiców w filmowym skrócie. Warto zwrócić uwagę na świetne wykonanie piosenki "GKS klubem mym..."
http://www.youtube.com/watch?v=hz7TmMzKMAQ
www.GieKSiarze.pl
-
Raczej 1 tys ich nie było.kolos pisze:ja znalazłem cos takiego
Na stadionie w Nowym Sączu zasiadło 7 tysięcy kibiców, w tym tysięczna grupa fanów z Zabrza, co jest rekordem frekwencji w tym sezonie.
Wrócą to się określą.
Tu są fotki z tego meczu to każdy może zobaczyć co i jak:
[link]
http://www.youtube.com/user/czarni
-
Tylko ciekawe jak się okaże ,że miałem racje?? Fajni moderatorzy...
Rodem z TVN-u.Dajce bana kumaci!!!
To zostaniesz na forum a wyleci ten któy pisał co nieprawde tak ?? Pamietaj ... rzetelnosc przedewszystkim ;)))
To zostaniesz na forum a wyleci ten któy pisał co nieprawde tak ?? Pamietaj ... rzetelnosc przedewszystkim ;)))
-
juz wrociles z Chorzowa?????WKSFCNR pisze:Tylko ciekawe jak się okaże ,że miałem racje?? Fajni moderatorzy...
-
Nie wróciłem.Info telefoniczne!!!jaworzno21 pisze:juz wrociles z Chorzowa?????WKSFCNR pisze:Tylko ciekawe jak się okaże ,że miałem racje?? Fajni moderatorzy...
Ale to boli ,prawda??jak ktoś nie może jechać na wyjazd w danym dniu ,to już jest automatycznie nie kumaty??
Dajcie znać kumaci!!
Co do flagi to chodzi o tą,co jest napisana po niemiecku czyli "oberslechien"
Niech mi ktoś kolejny raz napiszę,że to jest baner ze sklepu...
Odstaw internet i zrob dwa kółka po pokoju ... / mod.....
-
kolego cos to nie mozliwe bo tej fany nie mozemy wywieszac bo pzpn zabronil nie jest wywieszana od ponad roku. Po 2 tej fany z hotelu nie mogliscie zajebac bo jak ona byla na dachu przywiazana... Po 3 jesli to te male sklepikowa fana gs to ale z was hoolsy
-
Owa flaga wisiała dzisiaj tutaj...
[link]
[link]
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Panowie! Jeśli jakimś cudem Śląskowi udało się skroić flagę to na pewno się nią pochwalą np. robiąc sobie z nią fotki. Jeśli tego nie zrobią, co jest bardzo prawdopodobne, cała historia okaże się wyssana z palca. Proponuje dać sobie na wstrzymanie i poczekać aż Śląsk wróci.
-
Od tej chwili za kazdy post napinkowy na temat fany GŚ bedzie BAN
Kolego z Wrocławia jesli jestes taki Kumaty Kum i dostales info telefoniczne to czemu Cie znajomi z trescia flagi oszukali ;) ?
Kolego z Wrocławia jesli jestes taki Kumaty Kum i dostales info telefoniczne to czemu Cie znajomi z trescia flagi oszukali ;) ?

-
jaworzno21 pisze:juz wrociles z Chorzowa?????WKSFCNR pisze:Tylko ciekawe jak się okaże ,że miałem racje?? Fajni moderatorzy...
Takie wycieczki słowne są śmieszne. Net w komórce ma prawie każdy więc napisanie posta chyba nie sprawia problemu ;)
Co by nie rozmywać - oprawa Lecha kozak!
-
Do kozackiej to jej jeszcze dużo brakowało ;)tommy1976 pisze:
Co by nie rozmywać - oprawa Lecha kozak!
-
Dratewka pisze:moj psot tez został usunietyWKSFCNR pisze:Dlaczego mój post na temat skrojonej flagi Ruchu "Górny Śląsk" został usunięty??
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
ale podbijam
to nie Flaga tyklko mala fanka do kupienia w sklepie wiec nei siej farmazonu.. a po drugie czemu ani razu nie pozdrawiacie zgod..chyba sie ich nie wstydzicie?? bez napinki
jak nie pozdrawiamy nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz zielonego pojecia!!
p.s zgody pozdrwanine na berzie, i w drodze na stadion bardzo czesto....

-
-
Witam.
Właśnie wróciłem z Chorzowa,z tą faną to cała prawda,ktoś wczesniej napisał ze można taką kupić w sklepie nigdy się z tym nie zgodzę ponieważ ona ma wydaje mi sie troche wiecej niż 10m.Ktoś nawet zdjecie wrzucił gdzie wisiała na meczu i to właśnie dokładnie ona.Skrojona została w drodze na dworzec z jakiegos budyneczku i tyle.
A czy bedą fotki nie mam pojecia ponieważ od tego są juz konkretniejsze osoby niż ja pozdrawiam.Hej Śląsk
A i jeszcze jedno normalne pytanie do chłopaków z Ruchu,czy ta flaga wisiała tam przez cały czas nie sciągaliscie jej czy poprostu jej zapomnieliscie ???
Właśnie wróciłem z Chorzowa,z tą faną to cała prawda,ktoś wczesniej napisał ze można taką kupić w sklepie nigdy się z tym nie zgodzę ponieważ ona ma wydaje mi sie troche wiecej niż 10m.Ktoś nawet zdjecie wrzucił gdzie wisiała na meczu i to właśnie dokładnie ona.Skrojona została w drodze na dworzec z jakiegos budyneczku i tyle.
A czy bedą fotki nie mam pojecia ponieważ od tego są juz konkretniejsze osoby niż ja pozdrawiam.Hej Śląsk
A i jeszcze jedno normalne pytanie do chłopaków z Ruchu,czy ta flaga wisiała tam przez cały czas nie sciągaliscie jej czy poprostu jej zapomnieliscie ???
-
http://skwk.pl/news/show/4775_wielka_sobota_w_warszawie:
Ok. 300 kibiców Białej Gwiazdy Wielką Sobotę spędziło na wyjeździe do Warszawy.
300 biletów na mecz w Warszawie rozeszło się bardzo szybko, pierwszeństwo w zakupie mieli stali wyjazdowicze.
Przy wejściu na sektor niektóre osoby zostały poddane kontroli alkomatami, po której możemy stwierdzić iż ... alkomaty te z pewnością do poprawnie działających nie należały. Cieszy fakt, że większość osób dostosowała się do próśb o nie spożywanie napojów z %.
Na płocie zawisły wiślackie flagi min. Warszawa i Bronowice oraz flaga Unii Tarnów.
Niezbyt ciekawe widowisko wpłynęło na nieco senną atmosferę na trybunach, która ożywiła się znacznie pod koniec meczu kiedy to otrzymaliśmy od piłkarzy Polonii Wielkanocny prezent w postaci samobójczej bramki.
Wraz z nami na meczu 6 kibiców Unii Tarnów.
Ok. 300 kibiców Białej Gwiazdy Wielką Sobotę spędziło na wyjeździe do Warszawy.
300 biletów na mecz w Warszawie rozeszło się bardzo szybko, pierwszeństwo w zakupie mieli stali wyjazdowicze.
Przy wejściu na sektor niektóre osoby zostały poddane kontroli alkomatami, po której możemy stwierdzić iż ... alkomaty te z pewnością do poprawnie działających nie należały. Cieszy fakt, że większość osób dostosowała się do próśb o nie spożywanie napojów z %.
Na płocie zawisły wiślackie flagi min. Warszawa i Bronowice oraz flaga Unii Tarnów.
Niezbyt ciekawe widowisko wpłynęło na nieco senną atmosferę na trybunach, która ożywiła się znacznie pod koniec meczu kiedy to otrzymaliśmy od piłkarzy Polonii Wielkanocny prezent w postaci samobójczej bramki.
Wraz z nami na meczu 6 kibiców Unii Tarnów.
-
ŁKSu 110 na zakazie, wykorzystana cała pula biletów od kibiców Stilonu. Dziękujemy za gościne. Piłka nożna dla kibiców:)
-
I po co było tyle frajerów i złodziejów wrzucac tydzień temu po stracie flagi??Po raz kolejny okazało sie że kibicowskie życie przewrotne jest.Gratulacje dla Śląska i niech te akcje na flagi dadzą do myślenia tym wszystkim megakumatym wycierającym sobie gęby honorem moralizatorom
-
Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało...?
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało...?
-
A teraz niech każdy z Was poczyta sobie ten temat od początku do końca i uświadomi sobie jak niski poziom intelektualny prezentujecie. Naprawdę ludzie od Was z ekipy mogą się tylko wstydzić, za tego typu kumate komentarze i relacje. Czy bycie chuliganem na internecie i możliwość wpisania się wśród innych chuliganów tej samej kategorii (wszyscy wiemy jakiej) jest dla Was wszystkich tak wielkim osiągnięciem w dziedzinie kibicowania? Tłuc przez tyle lat pewne sprawy dzień w dzień po kilka razy a Wy jak debile nadal swoje. Nie dziwię się, że planuje się zamknięcie tego forum.
-
kroi to się po walce to była zwykła kradzież
-
flag sie pilnuje panowie, poza tym moze warto poczekac az wypowie sie ktos konkretny z Ruchu i Slaska
-
Wlasnie ciekawe co teraz Romek napisze :) Frajerska akcja? hehe
Tak czy siak ciekawie sie zrobilo. Znowu flagi zmieniaja właścicieli. A Ruch niezly przypal sobie odjebal heh
Tak czy siak ciekawie sie zrobilo. Znowu flagi zmieniaja właścicieli. A Ruch niezly przypal sobie odjebal heh
-
Przestań się ośmieszać. Jakoś kiedyś wam nie przeszkadzało wjebać się do magazynku GieKSy,żeby flagi powynosić. Tylko,że się nie udało.ilikeriots pisze:kroi to się po walce to była zwykła kradzież
Gdyby wam wtedy wyszło,co byś pisał?
-
Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Dlatego też wisiała na tym budynku a nie na stadionie :]Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
-
Ale mimo wszystko, wisiała na meczach Ruchu, śmiem twierdzić, że wyjazdy też pewnie zaliczała, a co do tych typów,którzy twierdzą że frajerska akcja, to niech lepiej się pilnują, bo teraz naprawdę są takie czasy, że o wyhaczenie flag jakiejś ekipy jest trudno. Jak dla mnie aż dziwne, że w tak krótkim czasie od razu poszły dwie fany.Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
-
Czasem na stadionie też wisiałat[R]ue pisze:Dlatego też wisiała na tym budynku a nie na stadionie :]Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało o [link]...?
[link]
ULTRAS