(1-3 Kwietnia) Komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: (1-3 Kwietnia) Komentarze
Dlaczego mój post na temat skrojonej flagi Ruchu "Górny Śląsk" został usunięty??
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
Info na 100% pewne!!
Pozdro dla moderatorów!!
Flaga "Górny Śląsk" przez cały mecz wisiała na dachu budynku stojącego obok stadionu Ruchu.
Jeżeli oboje jestescie pewni swoich racji to znaczy ze ktos klamie ..... zatem ktos wyleci z forum :)))
-
GieKSiarze.pl
- Kontakt:
Mecz GKS Katowice - Warta Poznań
doping kibiców w filmowym skrócie. Warto zwrócić uwagę na świetne wykonanie piosenki "GKS klubem mym..."
http://www.youtube.com/watch?v=hz7TmMzKMAQ
www.GieKSiarze.pl
doping kibiców w filmowym skrócie. Warto zwrócić uwagę na świetne wykonanie piosenki "GKS klubem mym..."
http://www.youtube.com/watch?v=hz7TmMzKMAQ
www.GieKSiarze.pl
Raczej 1 tys ich nie było.kolos pisze:ja znalazłem cos takiego
Na stadionie w Nowym Sączu zasiadło 7 tysięcy kibiców, w tym tysięczna grupa fanów z Zabrza, co jest rekordem frekwencji w tym sezonie.
Wrócą to się określą.
Tu są fotki z tego meczu to każdy może zobaczyć co i jak:
http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?t=67
Panowie! Jeśli jakimś cudem Śląskowi udało się skroić flagę to na pewno się nią pochwalą np. robiąc sobie z nią fotki. Jeśli tego nie zrobią, co jest bardzo prawdopodobne, cała historia okaże się wyssana z palca. Proponuje dać sobie na wstrzymanie i poczekać aż Śląsk wróci.
Do kozackiej to jej jeszcze dużo brakowało ;)tommy1976 pisze:
Co by nie rozmywać - oprawa Lecha kozak!
-
wąsaty Janek
http://img688.#.us/img688/4896/dscn2553n.jpg
oprawa Lecha beka:)
oprawa Lecha beka:)
-
Abrakadabra1947
Flaga skrojona po meczu w drodze na dworzec.
Witam.
Właśnie wróciłem z Chorzowa,z tą faną to cała prawda,ktoś wczesniej napisał ze można taką kupić w sklepie nigdy się z tym nie zgodzę ponieważ ona ma wydaje mi sie troche wiecej niż 10m.Ktoś nawet zdjecie wrzucił gdzie wisiała na meczu i to właśnie dokładnie ona.Skrojona została w drodze na dworzec z jakiegos budyneczku i tyle.
A czy bedą fotki nie mam pojecia ponieważ od tego są juz konkretniejsze osoby niż ja pozdrawiam.Hej Śląsk
A i jeszcze jedno normalne pytanie do chłopaków z Ruchu,czy ta flaga wisiała tam przez cały czas nie sciągaliscie jej czy poprostu jej zapomnieliscie ???
Właśnie wróciłem z Chorzowa,z tą faną to cała prawda,ktoś wczesniej napisał ze można taką kupić w sklepie nigdy się z tym nie zgodzę ponieważ ona ma wydaje mi sie troche wiecej niż 10m.Ktoś nawet zdjecie wrzucił gdzie wisiała na meczu i to właśnie dokładnie ona.Skrojona została w drodze na dworzec z jakiegos budyneczku i tyle.
A czy bedą fotki nie mam pojecia ponieważ od tego są juz konkretniejsze osoby niż ja pozdrawiam.Hej Śląsk
A i jeszcze jedno normalne pytanie do chłopaków z Ruchu,czy ta flaga wisiała tam przez cały czas nie sciągaliscie jej czy poprostu jej zapomnieliscie ???
ŁKSu 110 na zakazie, wykorzystana cała pula biletów od kibiców Stilonu. Dziękujemy za gościne. Piłka nożna dla kibiców:)
Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało...?
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało...?
-
ilikeriots
kroi to się po walce to była zwykła kradzież
flag sie pilnuje panowie, poza tym moze warto poczekac az wypowie sie ktos konkretny z Ruchu i Slaska
-
Świąteczny Karp
Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Dlatego też wisiała na tym budynku a nie na stadionie :]Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Ale mimo wszystko, wisiała na meczach Ruchu, śmiem twierdzić, że wyjazdy też pewnie zaliczała, a co do tych typów,którzy twierdzą że frajerska akcja, to niech lepiej się pilnują, bo teraz naprawdę są takie czasy, że o wyhaczenie flag jakiejś ekipy jest trudno. Jak dla mnie aż dziwne, że w tak krótkim czasie od razu poszły dwie fany.Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Czasem na stadionie też wisiałat[R]ue pisze:Dlatego też wisiała na tym budynku a nie na stadionie :]Świąteczny Karp pisze:Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.FILIP_WKS pisze:Również potwierdzam.Flaga skrojona po meczu.
Ciekawi mnie tylko fakt czy ona wisiała tam na stałe czy komuś się zapomniało o kawalerka do wynajęcia...?
http://i39.tinypic.com/35t6r.jpg
byłem pewny, że przeczytam takiego posta. skoro nie była to flaga Ruchu, to gratuluję, że flagi na ich stadionie może wieszać sobie kto chce, bo nie powiesz mi, że ta flaga nigdy nie wisiała na Cichej (a i wyjazdy też zaliczyła o ile pamiętam). ?Świąteczny Karp pisze: Nikomu sie nie zapomnialo, ta flaga nie nalezala do kibicow Ruchu.
smacznego jajka.
-
Świąteczny Karp
To są dwie różne flagi. Ta na budynku na stadionie nie zawisła. Jak ktoś ma wątpliwości, to niech obejrzy zdjęcia z meczu z Legią w PP, albo samych Legionistów pyta.
-
Świąteczny Karp
Za chwilę w tę dyskusję będzie zamieszanych pięć różnych płócien. Ta, której zakazał delegat to "Oberschlesien", flaga z eRką.
Jal dla mnie Plus dla Śląska, wydaje mi sie ze kazda licząca sie ekipa chętnie by wytrzepała te RAŚ-owe flagi z Ruchu. KAzdemu flaga GurnySLunsk Kojazyła sie z Ruchem. Propaganda niebieskich ze To nie ich flaga a gdzie wisiała ?? NA kościele w 2 częsci miasta czy była wyeksponowana tak żeby była widoczna własnie na stadionie
Czy była to faktycznie flaga Ruchu czy RAŚ to na pewno + w tej kolejce dla Śląska.
Ładna oprawa Lecha i ładna liczba kibiców w Nowym Sączu (swoja droga mógłby ktos podac z Sandecji ilu Was było wg Was?)
Ładna oprawa Lecha i ładna liczba kibiców w Nowym Sączu (swoja droga mógłby ktos podac z Sandecji ilu Was było wg Was?)
-
andrzejanusz
a czym się różni zerwanie flagi z niepilnowanego budynku od zerwania flagi z niepilnowanego płotu na stadionie?1920RaciboRz pisze:mam tylko jedno pytanie do wszystkich kumatych na tym forum nie to żebym się tłumaczył, ale czym różni się ściągniecie fany z niepilnowanego budynku od wyniesienia fany z magazynku??
na Sandecja - Górnik Zabrze
Cracovii oko 150
Cracovii oko 150
nie rozumiem tej polemiki i tłumaczenia Niebieskich,
Ruch jest fane w plecy. Tyle.
Trzeba sie pilnować, nie tylko na stadionie. Śląsk skorzystał z okazji i jak każda ogarnięta ekipa ją skroił, nie ukradł.
Ruch jest fane w plecy. Tyle.
Trzeba sie pilnować, nie tylko na stadionie. Śląsk skorzystał z okazji i jak każda ogarnięta ekipa ją skroił, nie ukradł.
Niechce mi się czytać wcześniejszych wypocin ale wyjaśnie troche sytuacje.
Są dwie flagi Górny Śląsk, jedna wisi na stadionie a jedną sobie ktoś drobił i wiesza na zajezdzie ( zdj z meczu z GKSem Bełchatów: http://niebiescy.pl/album/ruch_belchato ... uze/32.jpg http://niebiescy.pl/album/ruch_belchato ... uze/35.jpg które pokazują obie flagi ). Flaga która wisi na hotelu jest flagą właściciela hotelu czy tam Ruchu Autonomii Śląska, my się od niej odcinamy. Tyle z Naszej strony.
Flaga RAŚu w rękach Śląska.
Myśle, że to może być kończący post w temacie tej straty.
Są dwie flagi Górny Śląsk, jedna wisi na stadionie a jedną sobie ktoś drobił i wiesza na zajezdzie ( zdj z meczu z GKSem Bełchatów: http://niebiescy.pl/album/ruch_belchato ... uze/32.jpg http://niebiescy.pl/album/ruch_belchato ... uze/35.jpg które pokazują obie flagi ). Flaga która wisi na hotelu jest flagą właściciela hotelu czy tam Ruchu Autonomii Śląska, my się od niej odcinamy. Tyle z Naszej strony.
-
Tricolores
bez przygód, nas 140.magvit pisze:Gryf Słupsk jakieś przygody w Stargardzie Szczec. czy też okolicach?
Jestem ciekawy co teraz Roman Z. napisze o okolicznościach zdobycia flagi Ruchu/RAŚu hehe
neRka pisze:Niechce mi się czytać wcześniejszych wypocin ale wyjaśnie troche sytuacje.
No tak bo ja stracona flaga to sie odrazu od niej odcinacie...
-
mlody_kibic
Na płotach jak zwykle zawisło kilkanaście flag w tym m.in. "Psycho Fans", "RU/R\CH", "Siemianowice", "Niebieskie Katowice", "Ruda Śląska", "Piekary Śląskie", "Łódzki Widzew", "Kozłowa Góra", "Pszów", "Orzesze", "Nakło Śląskie", "Radlin", "Niebieski Racibórz", "Kęty", "Lędziny & Bieruń", "Mikołów & Łaziska", "F.C.B."91" i "Zgierz" (Widzewa), "Gůrny Ślůnsk" (jedna zawisła na trybunie, druga umiejscowiona była na dachu "Zajazdu Batory").neRka pisze:Niechce mi się czytać wcześniejszych wypocin ale wyjaśnie troche sytuacje.
Ty piszesz, że się odcinacie a w relacji na stronie http://niebiescy.pl/index.php?id=6133 wymieniacie ją razem z innymi, które zawisły?! To jak to wkońcu jest? Czy może flagi, od których się odcinacie też wpisujecie w relacjach? Ustalcie wersję między sobą a później wypisujcie
Plus i dla Śląska i dla Korony!
Tydzien temu gdy Slask stracil flage, pisali ze frajerstwo/zlodziejaszki/kradziez... Tydzien pozniej zdobyli flage Ruchu niemalze w identycznych okoliczosciach i takze w momencie niewiedzy przeciwnika, ale ich zodobycz to juz nie jest frajerstwo/zlodziejstwo/kradziez tylko ... skrojenie. Ciekawe jak to wszystko skomentuje, wiedzący wszystko najlepiej - Roman Zieliński. Czekamy na relację, Romku.
-
kibicTurysta
znowu sie zaczyna, tej nie mozna skroic, ta jest piknikow, tej ktos nie przypilnowal itp zeby za wszelka cene wyjsc obronna reka z tego. Kiedys sie kroiło flagi i nie patrzylo sie kogo ta flaga rwało sie i potem do góry kolami.
Moze kazda ekipa zrobi spis flag ktorych nie mozna kroic bo nie i ludzi beda wiedziec.
Już wystarczy Panowie, każdy może sobie wyrobić własne zdanie w temacie tej flagi /mod
Moze kazda ekipa zrobi spis flag ktorych nie mozna kroic bo nie i ludzi beda wiedziec.
Już wystarczy Panowie, każdy może sobie wyrobić własne zdanie w temacie tej flagi /mod
Myślę, że kilka stron dywagacji nt. tej flagi to stanowczo za dużo. Każdy wyrobił sobie już zdanie na ten temat i tyle. Od siebie napiszę tylko tyle, że akcja bardzo dobra. W dzisiejszych czasach krojenie flag na stadionach jest prawie niemożliwe i niestety coraz więcej będzie akcji partyzanckich. Na pewno nikt ze Śląska idąc po tą flagę nie myślał, że to flaga jakiegoś RAS-u, tylko mieli pewność, że idą po flagę Ruchu.
Ile samej Lechii w Lubinie ? Był Zawisza z Zagłębiem ?
Ile GKS-u Tychy w Żaganiu i Elany w Janikowie ?
Wbij to sobie do głowy!
Ile samej Lechii w Lubinie ? Był Zawisza z Zagłębiem ?
Ile GKS-u Tychy w Żaganiu i Elany w Janikowie ?
Wbij to sobie do głowy!
Około 100 kibiców Elany w tym 2 fanów Ruchu Chorzów pojawiło się na meczu w Janikowie.
Kazdy kolejny post natemat flagi Ruchu BAN
Kazdy kolejny post natemat flagi Ruchu BAN
wydaje mi sie czy wczoraj na meczu Lecha wisiala replika słynnej fany "Kolejorz" ?
Spostrzegawczy jesteś ;) odświeżona wersja miała wczoraj swój debiut.
Nie wiem o jakiej napince piszesz. Z mojego punktu widzenia który znajdował się w sektorze 7 było Was tyci tyci słychać ... jak na taką liczbę jestem zdziwiony :)
część relacji chłopaka z NS:thorgal pisze:Czy była to faktycznie flaga Ruchu czy RAŚ to na pewno + w tej kolejce dla Śląska.
U nas oficjalnie 4,5 tysiąca osób na stadionie bo tyle może być, nieoficjalnie ponad 7 tysięcy, młyn "właściwy" ok 800 osób ale ciężki do oszacowania bo dopingowało momentami ponad pół trybuny od strony rzeki, do tego w 1 połowie ok 250 osób aktywnie dopingujących na sektorze A, w drugiej połowie prawie cały sektor.