Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
buczektag

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: buczektag » 29.03.2010, 10:54

100%, aczkolwiek na pewno zdarza się, że są jakieś jednostki jak to w każdym mieście, ale nic zorganizowanego.

iparts.pl
xyz..

Post autor: xyz.. » 29.03.2010, 11:10

W Rumii sa tez kibice Baltyku Gdynia.

gat

Post autor: gat » 29.03.2010, 15:24

xyz.. pisze:W Rumii sa tez kibice Baltyku Gdynia.
W którym miejscu?
[link]

mocne-uderzenie

Post autor: mocne-uderzenie » 29.03.2010, 15:25

Co do Rumii to chyba kiedyś Bałtyk miał flagę z nazwą tego miasta jeśli dobrze kojarze. A skrobnie coś ktoś na temat biało-zielonych w Gdyni i żółto-niebieskich w Gdańsku? Czy to śladowe ilości czy jakies większe grupy?

Poszukiwacz79

Post autor: Poszukiwacz79 » 29.03.2010, 19:33

mocne-uderzenie pisze:Co do Rumii to chyba kiedyś Bałtyk miał flagę z nazwą tego miasta jeśli dobrze kojarze. A skrobnie coś ktoś na temat biało-zielonych w Gdyni i żółto-niebieskich w Gdańsku? Czy to śladowe ilości czy jakies większe grupy?
Lechia w Gdyni na Karwinach w Rumii na Janovie kilku Lechistów zostało. Kilka dosłownie osób z Arki na Osowej w Gdańsku.
LGFT

ramzesKKS

Post autor: ramzesKKS » 29.03.2010, 20:44

wcześniej pisano o Koziegłowach niedaleko Cz-wy i o Ruchu a w podpoznańskich Koziegłowach jest chorzowska eRka przy samym wjeździe do Poznania.

stadionowy_artysta

Post autor: stadionowy_artysta » 29.03.2010, 22:53

jak wygląda sytuacja między Podhalem Nowy Targ a Glinikiem Gorlice?

ryba_mjk

Post autor: ryba_mjk » 29.03.2010, 23:30

stadionowy_artysta pisze:jak wygląda sytuacja między Podhalem Nowy Targ a Glinikiem Gorlice?
Obie ekipy laczy od niedawna zgoda.

Polpharma STG

Post autor: Polpharma STG » 30.03.2010, 23:58

NajwiększyHooliganWPolsce pisze:[link]

co to ku*** za herb Lechii ? Skąd ty to wynalazłeś ? Bez jaj.....

a co do Arki w Starogardzie Gdańskim.... jakieś nowe osiedle, jakieś przeprowadzki, ale nie ma tam żadnej siły, ktoś jedynie się wychylił na necie że chce zrobić vlepki, żeby pokazać że "kilka osób" tam jest, nic poza tym. Mapka ogólnie w wieloma błędami, znajdę trochę czasu to postaram się zrobić swoją, jak najbardziej obiektywną, chociaż zapewne będą jakieś 'ale'.... ale mało co to mnie będzie interesować. elo
Heh...nie mam zamiaru się na ten temat wypowiadać bo mało mnie interesuje kto i gdzie rządzi ale na mieście i w pewnych szkołach widać Arkę i to dosłownie....Są grupy chłopaków którzy jeżdżą na mecze i pojawiają się na mieście w szalach, wie nawet o tym sam KP Starogard (fc Lechii) ale wiadome jest że nikt się nie przyzna do tego głośno....ani nie będzie rozdmuchiwał na całe miasto drobnych akcentów zółto-niebieskich które w naszym mieście można dostrzec...Nie powiem że są jakieś ustawki czy szarpaniny bo takich nie było ale na osiedlu Kopernika był mały incydent pomiędzy kibicami Arki/Lechii-zainteresowani wiedzą...w czasie wyjazdu Starogardzkiej Lechii na derby do Gdańska była kontrola wiadomo kogo przy hali Agro, nieoficjalnie z powodu "incydentu' w parku miejskim choć oficjalnie powód był inny....W mieście podobno Lechijnym mundurowi obczajają wyjazd kibiców? cóż zdarza się....ogólnie na mieście spokój,znaczna przewaga Lechistów,Śledzi kilkunastu,góra 20-25 osób.Do tego śledzie w Skarszewach i Lubichowie. Można powiedzieć że większość mieszkańców Starogardu kojarzy AG Starogard jako FC Arki.

Klub KP Starogard do FC Lechii,Lechia w Stg od roku 1983 tak na poważnie,znaczny spadek w latach 90 i wzrost ruchu kibicowskiego od roku 2004,ciągle na stałym wysokim poziomie

Arka w Starogardzie,pierwsze "akcenty" można było zaobserwować na mieście od roku 2004/05 ,nie mają własnego klubu w mieście, są nastawieni tylko na jeżenie na Arkę

Taka moja myślę że sprawiedliwa ocena sytuacji w naszym mieście...pamiętać też trzeba oczywiście o kibicach Polpharmy,których jest sporo.

JebacRozjebundy

Post autor: JebacRozjebundy » 31.03.2010, 04:22

Co do Nowego Targu, moze ktos z Lechii powie jak doszlo do powstania tego FC ?
Wizard. pisze:Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:
Ostrzeżenie zostało przyznane w związku z napisanym przez Ciebie postem: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 67#p509967

awex napisał:
Derby Rzeszowa i Krakowa (po francusku)

http://www.youtube.com/watch?v=RW9CR5onNV8

To tylko fragment ? czy jest moze caly reportaz.

zdesperowana_facjata

Post autor: zdesperowana_facjata » 31.03.2010, 07:12

Panowie a warszawskie Łomianki? Jak to wygląda?

Poszukiwacz79

Post autor: Poszukiwacz79 » 31.03.2010, 07:52

Polpharma STG pisze:

a co do Arki w Starogardzie Gdańskim.... jakieś nowe osiedle, jakieś przeprowadzki, ale nie ma tam żadnej siły, ktoś jedynie się wychylił na necie że chce zrobić vlepki, żeby pokazać że "kilka osób" tam jest, nic poza tym. Mapka ogólnie w wieloma błędami, znajdę trochę czasu to postaram się zrobić swoją, jak najbardziej obiektywną, chociaż zapewne będą jakieś 'ale'.... ale mało co to mnie będzie interesować. elo
Heh...nie mam zamiaru się na ten temat wypowiadać bo mało mnie interesuje kto i gdzie rządzi ale na mieście i w pewnych szkołach widać Arkę i to dosłownie....Są grupy chłopaków którzy jeżdżą na mecze i pojawiają się na mieście w szalach, wie nawet o tym sam KP Starogard (fc Lechii) ale wiadome jest że nikt się nie przyzna do tego głośno....ani nie będzie rozdmuchiwał na całe miasto drobnych akcentów zółto-niebieskich które w naszym mieście można dostrzec...Nie powiem że są jakieś ustawki czy szarpaniny bo takich nie było ale na osiedlu Kopernika był mały incydent pomiędzy kibicami Arki/Lechii-zainteresowani wiedzą...w czasie wyjazdu Starogardzkiej Lechii na derby do Gdańska była kontrola wiadomo kogo przy hali Agro, nieoficjalnie z powodu "incydentu' w parku miejskim choć oficjalnie powód był inny....W mieście podobno Lechijnym mundurowi obczajają wyjazd kibiców? cóż zdarza się....ogólnie na mieście spokój,znaczna przewaga Lechistów,Śledzi kilkunastu,góra 20-25 osób.Do tego śledzie w Skarszewach i Lubichowie. Można powiedzieć że większość mieszkańców Starogardu kojarzy AG Starogard jako FC Arki.

Klub KP Starogard do FC Lechii,Lechia w Stg od roku 1983 tak na poważnie,znaczny spadek w latach 90 i wzrost ruchu kibicowskiego od roku 2004,ciągle na stałym wysokim poziomie

Arka w Starogardzie,pierwsze "akcenty" można było zaobserwować na mieście od roku 2004/05 ,nie mają własnego klubu w mieście, są nastawieni tylko na jeżenie na Arkę

Taka moja myślę że sprawiedliwa ocena sytuacji w naszym mieście...pamiętać też trzeba oczywiście o kibicach Polpharmy,których jest sporo.
Chłopcze co Ty za bajki opowiadasz?!! Żyj sobie w tym swoim świecie w którym Starogard jest podzielony wg Ciebie i widoczny w szkołach.
LGFT

Kolombo

Post autor: Kolombo » 31.03.2010, 08:53

Jak wygląda sytuacja w Oleśnie - woj. opolskie ?

Mixi

Post autor: Mixi » 31.03.2010, 09:37

osobiście mnie gość rozjebał... to pewno Lechia i Wisła w swoich miastach nie istnieją... w ogole ich nie ma to może przenieść ten post do tematu "Wymarłe Ekipy" hehe

Jack Sparrow_UT1922

Post autor: Jack Sparrow_UT1922 » 31.03.2010, 09:38

rudy'65TAG pisze:Widac ze trwa Lechijna propagnda. To ja napisze jak jest na prawde niech sie ludzie dowiedza. Otoz w Trojmiescie i okolicach Lechii praktycznie nie ma. Ta mapka powinna miec mniej bialozielonych zaznaczej o jakies 75%. Prawda jest taka ze Lechia nawet w swoim miescie juz traci panowanie. My bez problemu jezdzimy do Gdanska do centrum w barwach i nic nam sie nie dzieje i bardzo czesto spotykamy ludzi w barwach Arki wlasnie w Gdansku. Lechistow zadko sie widzi. Sopot natomiaast w 99% jest za Arka sa wiadomo jakies jednostki za Lechia co nawet na nia jezdza i szaliki robia ale na miescie ciezko ich spotkac. Czasem wypuszcza wlepy ale w MORZU zoltoniebieskich wlepek ich wlepy gina. Generalnie w Trojmiescie latwiej skroja ci barwy i pobija jesli wyjdziesz w szaliku Lechii niz jak pojdziesz sobie gdziekolwiek w szaliku Arki. Nawet na gdanskich osiedlach nie ma problemu by isc w brwach Areczki. Ba nawet tam spotyka sie wiele, wiele grafow Arki i ludzi w jej barwach. Grafy Lechii w wiekszosci zamalowane przez grafy Arki sa coraz mniej widoczne. Wiecej na ulicach Gdanska widac ludzi w szaliakch Arki co dla niektorych tu bedzie ciezkie do uwierzenia ale tak wlasnie jest. Tczewska Lechia rowniez prawie nie istnieje. Pojedyncze sztuki, jeszcze mniej tego jezdzi za Lechia. Tczew jest praktycznie w pelni zoltoniebieski podobnie jak Starogard, to co tu napisano o 20 paru osobach to prawda ale tyczy sie to Lechii. Na starym miescie w Gdansku mozna spotkac co chwile kogos w barwach Arki za to Lechistow prawie nie widac bo pewno sie boja ze dostana od wiekszosci Arkowej. Wrzeszcz, Chelm, Zabianka, Oliwa, Osowa znajdziesz tam 90% grafow Arki, prawie co chwile spotyka sie ludzi smigajacych w szalikach Arki, Cracovii lub Lecha. Najbardziej zoltoniebieskie jest jednak centrum bo na dzielnicach proporcje maja sie najczesciej 60-70% dla Arki.
Za to za Lechia sie niektore okoliczne wioski choc sporo z nich przechodzi wlasnie na Arke. Wiec nie wypisujcie tu bzdur i klamstw. Jedyna wada takiego stanu rzeczy jest sporo przerzutow ktorzy zaczeli chodzic na nasz stadion ale pomalu zoltoniebieskie wyprze z ich glow bialozielone. Przestancie siac propagande podobnie jak to robi Wisla ze tez niby rzadzi w Krakowie. Pozdro.
Całe wybrzeże opanowane przez Arkę to jeszcze nic, bo zapomniałeś dodać, że powoli żółto-niebiesko robi się w całej Polsce, widać śmigających w szalikach Arki, Cracovii lub Lecha w Warszawie w Łazienkach, na rynku we Wrocławiu, czy ostatnio dało się zauważyć nieopodal siedziby Radia Maryja w Toruniu. W wielu miastach Polski zamalowane grafy pracami Arki. Po mału nawet takie ekipy jak Legia, ŁKS, Widzew, Ruch, Górnik, Zawisza, Śląsk, Pogoń, Jagielona tracą panowanie we własnych miastach na rzecz Arki!
A Lechia w Tczewie tak na prawdę nigdy nie istniała...
Obrazek
Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew

19WTJ89

Post autor: 19WTJ89 » 31.03.2010, 09:44

CO do typa z Arki tego co opisuje sytuacje to weźcie go zbanujcie niech sobie opisuje ale kolejne odcinki "M jak miłośc " jak ma pierdolic taki farmazon !!!

Co do sytuacji ciekawi mnie sytuacja w

Rabce Zdrój
Bieździedzy koło Jasła
Poniatowa
Działdowo

StG

Post autor: StG » 31.03.2010, 10:19

Starogard Gdański zawsze był,jest i będzie Biało-Zielony do czego nikogo nie trzeba przekonywać,co prawda jak w każdym mieście znajdzie się kilku odmieńców,ale co do ich liczb to nie którzy ostro dali sie ponieść fantazji.Rybie głowy same szacują swoją liczbe w naszym mieście na 6-8 osób,takie info podają też na stronie swojego klubu(AG)za co nie raz zostali nagrodzeni salwami śmiechu a także za swoje(pseudo)akcje na mieście min.naklejanie vlepek na śmietnikach pod osłoną nocy.Owszem zrobili sobie szaliki ale chyba tylko po to aby zimą iść w nim do komórki po drewno bo na mieście nikt jeszcze takiego szalika nie widział. KONIEC W TEMACIE
Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę...

CFCO

Post autor: CFCO » 31.03.2010, 10:47

19WTJ89 pisze:CO do typa z Arki tego co opisuje sytuacje to weźcie go zbanujcie niech sobie opisuje ale kolejne odcinki "M jak miłośc " jak ma pierdolic taki farmazon !!!

Rabce Zdrój
Bieździedzy koło Jasła
Poniatowa
Działdowo
w Rabce 1906% Cracovia.

tobylmelanz

Post autor: tobylmelanz » 31.03.2010, 11:03

19WTJ89 pisze:CO do typa z Arki tego co opisuje sytuacje to weźcie go zbanujcie niech sobie opisuje ale kolejne odcinki "M jak miłośc " jak ma pierdolic taki farmazon !!!

Rabce Zdrój
Bieździedzy koło Jasła
Poniatowa
Działdowo
Legia(działają na Starcie) - najwiecej pare lat temu bali sie Jezioraka(3 osoby - konkretnie działają na Jezioraku) nie wiem jak teraz,
Stomil,
a i podobno Lechia i Arka w okolicach - pojedyncze sztuki a nie jakiś FC. Można rzec że takie Jaworzno na W-M.

StG

Post autor: StG » 31.03.2010, 11:22

Polpharma STG pisze:

Tak na Kopernika był incydent ale na pewno nie z udziałem śledzi,a co do kontroli autokaru to może masz lepsze info w jakim celu owe zdarzenie miało miejsce od jakiegoś koleszki w granatowym ubranku
Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę...

-J-

Post autor: -J- » 31.03.2010, 12:26

CFCO pisze:
19WTJ89 pisze: Co do sytuacji ciekawi mnie sytuacja w
Rabce Zdrój
w Rabce 1906% Cracovia.
uważaj, bo ci ktoś uwierzy ;)

ostrykrokodylec

Post autor: ostrykrokodylec » 31.03.2010, 12:45

a dlaczego miałby nie wierzyć ?

relikt

Post autor: relikt » 31.03.2010, 13:14

glupie pytania zadajesz - "Wisła" tak mowi przeciez nie... oni maja zawsze racje

Viclav

Post autor: Viclav » 31.03.2010, 13:18

zdesperowana_facjata pisze:Panowie a warszawskie Łomianki? Jak to wygląda?
Chciałeś napisać podwarszawskie :) Łomianki 100% Legia, na chwilę obecną garstka (kiedyś było ich więcej) osób kibicuje również miejscowemu KS-owi, który jest FC Legii.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

-J-

Post autor: -J- » 31.03.2010, 13:25

ostrykrokodylec pisze:a dlaczego miałby nie wierzyć ?
Bo kłamie, dlatego. Chłopaki z Rabki są na każdym wyjeździe Wisły, więc to, że tam całe miasto jest pasiaste może sobie między bajki wsadzić.
relikt pisze:glupie pytania zadajesz - "Wisła" tak mowi przeciez nie... oni maja zawsze racje
Nie mędrkuj tutaj Andrzej bo się posrasz z dumy co napisałeś do mnie.

zdesperowana_facjata

Post autor: zdesperowana_facjata » 31.03.2010, 13:33

Viclav pisze:
zdesperowana_facjata pisze:Panowie a warszawskie Łomianki? Jak to wygląda?
Chciałeś napisać podwarszawskie :) Łomianki 100% Legia, na chwilę obecną garstka (kiedyś było ich więcej) osób kibicuje również miejscowemu KS-owi, który jest FC Legii.
Byłem pewny ze to dzielnica/osiedle Warszawy, mój bład. Dzieki za odpowiedź

19WTJ89

Post autor: 19WTJ89 » 31.03.2010, 13:56

Dzieki za odpowiedź i nie zaczynajcie ciągac tematu ;)

WielkaPolskaNaWieki

Post autor: WielkaPolskaNaWieki » 31.03.2010, 14:27

Kolombo pisze:Jak wygląda sytuacja w Oleśnie - woj. opolskie ?

Odra Opole

[link]

relikt

Post autor: relikt » 31.03.2010, 16:43

-J- pisze:
Bo kłamie, dlatego. Chłopaki z Rabki są na każdym wyjeździe Wisły, więc to, że tam całe miasto jest pasiaste może sobie między bajki wsadzić.
relikt pisze:glupie pytania zadajesz - "Wisła" tak mowi przeciez nie... oni maja zawsze racje
w barwach jakos tam nie chodzicie ani jakos ich tam nie widac .... zdanie niech sobie kazdy wyrobi... nie mam tego we krwi co ty, nie sram z wrazenia. bez odbioru

-J-

Post autor: -J- » 31.03.2010, 17:20

relikt pisze:
-J- pisze:
w barwach jakos tam nie chodzicie ani jakos ich tam nie widac .... zdanie niech sobie kazdy wyrobi... nie mam tego we krwi co ty, nie sram z wrazenia. bez odbioru
Wyrobić sobie zdanie na podstawie twojego postu, bo ty tak piszesz że nie chodzą ani ich nie widać. Wyjdź z domu sprzed komputera to ich zobaczysz :D
co za typ :D

typek

Post autor: typek » 31.03.2010, 19:02

jak teraz ma się sytuacja w Dębicy?
[20:39] <@Ozi> ku*** mać, nic nie kombinowałem, wszystko jest losowo
[20:39] <bkc_> Ozi, fryzjer nie takie bajki wciskal

Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 » 31.03.2010, 19:05

Polpharma STG pisze: Taka moja myślę że sprawiedliwa ocena sytuacji w naszym mieście...pamiętać też trzeba oczywiście o kibicach Polpharmy,których jest sporo.
Ale chyba sam przyznasz, że nie macie absolutnie nic do gadania w swoim mieście?
Wrocław - stolica Śląska

Poszukiwacz79

Post autor: Poszukiwacz79 » 31.03.2010, 19:12

Może dlatego, że ich w nim nie ma?!! 6-7 osób ( na Starogard i okoliczne wioski), ale wielkie FC aż strach sie bac :). z tych 25 szali które zrobili 20 pojechało do Gdyni :)
LGFT

Brist

Post autor: Brist » 31.03.2010, 19:26

A jak wygląda sprawa w Biłgoraju. Coś mówiło się o fc Stalowki, wiec czy są to też kibice Łady, czy to już inne osoby? Z gory dzieki

Zabrzeżanin

Post autor: Zabrzeżanin » 31.03.2010, 20:12

Postów na temat Rudy Śląskiej jest wiele ale mam jedno pytanie.

Czy w Rudzie działa jeszcze FC Śląska Wrocław.
Czy flaga Ruda Śląska zawiesza się jeszcze przy Oporowskiej ?

[link]

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 31.03.2010, 20:18

ale tam jest napisane Śląska więc Nowa Ruda nie może być. Ja bym bardziej obstawiał Środa Ślaska

Macjek

Post autor: Macjek » 31.03.2010, 20:38

Jakie FC Śląska na Rudzie Śląskiej??

Opanujcie się!!!
Na Rudzie Śląskie tylko Ruch i Górnik.

A fana to - Środa Śląska

Zabrzeżanin

Post autor: Zabrzeżanin » 31.03.2010, 20:41

W takim razie sory za zamieszanie...

nawet nie wiedziałem, że istnieje taka miejscowość.

Pozdrawiam.

Serebro89

Post autor: Serebro89 » 31.03.2010, 21:14

Jak to jest w Koszalinie ? Jak postrzegani są kibice Bałtyku przez Gwardię ?

Nr GG

Post autor: Nr GG » 31.03.2010, 22:06

Serebro89 pisze:Jak to jest w Koszalinie ? Jak postrzegani są kibice [link] przez Gwardię ?
Gwardia jest zgodą śledzi to pomyśl...
d**** koks, tajski boks!!!

ODPOWIEDZ