Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Hmm, interesujące. A w jakich okolicach miałeś numer aplikacji? Niski czy wysoki? Jaki typ biletów zamawiałeś? Napisz coś więcej o tym jak i gdzie płaciłeś.pompa pisze:Jak piszecie że macie termin płatności na 13.05. to nie wiem czemu ja dostałem już na 04.05.A u nas jeszcze te cholerne święta majowe.Listy z UEFA dostałem w czwartek 26.04.,w piątek do południa zapłaciłem za bilety ,a i tak sie boję,że może nie dojść do 04.05
-
rady od zawodowców
Siemanko.Postanowiłem włączyc sie w temat odnośnie biletów na euro 2008.Wylosowalem ich calą stertę i to dośc konkretne -półfinały cwiercfinały i mecze grupowe Polaków.Będę chciał je pogonic mam kilka patentow ale moze w macie kilka innych......Z terminem zapłaty wałek szczególnie jeśli trzeba zaplacic grube pieniądze.jak coś piszcie możecie na prv [email protected]
-
Hmm, interesujące. A w jakich okolicach miałeś numer aplikacji? Niski czy wysoki? Jaki typ biletów zamawiałeś? Napisz coś więcej o tym jak i gdzie płaciłeś.[/quote]
Numery miałem w okolicach 11033.... oraz 11056....,a także 11067.....Na jednej aplikacji zamawiałem bilety na grupowe mecze Polski,ale nie wylosowałem,a na pozostałych sześciu na wszystkie możliwe mecze czyli po 19 meczy na kazdej aplikacji.Wszędzie zamawiałem bilety 3 kategorii.Trafiłem 1 mecz grupowy,2 ćwierćfinały i 2 półfinały -w tym jeden podwójnie.
Płaciłem w ING,specjalnie założyłem w tym celu rachunek walutowy.
Przelew bardzo drogi bo 58 zł plus prowizja banku zagranicznego,ale nie miałem już czasu szukać innej alternatywy.
Gdyby nie to ,że miałem tak mało czasu,to spokojnie zapłaciłbym przelew ze swojego rachunku w mbanku,co kosztowałoby mnie tylko 20 zł,tylko że ,jak mnie poinformowano najpierw trzeba wpłatę w złotówkach przewalutować ,co trwa 2 dni, a dopiero potem przelew "idzie dalej",a ja na to nie mogłem sobie już pozwolić bo i tak się obawiam ,że może nie dojść na czas
Numery miałem w okolicach 11033.... oraz 11056....,a także 11067.....Na jednej aplikacji zamawiałem bilety na grupowe mecze Polski,ale nie wylosowałem,a na pozostałych sześciu na wszystkie możliwe mecze czyli po 19 meczy na kazdej aplikacji.Wszędzie zamawiałem bilety 3 kategorii.Trafiłem 1 mecz grupowy,2 ćwierćfinały i 2 półfinały -w tym jeden podwójnie.
Płaciłem w ING,specjalnie założyłem w tym celu rachunek walutowy.
Przelew bardzo drogi bo 58 zł plus prowizja banku zagranicznego,ale nie miałem już czasu szukać innej alternatywy.
Gdyby nie to ,że miałem tak mało czasu,to spokojnie zapłaciłbym przelew ze swojego rachunku w mbanku,co kosztowałoby mnie tylko 20 zł,tylko że ,jak mnie poinformowano najpierw trzeba wpłatę w złotówkach przewalutować ,co trwa 2 dni, a dopiero potem przelew "idzie dalej",a ja na to nie mogłem sobie już pozwolić bo i tak się obawiam ,że może nie dojść na czas
-
-
A ja wylosowalem FMT Poland ale ...... kurcze nie doczytalem i okazalo sie ze zaznaczylem ze dla osob na wozkach inwalidzkich. I wlasnie dzwonila kobita ze szwajcari ze wylosowalem i czy na pewno jestem na wozku. A nie jestem.... Poszukalem w spamie i nawet 2 tygodnie przed losowaniem byla informacja ze znaznaczylem bilety dla osob na wozkach. Ehhhhh
-
A ja uznałem, że skoro UEFA na swoim FAQ napisała, że You will not be charged for the costs of international bank transfers, a w liście informującym o płatności: Charges: BEN (Charges paid by the beneficiary), to odbywa sie to na identycznych zasadach jak przy płatności kartą kredytową: wysyłając kwotę x, odbiorca dostaje i tak x - kilka % prowizji centrum autoryzacji.
Płacenie za przelew w tej sytuacji jest zbytnią rozrzutnością.
Płacenie za przelew w tej sytuacji jest zbytnią rozrzutnością.
Wymienię:
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii
-
Sprawdziłem info odnosnie BZ WBK- za 9,5 zł przelew idzie faktycznie 5 dni-ale dopłacając 50% wiecej mozna wysłac przelewem pilnym i po 2 dniach jest po sprawie.Nastepne 50% wiecej i mamy przelew eksprersowy -pieniadze na koncie nastepnego dnia.Wiec to nie sa chyba super wielkie róznice żeby sie nie opłacało miec pewnosc dotarcia pieniedzy na czas.
-
Biorąc pod uwagę te wszystkie zyski, które już liczysz w głowie w związku z handlem biletami, to faktycznie niewielkie pieniądze...supplier pisze:Sprawdziłem info odnosnie BZ WBK- za 9,5 zł przelew idzie faktycznie 5 dni-ale dopłacając 50% wiecej mozna wysłac przelewem pilnym i po 2 dniach jest po sprawie.Nastepne 50% wiecej i mamy przelew eksprersowy -pieniadze na koncie nastepnego dnia.Wiec to nie sa chyba super wielkie róznice żeby sie nie opłacało miec pewnosc dotarcia pieniedzy na czas.
Ja mam pewność bez dodatkowych opłat.
Wymienię:
-
-
ja bym byl chetnym,napisze tobie pm .maciejch pisze:Mam do sprzedania 4 bilety (kat 3) na mecz 12 czerwca w Klagenfurcie.
Cena nominalna 50 euro/szt.
Nie chce jezdzic 2 razy do Austrii, a wybieram sie do Wiednia na 2 cwiercfinaly i polfinal, a mam mozliwosc kupienia biletow na mecz w Wiedniu 16 czerwca.
Odstepne za 4 powyzsze bilety to 150 euro.
-
u maciejch już nie udało mi się dostać biletu, ale jeśli ktoś z Was miałby jakiś (obojętnie gdzie ten mecz miałby się odbyć) bilet do odsprzedania to ja bardzo chętnie bym go brał.
więc jeśli ktoś ma jakąś ofertę to zapraszam na PM
więc jeśli ktoś ma jakąś ofertę to zapraszam na PM

odkupię bilet na jakikolwiek mecz Mistrzostw Europy 2008, a najlepiej komplet wejściówek na mecze grupowe Polaków.
-
A co jest złego w byciu miłośnikiem wycieczek objazdowych? Chyba nie sądzisz, że polscy kibice podczas MŚ w Niemczech zebraliby takie dobre opinie, gdyby na mecze zamiast "wycieczkowiczów" wybrała się stadionowa tłuszcza?megaotto pisze:Jak już pisałem ja będę opylał 1 bilet na wszystkie mecze grupowe Polaków. Czekam na propozycję.Nie chcę wrzucać go potem na jakąś aukcję czy coś takiego. Chcę aby pojechał na mistrzostwa kibic a nie osoba lubiąca wycieczki objazdowe. Nara

P.S Szkoda, że masz tylko jeden bilet do sprzedania, bo ja szukam dwóch.
Wymienię:
-
Jedyne prawo jakie daje Ci bilet, to prawo wejścia na stadion. Zgodnie z regulaminem UEFA nie wolno wprowadzać biletów do powtórnego obiegu.megaotto pisze:stadionowa tłuszcza ??![]()
Kolego ja tylko zasugerowałem że sprzedam ten bilet osobie która cokolwiek ma wspólnego z kibicowaniem, a nie po to żeby bilet był tylko dodatkiem do zwiedzania np. Wiednia i zobaczenia stadionu. Mój bilet moje prawo

Więc, kolego, wyluzuj, OK?
A propos wprowadzania biletów do powtórnego obiegu, to może osoby zainteresowane kupnem wypowiedziałyby się, jakie rodzaju zabezpieczenia takiej transakcji oczekują od osób takowe bilety sprzedających? Po prostu "na gebę" czy też może jakąś formę umowy?
Wymienię:
-
Jedyne prawo jakie daje Ci bilet, to prawo wejścia na stadion. Zgodnie z regulaminem UEFA nie wolno wprowadzać biletów do powtórnego obiegu. 
To nie jak zaczołem dyskusje z Tobą tak więc niepotrzebne te nerwy. A co do wcześniejszej twojej wypowiedzi j/w to po co zamieszczasz propozycję o kupnie biletów.
To nie miejsce na kłótnie, jak coś to GG 8628498

To nie jak zaczołem dyskusje z Tobą tak więc niepotrzebne te nerwy. A co do wcześniejszej twojej wypowiedzi j/w to po co zamieszczasz propozycję o kupnie biletów.

To nie miejsce na kłótnie, jak coś to GG 8628498
-
Troche zaspałem z biletami tym razem.
Mam 2 pytania.
1.Czy wogle mozna jeszcze sobie zalozyc konto na Uefa i przystapic do WYŚCIGU , czy juz jest za pozno ?
2. Gdzie na tej stronie Uefa jest jakis odnosnik do zarejestrowania sie, zalozenia sobie konta, bo albo jestem ciemny, albo to jest tak dobrze zakamuflowane nie widze tego ,,
Mam 2 pytania.
1.Czy wogle mozna jeszcze sobie zalozyc konto na Uefa i przystapic do WYŚCIGU , czy juz jest za pozno ?
2. Gdzie na tej stronie Uefa jest jakis odnosnik do zarejestrowania sie, zalozenia sobie konta, bo albo jestem ciemny, albo to jest tak dobrze zakamuflowane nie widze tego ,,
-
Opisze teraz swoja przygode ze wplacaniem za EURO.
Pojechalem do kantoru kupilem 740euro, tyle ile mialem wplacic.
Zgodnie z przeczytana rada poszedlem do banku BZ WBK,
po zmudnym wypelnieniu formularza, okazalo sie ze nie ma
mozliwosci transakcji zagranicznej, jezeli nie ma sie konta walutowego w BZ WBK, jest tam jeszcze mozliwosc Western Union, ale prowizaja za taka kwote to okolo 200zl, tym bardziej ze mozna przelewac tylko zl i USD, no ale sam nie wiem jakby to bylo.
Pracownik banku namowil mnie na zalozenie konta, szkoda tylko ze dowod mi sie troche polamal, mam nowy i mi pekl przypadkiem, nie chcieli mi zalozyc konta, pojechalem do domu po paszport i juz do oddzialu blizszego tam mila Pani zalozyla mi konto walutowe, dodatkowo namowila mnie na konto <30 za ktore nie ma tam oplat i tak pewnie go nie bede uzywal, ale jest przynajmniej mozliwosc szybkiego przelewu z walutowego na zl. Poszedlem do kasy wplacilem 740euro i wypelnilem ponownie formularz, okazalo sie ze przelewu nie moge zrobic, bo musze miec jeszcze na koncie pieniadze na prowize w euro, pracownik banku nie byl zbyt dobrze zorientowany ile ona bedzie wynosic. Zgodnie z tym co pisze UEFA oni pokrywaja wszystkie koszty, ale wolalem nie ryzykowac i zaznaczylem iz prowizje BZ WBK pokrywam ja, a UEFA reszte. Wybralem przelew szybki, tak jak ktos juz wczesniej pisal sa tam 3 mozliwosci, pierwsza najwolniejsza gwarantuje ze pieniadze beda po 5 dniach, najszybsza, ze na drugi dzien. Pan wyliczyl ze prowizja bedzie okolo 15zl, wiec dokupilem jeszcze 5euro i wplacilem na konto. Okazalo sie jeszcze ze tytul przelewu musi byc po polsku na poczatku (?!) mocno mnie to zdziwilo ale koles kazal mi dopisac oplata za bilet i to przed numerem otrzymanym przez uefa widnieje na moim przelewie. Mam nadzieje, ze to przyjma, tym bardziej ze konta na ktore udalo sie wylosowac bilety nie jest moje, tylko na kumpla, mam nadzieje ze doczytaja sie w tytule przelewu numeru konta w UEFA.
Do konta walutowego dostalem karte MasterCard za darmo, przysla w ciagu 2 tyfodni, bez prowizji, z tymze uwaga 2 rok karty kosztuje juz 10EURO, wiec jesli z niej nie zrezygnuje, to zabiora mi prawie 40zl za rok. Mam nadzieje, ze karta przyda sie przy zakupie kolejnych biletow
W sumie na przelewie widnieje godzina 14:15, a z domu wyszedlem o 11 :/
To tyle sorki za tak dlugi i obszerny opis ale postaram sie wytluscic istotne rzeczy.
mozliwosci transakcji zagranicznej, jezeli nie ma sie konta walutowego w BZ WBK, jest tam jeszcze mozliwosc Western Union, ale prowizaja za taka kwote to okolo 200zl, tym bardziej ze mozna przelewac tylko zl i USD, no ale sam nie wiem jakby to bylo.
Pracownik banku namowil mnie na zalozenie konta, szkoda tylko ze dowod mi sie troche polamal, mam nowy i mi pekl przypadkiem, nie chcieli mi zalozyc konta, pojechalem do domu po paszport i juz do oddzialu blizszego tam mila Pani zalozyla mi konto walutowe, dodatkowo namowila mnie na konto <30 za ktore nie ma tam oplat i tak pewnie go nie bede uzywal, ale jest przynajmniej mozliwosc szybkiego przelewu z walutowego na zl. Poszedlem do kasy wplacilem 740euro i wypelnilem ponownie formularz, okazalo sie ze przelewu nie moge zrobic, bo musze miec jeszcze na koncie pieniadze na prowize w euro, pracownik banku nie byl zbyt dobrze zorientowany ile ona bedzie wynosic. Zgodnie z tym co pisze UEFA oni pokrywaja wszystkie koszty, ale wolalem nie ryzykowac i zaznaczylem iz prowizje BZ WBK pokrywam ja, a UEFA reszte. Wybralem przelew szybki, tak jak ktos juz wczesniej pisal sa tam 3 mozliwosci, pierwsza najwolniejsza gwarantuje ze pieniadze beda po 5 dniach, najszybsza, ze na drugi dzien. Pan wyliczyl ze prowizja bedzie okolo 15zl, wiec dokupilem jeszcze 5euro i wplacilem na konto. Okazalo sie jeszcze ze tytul przelewu musi byc po polsku na poczatku (?!) mocno mnie to zdziwilo ale koles kazal mi dopisac oplata za bilet i to przed numerem otrzymanym przez uefa widnieje na moim przelewie. Mam nadzieje, ze to przyjma, tym bardziej ze konta na ktore udalo sie wylosowac bilety nie jest moje, tylko na kumpla, mam nadzieje ze doczytaja sie w tytule przelewu numeru konta w UEFA.
Do konta walutowego dostalem karte MasterCard za darmo, przysla w ciagu 2 tyfodni, bez prowizji, z tymze uwaga 2 rok karty kosztuje juz 10EURO, wiec jesli z niej nie zrezygnuje, to zabiora mi prawie 40zl za rok. Mam nadzieje, ze karta przyda sie przy zakupie kolejnych biletow

To tyle sorki za tak dlugi i obszerny opis ale postaram sie wytluscic istotne rzeczy.
-
Hejka,Adik83 pisze:Opisze teraz swoja przygode ze wplacaniem za EURO.
(...)
widnieje godzina 14:15, a z domu wyszedlem o 11 :/
a co sie wpisuje w "adres odbiorcy" ??
nie adres banku, ale wlasnie odbiorcy ??
-
-
Adik83, Twoja opowieść jest szokująca. I absurdalna zarazem. Poszedłeś do banku zlecić przelew, a wyszedłeś z nowym kontem i kartą kredytową...
Chciałbym, żeby to była tylko i wyłącznie wina braku kompetencji pracownika banku. Bo w przeciwnym razie to albo jesteś mało asertywny, albo - wybacz uszczypliwość - masz problem dużo poważniejszy...
Dedukuję, że przyczyna takiego rozwoju wypadków jest gdzieś na samym początku - miałeś przecież zlecić przelew typu BEN do wykonania którego mi wystarczyło tylko wypełnienie formularza (dwie strony A4 - jedna z nich to kopia) i przynieść dokładnie tyle euro, ile UEFA napisała na Twoim profilu i w liście.
A Ty pewnie zapytałeś, czy możesz jednak pokryć koszta przelewu i wtedy właśnie zostałeś wkręcony na konto i kartę. Nie będę Cię nawet denerwował pisząc jaką prowizję otrzymuje pracownik banku, który przekona klienta do karty kredytowej...
Chciałbym, żeby to była tylko i wyłącznie wina braku kompetencji pracownika banku. Bo w przeciwnym razie to albo jesteś mało asertywny, albo - wybacz uszczypliwość - masz problem dużo poważniejszy...
Dedukuję, że przyczyna takiego rozwoju wypadków jest gdzieś na samym początku - miałeś przecież zlecić przelew typu BEN do wykonania którego mi wystarczyło tylko wypełnienie formularza (dwie strony A4 - jedna z nich to kopia) i przynieść dokładnie tyle euro, ile UEFA napisała na Twoim profilu i w liście.
A Ty pewnie zapytałeś, czy możesz jednak pokryć koszta przelewu i wtedy właśnie zostałeś wkręcony na konto i kartę. Nie będę Cię nawet denerwował pisząc jaką prowizję otrzymuje pracownik banku, który przekona klienta do karty kredytowej...
Wymienię:
-
-
Prawdę pisząc nie słyszałem o debetowych Mastercardach...tommek12345 pisze:Wydaje mi sie, że adik nie dostał karty kredytowej tylko debetową więc prowizja dla gościa z banku nie jest taka duża
Wymienię:
-
Ja powiem tak. Kompetencje wiekszosci urzedasow, bankierow to jakas kpina.Adik83 pisze:Opisze teraz swoja przygode ze wplacaniem za EURO.
Do konta walutowego dostalem karte MasterCard za darmo, przysla w ciagu 2 tyfodni, bez prowizji, z tymze uwaga 2 rok karty kosztuje juz 10EURO, wiec jesli z niej nie zrezygnuje, to zabiora mi prawie 40zl za rok. Mam nadzieje, ze karta przyda sie przy zakupie kolejnych biletowW sumie na przelewie widnieje godzina 14:15, a z domu wyszedlem o 11 :/
Ja bylem najpierw w Fortisie. Placilem tam za bilety na MS

Cos tu czytalem na temat WBK wiec wpadam do WBK, wypelniam formularz, az tu mi jakas gruna tufta wyjezdza ze mam miec dowod osobisty (a aplikacje mam na stara) Wiec sie pytam po co mi dowod jak to JA wysylam kase i wiem gdzie chce ja wyslac. Pytam, czy EURO 2008 SA tez ma przedstawic dowod i z beka wychodze z WBK. Mowie jade do drugiego WBK, a tu mloda kumata laseczka zgrabnie robi mi przelewik w 10 min, daje wszystkie potwierdzenia, i mowi ze najpozniej w piatek kasa bedzie na koncie. Tlumaczy tez o tym kto ponosi oplaty i tlumaczy ze jezeli jest slowo BEN to calosc kosztu (od momentu wyjecia euro z mojej kieszeni) do czasu trafienia na konto EURO 2008 ponosi BEN czyli EURO 2008. Jak bysmy my mieli placic koszty bylo by YOUR (tak zrozumialem) a jak po polowie to jakie jeszcze inne slowo. Trzy banki, dwa niby te same, a jak rozna obsluga i wiedza. Koszmar.
PS.Oczywiscie o wciaskaniu mi kont w 1 i 2 banku nawet nie wspominam

Ale konto + karta?

-
Jezeli chodzi o ta karte, to wlasnie jest to karta debetowa dlatego jest za darmo, a nie kredytowa, moge z niej zrezygnowac kiedy zechce i bede mogl nia tylko placic jezeli bedzie kasa na koncie, do zawartosci konta.Miguel pisze: Prawdę pisząc nie słyszałem o debetowych Mastercardach...
hehe.. wiem ze to wyglada troche tragicznie.
Ale spokojnie,
Konta sa za 0zl za wszystko i moge zamknac z 6 tygodniowym wypowiedzeniem. Jestem asertywny na pewno nie bede korzystal z tego konta przy innych rzeczach, jestem zadowolony z uslug banku z ktorego korzystam

Konto zamkne w przeciagu najblizszego roku, chyba ze uzyje karty MasterCard do zaplaty za inne bilety. Karta ta akurat mi sie przyda, bo z tego co sprawdzalem w innych bankach jest ot zwyczajna kredytowa przy ktorej trzeba miec wplywy >2000zl/miesiac. Ta jest debetowa, ale na prawach wypuklej, ze mozna placic w necie.
Ogolnie teraz mysle ze jednak jest mozliwosc wplaty w BZ WBK przelewu BEN, z tymze tam gdzie bylem mnie zle poinfomowano :/
Konto to przyda sie, jak bede placic z FMT Poland, bo przynajmniej ew. zwrot mi na nie przeleja

Pozdro,
a co do kredytu mieszkaniowego, to sie niezle uśmiałem

-
OUR - koszty po stronie nadawcysobi_bydg_wks pisze: Mowie jade do drugiego WBK, a tu mloda kumata laseczka zgrabnie robi mi przelewik w 10 min, daje wszystkie potwierdzenia, i mowi ze najpozniej w piatek kasa bedzie na koncie. Tlumaczy tez o tym kto ponosi oplaty i tlumaczy ze jezeli jest slowo BEN to calosc kosztu (od momentu wyjecia euro z mojej kieszeni) do czasu trafienia na konto EURO 2008 ponosi BEN czyli EURO 2008. Jak bysmy my mieli placic koszty bylo by YOUR (tak zrozumialem) a jak po polowie to jakie jeszcze inne slowo. Trzy banki, dwa niby te same, a jak rozna obsluga i wiedza. Koszmar.
PS.Oczywiscie o wciaskaniu mi kont w 1 i 2 banku nawet nie wspominam
Ale konto + karta?Pol biedy ze nie wyszedles z kredytem mieszkaniowym
SHA - koszty dzielone pomiędzy nadawcę i odbiorcę
BEN - koszty po stronie odbiorcy
I do tego ostatniego wielokrotnie próbowałem Was tu przekonać, ale chyba niezbyt skutecznie...
Wymienię:
-
Ja też tak myślę. Zwłaszcza, że tak zrobiłem.Adik83 pisze:
Ogolnie teraz mysle ze jednak jest mozliwosc wplaty w BZ WBK przelewu BEN, z tymze tam gdzie bylem mnie zle poinfomowano :/

Ale w sumie fajna fazka z tą kartą.

Wymienię:
-
-
Adik83, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Przelewałeś również kasę za aplikacje, które złożyłeś w imieniu innych osób. I przelewy puściłeś na ich nazwiska. Nie obawiasz się, że w przypadku jakichś - odpukać! - perturbacji będziesz miał kłopot z odzyskaniem kasy?
Ja nadałem wszystkie przelewy na siebie - w biletowym FAQ napisali, że nie ma przeszkód, by zapłacić za bilety z więcej niż jednej aplikacji tą samą kartą kredytową, zatem z przelewami powinno być analogicznie.
Ja nadałem wszystkie przelewy na siebie - w biletowym FAQ napisali, że nie ma przeszkód, by zapłacić za bilety z więcej niż jednej aplikacji tą samą kartą kredytową, zatem z przelewami powinno być analogicznie.
Wymienię:
-
Przelew puscilem na siebie, tzn. ze to ja Adrian G. wysylam kase,Miguel pisze:Adik83, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Przelewałeś również kasę za aplikacje, które złożyłeś w imieniu innych osób. I przelewy puściłeś na ich nazwiska. Nie obawiasz się, że w przypadku jakichś - odpukać! - perturbacji będziesz miał kłopot z odzyskaniem kasy?
ale na konto kumpla, ktoremu powiedzialem zeby aplikowal i ktory ze mna mieszka, zlozylismy sie juz w 4 kazdy dal po swoje 185euro, wiec nie ma problemu.
Mam nadzieje, ze nie bede musial odzyskiwac kasy w zaden sposob, tylko ze na nazwisko kumpla ladnie przyjda bilety.
-
Euro2008™
Your Customer Reference Number:110437156
Dear Football Supporter,
Please do not forget to process the payment for your Tickets.
If you already processed your payment, please ignore this reminder. If you wish to see the status of your payment, please log into the Ticket Portal at [link] by using your Customer Reference Number and your password.
Please note that it takes approximately 1 week for your payment to be assigned to your Ticket Application.
To pay for your Tickets, please follow the payment instructions you recently received via post.
Your UEFA EURO 2008™ ticketing team
???
Your Customer Reference Number:110437156
Dear Football Supporter,
Please do not forget to process the payment for your Tickets.
If you already processed your payment, please ignore this reminder. If you wish to see the status of your payment, please log into the Ticket Portal at [link] by using your Customer Reference Number and your password.
Please note that it takes approximately 1 week for your payment to be assigned to your Ticket Application.
To pay for your Tickets, please follow the payment instructions you recently received via post.
Your UEFA EURO 2008™ ticketing team
???
-
-
-
Tego, ze mam zaplacic do 13 maja, bo napisali mi ze nastepne instrukcje co do ewentualnej platnosci przesla mi w grudniu.Miguel pisze:Ale czego dokładnie nie masz?Radeko pisze:Payments for Follow My Team series will only be processed after the Final Draw (2 December 2007). You will receive detailed payment instructions at that time.
Nie mam tego o czym mowi Miguel... ale tez bym chcial zmienic forme platnosci, gdzie trzeba wejsc by to zmienic?