Komentarze 12-14 !!MARCA!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 12-14 !!MARCA!!
hee,po prostu z tego co zaobserwowałem to na tym forum zaczeło się logować kolejne pokolenie cwane zza monitora..
Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Ruch na Polonie Warszawa?
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
-
19__kattowitz__20
Ruch-300
Nas w Białymstoku 250 osób,wchodzimy dzięki uprzejmości Jagi na ich sektory.Wszyscy w jednakowych czapkach Towarzystwo Sportowe. Na płocie wieszamy trans "Łaciak WON" odnoszący się do trenera bramkarzy, którego nie akceptujemy.Golum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
-
mlody_kibic
Jak sytuacja na innych stadionach? Gdzieś jeszcze przekładają? Jak w Wawie i okolicach?
Flota naprawde wielki PLUS .
ile Falubazu z Flotą?
PiastFan pisze:Nas dokładnie jak mówisz 8 osób pod kasami, Odry najpierw kilka osób potem ze stadionu wysypuje sie koło 20. Około dwuminutowe spięcie bez wskazania na żadną strone, wjeżdża wiadomo kto i sie ulatniamy. Odra pomaga dwóm od nas skitrać sie przed niebieskimi. TyleP1945G pisze:Pytam, poniewaz doszly mnie sluchy ze Piasta ok 8 Odry sporo wiecej. Dlatego wlasnie pytam.PGliwice pisze:liczby? to nie była ustawka by można je określić, walka jak dla mnie na nasz plus, dodatkowo po meczu objeżdzamy Wodzisław zawijając parę szali, relacja w swoim czasie.
Wpadacie pod kasy w 10 minucie meczu,
JESZCZE ku*** PODAJ RYSOPISY, IMIONA NAZWISKA I DANE OSOBOWE
1 mecz na takiej nawierzchni i cały sezon grania na nierównej płycie bez trawy ;)
-
milan club polonia
Legia do Bytomia nie jedzieHow_AG pisze: Legia na Polonie Bytom?
http://jagiellonia.net/galeria/albums/2 ... G_8811.JPGGolum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
policz sobie ;)
Przypomnij sobie zeszły rok i nasza inwazje :) zmiazdzylismy was pod kazdym wzgledem.krokpokroku pisze:Co do wydarzen towarzyszacych na OW-PG to Piast co prawda wbija pod te kasy w 10 minucie meczu! w liczbie(nie wiem duza nie byla) ale u nas pod stadionem liczba podobna jesli nie mniejsza.Starcie bylo jeden koles z PG dostal mocny przekop i tyle.Na jakas relacje poczekajMY to bedzie wiadomo.
ps.Do Piasta:Jesli spiewacie na jakas oprawe 'OPRAWA ROKU...' to slowa zobowiazuja a to co dzisiaj pokazaliscie to zenada.Nie wiem czy to by na 3 lidze przeszlo...
250 osób z Wisły
384How_AG pisze: Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
W Bytomiu sektor gości zamknięty czy Legia nie wybiera się z innego powodu ? Bo z tego co pamiętam ostatnio Śląsk odwiedził Bytom w dobrej liczbie więc chuba zadny remont ani nic podobnego . Proszę kogoś zorientowanego o odpowied.
to tylko część sektora TSW.bobic pisze:http://jagiellonia.net/galeria/albums/2 ... G_8811.JPGGolum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
policz sobie ;)
Zajebista prezencja Floty w Szczecinie! Naprawde podziwiam chłopaków ze Świnoujścia, ze nie wybrali Fan Clubowania, tylko dopingowanie klubu ze swojego miasta. Szacunek dla was!
wersu pisze:W Bytomiu sektor gości zamknięty czy Legia nie wybiera się z innego powodu ? Bo z tego co pamiętam ostatnio Śląsk odwiedził Bytom w dobrej liczbie więc chuba zadny remont ani nic podobnego . Proszę kogoś zorientowanego o odpowied.
po co ci to ? przeciez dobrze wiesz że nie jeżdzą
-
zdzichu
Dobra, panowie z Piasta i Odry starczy już zbędnej polemiki. Na pewno zajście na plus i szacunek dla Odry za pomoc kibicom Piasta w skitraniu ich przed niebieskimi.
-
Jurand ze Spychowa
Jaka oficjalna liczba Floty w Szczecinie? mimo bliskiego wyjazdu wielki + dla nich niewątpliwie.
-
miejski patriota
Dobrze słyszę, że Pasy prowadzą doping dla Scyzorów? Czy pogłoski o powrocie dobrych relacji są prawdą, czy to tylko Korona przekrzykuje Pasy?
To Koronamiejski patriota pisze:Dobrze słyszę, że Pasy prowadzą doping dla Scyzorów? Czy pogłoski o powrocie dobrych relacji są prawdą, czy to tylko Korona przekrzykuje Pasy?
nic z naszej strony takiego nie mialo miejsca.... Korona u nas nie slyszalna ogolnie dobra zabawa
-
Na_wyjeździe
jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
Zależy o jaki stadion pytasz.Na_wyjeździe pisze:jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
W Polsce można prowadzić auto mając w krwi do 0,2 promila alkoholu we krwi.
A np na stadion Polonii W na sektor przyjezdnych nie wejdziesz nawet z 0,1...
Albo alkomat pokaże same zera albo nie wchodzisz.
reddrag0n pisze:Zależy o jaki stadion pytasz.Na_wyjeździe pisze:jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
W Polsce można prowadzić auto mając w krwi do 0,2 promila alkoholu we krwi.
A np na stadion Polonii W na sektor przyjezdnych nie wejdziesz nawet z 0,1...
Albo alkomat pokaże same zera albo nie wchodzisz.
Dokładnie to samo miałem pisać . Podobna sytuacja panuje chyba nastadionie Pogoni Szczecin.
-
Na_wyjeździe
właśnie chodzi mi o Polonie W. a jest na to jakieś prawo czy po prostu 'regulamin obiektu"?? i czy mają prawo wysłać taką osobe na izbe?
-
Tylko Cracovia
Na_wyjeździe pisze:właśnie chodzi mi o Polonie W. a jest na to jakieś prawo czy po prostu 'regulamin obiektu"?? i czy mają prawo wysłać taką osobe na izbe?
Myślę, że na izbe wysłać nie mogą, bo z tego co wiem na izbe przyjmują od 0.5 promila w górę.
Co do meczu u nas jak wyzej czyli dobra zabawa, niezły doping, ludzi ok. 4.5 tys. plus Korona (sami napiszą liczbę). Mecz bez obustronnych bluzg z cieszącym wynikem.
Dlaczego Dyskobolia swój mecz grała w Ptaszkowie?
800KartofelSStaszica pisze:bg- prosze sprecyzuj mi słowo INWAZJA! I przypomnij nam ilu to was było w tamtym roku i w jaki sposób to zmiażdżyliście Odre na Bogumilskiej._bg pisze:
Przypomnij sobie zeszły rok, telewizory LED i nasza inwazje :) zmiazdzylismy was pod kazdym wzgledem.
Popatrz na liczby waszych wyjazdow a nasze.
-
KoronaBHBD
Cracovia w ogóle nie słyszana w sektorze gości, mecz dobry bez żadnej napinki
-
Niebezpieczny
Chyba troszeszczke kolego przesadziles,owszem byla slyszalna.Nie byl to doping zniewalajacy z nog,ale byla slyszalna.Zwlaszcza jak rykneli "Hej Hej Cracovia"KoronaBHBD pisze:Cracovia w ogóle nie słyszana w sektorze gości, mecz dobry bez żadnej napinki
A Zagłębie Wałbrzych zrobiło inwazje na Śląsk - Lechia był ktoś ?
Może to głupie pytanie, nie chcę się napinać czy coś. Z ciekawości tylko pytam. Oglądałem sobie Polonia B. - Legia i widziałem, że cały mecz wisiał trans z oprawy. Czy on coś oznaczał, czy nie chciało się Wam po prostu flag wieszać czy jak? Wasz stadion, wasz młyn, róbcie co chcecie, nic mi do tego, pytam z ciekawości :)
Nie było Zagłębia Wałbrzych we Wrocławiu-jak będą chcieli to napiszą dlaczego.
A jeśli chodzi o mecz Śląsk-Lechia to:
%%%% i to by starczyło za relację.
A jeśli chodzi o mecz Śląsk-Lechia to:
%%%% i to by starczyło za relację.
-
obiektywny1989
550 Widzewiaków w Poznaniu...słabo...
Widziałem Księstwo Bytomskie i Śródmieście, chodziło mi o to, że cała długość cały mecz była w transie. Dzięki za odpowiedź. Oglądałem gdzieś od 30 minuty, oprawę widziałem tylko na fotkach później :)
Czy Stilon wybiera się do Zabrza? Ile dostali biletów?
Jaka liczba Miedzi Legnica w Sosnowcu ?