Komentarze 12-14 !!MARCA!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 12-14 !!MARCA!!
ile Wisły w Białymstoku?
-
w przypadku Pogoni można mówic chyba o kompleksie sosnowca. Co mecz to bluzgi na nich. czy to flota czy stilon czy zielona gora czy katowice he he he. nie wiem co ich tak boli ze poswiecaja sosnowcowi tyle uwagi na meczach z sosnowcem niezwiazanych
Jaki kompleks ?!
To już w tym kraju pobluzgać na wroga nie można ?! Co za czasy .....
Jaki kompleks ?!
-
Nie no na bogato sie liczy szczerze mówiąc, pobluzgać na drużynę z którą mecz ma sie za ileśtam kolejek konkret. Jak Cracovia jedzie na Wisłę czy odwrotnie podczas meczów niezwiązanych z czymkolwiek to jest wielki pojazd z [link] i rozkmina ale tutaj "pokazano co o nich sądzą" :). Proszę tylko bez wywodów na temat Legii w relacji z obydwoma grupami.Mfive pisze:Tak czy siak pokazali co sadza o nich, a to chyba sie liczy.pizza pisze:w przypadku Pogoni można mówic chyba o kompleksie sosnowca. Co mecz to bluzgi na nich. czy to flota czy stilon czy zielona gora czy katowice he he he. nie wiem co ich tak boli ze poswiecaja sosnowcowi tyle uwagi na meczach z sosnowcem niezwiazanychvan glassen pisze:W Szczecinie głośne pozdrowienia dla Legi, Floty i Falubazu. Nie obyło się również bez "pozdrowień" dla Marusia Kowala, iti oraz ZS
Flota prezentuje się na duży+
Czarne Serce, Czarna Krew
-
Temat komentarze to pozwole sobie skomentowac - 4000 kibicow na meczu ekstraklasy Odra-Piast? To jakas parodia. Oba kluby przynoszą hańbę woj. śląskiemu i ekstraklasie, a Piast hańbę Górnemu Śląskowi.. Albo sie panowie mobilizujecie i udowadniacie coś albo pora z tej ekstraklasy zmiatać. Odra sie tu napina jak nie wiadomo co, a to klubik tak śmieszny, ze hoho. Ja tylko czekam na ich mecz z Ruchem czy kiedyś GKS lub KSG, jak se przyjadą prawdziwi ślonscy kibice i zaleją ich stadion od klatki aż po ich liczący 100 osób młynek...
WIELKA POLSKA NARODOWA!
-
Nas dokładnie jak mówisz 8 osób pod kasami, Odry najpierw kilka osób potem ze stadionu wysypuje sie koło 20. Około dwuminutowe spięcie bez wskazania na żadną strone, wjeżdża wiadomo kto i sie ulatniamy. Odra pomaga dwóm od nas skitrać sie przed niebieskimi. TyleP1945G pisze:Pytam, poniewaz doszly mnie sluchy ze Piasta ok 8 Odry sporo wiecej. Dlatego wlasnie pytam.PGliwice pisze:liczby? to nie była ustawka by można je określić, walka jak dla mnie na nasz plus, dodatkowo po meczu objeżdzamy Wodzisław zawijając parę szali, relacja w swoim czasie.
-
Hańbe to przynosisz sam sobie pisząc takie brednie, fanatycy każdego klubu robią co mogą by ich klub rósł w siłę, to że niektórzy mają warunki a inni nie to już nie zależy od nich. Podam przykład Piasta, jeżeli od rekatywacji czyli od B Klasy na nasz stadion powiedzmy regularnie przychodzi 5 tys ludzi to czego oczekujesz ? Mamy sie zmobilizować i co ? Przyciągnąć na nasz "stadion" o pojemnosci 5k(o nowy juz walczymy kilka lat) nagle 20 koła żeby tobie sie podobało ? Niektórym naprawde włącza sie mania wielkości, kibice z tych mniejszych klubów mają o wiele ciężej niż ci z "wyższej półki". Mimo wszystko uważam że pod względem kibcowskim i tak idziemy do przodu, jednak ostatnie 2 sezony i ciągłe wycieczki do wodzisłwia strasznie męczą i dlatego jest jak jest.mnbv pisze:Temat komentarze to pozwole sobie skomentowac - 4000 kibicow na meczu ekstraklasy Odra-Piast? To jakas parodia. Oba kluby przynoszą hańbę woj. śląskiemu i ekstraklasie, a Piast hańbę Górnemu Śląskowi.. Albo sie panowie mobilizujecie i udowadniacie coś albo pora z tej ekstraklasy zmiatać. Odra sie tu napina jak nie wiadomo co, a to klubik tak śmieszny, ze hoho. Ja tylko czekam na ich mecz z Ruchem czy kiedyś GKS lub KSG, jak se przyjadą prawdziwi ślonscy kibice i zaleją ich stadion od klatki aż po ich liczący 100 osób młynek...
-
Ile Floty w Szczecinie? ( sory jak gdzieś nie doczytałem). Efektowna oprawa z ich strony.
"można coś więcej?"
-
hee,po prostu z tego co zaobserwowałem to na tym forum zaczeło się logować kolejne pokolenie cwane zza monitora..
Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Ruch na Polonie Warszawa?
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
Tysiące Mil Morskich z Arką w sercu!
-
Ruch-300
-
Nas w Białymstoku 250 osób,wchodzimy dzięki uprzejmości Jagi na ich sektory.Wszyscy w jednakowych czapkach Towarzystwo Sportowe. Na płocie wieszamy trans "Łaciak WON" odnoszący się do trenera bramkarzy, którego nie akceptujemy.Golum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
-
Jak sytuacja na innych stadionach? Gdzieś jeszcze przekładają? Jak w Wawie i okolicach?
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
-
ile Falubazu z Flotą?
-
Nigdzie nie napisalem ze maja grac w blocie i sniegu tylko stwierdzam fakt nierobstwa odpowiedzialnych za obiekty i murawy.Fakt jest taki ze lepiej dac delegatowi w lape pare stowek niz wydac pare tys na zabezpieczenie badz tez usowanie skutkow tego "zalamania pogody".Po prostu w d**** maja nas kibicow i swoje obowiazki i nie wszyscy tak jak ty musza sie z tym zgadzac.Ch.j z liga i meczami...najwazniejsze ze to zalamanie pogody nie pozbawilo co niektorych dostepu do sieci.Bez Popłatku pisze:już przestań pierdolic o 3 świecie... na nagłe załamanie pogody nikt nic nie poradzi jak mają nasi pseudokopacze kopać się po głowach po kolana w śniegu i zamarzającym błocie to lepiej mecz odwołać. Jakoś w Anglii, Szkocji, Niemczech, Francji itd już w tym sezonie były odwoływane mecze ze względu na snieg a jakoś do 3 świata im dalekoobiektyw79 pisze:O tym samym byla mowa...wystarczy kilka cem sniegu kilkanascie godzin zimna lub mrozu i wszyscy sraja po gaciach bo zalamanie pogody.Przeciez my ku*** nie jestesmy krajem trzeciego swiata zeby sie tak tlumaczyc.Cala europa ma taka sama pogode ale tam nikt sie tak nie tlumaczy tylko robi wszystko zeby sie z tym uporac a u nas bedziemy czekac az samo sie zrobi.Obok takich zeczy nie mozna przechodzic obojetnie tylko trzeba je wytykac i mowic o nich glosno bo w innym wypadku tak jak mowisz przez nastepne 30 lat bedzie to samo.
-
PiastFan pisze:Nas dokładnie jak mówisz 8 osób pod kasami, Odry najpierw kilka osób potem ze stadionu wysypuje sie koło 20. Około dwuminutowe spięcie bez wskazania na żadną strone, wjeżdża wiadomo kto i sie ulatniamy. Odra pomaga dwóm od nas skitrać sie przed niebieskimi. TyleP1945G pisze:Pytam, poniewaz doszly mnie sluchy ze Piasta ok 8 Odry sporo wiecej. Dlatego wlasnie pytam.PGliwice pisze:liczby? to nie była ustawka by można je określić, walka jak dla mnie na nasz plus, dodatkowo po meczu objeżdzamy Wodzisław zawijając parę szali, relacja w swoim czasie.
Wpadacie pod kasy w 10 minucie meczu,
JESZCZE ku*** PODAJ RYSOPISY, IMIONA NAZWISKA I DANE OSOBOWE
-
Wracając do bluzgów na Zagłębie przez Pogoń. Jest to w c*** żałosna sytuacja, czy są w Katowicach, Zielonej Górze czy c*** wie gdzie jadą po Zagłębiu. Pogoń żałosna ekipa, dostaliście już po gębie więc po c*** te spiny??? Zagłębie nigdy nie śpiewa jakichś krzywych piosenek na wasz kochany klub, bo mają wyjebane.Kiedyś może mieliście dobrą bandę ale teraz??? Mit metalowców ze Szczecina dawno minął, przyszły jakieś dzieciaki co na turniej zapraszają Falubaz, Orlęta Radzyń. Nie ta liga panowie, na chwilę obecną nie macie ekipy więc po c*** te bluzgi. Dokładnym określeniem tego jest KOMPLEKS MNIEJSZOŚCI. Śpiewajcie sobie co chcecie i tak szacunku mieć nie będziecie, chyba że na kibice.net Bez odbioru.
ZETKA pisze:Nida Pinczow to Nida Pinczow czy kibice Nidy dzialaja w innych klubach a Nida to tylko dodatek?
-
No to teraz już ciebie konkretnie nie kumam... Co maja dać niby te pare tysiecy i postawić na murawie tysiąc ochotników z parasolkami ??? A później dać suszarki i papierowe ręczniki żeby murawe osuszyli ?? Chłopie weź się ogarnij bo póki co w Polsce na intensywną zimę nie ma pomysłu od tysiącleci...zwłaszcza w niższych ligach gdzie nie ma wymogu podgrzewania murawy. Jaki ty niby miałbyś sposób żeby takie boisko do użytku się nadawało ???obiektyw79 pisze: Nigdzie nie napisalem ze maja grac w blocie i sniegu tylko stwierdzam fakt nierobstwa odpowiedzialnych za obiekty i murawy.Fakt jest taki ze lepiej dac delegatowi w lape pare stowek niz wydac pare tys na zabezpieczenie badz tez usowanie skutkow tego "zalamania pogody".Po prostu w d**** maja nas kibicow i swoje obowiazki i nie wszyscy tak jak ty musza sie z tym zgadzac.Ch.j z liga i meczami...najwazniejsze ze to zalamanie pogody nie pozbawilo co niektorych dostepu do sieci.
-
1 mecz na takiej nawierzchni i cały sezon grania na nierównej płycie bez trawy ;)
Obudź Się, Czarny Alibabo
-
Legia do Bytomia nie jedzieHow_AG pisze: Legia na Polonie Bytom?
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
[link]Golum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
policz sobie ;)
-
chodziło mi bardziej o to, że maja do siebie cala Polske a Pogon jedzie na Zaglebie prawie na kazdym swoim meczu. Wiem ze sie nie lubia ale mocniejsza kosa dla Pogoni jest chocby poznanski Lech. Obili ich nieraz, skroili. A jednak Pogon poswieca najwiecej uwagi jakby nie patrzyc Sosnowcowi choc ten w sumie to im tylko flage wyjal na jednym FC a tak to prawie nie maja zadnego kontaktu. Czy Ruch na kazdym swoim meczu bluzga np na Arke czy Lechie? Obie druzyny to tez kosy z bardzo daleka a jednak Ruch ich nie bluzga. O to mi bardziej chodzilo. Ciekawi mnie az tak wielka niechec Pogoni do Sosnowca. czym to jest spowodowane pomimo jednego glosniejszego incydentu i prawie zerowego kontaktu ze soba ze "pozdrawiaja" Zaglebie na kazdym swoim meczuadi77 pisze:w przypadku Pogoni można mówic chyba o kompleksie sosnowca. Co mecz to bluzgi na nich. czy to flota czy stilon czy zielona gora czy katowice he he he. nie wiem co ich tak boli ze poswiecaja sosnowcowi tyle uwagi na meczach z sosnowcem niezwiazanych
Jaki kompleks ?!

-
chcą to sobie bluzgają, boli cię to bardzo że się tak rozwodzisz??
bobic
chcesz być dowcipny? ile naliczyłeś głów na fotce?
bobic
chcesz być dowcipny? ile naliczyłeś głów na fotce?
Obudź Się, Czarny Alibabo
-
Przypomnij sobie zeszły rok i nasza inwazje :) zmiazdzylismy was pod kazdym wzgledem.krokpokroku pisze:Co do wydarzen towarzyszacych na OW-PG to Piast co prawda wbija pod te kasy w 10 minucie meczu! w liczbie(nie wiem duza nie byla) ale u nas pod stadionem liczba podobna jesli nie mniejsza.Starcie bylo jeden koles z PG dostal mocny przekop i tyle.Na jakas relacje poczekajMY to bedzie wiadomo.
ps.Do Piasta:Jesli spiewacie na jakas oprawe 'OPRAWA ROKU...' to slowa zobowiazuja a to co dzisiaj pokazaliscie to zenada.Nie wiem czy to by na 3 lidze przeszlo...
-
Jaki kompleks ?!
Brawo za komentarz! Radzę wszystkim zakończyć temat.
Brawo za komentarz! Radzę wszystkim zakończyć temat.
Bylo jest i bedzie zawsze ZAGŁĘBIE!!!
Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.
Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.
-
250 osób z Wisły
-
384How_AG pisze: Nie odbiegając od tematu, wie ktoś ile biletów dostali
Lech Do Bełchatowa?
Legia na Polonie Bytom?
-
W Bytomiu sektor gości zamknięty czy Legia nie wybiera się z innego powodu ? Bo z tego co pamiętam ostatnio Śląsk odwiedził Bytom w dobrej liczbie więc chuba zadny remont ani nic podobnego . Proszę kogoś zorientowanego o odpowied.
Mam tak samo jak Ty...
-
to tylko część sektora TSW.bobic pisze:[link]Golum pisze:ile Wisły w Białymstoku?
policz sobie ;)
-
Zajebista prezencja Floty w Szczecinie! Naprawde podziwiam chłopaków ze Świnoujścia, ze nie wybrali Fan Clubowania, tylko dopingowanie klubu ze swojego miasta. Szacunek dla was!
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
wersu pisze:W Bytomiu sektor gości zamknięty czy Legia nie wybiera się z innego powodu ? Bo z tego co pamiętam ostatnio Śląsk odwiedził Bytom w dobrej liczbie więc chuba zadny remont ani nic podobnego . Proszę kogoś zorientowanego o odpowied.
po co ci to ? przeciez dobrze wiesz że nie jeżdzą
Bylo jest i bedzie zawsze ZAGŁĘBIE!!!
Dobra, panowie z Piasta i Odry starczy już zbędnej polemiki. Na pewno zajście na plus i szacunek dla Odry za pomoc kibicom Piasta w skitraniu ich przed niebieskimi.
-
Jaka oficjalna liczba Floty w Szczecinie? mimo bliskiego wyjazdu wielki + dla nich niewątpliwie.
-
Dobrze słyszę, że Pasy prowadzą doping dla Scyzorów? Czy pogłoski o powrocie dobrych relacji są prawdą, czy to tylko Korona przekrzykuje Pasy?
-
To Koronamiejski patriota pisze:Dobrze słyszę, że Pasy prowadzą doping dla Scyzorów? Czy pogłoski o powrocie dobrych relacji są prawdą, czy to tylko Korona przekrzykuje Pasy?
-
nic z naszej strony takiego nie mialo miejsca.... Korona u nas nie slyszalna ogolnie dobra zabawa
-
jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
-
Zależy o jaki stadion pytasz.Na_wyjeździe pisze:jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
W Polsce można prowadzić auto mając w krwi do 0,2 promila alkoholu we krwi.
A np na stadion Polonii W na sektor przyjezdnych nie wejdziesz nawet z 0,1...
Albo alkomat pokaże same zera albo nie wchodzisz.
-
reddrag0n pisze:Zależy o jaki stadion pytasz.Na_wyjeździe pisze:jak to jest z Alkomatami ?? na jakiej podstawie ochrona może badać trzeźwość ? od ilu promili nie wpuszczają na stadion ? itd??
W Polsce można prowadzić auto mając w krwi do 0,2 promila alkoholu we krwi.
A np na stadion Polonii W na sektor przyjezdnych nie wejdziesz nawet z 0,1...
Albo alkomat pokaże same zera albo nie wchodzisz.
Dokładnie to samo miałem pisać . Podobna sytuacja panuje chyba nastadionie Pogoni Szczecin.
Mam tak samo jak Ty...
-
właśnie chodzi mi o Polonie W. a jest na to jakieś prawo czy po prostu 'regulamin obiektu"?? i czy mają prawo wysłać taką osobe na izbe?