Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Jakie są relacje pomiędzy ŁKS-em i Lechią ?
jakie są mniej wiecej relacje miedzy Legia a BKS Bielsko Biała? ??
-
BobSwagger
Takie same jak napisał troublemakers post nad twoim.mrsn pisze:jakie są mniej wiecej relacje miedzy Legia a BKS Bielsko Biała? ??
filc RTS Cieszyn pisze:Polonia bytom-Widzew
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
Jestem piknikiem Polonii, a nie osobą z jakiejkolwiek ekipy. Jako, że żaden bytomski Polonista nie odpowiada to podzielę się swoim spojrzeniem z boku:Kosi18 pisze:Polonia Bytom - Piast Gliwice
Polonia Bytom - Odra Wodzisław
??
Pozdro.
Widzew - kosa, w zeszłą wiosnę Widzew w Zduńskiej Woli powitał Polonię jadącą pociągiem do Gdańska na mecz z Lechią.
Piast Gliwice - mile wspominana zgoda zakończona kilka lat temu, kilka prywatnych kontaktów pozostało, czasem w temacie Piasta można usłyszeć na sektorze, że "nie należy zapominać o pewnych sprawach" w pozytywnym kontekście oczywiście.
Odra Wodzisław - stosunek analny (czytaj: "mamy ich w d****"), w meczach bezpośrednich normalna stadionowa pyskówka, ale i kompletna ignorancja wodzisławskiej ekipy napinkowej wyjątkowo aktywnej podczas ostatniego meczu tam. Na meczach w Wodzisławiu granych przez Zagłębie Sosnowiec czy Piasta Gliwice z Polonią Bytom auta na bytomskich numerach nie miały przygód, barwy nie ginęły.
Tak to jest jak pikniki zabierają się za pisanie o rzeczach, które ich nie dotyczą. Dwa babole w jednej wiadomości, na szczęście nie wypaczające jej sensu ;)
Pełna informacja o sympatiach i antypatiach Polonii Bytom na stronie: http://www.polonia.bytom.pl/index.php?o ... &Itemid=56
Pełna informacja o sympatiach i antypatiach Polonii Bytom na stronie: http://www.polonia.bytom.pl/index.php?o ... &Itemid=56
-
Ślonzok1948
Powie mi ktoś jak jest na linii Piast - Lechia ?Bo różne słyszałem opinie może napisze ktos kumaty?:D
OSTRZEZENIE !!
OSTRZEZENIE !!
-
Jack Sparrow_UT1922
Lepiej najpierw sam nabierz podstawowej kumatości i pisz nazwy klubów z wielkiej litery!Ślonzok1948 pisze:piast-lechia
Odpowiadając na pytanie, to opinii może być wiele, ale fakty pozostają zawsze te same. Była zgoda, teraz neutralnie, prywatne kontakty.
Piast - Polonia Bytom w dalszym ciągu neutralnie? Czy kontakty Piasta z Lechią pogorszyły trochę relacje?
Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
benek445 pisze:Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
Szombierki tylko na dzielnicy o tej samej nazwie/mała ilość/do niedawna w miarę dobre stos. z Ruchem Radzionków, teraz chyba gorsze, podobno fani GKSu widywani na Cichej.
Mamy zgodę ze Stalą Sanok ;) co rozumiesz przez słowo "sympatyzuje" ?troublemakers pisze:Czy Sanovia Lesko sympatyzuje z jakims klubem?
troublemakers pisze:Chodzi mi o ResovieKermiT143 pisze:Mamy zgodę ze Stalą Sanok ;) co rozumiesz przez słowo "sympatyzuje" ?troublemakers pisze:Czy Sanovia Lesko sympatyzuje z jakims klubem?
kiedyś, kiedyś byliśmy FC Resovii ;) w ostatniej rundzie byliśmy gościnnie na derbach Rzeszowa i kilka osób było z Resovią gościnnie w Jastrzębiu tyle na ten temat ;)
Nie ten temat, ale nic się nie dzieje.wu_ pisze:A na Chojnowiance Chojnów cos sie dzieje?
Nie jestem pewien i nie chce robić zamieszania, ale kiedyś chyba na meczu Polonii Bytom na trybunach wisiała flaga "Szombierki".Była to flaga osób z tamtej dzielnicy, czy też grupka fanów Szombierek bywa na Olimpijskiej?ORG pisze:benek445 pisze:Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
Szombierki tylko na dzielnicy o tej samej nazwie/mała ilość/do niedawna w miarę dobre stos. z Ruchem Radzionków, teraz chyba gorsze, podobno fani GKSu widywani na Cichej.
Flaga należy do fanów Polonii z Szombierek.Dzielnica ta jest całkowicie zdominowana przez niebiesko-czerwonych.Na Szombierkach występują także fani miejscowego GKS-u jak i fani Ruchu.Problem w tym ,że wcale ich tam nie widać.
-
zdrowa krowa
czy Cracovie i Hutnika łączyły kiedyś cieplejsze stosunki czy to taka kosa " od zawsze"?
Jutro mecz: Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin.
Chciałem spytać o stosunki między ekipami, oraz o okoliczności zerwania układu między nimi. Słyszałem z jednej strony, że to Niebiescy zerwali układ po tym jak Lech zerwał z nimi, z drugiej zaś strony doszły mnie słuchy, że Lechici dali Zagłębiakom do wyboru oni, lub Ruch, wybierając Lecha zerwali układ. Jak to dokładniej było?
Chciałem spytać o stosunki między ekipami, oraz o okoliczności zerwania układu między nimi. Słyszałem z jednej strony, że to Niebiescy zerwali układ po tym jak Lech zerwał z nimi, z drugiej zaś strony doszły mnie słuchy, że Lechici dali Zagłębiakom do wyboru oni, lub Ruch, wybierając Lecha zerwali układ. Jak to dokładniej było?
Zasłyszana informacja na temat zmiany stosunków w Częstochowie na lini Raków - CKM.
Mógłby ktoś coś (bez zbędnych szczegółów) napisać na ten temat ?
Mógłby ktoś coś (bez zbędnych szczegółów) napisać na ten temat ?
-
pijany powietrzem
Czy Ruch Radzionków łaczylo cos kiedys z Górnikiem?
Górnik ? Ale jaki? Łęczna, Zabrze... itd
-
Martini Player
A może Konin?kubson64 pisze:Górnik ? Ale jaki? Łęczna, Zabrze... itd
Nie trudno się domyślić,że chodzi o ten z Zabrza.
afgan pisze:Jakie są relacje pomiędzy ŁKS-em i Lechią ?
neutralne, prywatne kontakty
Tak.pijany powietrzem pisze:Czy Ruch Radzionków łaczylo cos kiedys z Górnikiem?
-
Kriss Mart
Czy Broń Radom ma nadal zgode z Avią Świdnik???
Nie ma. Już chyba kilka lat minęło od zerwania tej zgody
uklad zostal zerwany bo tak chcial Lech taka jest prawda na meczu Zalebie-Ruch.wyjebane pisze:Jutro mecz: Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin.
Jakie relacje pomiędzy Zagłębiem Wałbrzych a Karkonoszami Jelenia Góra?
Zagłębie Wałbrzych nie posiada obecnie szalikowców. A jak istniał zorganizowany ruch w latach 70 i 80 to kosa, Karkonosze Jelenia Góra był fc Górnika ( częste obicia podczas powrotu z meczy w Gorcach).Przemas1 pisze:Jakie relacje pomiędzy Zagłębiem Wałbrzych a Karkonoszami Jelenia Góra?
Czy Biała Gwiazda ma jakiś układ z kimś z terenu Czech bądź Bałkan??
-
dicksonWisła
Voldemort pisze:Czy Biała Gwiazda ma jakiś układ z kimś z terenu Czech bądź Bałkan??
prawatne kontakty z kibicami Olympiakosu Pireus i Crvenej Zvezdy Belgrad, oficjalnie Wisła nie ma żadnego układu
dicksonWisła pisze:Voldemort pisze:Czy Biała Gwiazda ma jakiś układ z kimś z terenu Czech bądź Bałkan??
prawatne kontakty z kibicami Olympiakosu Pireus i Crvenej Zvezdy Belgrad, oficjalnie Wisła nie ma żadnego układu
dzięki
a GKS Bełchatów ma jakieś układy
bo rozumiem że zgoda z Duklą bez zmian??
,Komunikat!
W związku z nie zmienną sytuacją na linii Poznań-Łódź informujemy że od dnia dzisiejszego wprowadzamy bezwzględny ZAKAZ noszenia barw Lecha Poznań na terenie miasta Tczew. Decyzję podjęliśmy TYLKO JAKO FC TCZEW i obowiązuje tylko w naszym Fan Clubie jak i mieście. Informujemy też , że nasze kontakty z FC Lecha z Wolsztyna nie ulegają żadnej zmianie i wszystko zostaje między nami tak jak było. Zakaz ten tyczy się także gościnnych wyjazdów na mecze do Poznania oficjalnie jako TPAG.,,
TCZEWIACY
W związku z nie zmienną sytuacją na linii Poznań-Łódź informujemy że od dnia dzisiejszego wprowadzamy bezwzględny ZAKAZ noszenia barw Lecha Poznań na terenie miasta Tczew. Decyzję podjęliśmy TYLKO JAKO FC TCZEW i obowiązuje tylko w naszym Fan Clubie jak i mieście. Informujemy też , że nasze kontakty z FC Lecha z Wolsztyna nie ulegają żadnej zmianie i wszystko zostaje między nami tak jak było. Zakaz ten tyczy się także gościnnych wyjazdów na mecze do Poznania oficjalnie jako TPAG.,,
TCZEWIACY
co chcecie tym osiągnąć?to jest próba upublicznienia swojego foszka na Kolejorza?Tczew[AG] pisze:,Komunikat!
TCZEWIACY
Widzę,że Tczew ma sporą autonomię jeśli chodzi o wyrażanie opinii na temat zgód Arki.
Jak wyglądały relacje GKS Katowice i Górnika Zabrze przed zawarciem zgody?
Nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj !
czemu decyzja z takim lekkim poslizgziem w sotusunku do wydarzen, ktorej to ona dotyczy ?
a może ta decyzja jest w porozumieniu górą Arki i tym sposobem Arka chce wyczuć Lecha i jego reakcje?bo moim zdaniem to ewidentna podpucha.jakby co to zawsze mogą się tłumaczyć że to decyzja tylko ich FC. Widać po tej decyzji że Arka próbuje się odegrać kolejny raz Poznaniakom za ich "skok w bok".Raczej mało poważna decyzja no ale to ich sprawa.Najpierw koszulki na Remesie"W Gdynii bez zmiany..." a teraz komunikat Tczewa.Ciekawe gdzie to zaprowadzi zgodę Arki i Lecha.Tyle moim zdaniem.Pozdrawiam
Za bardzo generalizujesz pojęcie FC kolego ;) Co do owego pisma nikt z osób decyzyjnych Tczewskiej Arki nie będzie sie tłumaczył na tym forum. Jest suche info a własną opinie każdy może zachować dla siebiedezet pisze:Dla mnie żałosne, że FC wystawia jakieś swoje niby 'oficjalne pisma i oświadczenia'. FC to FC...jeśli im coś nie pasuje, to przecież nikt ich nie zmusza do bycia FC Arki. No śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech.
pozdro
Dokładnie. Ich sprawa, a nie nasza.