nie jestem z Lublina, ale do kos bym dodał : Lechia Gdańsk, Wisła Krakówzzombii pisze:Motor Lublin
zgody:Chełmianka Chełm, Śląsk Wrocław
układy:Górnik Łęczna(H)
kosy:Avia, Widzew, Hetman, Lewart
Fc:Rejowiec, Lubartów, Poniatowa

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

-
a Stal Stalowa Wola?
-
zzombii pisze:Motor Lublin
zgody:Chełmianka Chełm, Śląsk Wrocław
układy:Górnik Łęczna(H)
kosy:Avia, Widzew, Hetman, Lewart
Fc:Rejowiec, Lubartów, Poniatowa
Lewart? Myślałem że Lewart to wasz fc/zgoda- w takim wypadku jak to wygląda w Lubartowie? kosa Lewarta z waszym fc? pytam bo myślałem że jest inaczej...
-
Zzombi coś się zamulił. Lewart Lubartów to FC Motoru Lublin.
-
Lewart kosa? Litości... Lewart nawet nie ma ekipy a co już mowić że jest kosą Motoru. Co do FC Lubartów to jest to odrębna ekipa która działa tylko jako FC Lubartów i nie ma nic związanego z Lewartem Lubartów, kiedyś tak ale teraz nie.
CHEŁMIANKA&GÓRNIK!!!
-
Amen. Chonotu dobrze to podsumował, a jak ktoś nie jest obeznany w temacie to niech nie wypisuje głupot.Chonotu pisze:Lewart kosa? Litości... Lewart nawet nie ma ekipy a co już mowić że jest kosą Motoru. Co do FC Lubartów to jest to odrębna ekipa która działa tylko jako FC Lubartów i nie ma nic związanego z Lewartem Lubartów, kiedyś tak ale teraz nie.
Kiedyś w latach 90. Lewart miał ekipę, która była Fc Motoru, jeździli na wyjazdy itd, mieli dobre stosunki z Chełmianką (układ bądz zgoda tego nie jestem pewien), ale ta ekipa umarła śmiercią naturalną i od tego czasu nic się nie dzieje, z wyjątkiem jakiejs grupki małolatów gdzie w latach 2004-2005.
Fc Motor Lubartów jest odrębną ekipą, która ma się calkiem dobrze, a na Lewarcie cisza.
Jak ktoś ma jakies pytania to walić na pw bo nie będziemy zaśmiecać tematu.
Sława !
"Przechodniu, powiedz Polsce, żeś widział nas tutaj leżących, gdyśmy świętym jej prawom posłuszni będąc, polegli"
-
Ty zzombi chyba na głowę upadłeś.
Z tymi FC to też Cie nie rozumiem. Jest jeszcze kilka zorganizowanych grup z poza Lublina które trzeba było wymienić.
Do kos jak ktoś wspomniał należy dodać Wisłę i Lechię. Ten Lewart to chyba jakiś żart.
Z tymi FC to też Cie nie rozumiem. Jest jeszcze kilka zorganizowanych grup z poza Lublina które trzeba było wymienić.
Do kos jak ktoś wspomniał należy dodać Wisłę i Lechię. Ten Lewart to chyba jakiś żart.
...
-
A jak wygląda sytuacja w pobliskich Puławach? Pamiętam listopad - zdaje się 1996 albo 1996, manifestacja niepodległościowa. Szedłem w szaliku ŁKS-u, chociaż zebrałem wiele spojrzeń i było na granicy kłopotów. Łysych, miejscowych ok. 40 i prawie wszyscy w barwach Legii. Coś się zmieniło? Miejscowa Wisła to FC CWKS-u?
śżk na 100 %
-
-
miast08 pisze:A jak wygląda sytuacja w pobliskich Puławach? Pamiętam listopad - zdaje się 1996 albo 1996, manifestacja niepodległościowa. Szedłem w szaliku ŁKS-u, chociaż zebrałem wiele spojrzeń i było na granicy kłopotów. Łysych, miejscowych ok. 40 i prawie wszyscy w barwach Legii. Coś się zmieniło? Miejscowa Wisła to FC CWKS-u?
Z tego co mi wiadomo to w Puławach jest grupa kibiców Wisły Puławy która sympatyzuje z Legia ale czy jest jej oficjalnym FC to nie wiem, wiem że mają dobry kontakt z Hutnikiem Warszawa. Oprócz ich jest jest tam jakiś formalny lub nie formalny FC Widzewa.
CHEŁMIANKA&GÓRNIK!!!
-
Jakie są relacje pomiędzy ŁKS-em i Lechią ?
-
jakie są mniej wiecej relacje miedzy Legia a BKS Bielsko Biała? ??
-
Takie same jak napisał troublemakers post nad twoim.mrsn pisze:jakie są mniej wiecej relacje miedzy Legia a BKS Bielsko Biała? ??
Internet Hooligans Group '09
-
filc RTS Cieszyn pisze:Polonia bytom-Widzew
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
Jestem piknikiem Polonii, a nie osobą z jakiejkolwiek ekipy. Jako, że żaden bytomski Polonista nie odpowiada to podzielę się swoim spojrzeniem z boku:Kosi18 pisze:Polonia Bytom - Piast Gliwice
Polonia Bytom - Odra Wodzisław
??
Pozdro.
Widzew - kosa, w zeszłą wiosnę Widzew w Zduńskiej Woli powitał Polonię jadącą pociągiem do Gdańska na mecz z Lechią.
Piast Gliwice - mile wspominana zgoda zakończona kilka lat temu, kilka prywatnych kontaktów pozostało, czasem w temacie Piasta można usłyszeć na sektorze, że "nie należy zapominać o pewnych sprawach" w pozytywnym kontekście oczywiście.
Odra Wodzisław - stosunek analny (czytaj: "mamy ich w d****"), w meczach bezpośrednich normalna stadionowa pyskówka, ale i kompletna ignorancja wodzisławskiej ekipy napinkowej wyjątkowo aktywnej podczas ostatniego meczu tam. Na meczach w Wodzisławiu granych przez Zagłębie Sosnowiec czy Piasta Gliwice z Polonią Bytom auta na bytomskich numerach nie miały przygód, barwy nie ginęły.
Taki nick a takie słowa, fe....
BogHonorOjczyzna pisze: ↑31.10.2020, 14:16"I czego więcej wsiąkało w te ulice? Czy polskiej wódki, czy polskiej krwi?"![]()
-
Tak to jest jak pikniki zabierają się za pisanie o rzeczach, które ich nie dotyczą. Dwa babole w jednej wiadomości, na szczęście nie wypaczające jej sensu ;)
Pełna informacja o sympatiach i antypatiach Polonii Bytom na stronie: [link]
Pełna informacja o sympatiach i antypatiach Polonii Bytom na stronie: [link]
Taki nick a takie słowa, fe....
BogHonorOjczyzna pisze: ↑31.10.2020, 14:16"I czego więcej wsiąkało w te ulice? Czy polskiej wódki, czy polskiej krwi?"![]()
-
Powie mi ktoś jak jest na linii Piast - Lechia ?Bo różne słyszałem opinie może napisze ktos kumaty?:D
OSTRZEZENIE !!
OSTRZEZENIE !!

-
Lepiej najpierw sam nabierz podstawowej kumatości i pisz nazwy klubów z wielkiej litery!Ślonzok1948 pisze:piast-lechia
Odpowiadając na pytanie, to opinii może być wiele, ale fakty pozostają zawsze te same. Była zgoda, teraz neutralnie, prywatne kontakty.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Piast - Polonia Bytom w dalszym ciągu neutralnie? Czy kontakty Piasta z Lechią pogorszyły trochę relacje?

-
Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
-
benek445 pisze:Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
Szombierki tylko na dzielnicy o tej samej nazwie/mała ilość/do niedawna w miarę dobre stos. z Ruchem Radzionków, teraz chyba gorsze, podobno fani GKSu widywani na Cichej.
-
Mamy zgodę ze Stalą Sanok ;) co rozumiesz przez słowo "sympatyzuje" ?troublemakers pisze:Czy Sanovia Lesko sympatyzuje z jakims klubem?
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
troublemakers pisze:Chodzi mi o ResovieKermiT143 pisze:Mamy zgodę ze Stalą Sanok ;) co rozumiesz przez słowo "sympatyzuje" ?troublemakers pisze:Czy Sanovia Lesko sympatyzuje z jakims klubem?
kiedyś, kiedyś byliśmy FC Resovii ;) w ostatniej rundzie byliśmy gościnnie na derbach Rzeszowa i kilka osób było z Resovią gościnnie w Jastrzębiu tyle na ten temat ;)
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
Nie ten temat, ale nic się nie dzieje.wu_ pisze:A na Chojnowiance Chojnów cos sie dzieje?
-
Nie jestem pewien i nie chce robić zamieszania, ale kiedyś chyba na meczu Polonii Bytom na trybunach wisiała flaga "Szombierki".Była to flaga osób z tamtej dzielnicy, czy też grupka fanów Szombierek bywa na Olimpijskiej?ORG pisze:benek445 pisze:Na wspomnianej kilka postów wyżej stronce o zgodach i kosach kibiców Polonii Bytom nie znalazłem żadnej wzmianki o kibicach Szombierek Bytom. Jakie są relacje między kibicami Polonii i Szombierek?Czy kibice Szombierek są też sympatykami Ruchu Chorzów?Czy są widoczni na jakiejś dzielnicy Bytomia?
Szombierki tylko na dzielnicy o tej samej nazwie/mała ilość/do niedawna w miarę dobre stos. z Ruchem Radzionków, teraz chyba gorsze, podobno fani GKSu widywani na Cichej.
Hutnik Kraków - Ostatni Bastion Honoru W Krakowie
[link]
[link]
-
Flaga należy do fanów Polonii z Szombierek.Dzielnica ta jest całkowicie zdominowana przez niebiesko-czerwonych.Na Szombierkach występują także fani miejscowego GKS-u jak i fani Ruchu.Problem w tym ,że wcale ich tam nie widać.
-
czy Cracovie i Hutnika łączyły kiedyś cieplejsze stosunki czy to taka kosa " od zawsze"?
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Kosa od zawsze.zdrowa krowa pisze:czy Cracovie i Hutnika łączyły kiedyś cieplejsze stosunki czy to taka kosa " od zawsze"?
[link]
[link]
-
Jutro mecz: Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin.
Chciałem spytać o stosunki między ekipami, oraz o okoliczności zerwania układu między nimi. Słyszałem z jednej strony, że to Niebiescy zerwali układ po tym jak Lech zerwał z nimi, z drugiej zaś strony doszły mnie słuchy, że Lechici dali Zagłębiakom do wyboru oni, lub Ruch, wybierając Lecha zerwali układ. Jak to dokładniej było?
Chciałem spytać o stosunki między ekipami, oraz o okoliczności zerwania układu między nimi. Słyszałem z jednej strony, że to Niebiescy zerwali układ po tym jak Lech zerwał z nimi, z drugiej zaś strony doszły mnie słuchy, że Lechici dali Zagłębiakom do wyboru oni, lub Ruch, wybierając Lecha zerwali układ. Jak to dokładniej było?
-
Zasłyszana informacja na temat zmiany stosunków w Częstochowie na lini Raków - CKM.
Mógłby ktoś coś (bez zbędnych szczegółów) napisać na ten temat ?
Mógłby ktoś coś (bez zbędnych szczegółów) napisać na ten temat ?
-
Czy Ruch Radzionków łaczylo cos kiedys z Górnikiem?
-
Górnik ? Ale jaki? Łęczna, Zabrze... itd
Całe nasze życie to GKS Katowice
-
A może Konin?kubson64 pisze:Górnik ? Ale jaki? Łęczna, Zabrze... itd
Nie trudno się domyślić,że chodzi o ten z Zabrza.
-
afgan pisze:Jakie są relacje pomiędzy ŁKS-em i Lechią ?
neutralne, prywatne kontakty
-
Niby "kosa od zawsze", ale z perspektywy Wisły to około 10 lat temu na linii Hutnik - Cracovia panowały jakieś dziwne układy, no bo jak rozumieć fakt że na stadion HKS-u podczas meczu ze Śląskiem (chyba 99 albo 2000 rok) z którym była tez oczywiście Wisła, wchodzi sobie przez nikogo ze strony Hutnika nieatakowana kilkunastoosobowa grupa Pasów i chodzi po stadionie? Dopóki Cracovia wam bezpośrednio w Hucie nie zagrażała, to ja tą "kosę od zawsze" widzę trochę inaczej.HutnikKrk pisze:Kosa od zawsze.zdrowa krowa pisze:czy Cracovie i Hutnika łączyły kiedyś cieplejsze stosunki czy to taka kosa " od zawsze"?
-
Tak.pijany powietrzem pisze:Czy Ruch Radzionków łaczylo cos kiedys z Górnikiem?
-
To było 12 lat temu i to były zupełnie inne czasy.A gdyby cofnąć się wstecz to pamiętam, że około roku 95/96 po derbach 2 ligowych Wisły i Cracovii sporo osób z biało-czerwonymi szalami zostało przez nas skrojonych.Afrykaner pisze:Niby "kosa od zawsze", ale z perspektywy Wisły to około 10 lat temu na linii Hutnik - Cracovia panowały jakieś dziwne układy, no bo jak rozumieć fakt że na stadion HKS-u podczas meczu ze Śląskiem (chyba 99 albo 2000 rok) z którym była tez oczywiście Wisła, wchodzi sobie przez nikogo ze strony Hutnika nieatakowana kilkunastoosobowa grupa Pasów i chodzi po stadionie? Dopóki Cracovia wam bezpośrednio w Hucie nie zagrażała, to ja tą "kosę od zawsze" widzę trochę inaczej.HutnikKrk pisze:Kosa od zawsze.zdrowa krowa pisze:czy Cracovie i Hutnika łączyły kiedyś cieplejsze stosunki czy to taka kosa " od zawsze"?
[link]
[link]
-
Czy Broń Radom ma nadal zgode z Avią Świdnik???
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
Nie ma. Już chyba kilka lat minęło od zerwania tej zgody

-
uklad zostal zerwany bo tak chcial Lech taka jest prawda na meczu Zalebie-Ruch.wyjebane pisze:Jutro mecz: Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin.
-
Jakie relacje pomiędzy Zagłębiem Wałbrzych a Karkonoszami Jelenia Góra?