KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Lucjan Mostowiak
Re: KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Śląsk obity w drodze na stadion w Bytomiu, prawda czy farmazon ?
Szkoda, że przez tyle lat zgody Jagi z Wisłą jaka byłą kiedyś, Wisła nic nie nauczyła się od białostoczan.mario111 pisze:Kibice Jagi też uszanowali to tragiczne wydarzenie, i przez pierwszą połowę meczu dopingu nie było.Powiem krótko - KIBICE JAGI SĄ WIELCY ! Mają coś, co nigdy nie mieli kibice legii, czy wisły Kraków - KIBICE JAGI MAJĄ "KLASĘ".
W Bełchatowie przed meczem chwila ciszy dla uczczenia pamięci Jerzego Gramatyki - ważnej osoby jeżeli chodzi o historię miasta i bełchatowskiego klubu.
Niestety z sektora gości wyraźnie słyszalne śmiechy i teksty w stylu "Grajcie już ..."
-
Zawsze Nielegalnie
Trzy miesiące czekania by wreszczie się napiąć w 1 kolejce na wiosnę , brawa za cierpliwość .
Sprawdź PW, a się dowiesz ...czikita123 pisze:Czego miała się nauczyć i w jakim celu to piszesz
kondolenje dla Korony [*] co się działo przy okazji wizyty WKS na Górnym Śląsku?
Z obiciem Śląska to farmazon. Były pojedyńcze ganianki z racji tego, że jechaliśmy w duzym kordonie. Po naszej stronie kilka szali P.Bytom na plus. Takze nic wielkiego sie nie dzialo rewanż PB się nie udał
Ps Ile z Wami było Odry??
Ps Ile z Wami było Odry??
co do tego wpisu na forum Jagi - pewnie wpisał sie jakis pikniczek albo jakas prowokacja marna.
Co do smierci w Kielcach - podobno ten czlowiek mial ok. 50 lat, dostal wylewu i zmarl.
Co do smierci w Kielcach - podobno ten czlowiek mial ok. 50 lat, dostal wylewu i zmarl.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html [*] RIP : Polonia Bytom
tym bardziej, że tamten post jest ironiczny. Wykasować to
-
-Fanatics-
Ma ktoś zdjęcie tej 'anty-oprawy' Korony? Bo widze, że tym co widzieli się ona spodobała.
stadion Korony XD hehehe,gold1 pisze: ja również jestem ciekaw co paliła Jaga po meczu...
nie a na serio co można spalić, chyba już nie potrzebną oprawę nie ;),
na sektorze ponad komplet bo jak się okazało ochrona jeszcze w śnie zimowym i lekko została zaskoczona faktem że można ten płotek przeskoczyć :P
lepił ktoś w sobotę ok 20 bałwana na torach miedzy Radomiem a Warszawa? :)
-
przekumaty.piknik
http://korona-kielce.pl/fotki/12127.jpgjot_pe pisze:co w tej oprawie jest "anty"?
A co pseudo??p_J pisze:lepił ktoś w sobotę ok 20 bałwana na torach miedzy Radomiem a Warszawa? :)
Zazdrościsz?
Ile Arki pod stadionem? na meczu z Ruchem???
Co to za transparent wywiesili kibice Pasów na stadionie Hutnika? jak wyglądało wejście? sprawnie czy były jakieś problemy?
Co to za transparent wywiesili kibice Pasów na stadionie Hutnika? jak wyglądało wejście? sprawnie czy były jakieś problemy?
W Bytomiu,podobnie jak w Wodzisławiu lipa z wchodzeniem.
1000 osób było wpuszczanych przez dwie ciasne bramki.Gdyby nie to,że podjechaliśmy pod stadion na 1,5 h przed meczem,to mogło być nieciekawie.
1000 osób było wpuszczanych przez dwie ciasne bramki.Gdyby nie to,że podjechaliśmy pod stadion na 1,5 h przed meczem,to mogło być nieciekawie.
Wydaje mi się ze twój kolega po szalu jasno napisał ze nie byla to żadna banda Wisly a zwykła zbieranina kibiców wiec nie wiem do czego pijesz.
pogonienie roznej masci kibicow sukcesu Wisły to nie jakis specjalny wyczyn,ale trzeba przyznac ze krakowskie kluby bez sprzetu nic nie znacza
I to jest ból, że większość tutaj nie rozróżnia skomentowania czegoś od napinki.
Bo wiesz, WY jesteście tacy Galaktyczni, nie ta liga po prostu i Korona nie śmiała się nawet do was porównywać.gold1 pisze: Co w tych czapkach takiego fajnego. Praktycznie każda ekipa ma takie w swoich barwach...A co do oprawy Korony to oprawa dotyczyła kogo lubią czy z kogo się boją...Bo jeżeli chodzi o ultras to brakuje tam przedewszystkich jednej z najlepszych ekip czyli Wisły a skoro ich nie umieścili bo ich nie lubią czy coś to oprawa żałosna bym powiedział...I ja również jestem ciekaw co paliła Jaga po meczu...
Oprawa Korony świetna i to już nie pierwszy raz się znakomicie prezentują.
Dobra koniec pisana o jednym i tym samymym bo robi sie to beznadziejne ! Dzis sa jeszcze dwa mecze i z tego co wiem to Piast jedzie na Zagłębie w ponad 370 os
Jeśli komuś się podoba oprawa to chyba może napisać o tym co nie?A to, że wasze oprawy się nie podobały, najwidoczniej były gorsze proste.
Sa gdzieś w necie skróty polskiej ekstraklasy ?
PR24 pisze:Sa gdzieś w necie skróty polskiej ekstraklasy ?
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html
są
-
Jacek Gmoch
Coś nie do końca związane z tą kolejką Ekstraklasy ale nie wiedziałem gdzie umieścić a myślę, że warto sobie oglądnąć. Na forum podkarpackich kibiców użytkownicy głosowali na najlepsze oprawy jesieni. Wyniki: http://www.podkarpaccykibice.pl/news.php?readmore=132.
-
Użytkownik
Propaganda Wisły nabiera na sile heheh. Odnieśli porażkę w Bełchatowie (tak wnioskuje z kilku relacji i po rozmowie z kolegą), to teraz do Korony muszą się przypierdolić. Być może Korona miała powody do tego, żeby was tam nie umieścić, wasze oprawy jakoś nigdy nie były wysokich lotów... Moim zdaniem oczywiście.
WTSK.
WTSK.
-
dicksonWisła
Jeszcze apropos Wisły w Bełchatowie. Kaski bełchatowskie mają nasrane we łbach i wymyślili sobie, że przeprowadzą 30-40 kibiców Wisly pod kasy dla Bełchatowian mimo, że bylo wiadome z góry , że GKS będzie się tam czaić na Wiślaków wchodzących na ich sektory. Więc - najpierw klepani byli kibice GKS przechodzący tamtędy między garażami , następnie wysypała się konkretna banda GKS od boku (garaże) i od strony kas i cofnęliśmy się, część podjęła rękawicę i w mojej opinii akurat to starcie wyglądało z obu stron dobrze, ze wskazaniem na GKS. Wmieszały się w to wszystko kaski pałujące i oddzielające walczących jaki leci przez to paru fanów Bełchatowa zostało po stronie wiślackiej (i tutaj stracili kilka szali) a co sie stalo z Wislakami po drugiej stronie nie wiem.
Prawda czy farmazon ,że w piątek doszło do starcia czołowych ekip z Górnego Śląska?
-
ostrykrokodylec
Jeszcze po raz kolejny odnośnie sytuacji na Suchych Stawach
http://zapodaj.net/images/be920a973c8d.jpg
http://zapodaj.net/images/be920a973c8d.jpg
-
I Love PZPN
Jeśli chodzi Ci o Ruch i Odre to tej drugiej nie mozna uznać, za czołową, poza tym do niczego nie doszlo, były to tylko FC, a Odra hmm.. UCIEKŁA, nikto się nie postawił.
-
ilikeriots
bedzin, chodzi Ci o starcie Gieksy z Ruchem?
Gieksa miała jakiś turniej, mimo przewagi liczebnej chyba dostali po ryju pod jakims marketem, tak tylko słyszałem, jak ktoś wie więcej to może powie a może nie :)
Gieksa miała jakiś turniej, mimo przewagi liczebnej chyba dostali po ryju pod jakims marketem, tak tylko słyszałem, jak ktoś wie więcej to może powie a może nie :)
ilikeriots chyba bedzin pisał o piątku a do tego "incydentu" pod makro doszło nieco dawniej i to nie Gieksa miała turniej tylko Górnik
-
ilikeriots
w takim razie sorry, ale zmylilo mnie wyrażenie 'czołowe ekipy'
-
TylkoFalubaz
Ile biletów dostał Piast na Zagłębie ? i czy wszystkie wykorzystali ? i jeszcze jedno,ile kibiców Kolejorza wybiera się do Warszawy ?
Kolejorz dostał 300 biletów.
-
LODZ-SRODMIESCIE
Czy BelchatóW pozdrawiał ŁKS?
-
zdzichu
Czy wszystkie wykorzystają to nie wiem, ale jadą w 8 autobusów+fury.TylkoFalubaz pisze:Ile biletów dostał Piast na Zagłębie ? i czy wszystkie wykorzystali ? i jeszcze jedno,ile kibiców Kolejorza wybiera się do Warszawy ?
Będąc na stadionie nic takiego nie słyszałem.LODZ-SRODMIESCIE pisze:Czy BelchatóW pozdrawiał ŁKS?
Być może jednak umknęło coś mojej uwadze ponieważ zajmowałem inną trybunę niż młyn GKS.
-
asdGrzegorz
Redakcja ŚLĄSKnetu pozdrawia bytomskich kamieniomiotów, którzy widząc długo po zakończeniu meczu wyjeżdżający ze stadionu samochód z wrocławską rejestracją, postanowili pochwalić się swoją celnością w trafianiu do ruchomego celu. Z szyby pozostał drobny mak - gratulujemy! Jednocześnie życzymy kolejnych sukcesów na ''chuligańskim'' szlaku i przestrzegamy przedstawicieli mediów wybierających się na mecz do Bytomia
Czemu trybuna na której na jesieni był młyn Zagłębia jest pusta ?