Nie wjazdem psów, bo doszło do starcia, i ta grupka Wisły ewakuowała się pod sektory dla przyjezdnych.abg pisze:.jedna z takich grup ma male starcie z belchatowem zakonczone wjazdem psow.

KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego
-
Wisła przed meczem idzie pod kasy gospodarzy z okrzykiem "Jazda, jazda, jazda, biała gwiazda". Z jednego osiedli wyskakuje z 15 osób z GKS, dochodzi do starcia z liczniejszą grupą Wisły. Po pewnej chwili z pod kas gospodarzy rusza z 50 osób z GKSu, dochodzi do starcia, Wisła się cofa, po chwil się zatrzymując, GKS rusza drugi raz, kolejne starcie, Wisła się cofa, wkracza policja. To tyle jeżeli chodzi o wydarzenia pod stadionem.
Na meczu dobry doping z oby dwóch stron. Na meczu około 5 tys.
Na meczu dobry doping z oby dwóch stron. Na meczu około 5 tys.
-
Z forum Jagi.
Jestem kibicem Korony, zalogowałem się na Waszym forum gdyż poruszyła mnie pewna sprawa.W drodze na mecz umarł jakiś kibic Korony, w związku z tym wydarzeniem w pierwszej połowie "młyn" Korony wstrzymał się z dopingiem.Kibice Jagi też uszanowali to tragiczne wydarzenie, i przez pierwszą połowę meczu dopingu nie było.Powiem krótko - KIBICE JAGI SĄ WIELCY ! Mają coś, co nigdy nie mieli kibice legii, czy wisły Kraków - KIBICE JAGI MAJĄ "KLASĘ". Osobiście uważam, że Białystok to piękne miasto, ostoja polskości- powinniśmy razem mieć zgodę jak Korona z Polonią Warszawa, czy Stalą Mielec. Te same barwy, u Was gra Hernani, to jest moje prywatne zdanie i SZACUNEK dla Waszego Klubu i WASZYCH Kibiców- JESTEŚCIE MOIM ZDANIEM WIELCY - MACIE "KLASĘ'.
Jestem kibicem Korony, zalogowałem się na Waszym forum gdyż poruszyła mnie pewna sprawa.W drodze na mecz umarł jakiś kibic Korony, w związku z tym wydarzeniem w pierwszej połowie "młyn" Korony wstrzymał się z dopingiem.Kibice Jagi też uszanowali to tragiczne wydarzenie, i przez pierwszą połowę meczu dopingu nie było.Powiem krótko - KIBICE JAGI SĄ WIELCY ! Mają coś, co nigdy nie mieli kibice legii, czy wisły Kraków - KIBICE JAGI MAJĄ "KLASĘ". Osobiście uważam, że Białystok to piękne miasto, ostoja polskości- powinniśmy razem mieć zgodę jak Korona z Polonią Warszawa, czy Stalą Mielec. Te same barwy, u Was gra Hernani, to jest moje prywatne zdanie i SZACUNEK dla Waszego Klubu i WASZYCH Kibiców- JESTEŚCIE MOIM ZDANIEM WIELCY - MACIE "KLASĘ'.
-
tak jakoś rzuciło mi się w [link] ;)mario111 pisze:Z forum Jagi. (...)Osobiście uważam, że Białystok to piękne miasto, ostoja polskości- powinniśmy razem mieć zgodę jak Korona z Polonią Warszawa, czy Stalą Mielec. Te same barwy, u Was gra Hernani, to jest moje prywatne zdanie i SZACUNEK dla Waszego Klubu i WASZYCH Kibiców- JESTEŚCIE MOIM ZDANIEM WIELCY - MACIE "KLASĘ'.
-
pierwsze primo ultimo - jest to piknik który nie ma pojęcia o bożym świecie..lub też kibic Jagi który po przegranym meczu na boisku jak i na trybunach chce się dowartościować (może anty-oprawa Korony zabiła w nim ducha?)Z forum Jagi.
-
brawa dla Korony ! jak dla mnie najładniej na chwile obecną w calym kraju sie prezentujecie !
poczekajmy na stadiony w Białymstoku , Poznaniu, Krakowie i bedzie zajebiscie
poczekajmy na stadiony w Białymstoku , Poznaniu, Krakowie i bedzie zajebiscie
-
Śląsk obity w drodze na stadion w Bytomiu, prawda czy farmazon ?
-
Szkoda, że przez tyle lat zgody Jagi z Wisłą jaka byłą kiedyś, Wisła nic nie nauczyła się od białostoczan.mario111 pisze:Kibice Jagi też uszanowali to tragiczne wydarzenie, i przez pierwszą połowę meczu dopingu nie było.Powiem krótko - KIBICE JAGI SĄ WIELCY ! Mają coś, co nigdy nie mieli kibice legii, czy wisły Kraków - KIBICE JAGI MAJĄ "KLASĘ".
W Bełchatowie przed meczem chwila ciszy dla uczczenia pamięci Jerzego Gramatyki - ważnej osoby jeżeli chodzi o historię miasta i bełchatowskiego klubu.
Niestety z sektora gości wyraźnie słyszalne śmiechy i teksty w stylu "Grajcie już ..."
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Trzy miesiące czekania by wreszczie się napiąć w 1 kolejce na wiosnę , brawa za cierpliwość .
kibic swojego portfela
-
Sprawdź PW, a się dowiesz ...czikita123 pisze:Czego miała się nauczyć i w jakim celu to piszesz
[link]
-
kondolenje dla Korony [*] co się działo przy okazji wizyty WKS na Górnym Śląsku?
-
Z obiciem Śląska to farmazon. Były pojedyńcze ganianki z racji tego, że jechaliśmy w duzym kordonie. Po naszej stronie kilka szali P.Bytom na plus. Takze nic wielkiego sie nie dzialo rewanż PB się nie udał
Ps Ile z Wami było Odry??
Ps Ile z Wami było Odry??
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
w drodze na mecz pod stadionem Śląsk wysypuje sie z aut i rusza na Polonie która praktycznie od razu sie zawija do bydynku klubowego... wjeżdzaja psy troche pałują, zawijają jednego z nas.Starcie jesli w ogole mozna to tak nazwac zdecydowanie na korzyść Śląska.
-
co do tego wpisu na forum Jagi - pewnie wpisał sie jakis pikniczek albo jakas prowokacja marna.
Co do smierci w Kielcach - podobno ten czlowiek mial ok. 50 lat, dostal wylewu i zmarl.
Co do smierci w Kielcach - podobno ten czlowiek mial ok. 50 lat, dostal wylewu i zmarl.
-
[link] [*] RIP : Polonia Bytom

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
Praktycznie każda zdrowo myśląca ekipa by sie tak zachowała ale mimo wszystko szacunek dla Jagielloni !!mario111 pisze:Z forum Jagi.
PS. Ludzie nie po to czekaliśmy prawie 5 miesięcy żeby wyczytywać jebaną polemikę miedzy dziećmi / durniami także wrzućcie na luz !!!
-
Przecież widać, że pisał to jakiś janusz. Chyba nie myślicie, że to jakiś kumaty kibic Korony...
-
-
Ma ktoś zdjęcie tej 'anty-oprawy' Korony? Bo widze, że tym co widzieli się ona spodobała.
-
pisze z uzyczonego konta:
okrzykiem ujawniamy sie jakies 20m od kas miejscowych. nie zadna banda zwykła zbieranina kibiców którą policja pusciła bo mielismy bilety na sektor GKS. spod kas wysypuje sie mnóstwo miejscowych na pewno grubo wiecej niz 50, droge zagradza im 6 psów (bez kasków ani tarcz) stać ich tylko na okrzyki "chodzcie k...." i napinanie się. fakt wiekosc osób sie cofa nim pojawiło sie te 6 policjantów. wtedy z bok wpada GKS z nimi walka, 7 szali do przódu, wpadaja jakieś psy wiec sie zrywamy. czy ci z pod kas ruszyli potem pomimo tej 6 osobowej policyjnej bariery to nie wiem.
Wisły na sektorze 385 + jakies 100-150 pod brama
okrzykiem ujawniamy sie jakies 20m od kas miejscowych. nie zadna banda zwykła zbieranina kibiców którą policja pusciła bo mielismy bilety na sektor GKS. spod kas wysypuje sie mnóstwo miejscowych na pewno grubo wiecej niz 50, droge zagradza im 6 psów (bez kasków ani tarcz) stać ich tylko na okrzyki "chodzcie k...." i napinanie się. fakt wiekosc osób sie cofa nim pojawiło sie te 6 policjantów. wtedy z bok wpada GKS z nimi walka, 7 szali do przódu, wpadaja jakieś psy wiec sie zrywamy. czy ci z pod kas ruszyli potem pomimo tej 6 osobowej policyjnej bariery to nie wiem.
-
stadion Korony XD hehehe,gold1 pisze: ja również jestem ciekaw co paliła Jaga po meczu...
nie a na serio co można spalić, chyba już nie potrzebną oprawę nie ;),
na sektorze ponad komplet bo jak się okazało ochrona jeszcze w śnie zimowym i lekko została zaskoczona faktem że można ten płotek przeskoczyć :P
-
lepił ktoś w sobotę ok 20 bałwana na torach miedzy Radomiem a Warszawa? :)
[link]jot_pe pisze:co w tej oprawie jest "anty"?
-
A co pseudo??p_J pisze:lepił ktoś w sobotę ok 20 bałwana na torach miedzy Radomiem a Warszawa? :)
Zazdrościsz?
-
Ładna oprawa Kielczan,najpierw oprawa ''Przez jednych okrzyknięci artystami..'' teraz to :),oby tak dalej.
Ile zgód było z Wisłą w Bełchatowie ?
Szacunek dla kibiców Jagiellonii za uszanowanie śmierci kibica Korony.
P.S Grucha weź ty się ogarnij..
Ile zgód było z Wisłą w Bełchatowie ?
Szacunek dla kibiców Jagiellonii za uszanowanie śmierci kibica Korony.
P.S Grucha weź ty się ogarnij..
-
co ty za bzdury piszesz... widać ze tam nie byłeś tylko jakiś dzieciak Ci takie coś naopowiadał . Na pewno wygrana walka przez Giekse. Żadnych psów nie było moze jakies 3 kaski stały i ciekawe kto was pogonił pod wasz sektor ? pewnie policja nie ? ktorej tam nie było . Wybieglismy do was wy zaraz cofka my stoimy i zaraz znów biegniemy do was i juz uciekliscie do swoich sektorów taka prawda nie mozecie sie pogodzić z tym że taka WISŁA i przegrała z Gieksą. PROPAGANDA !abg pisze:pisze z uzyczonego konta:
-
Ile Arki pod stadionem? na meczu z Ruchem???
Co to za transparent wywiesili kibice Pasów na stadionie Hutnika? jak wyglądało wejście? sprawnie czy były jakieś problemy?
Co to za transparent wywiesili kibice Pasów na stadionie Hutnika? jak wyglądało wejście? sprawnie czy były jakieś problemy?
-
transparenty były 3
1.paranoJA KOmpromitacja chodzi o firmę jako która odpierdala takie jaja że szok oliwy do ognia dolała gdy koszulki meczowe które na ten sezon zaprojektowali kibice, przyszyły do klubu w Pasy ale w biało-pomarańczowe:D
2.Kali,Kukens,Małolat,Smoku pozdrAWiamy
3 Lph trzymajcie sie
Co do wejścia raczej sprawne choć niektórym co maja karnety system wybijał że mają zakazy stadionowe:D przeważnie byli to ludzie już w podeszłym wieku:) inna sprawa to sprzedaż tych biletów Zis dostarczył tylko 1 drukarkę do biletów i były straszne kolejki bilety w sprzedaży od środy praktycznie do piątku do 16 cały czas trzeba było stać bo drukarka tworzy jeden bilet w 3-4 min dramat
1.paranoJA KOmpromitacja chodzi o firmę jako która odpierdala takie jaja że szok oliwy do ognia dolała gdy koszulki meczowe które na ten sezon zaprojektowali kibice, przyszyły do klubu w Pasy ale w biało-pomarańczowe:D
2.Kali,Kukens,Małolat,Smoku pozdrAWiamy
3 Lph trzymajcie sie
Co do wejścia raczej sprawne choć niektórym co maja karnety system wybijał że mają zakazy stadionowe:D przeważnie byli to ludzie już w podeszłym wieku:) inna sprawa to sprzedaż tych biletów Zis dostarczył tylko 1 drukarkę do biletów i były straszne kolejki bilety w sprzedaży od środy praktycznie do piątku do 16 cały czas trzeba było stać bo drukarka tworzy jeden bilet w 3-4 min dramat
-
W Bytomiu,podobnie jak w Wodzisławiu lipa z wchodzeniem.
1000 osób było wpuszczanych przez dwie ciasne bramki.Gdyby nie to,że podjechaliśmy pod stadion na 1,5 h przed meczem,to mogło być nieciekawie.
1000 osób było wpuszczanych przez dwie ciasne bramki.Gdyby nie to,że podjechaliśmy pod stadion na 1,5 h przed meczem,to mogło być nieciekawie.
-
Wydaje mi się ze twój kolega po szalu jasno napisał ze nie byla to żadna banda Wisly a zwykła zbieranina kibiców wiec nie wiem do czego pijesz.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
FZB77 pisze:
taka uwaga... GieKSa jest z Katowic. Pozdrawiam
A My kim niby jesteśmy? Bot, Pge? Skończ już ze swoją mądrością. Również pozdrawiam[/quote]
GieKSa to nazwa wymyślona przez Ślązaków można powiedziec że to Śląska nazwa .
-
Kolego, jak ziomki na osiedlu zdają relację, to słuchaj ich dokładnie, albo nie ćpaj tyle, bo zrobiłeś z siebie idiotę :)Złośliwy pisze: co ty za bzdury piszesz... widać ze tam nie byłeś tylko jakiś dzieciak Ci takie coś naopowiadał . Na pewno wygrana walka przez Giekse. Żadnych psów nie było moze jakies 3 kaski stały i ciekawe kto was pogonił pod wasz sektor ? pewnie policja nie ? ktorej tam nie było . Wybieglismy do was wy zaraz cofka my stoimy i zaraz znów biegniemy do was i juz uciekliscie do swoich sektorów taka prawda nie mozecie sie pogodzić z tym że taka WISŁA i przegrała z Gieksą. PROPAGANDA !
wstyd to jest z niektórych z was co za pierdoły opisujecie.UPG pisze:A co tak was to boli ze GieKSa was pogoniła? I teraz wstyd się przyznać!
-
pogonienie roznej masci kibicow sukcesu Wisły to nie jakis specjalny wyczyn,ale trzeba przyznac ze krakowskie kluby bez sprzetu nic nie znacza
-
Pojawia się Wisła, od nas wszyscy ruszają lecz psy zaczynają gazować więc lecą butelki z dwóch stron. Wtedy większość ekipy poleciała na około garaży i wjechała w Wisłe od boku. Ci którzy sie postawili dostali pare klapsów, reszta zagoniona pod sektory przyjezdnych. Wpadły psy, ale nikogo nie pozwijali i tyle. Nie ma mowy o jakiś straconych szalach. I skończcie pisać historie od kolegów. Nic wielkiego się przecież nie wydarzyło, żeby pisać o tym na 2 strony.
-
I to jest ból, że większość tutaj nie rozróżnia skomentowania czegoś od napinki.

-
jablerr pisze:I oto powstaje opinia, że GKS Bełchatów pogonił krakowską Wisłę. Wjechał GKS Bełchatów w 100 Sharksów i pogonił pod swoimi kasami. Wisła bez sprzętu nic nie znaczy i GKS to udowodnił rozpierdalając ekipę Wisły, rozganiając po całym Bełchatowie. To forum jest żartem....
zostawiajac na boku to konkretne starcie (wychodzi na to ze w sumie nic tam nie zaszlo takiego)...zauwarzylem tendencje ze tylko oklepanie glownej nabojki danej druzyny oznacza zwyciestwo, reszta nieistotna, h** ze wyjazdowicze (wiec jakos tam nie przypadkowi) h** ze podjeli rekawice--nie liczy sie!!! to wogole nie sa wislacy, ich porazki nie oznaczaja porazki Wisly, skrojone szale sa kupione w sklepie itd itp... takie chowanie sie za plecami glownej ekipy mnie dziwi i swiadczy o kurewskim lenistwie niektorych
p.s. w pierwszym poscie jest o Widzewie z Legia, tam Legia tez nie miala "ekipy" ale nikt tu nie pierdoli ze ewnetualny oklep sie nie moze w takim ukladzie liczyc, JESLI byla walka, byli belchatowianie i byli wislacy, JESLI wygrali belchatowianie, to najzwyczajnie w swiecie Wisla dostala w******* i nie ma ze to nie bylo Sharksi
-
Bo wiesz, WY jesteście tacy Galaktyczni, nie ta liga po prostu i Korona nie śmiała się nawet do was porównywać.gold1 pisze: Co w tych czapkach takiego fajnego. Praktycznie każda ekipa ma takie w swoich barwach...A co do oprawy Korony to oprawa dotyczyła kogo lubią czy z kogo się boją...Bo jeżeli chodzi o ultras to brakuje tam przedewszystkich jednej z najlepszych ekip czyli Wisły a skoro ich nie umieścili bo ich nie lubią czy coś to oprawa żałosna bym powiedział...I ja również jestem ciekaw co paliła Jaga po meczu...
Oprawa Korony świetna i to już nie pierwszy raz się znakomicie prezentują.
Hutnik Kraków - Ostatni Bastion Honoru W Krakowie
[link]
[link]
-
Dobra koniec pisana o jednym i tym samymym bo robi sie to beznadziejne ! Dzis sa jeszcze dwa mecze i z tego co wiem to Piast jedzie na Zagłębie w ponad 370 os
-
Jeśli to prawda, to na pewno te szaliki nie były zdobyte podczas tego zajścia, a po prostu gdzieś w okolicach stadionu i nawet o tym nie wiemy.pawulon-82 pisze:nie ma mowy szalach?hehe sam widziałem 2 wasze szaliczki u chłopaków co przeskoczyli przez płot więc nie wzbraniaj się przed tym tylko dopuść tą świadomość do siebie, że straciliscie szale niedaleko swoich kas.FZB77 pisze:Pojawia się Wisła, od nas wszyscy ruszają lecz psy zaczynają gazować więc lecą butelki z dwóch stron. Wtedy większość ekipy poleciała na około garaży i wjechała w Wisłe od boku. Ci którzy sie postawili dostali pare klapsów, reszta zagoniona pod sektory przyjezdnych. Wpadły psy, ale nikogo nie pozwijali i tyle. Nie ma mowy o jakiś straconych szalach z [link]. I skończcie pisać historie od kolegów. Nic wielkiego się przecież nie wydarzyło, żeby pisać o tym na 2 strony.
-
Psów nie było, było tylko trzech bez kasków i sprzętu, psy gazują i więc się rozbiegamy atakując Wisłe z boku, biegniemy na Wisłe która cofa się dwa razy
a jeszcze było że 15 Gks-u wybiega z osiedla dochodzi do starcia potem spod kas dobiega reszta i przegania Wisłe ...
i to chyba posty fanów z Bełchatowa polecam już nie pisać na ten temat.
ps:O tych oprawach Korony też wyluzujcie, wazelina po ekranie cieknie
Opraw Wisły wielu docenić nie potrafi bo to śmieci bez honoru, paranoja
a jeszcze było że 15 Gks-u wybiega z osiedla dochodzi do starcia potem spod kas dobiega reszta i przegania Wisłe ...
i to chyba posty fanów z Bełchatowa polecam już nie pisać na ten temat.
ps:O tych oprawach Korony też wyluzujcie, wazelina po ekranie cieknie
Opraw Wisły wielu docenić nie potrafi bo to śmieci bez honoru, paranoja