Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Abdul

Re: Siatkówka ...

Post autor: Abdul » 12.02.2010, 23:41

koniu1962 pisze:jakieś filmiki ?:)
http://www.youtube.com/watch?v=kIXGRf6Z8fU
http://resovia.rzeszow.pl/

iparts.pl
misuszat

Post autor: misuszat » 13.02.2010, 05:22

KIBICE
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

malyswider

Post autor: malyswider » 13.02.2010, 09:55

Mostostalu oficjalnie ZERO w Radomiu.
BB!

sławomir_wieLuń

Post autor: sławomir_wieLuń » 13.02.2010, 12:50

W Wieluniu po meczu w Pucharze Polski chodziły ploty, że Siatkarz podłożył się zespołowi z Bydgoszczy w zamian mieli dostać punkty w lidze.
Czekałem na ten mecz, 3:0 dla siatkarza

PLS to wielkie gówno

samopoludnie

Post autor: samopoludnie » 17.02.2010, 14:25

Ośmiomilionowy budżet, włoskie, brazylijskie i polskie gwiazdy, trener dwukrotnych mistrzów Europy Massimo Barbolini. W nowym sezonie siatkarki Trefla Sopot, których potęgę będzie budował właśnie koncern PGE, mogą nie mieć konkurencji - czytamy w Gazecie Wyborczej.

Od tygodnia nowym prezesem lidera pierwszej (czyli drugiej) ligi jest szef PGE Skry Bełchatów Konrad Piechocki, a prezesem rady nadzorczej - Kazimierz Wierzbicki, który na Wybrzeżu zbudował przed laty koszykarską potęgę Trefla.
ciekawe czy kibiców tez sobie kupią czy będą wozić z Bełchatowa ;D

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 17.02.2010, 21:29

Bardziej jestem ciekaw czy część koszykarskich sie zainteresuje, było nie było klub ten sam.

P.S. Dziś graliśmy z BBTS, mecz bez historii, do końca sezonu zapewne będziemy dopingować bez zmian
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

SebaOR

Post autor: SebaOR » 18.02.2010, 15:08

Jeszcze dochodzi do tego siatkarski Trefl Gdańsk. Fakt faktem narazie to kibiców sobie nie kupili, zobaczymy czy coś się zmieni po ewentualnym awansie.

TG2005

Post autor: TG2005 » 18.02.2010, 17:08

SebaOR pisze:Jeszcze dochodzi do tego siatkarski Trefl Gdańsk. Fakt faktem narazie to kibiców sobie nie kupili, zobaczymy czy coś się zmieni po ewentualnym awansie.
Nie kupili i nie kupią ;]
[link]

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 20.02.2010, 15:52

Ładnie się wczoraj AZS zaprezentował w Bełchatowie, brawo za pomysł

[link]

A teraz trwa mecz Polibudy z Chemikiem i z tego co wiem jest grupa przyjezdnych krzycących "Chemik Delecta", ciekawe...
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 20.02.2010, 21:02

Gdy bełchatowianie popisywali się skutecznymi blokami, kibice AZS przyglądali się grze ubrani... w białe koszule i krawaty. To miała być parodia większości siatkarskich kibiców w kraju. Na pierwszej przerwie technicznej częstochowscy fani założyli klubowe koszulki i szaliki, po czym zaczęli żywiołowo dopingować swoich siatkarzy. Szkoda tylko, że nie potrafili zachować kultury, obrażając bełchatowskich siatkarzy i próbując wyrwać flagę kibicom Skry.
Może ktoś coś więcej na ten temat ?
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

bydgoskiCHEMIK

Post autor: bydgoskiCHEMIK » 20.02.2010, 21:51

Czeresniowa2 Nie wiem skąd to info, ale kibice Chemika w stolicy, w liczbie 5 i oczywiście żadnej delecty w dopingu nie było...

khaled

Post autor: khaled » 20.02.2010, 23:25

AZS Białystok - Stal Mielec
Nas około 30 osób z dobrym dopingiem. Kibiców gości mniej więcej 15 osób. Po meczu przed halą lekkie przepychanki z naszą pojebaną ochroną eskortującą przyjezdnych do busa.

mlody_soltys

Post autor: mlody_soltys » 20.02.2010, 23:37

Torfiorz pisze:
Gdy bełchatowianie popisywali się skutecznymi blokami, kibice AZS przyglądali się grze ubrani... w białe koszule i krawaty. To miała być parodia większości siatkarskich kibiców w kraju. Na pierwszej przerwie technicznej częstochowscy fani założyli klubowe koszulki i szaliki, po czym zaczęli żywiołowo dopingować swoich siatkarzy. Szkoda tylko, że nie potrafili zachować kultury, obrażając bełchatowskich siatkarzy i próbując wyrwać flagę kibicom Skry.
Może ktoś coś więcej na ten temat ?
Podbijam , można liczyć na jakieś fotki AZS-u w Bełchatowie ?

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 20.02.2010, 23:49

Chemik- od naszego fanatyka osiadłego w stolicy, ale źle zrozumiałem jego smsa sorry za zamieszanie !

Tam w komentarzach jest link do fotek AZS

[link]#

Jak tam w Rzeszowie?

prasa piła

Post autor: prasa piła » 21.02.2010, 09:46

PTPS-u w Bydgoszczy 60 osób z dobrym dopingiem przez cały mecz. Przez przypadek przerwany drugi set - wrzutką serpentyn po 24 punkcie. Pałac 15-20 osób z dopingiem takim jak i ilość.Panowie z za konsolety robili wszystko żeby utrudnić życie. W czasie meczu wisiały dwa transy w sprawie transmisji TV co było akcją większości kk PLK ( wypięli się goście z Muszyny dziwnie się tłumacząc - ale znając ich "bełchatowskie" podejście do kibicowania było to do przewidzenia).
Obrazek
Obrazek
Więcej zdjęć na: [link]

malyswider

Post autor: malyswider » 21.02.2010, 10:19

Mostostalu w Rzeszowie 42 plus goscinnie 3 osoby Stali Rz. na sektorze. Na poczatku seta dochodzi do starcia z ochroniarkami, powod- zerwali nam flage argumentujac ze zaslania reklame. 3 osoby od nas powiniete, zostaja wypuszczone po jakis 30 minutach. po akcji czesc ekipy udaje sie do pobliskiego baru.

Osobna kwestia to zachowanie a raczej brak zachowania fanow Reski, ktorzy przytakiwali ocronie i zegnali nas srodkowym palcem...

Po rzeszowskich fanach mozna sie bylo spodziewac wiecej...
BB!

Resa

Post autor: Resa » 21.02.2010, 11:42

malyswider pisze: Osobna kwestia to zachowanie a raczej brak zachowania fanow Reski, ktorzy przytakiwali ocronie i zegnali nas srodkowym palcem...

To jakiego pożegnania się spodziewałeś? Stoicie ze stalowcami, wyzywacie (sędziów, nas?) od złodziei, kurzycie z ochroną na "dopingu" i jakiego oczekujecie pożegnania? Serdecznych uścisków, oklasków i wymiany szali?
Podobno jesteście kumatą ekipą...

BratB

Post autor: BratB » 21.02.2010, 11:50

Żadnych wrzutów na RESOVIE NIE BYŁO a wystarczyło "błache" zostaw kibica !
Wiedziałeś od początku, że stał z nami ktokolwiek ze Stali ?

malyswider

Post autor: malyswider » 21.02.2010, 11:57

Resa pisze:
malyswider pisze: Osobna kwestia to zachowanie a raczej brak zachowania fanow Reski, ktorzy przytakiwali ocronie i zegnali nas srodkowym palcem...

To jakiego pożegnania się spodziewałeś? Stoicie ze stalowcami, wyzywacie (sędziów, nas?) od złodziei, kurzycie z ochroną na "dopingu" i jakiego oczekujecie pożegnania? Serdecznych uścisków, oklasków i wymiany szali?
Podobno jesteście kumatą ekipą...
p********* jak potluczony!!

w d**** mam Wasze szale i usciski, z tym ze jak u nas CZ-wa dymila z ochrona potrafilismy chociaz krzyknac zostaw kibica a Wy?

wiem wiem:) z chuliganami sie nie zadajecie!
BB!

misuszat

Post autor: misuszat » 21.02.2010, 12:27

Bo w lidze jaja ma tylko AZS.
Show must go on!
BB ´97´99´06

KPSK

Post autor: KPSK » 21.02.2010, 12:30

Nas w Białymstoku dokładnie 17os. Po meczu kibice AZSu próbuja wyrwać jedemu chłopakowi od nas szalik, ale nie udaje im się to za bradzo, nastepną mega kozacką akcją było obrzucanie busa śnieżkami i pokazywanie środkowego palca. Bardzo, ale to bardzo żałośnie to wyglądało.

Abdul

Post autor: Abdul » 21.02.2010, 12:42

misuszat pisze:Bo w lidze jaja ma tylko AZS.
Czyli jak już kiedyś pisałem, coraz bliżej do zgody ZAK-sa Kędzierzyna - AZS Częstochowa, dwóch ekip z "jajami" w PlusLidze.

Resa

Post autor: Resa » 21.02.2010, 12:45

BratB pisze: Wiedziałeś od początku, że stał z nami ktokolwiek ze Stali ?
Świder twierdzi co innego:
Mostostalu w Rzeszowie 42 plus goscinnie 3 osoby Stali Rz. na sektorze.
Sami nie wiecie kto z wami stoi?
malyswider pisze:
Resa pisze:
malyswider pisze: w d**** mam Wasze szale i usciski, z tym ze jak u nas CZ-wa dymila z ochrona potrafilismy chociaz krzyknac zostaw kibica a Wy?
Ja mam w d**** wasze szumy z ochroną, gdzie nie mieliście racji, a odstawialiście kozaków.
A co do szali i uścisków to chodziło mi o wasze niegdyś powitania Resovii w Smakoszu. Widać tamtych czasów już nie pamiętasz,chyba, że się skutecznie od nich odcinasz.

misuszat

Post autor: misuszat » 21.02.2010, 12:49

Nie rob sobie jaj...stare gzyby od kielicha, sto lat temu, Bogu dzieki skutecznie wytrzebieni.
Show must go on!
BB ´97´99´06

malyswider

Post autor: malyswider » 21.02.2010, 12:52

Abdul pisze:
Czyli jak już kiedyś pisałem, coraz bliżej do zgody ZAK-sa Kędzierzyna - AZS Częstochowa, dwóch ekip z "jajami" w PlusLidze.

obracasz kota ogonem.

kolego Resa: te pytanie o Stal bylo do Ciebie.
BB!

Resa

Post autor: Resa » 21.02.2010, 13:02

misuszat pisze:Nie rob sobie jaj...stare gzyby od kielicha, sto lat temu, Bogu dzieki skutecznie wytrzebieni.
Również się cieszę, że to już przeszłość.

bez odbioru

Abdul

Post autor: Abdul » 21.02.2010, 13:08

malyswider pisze:
Abdul pisze:

obracasz kota ogonem.

kolego Resa: te pytanie o Stal bylo do Ciebie.
:) Twoja relacja jest bardzo dużym skrótem tego co się wydarzyło i nie do końca oddaje tego co wtedy miało miejsce. Podsumowując to jeden fakt pozostaje taki, iż zostały 2 osoby wyprowadzone z hali. Co do powodu tej akcji ...mhm ... to nie będę się wypowiadał. Jak masz czas to napisz uczciwie co i jak i nie stosuj skrótów pomijając pewnych aspektów całej akcji.

misuszat

Post autor: misuszat » 21.02.2010, 13:13

Abdul bez urazy juz to pare razy pisalem, fajny z ciebie chlop ale...

Kibice powinni trzymac sie razem niezaleznie od sytuacji, tyle.

Z reszta swider czego wymagasz chlopaki byli pochlonieci swoimi mega oprawami i tym zeby dobrze wyszlo...
Show must go on!
BB ´97´99´06

malyswider

Post autor: malyswider » 21.02.2010, 13:18

[/quote]

:) Twoja relacja jest bardzo dużym skrótem tego co się wydarzyło i nie do końca oddaje tego co wtedy miało miejsce. Podsumowując to jeden fakt pozostaje taki, iż zostały 2 osoby wyprowadzone z hali. Co do powodu tej akcji ...mhm ... to nie będę się wypowiadał. Jak masz czas to napisz uczciwie co i jak i nie stosuj skrótów pomijając pewnych aspektów całej akcji.[/quote]

pewnie wiesz lepiej od nas ile osob i kto i za co?
no tak, pewnie kumple z ochrony Wam powiedzieli.

poszlo o flagi.
BB!

Abdul

Post autor: Abdul » 21.02.2010, 13:45

malyswider pisze: pewnie wiesz lepiej od nas ile osob i kto i za co?
no tak, pewnie kumple z ochrony Wam powiedzieli.

poszlo o flagi.
miałem się nie wypowiadać, ale ...

wiem, iż poszło o flagi i jakoś specjalnie nie kwestionuję tego. Nie byłem przy rozmowach jaki odbywały się z ochroną czy władzami kubu i nie wiem co było ustalone /a takie rozmowy były przed rozpoczęciem meczu, o czym nie wspomniałeś/. Nie do końca jest też tak, iż ochrona od razu was wywaliła .... najpierw przewieszaliście flagi, później flaga wróciła na reklamę i pod koniec pierwszego seta nastąpiła akcja ochrony wraz z Policją. Został zawinięty /wiesz kto/ .... i druga osoba, która chciała mu pomóc /też wiesz kto/ w akcji próby zapobieżenia wyprowadzenie tej osoby brała też jeszcze jedna osoba /też wiesz kto/ i na tym udział kibiców ZAK-sy się skończył. Co do Reakcji KK Sovii nie byłem wtedy na sektorze i nie wiem jak to wyglądało z tej perspektywy. Byłem wtedy nad wami i widziałem całą akcję powiedzmy z lotu ptaka.

Fakt, faktem reakcja ochrony były zdumiewająca i rzadko spotykana na hali a w Rzeszowie pierwszy raz się tak zdarzyło.

Jest jeszcze jedna rzecz, o której nie wspominałeś. Po tym jak wróciliście na sektor
najprawdopodobniej zapadłą decyzja o wyjściu z hali wszystkich kibiców Kędzierzyna na znak protestu /tak to wyglądało z hali/, ale ..... no cóż część osób stwierdziła iż woli zostać na meczu i po pewnym czasie nawet Ci co wyszli to w większości wrócili. Bez zbędnej napinki popraw mnie jak coś pomieszałem ... byłem tylko przy części wydarzeń i nie wszystko wiem.

ps. Powód oficjalny wyprowadzenia kibica podany przez ochronę, to taki iż był on pod wpływem %

malyswider

Post autor: malyswider » 21.02.2010, 13:53

widzisz, jednak musisz mnie poprawiac, nie umiejac liczyc do 4! 3 osoby i koniec!

decyzja byla ze Ci ktorzy chca zostaja a reszta wychodzi.

powiem Ci kto byl trzecia osoba, 60 letni facet ktory wczoraj został dziadkiem :)
BB!

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 21.02.2010, 15:25

Jadar Radom - AZS Olsztyn
W Radomiu na sektorze gości melduje się 45 głów. Na prezentacji zawodników rozkładamy biało-zielone pasy materiału, poza tym tradycyjnie mamy ze sobą kilka flag na kij oraz 2 na płot. Wywieszamy też ten sam trans, co w Bydgoszczy i po chwili zostajemy poinformowani, że albo go chowamy, albo zostaniemy "wyproszeni" z hali. Chcąc nie chcąc trans zniknął z barierki, ale kilku osobom zdążyliśmy podnieść ciśnienie ;) O dopingu nie ma co mówić, nie da się go normalnie prowadzić, gdy miejscowi przez cały mecz "dopingują" rozkręcając syrenę strażacką przy naszej zagrywce, a do tego organizują we własnym gronie konkurs pt. "Kto więcej razy zdąży uderzyć w bęben w ciągu 15 s". Na początku szydera z nich, potem staramy się skupić na pomaganiu naszym, gdy akurat przez moment nie zdążają rozkręcić syreny, przebijamy się z dobrym dopingiem. W trakcie meczu kilka mocnych słów w kierunku sędziego, który przekręcił nas w 3 secie. Po ostatniej piłce wyrzucamy konfetti, czym bardzo zdenerwowaliśmy panią sprzątaczkę ;) Po meczu siatkarze podchodzą dziękując za doping, śpiewają też razem z nami kilka przyśpiewek. Rozwijamy jeszcze raz trans i skandujemy "Czarni Radom", co spotyka się z niezbyt gorącym odbiorem ze strony klakierów i zawijamy się do autokaru. Zwieńczeniem dobrego wyjazdu było słuchanie relacji Zimocha w radiu z konkursu skoków i wspólne świętowanie srebra Małysza.

BB !

Post autor: BB ! » 21.02.2010, 15:32

Resovia Rzeszów fajnie oprawy, dalekie wyjazdy z dobrą liczbą osób, u siebie na hali prowadzą fajny doping i przez nie których uważani są za jednych z najlepszych kibiców w Polsce (siatkarskich rzecz jasna).

A teraz prawdziwe sformułowanie:
Resovia Rzeszów klub, który dla mnie stał się dnem(bez napinki). Patrzyłeś z lotu ptaka Abdul? Nie mogłeś podejść spytać o co chodzi co wy robicie!?(ochrona) Jeśli też faktycznie widziałeś coś z lotu ptaka nie kończył byś swojego postu napinkowym(dla mnie):
"PS: Oficjalny powód to wypływ %". Tylko zajął byś się tym nie oficjalnym powodem !

Najgorsze jest to ,że wy "najlepsi kibice" nie potraficie krzyknąć nawet "Zostaw Kibica".

Napisałeś też coś w stylu Zgoda kibiców ZAKSY z AZS... bo Uszat stwierdził ,że AZS ma jaja i ma racje ale nie widze tu powodu byś ty wyskakiwał z takim tekstem.
A to wy powinniście wczoraj pokazać jaja.

Tyle w temacie, Nie pozdrawiam ;) .
HONOR, WIARA, PRZYWIĄZANIE
MOSTOSTAL KĘDZIERZYN !
TAK NAS WYCHOWANO
I TAK TEŻ ZOSTANIE !

BB !

Abdul

Post autor: Abdul » 21.02.2010, 15:49

BB ! pisze:Patrzyłeś z lotu ptaka Abdul? Nie mogłeś podejść spytać o co chodzi co wy robicie!?(ochrona)
Nie mogłem :( w tym momencie kiedy była już końcówka akcji byłem dokładnie nad wami. W linii prostej maiłem 20 metrów, ale takie skoki to tylko w filmach robią.
BB ! pisze: Jeśli też faktycznie widziałeś coś z lotu ptaka nie kończył
byś swojego postu napinkowym(dla mnie):
"PS: Oficjalny powód to wypływ %". Tylko zajął byś się tym nie oficjalnym powodem !
To nie jest napinka. Tak zostało nam przekazane od ochrony po meczu. W pierwszym zdaniu jednego z moich postów napisałem, iż było to przez flagę.

Więcej nie potrafię napisać, bo mnie przy tym nie było. Jest tak jak napisał Świder, bo niby czemu miałby to koloryzować? Był powiedzmy bardzo blisko wydarzeń. Ochrona twierdzi co innego. W taki sytuacjach chyba wiadomo kto ma rację, przeważnie kibice.
BB ! pisze:Najgorsze jest to ,że wy "najlepsi kibice" nie potraficie krzyknąć nawet "Zostaw Kibica".
Jak pisałem nie było mnie wtedy na sektorze i nie wiem co było z niego widać i słychać. Sektory są bardzo oddalone do siebie.
BB ! pisze:Napisałeś też coś w stylu Zgoda kibiców ZAKSY z AZS... bo Uszat stwierdził ,że AZS ma jaja i ma racje ale nie widze tu powodu byś ty wyskakiwał z takim tekstem.
mhm ... wiem, iż Ci się to wydaje absurdalne stwierdzenie, ale ja myślę iż w przeciągu paru lat tak się stanie. Jak nie skasują tematu to kiedyś do tego wrócimy. Do tego momentu nie będę tego pisał więcej.
BB ! pisze:Tyle w temacie, Nie pozdrawiam ;) .
a ja mimo wszystko pozdrawiam

BratB

Post autor: BratB » 21.02.2010, 16:32

Abdul skoro tak wszystko widziałeś z góry to możesz mi powiedzieć dlaczego został zawinięty 60 gościu i jedna 4 osoba która mało co brała udziału w tym zdarzeniu?
A to dlatego, że były brane osoby najbliżej !
A co do naszej zgody z Częstochową jeżeli już taka ma powstać to lepiej z nimi niż tak jak Wy z 5 różnymi ekipami !

cartman86

Post autor: cartman86 » 21.02.2010, 16:37

BB ! pisze:Resovia Rzeszów fajnie oprawy, dalekie wyjazdy z dobrą liczbą osób, u siebie na hali prowadzą fajny doping i przez nie których uważani są za jednych z najlepszych kibiców w Polsce (siatkarskich rzecz jasna).

A teraz prawdziwe sformułowanie:
Resovia Rzeszów klub, który dla mnie stał się dnem(bez napinki). Patrzyłeś z lotu ptaka Abdul? Nie mogłeś podejść spytać o co chodzi co wy robicie!?(ochrona) Jeśli też faktycznie widziałeś coś z lotu ptaka nie kończył byś swojego postu napinkowym(dla mnie):

Najgorsze jest to ,że wy "najlepsi kibice" nie potraficie krzyknąć nawet "Zostaw Kibica".

Napisałeś też coś w stylu Zgoda kibiców ZAKSY z AZS... bo Uszat stwierdził ,że AZS ma jaja i ma racje ale nie widze tu powodu byś ty wyskakiwał z takim tekstem.

Tyle w temacie, Nie pozdrawiam ;) .

Nie tykam sprawy jak nie wiem o co chodzi, a jak Abdul zaznaczył sektor nasz(KK Resovii) i Wasz, był dosyć mocno oddalony od siebie. A wydarzenia potoczyły się bardzo szybko, tak że po meczu wielu nawet nie wiedziało, że takie coś miało miejsce. Dwa, że Was kibiców na Szczycie(skoro my dnem jesteśmy) bardzo słabo było słychać. Po za tym byliśmy zaabsorbowani meczem a nie wydarzeniami na sektorze gości. Jak by było inaczej to i możliwe, że reakcja z naszej strony by była. Więc czego Ty wymagasz? ...że garniaczki i pikniki które blisko Was siedziały będą krzyczeć zostaw kibica? Litości....

Spartan

Post autor: Spartan » 21.02.2010, 16:49

Zaksofani ale co wy tak płaczecie, że ktoś wam nie krzykną "Zostaw kibica"? Kreujecie się na najkumatszą ekipę a jak małe dzieci lamentujecie, bo mieliście spine z ochroną. Nie twierdze, że Resovia zachowała się idealnie, ale na kibicowskim szlaku spinki z ochroną są codziennością.

Co do innych wydarzeń to brawo dla AZS-u Cze-wa za akcję z krawatami i za próbę wyrwania sektorówki.

misuszat

Post autor: misuszat » 21.02.2010, 17:23

Po pierwsze prosze kibicow Asecco o nie pisasnie o mnie zakso qurwa fan. Dziekuje.

Po drugie. Niema co rozkminiac tematu, bylo i sie konczylo.

Pizdy zostana pizdami, amen.
Show must go on!
BB ´97´99´06

Sauron

Post autor: Sauron » 21.02.2010, 17:54

ktorzy przytakiwali ocronie i zegnali nas srodkowym palcem..
Zapomniałeś wspomnieć o fakcie że owe pożegnanie było od strony pikników którzy nie angażowali się nawet w doping i byli blisko was. Ze strony Klubu Kibica fakt, nie było żadnej reakcji ale również tej negatywnej. Z sektora nie było widać kto zaczął, o co chodziło, więc się nie mieszaliśmy w żadne osądy.

BratB

Post autor: BratB » 21.02.2010, 18:21

Spartan pisze:Zaksofani ale co wy tak płaczecie, że ktoś wam nie krzykną "Zostaw kibica"? Kreujecie się na najkumatszą ekipę a jak małe dzieci lamentujecie, bo mieliście spine z ochroną. Nie twierdze, że Resovia zachowała się idealnie, ale na kibicowskim szlaku spinki z ochroną są codziennością.

Co do innych wydarzeń to brawo dla AZS-u Cze-wa za akcję z krawatami i za próbę wyrwania sektorówki.
Jestem ciekaw czy tak samo pisałbyś jakby sytuacja była w drugą stronę . . .
Jesteśmy największymi piknikami na forum i tego się trzymajmy .

ODPOWIEDZ