Czester(Z) pisze:Jak wygląda sytuacja między Olimpią Elbląg ,a Pogonią Szczecin , między Bielskim BKS'em i Pogonią Sz. ?
PS.
Co do Lecha i ŁKS'u , to podobna sytuacja przecież jest związana z Legią , która jest zgodą drużyn które mają ze sobą wielkie kosy ?
Moje zdanie na ten temat jest takie ,że taka ekipa nie szanuje swoich "Braci" , jeżeli nie potrafi wybrać którzy to ci właściwi.
1. Jak wygląda sytuacja między Olimpią Elbląg ,a Pogonią. Olimpia ma zgode z Zaglebiem, a z Pogonia pomimo wspolnej zgody, czyli Legii, ma stosunki "przerywane" czyli niezbyt zdrowe :)
2. Między Bielskim BKS'em i Pogonią Sz. BKS jest tylko zgoda Zaglebia wiec,
j/w relacjie bardzo niezdrowe :)
3. Co do Lecha i ŁKS'u , to podobna sytuacja przecież jest związana z Legią , która jest zgodą drużyn które mają ze sobą wielkie kosy ?.Lech i LKS to nie jest zgoda......
W sprawie Kos i zgod Legii, porownalbym to do Lechia-Motor-Slask.....,
jednak wieksze cisnienie jest Pogon-Zaglebie...
Wiec, Legia szanuje obie zgody i nie miesza sie do ich wew. sprawy....
Na meczach po miedzy Zaglebiem, a Pogonia nie sa wywieszane flagi zgodowe z Legia --(chyba male, wyjatki) odstepstwo od zasady.
A sami kibice Legii, tez maja sie trzymac zdala od tego konfliktu....
Moim zdaniem nie trzeba już nic wiecej dodawać. Wszystko określone tak jak jest. Pozdrawiam
Mariensztat` pisze:Poza tym chłopaki z Olimpii już poznali gościnność Pogoni gdy ta grała w Olsztynie, sytuacja podobna do tej z Zagłębiem w Częstochowie...
Widzę ,że nie do końca znasz obie sytuacje więc łaskawie sie nie wypowiadaj...
Ogolnie tematy Szczecińsko-Sosnowieckie nie powinny być tu głębiej poruszane.
leniwiec pisze:Haha ciekawe czemu giną tylko moje posty ? I dlaczego sosnowiec pisze za Olimpię ;)
Dziękuję za uwagę nie mam nic więcej w tym temacie do dodania.
Elo
moje też są pokasowane, no i dobrze !!!
sprawa jest nie odpowiednia na rozkmine na tym forum....
Wydaje mie się, że wszystko zostało wyjaśnione !!!
A słowo "nieodpowiednia" panie namreh pisane jest razem ;)
Jedynym klubem sympatyzującym z KSP jest Wkra Żuromin (ale to oczywiście nie są już okolice WWA). poza nimi KSP nie posiadają żadnych FC jeśli chodzi o mniejsze kluby
19Ś10 pisze:jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?
A jak ma być ? Z tego co mi się wydaje to Dolcan jest małą podwarszawską drużyną więc są już z góry zmuszeni być za Legią.
Nie jest to tak ewidentne jak myślisz.Swego czasu Dolcan miał nazwijmy to "aspiracje autonomiczne",daleko było im do nas,ale z Legią też nie było jakiejś miłości.......albo .hmmmmmm inaczej ,chcieli się usamodzielnić. Jednak sprawy zostały przez Legię "odpowiednio" wyjaśnione....zresztą najlepiej jak ktoś bardziej kompetentny niż ja to opisze.
19Ś10 pisze:jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?
A jak ma być ? Z tego co mi się wydaje to Dolcan jest małą podwarszawską drużyną więc są już z góry zmuszeni być za Legią.
Nie jest to tak ewidentne jak myślisz.Swego czasu Dolcan miał nazwijmy to "aspiracje autonomiczne",daleko było im do nas,ale z Legią też nie było jakiejś miłości.......albo .hmmmmmm inaczej ,chcieli się usamodzielnić. Jednak sprawy zostały przez Legię "odpowiednio" wyjaśnione....zresztą najlepiej jak ktoś bardziej kompetentny niż ja to opisze.
19stal38 pisze:a ja mam pytanie odnosnie Kielc. jak jest tam traktowana Iskra Kielce (p.reczna)?
sympatycy kieleckiej piłki rzucanej to zupełnie różne osoby niż te co działają na Koronie :) a jak jest traktowana Iskra? nijak, po prostu to zupełnie inne klimaty, choc pewnie znajdą sie osoby spotykane zarówno na Hali Legionów jak i na Koronie.
Polonia bytom-Widzew
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
filc RTS Cieszyn pisze:Polonia bytom-Widzew
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
W ostatnim czasie mijamy sie w rozgrywkach ligowych , ostatni raz graliśmy z Widzewem w 2006 roku na wiosne w Gliwicach, łodzianie zasiedli na naszych sektorach bo klatka została zamknięta na runde wiosenną.
Kto i jak podchodzi to sprawa indywidualna - z mojej storny na +
Polonia Bytom - zgoda zakończona w 2005 roku , czasy i ludzie sie zmieniają , raczej neutralnie.
burberry pisze:Moze ktos napisac ile trwala zgoda Chrobrego z KKsem KALISZ i w jakich okolicznosciach zostala zerwana Pozdrawiam
Pytałem o tą zgodę już jakiś czas temu w temacie "stare zgody" bodajże , ale odpowiedzi się niestety nie doczekałem. Lat już minęło sporo, a jednak chyba nikt z ww ekip nie zamierza się na ten temat wypowiedzieć.
19Haem08 pisze:Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - Pelikan Łowicz
ŁKS Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski
ŁKS Łódź - Sokół Aleksandrów Łódzki
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Pelikan i Concordia to raczej ekipy pro widzewskie. A z Bełchatowem to raczej nie mają na siebie zbytniego ciśnienia, obie ekipy udostępniły przyjezdnym (GKS-ŁKS, ŁKS-GKS) trybuny na swoich trybunach z tego co pamiętam były zakazy/zamknięte sektory gości. A GKS bardziej skupiony jest na walce z Widzewem z FCBełchatów.
19Haem08 pisze:Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - Pelikan Łowicz
ŁKS Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski
ŁKS Łódź - Sokół Aleksandrów Łódzki
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Pelikan i Concordia to raczej ekipy pro widzewskie. A z Bełchatowem to raczej nie mają na siebie zbytniego ciśnienia, obie ekipy udostępniły przyjezdnym (GKS-ŁKS, ŁKS-GKS) trybuny na swoich trybunach z tego co pamiętam były zakazy/zamknięte sektory gości. A GKS bardziej skupiony jest na walce z Widzewem z FCBełchatów.
Można wręcz powiedzieć o pewnej dozie sympatii między Gks a Łks
Grzybie i inni Widzewiacy -> ŁKS pisze sie z duzych liter a jak was reka boli i piszecie tak ->Łks to proponuje wam wogole nie pisac o naszym klubie lub odpoczac od "recznych cwiczen"
total1908 pisze:Grzybie i inni Widzewiacy -> ŁKS pisze sie z duzych liter a jak was reka boli i piszecie tak ->Łks to proponuje wam wogole nie pisac o naszym klubie lub odpoczac od "recznych cwiczen"
przecież to jest niemozliwe ;) co oni by bez nas zrobili ? czym by sie zajmowali ;) hehe // Prawda że Siarka ma oficjalną zgode z Wisłą Sandomierz ?