Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Może dlatego że shift Cię bardzo boli?
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Widzę ,że nie do końca znasz obie sytuacje więc łaskawie sie nie wypowiadaj...Mariensztat` pisze:Poza tym chłopaki z Olimpii już poznali gościnność Pogoni gdy ta grała w Olsztynie, sytuacja podobna do tej z Zagłębiem w Częstochowie...
Ogolnie tematy Szczecińsko-Sosnowieckie nie powinny być tu głębiej poruszane.
DZIHAD:)
A.C.A.B
-
pytanie brzmiało o Elbląg i Szczecin, to grzecznie napisalem co i jak, ale jak zwykle niepytani czerwoni bracia musieli sie wjebac i pisza swoje zlote mysli choc c*** ich ten temat powinien obchodzic!!
-
namreh pisze:moje też są pokasowane, no i dobrze !!!leniwiec pisze:Haha ciekawe czemu giną tylko moje posty ? I dlaczego sosnowiec pisze za Olimpię ;)
Dziękuję za uwagę nie mam nic więcej w tym temacie do dodania.
Elo
sprawa jest nie odpowiednia na rozkmine na tym forum....
Wydaje mie się, że wszystko zostało wyjaśnione !!!
A słowo "nieodpowiednia" panie namreh pisane jest razem ;)
-
Nie wiem czy już był takie pytanie...do kibiców Ruchu.
Wczoraj obejrzałem filmik z Waszego wyjazdu na Lechię Gdańska.Byli z Wami ziomale z Widzewa,Elany...Jak to jest ze w drodze na stadion śpiewacie teksty typu "gorole won,gorole wyp.......ć stąd..." a Wasi ziomale to przecież też gorole. Na każdym, kroku manifestujecie swoją niechęć do ludzi spoza Śląska a najlepsi bracia to najzwyklejsi gorole.
Wczoraj obejrzałem filmik z Waszego wyjazdu na Lechię Gdańska.Byli z Wami ziomale z Widzewa,Elany...Jak to jest ze w drodze na stadion śpiewacie teksty typu "gorole won,gorole wyp.......ć stąd..." a Wasi ziomale to przecież też gorole. Na każdym, kroku manifestujecie swoją niechęć do ludzi spoza Śląska a najlepsi bracia to najzwyklejsi gorole.
-
tzn jak traktowane sa FC Ruchu z poza Gornego Slaska? gorole czy "sztuczne hanysy"? chodzi mi o Staszow , Dzierzoniow itp...
TYBET JEST SERBSKI
-
http://www.youtube.com/watch?v=NmSn7dXq4ME
to skoro już jesteśmy przy zgodach Ruchu, zawsze mnie to trapiło... czy obecne na finale PP zgody również nie śpiewały Hymnu Narodowego?
to skoro już jesteśmy przy zgodach Ruchu, zawsze mnie to trapiło... czy obecne na finale PP zgody również nie śpiewały Hymnu Narodowego?

-
Viclav pisze:http://www.youtube.com/watch?v=NmSn7dXq4ME
zgody mialy osobny sektor gdzie mogly spiewac
-
-
jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?
-
A jak ma być ? Z tego co mi się wydaje to Dolcan jest małą podwarszawską drużyną więc są już z góry zmuszeni być za Legią.19Ś10 pisze:jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?

LPH Trzymajcie Się !
-
Dolcan czy np. Znicz Pruszków i każdy klub spod stolicy to FC Legii.
-
Tzn że Polonia wogóle nie ma FC w okolicach Warszawy?Fenomen pisze:Dolcan czy np. Znicz Pruszków i każdy klub spod stolicy to FC Legii.
-
-
Jedynym klubem sympatyzującym z KSP jest Wkra Żuromin (ale to oczywiście nie są już okolice WWA). poza nimi KSP nie posiadają żadnych FC jeśli chodzi o mniejsze kluby

-
Nie jest to tak ewidentne jak myślisz.Swego czasu Dolcan miał nazwijmy to "aspiracje autonomiczne",daleko było im do nas,ale z Legią też nie było jakiejś miłości.......albo .hmmmmmm inaczej ,chcieli się usamodzielnić. Jednak sprawy zostały przez Legię "odpowiednio" wyjaśnione....zresztą najlepiej jak ktoś bardziej kompetentny niż ja to opisze.Klika pisze:A jak ma być ? Z tego co mi się wydaje to Dolcan jest małą podwarszawską drużyną więc są już z góry zmuszeni być za Legią.19Ś10 pisze:jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?

-
a ja mam pytanie odnosnie Kielc. jak jest tam traktowana Iska Kielce (p.reczna)?
-
oczywiscie Iskra Kielce
-
Chyba jest jak myśli.LORDI pisze:Nie jest to tak ewidentne jak myślisz.Swego czasu Dolcan miał nazwijmy to "aspiracje autonomiczne",daleko było im do nas,ale z Legią też nie było jakiejś miłości.......albo .hmmmmmm inaczej ,chcieli się usamodzielnić. Jednak sprawy zostały przez Legię "odpowiednio" wyjaśnione....zresztą najlepiej jak ktoś bardziej kompetentny niż ja to opisze.Klika pisze:A jak ma być ? Z tego co mi się wydaje to Dolcan jest małą podwarszawską drużyną więc są już z góry zmuszeni być za Legią.19Ś10 pisze:jak jest na linij Dolcan Ząbki - Legia warszawa?
-
19stal38 pisze:a ja mam pytanie odnosnie Kielc. jak jest tam traktowana Iskra Kielce (p.reczna)?
sympatycy kieleckiej piłki rzucanej to zupełnie różne osoby niż te co działają na Koronie :) a jak jest traktowana Iskra? nijak, po prostu to zupełnie inne klimaty, choc pewnie znajdą sie osoby spotykane zarówno na Hali Legionów jak i na Koronie.
i Ty też zostaniesz andrzejem
-
A ja mam pytanie, jak jest na linii Widzew-Lechia Gdańsk ?
Kongres Nowej Prawicy !

-
-
Polonia bytom-Widzew
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
Piast Gliwice-Widzew,wiadomo że nie ma zgód ani układów,pytanie dla kibiców tych drużyn jak postrzegają Widzew,jaki mają stosunek dla Czerwonej Armii.
-
dziwne pytanie :] kosa i to grubaJoint pisze:A ja mam pytanie, jak jest na linii Widzew-Lechia Gdańsk ?
-
jak jest na lini Widzew-Jaga ?
-
Kiedyś zgoda. Teraz jakieś prywatne sympatie. Ogólnie neutralnie.aLvaro pisze:jak jest na lini Widzew-Jaga ?
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Polonia Bytom - Piast Gliwice
Polonia Bytom - Odra Wodzisław
??
Pozdro.
Polonia Bytom - Odra Wodzisław
??
Pozdro.
Exterior pisze:Panowie sory bez zadnej napinki, ale ten zespol GKS Jastrzębie to z jakiego jest miasta.
-
Jakie są relacje na linii Dyskobolia - Lech? Dyskobolia jest ekipią pro-Lechową?
jednego fury:)
-
Nie jest to ekipa autonomiczna.RedRum pisze:Jakie są relacje na linii Dyskobolia - Lech? Dyskobolia jest ekipią pro-Lechową?
-
RaczejAndrzejWajda pisze:Nie jest to ekipa autonomiczna.RedRum pisze:Jakie są relacje na linii Dyskobolia - Lech? Dyskobolia jest ekipią pro-Lechową?
Nie, jest to ekipa autonomiczna.
-
-
W ostatnim czasie mijamy sie w rozgrywkach ligowych , ostatni raz graliśmy z Widzewem w 2006 roku na wiosne w Gliwicach, łodzianie zasiedli na naszych sektorach bo klatka została zamknięta na runde wiosenną.filc RTS Cieszyn pisze:Polonia bytom-Widzew
Kto i jak podchodzi to sprawa indywidualna - z mojej storny na +
Polonia Bytom - zgoda zakończona w 2005 roku , czasy i ludzie sie zmieniają , raczej neutralnie.
-
Moze ktos napisac ile trwala zgoda Chrobrego z KKsem KALISZ i w jakich okolicznosciach zostala zerwana Pozdrawiam

-
10 lat trwała a czemu zerwali raczej sie tutaj nie dowiesz
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
burberry pisze:Moze ktos napisac ile trwala zgoda Chrobrego z KKsem KALISZ i w jakich okolicznosciach zostala zerwana Pozdrawiam
Pytałem o tą zgodę już jakiś czas temu w temacie "stare zgody" bodajże , ale odpowiedzi się niestety nie doczekałem. Lat już minęło sporo, a jednak chyba nikt z ww ekip nie zamierza się na ten temat wypowiedzieć.
-
Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - Pelikan Łowicz
ŁKS Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski
ŁKS Łódź - Sokół Aleksandrów Łódzki
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Z gory dzieki :) Pozdrawiam
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Z gory dzieki :) Pozdrawiam
-
Pelikan i Concordia to raczej ekipy pro widzewskie. A z Bełchatowem to raczej nie mają na siebie zbytniego ciśnienia, obie ekipy udostępniły przyjezdnym (GKS-ŁKS, ŁKS-GKS) trybuny na swoich trybunach z tego co pamiętam były zakazy/zamknięte sektory gości. A GKS bardziej skupiony jest na walce z Widzewem z FCBełchatów.19Haem08 pisze:Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów

LPH Trzymajcie Się !
-
Można wręcz powiedzieć o pewnej dozie sympatii między Gks a ŁksKlika pisze:Pelikan i Concordia to raczej ekipy pro widzewskie. A z Bełchatowem to raczej nie mają na siebie zbytniego ciśnienia, obie ekipy udostępniły przyjezdnym (GKS-ŁKS, ŁKS-GKS) trybuny na swoich trybunach z tego co pamiętam były zakazy/zamknięte sektory gości. A GKS bardziej skupiony jest na walce z Widzewem z FCBełchatów.19Haem08 pisze:Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Widzew - Śródmieście
-
Grzybie i inni Widzewiacy -> ŁKS pisze sie z duzych liter a jak was reka boli i piszecie tak ->Łks to proponuje wam wogole nie pisac o naszym klubie lub odpoczac od "recznych cwiczen"
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
przecież to jest niemozliwe ;) co oni by bez nas zrobili ? czym by sie zajmowali ;) hehe // Prawda że Siarka ma oficjalną zgode z Wisłą Sandomierz ?total1908 pisze:Grzybie i inni Widzewiacy -> ŁKS pisze sie z duzych liter a jak was reka boli i piszecie tak ->Łks to proponuje wam wogole nie pisac o naszym klubie lub odpoczac od "recznych cwiczen"