To chyba każdy wie. Jak to mówią ''bez napinki'' :DCijoe 1906 pisze:Koziołek pisze:solaris pisze:Moze to bylo juz pisane ale niecodzienna sytuacja moze byc wjazd Legi na turniej kibicow Korony i skrojenie flag.Sznur samochodow przejechal cale miasto i wbili sie do szkoly a potem odjechali.Niewiem jak bylo dokladnie bo mnie tam niebylo.
Korona jest sama sobie winna, na forum zamiescili mapke jak dojechac do celu, wykorzystali to rywale, nie sposób sobie wyobrazic zdziwienie fanów czerwono-żółtych :D
Legia razem z Zagłębiem Sosnowiec.

Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
-
Mecz PP z Olimpią Elbląg,bodajże początek sierpnia tamtego roku fakt było trochę pechowo. kilkudziesięciu młodych chłopaków ze Szczecina, zbiera oklep kolejno od Arki i kilka minut później od Lechii.Koziołek pisze:@ nie można edytowac...
Chyba jeszcze nikt nie pisał o wyjezdzie Pogonii do Olsztyna\Elbląga (?) i ''spotkaniu'' ekipy Arki, a później ''rozmowy'' z bandą Lechii ;)
Temat wałkowany już w kilku tematach wielokrotnie.
-
a Ty czasem nie mylisz tego z odbiciem flagi przez Śląsk na wyjeździe do Warszawy na Polonię?Martini Player pisze:To chyba w ogóle nie pamiętasz [link] z flagą Lechii,bo teoria o jej odbiciu przez kibica Motoru powstała od razu po tej akcji,a nie po latach.Wyznawca pisze:Pierwsza sprawa-akcja Pogoni na Oporowskiej-nie wiem kto rozsiewa plotki o tym,że Motor odbił flagę Lechii,ale są to bzdury.Po prostu w relacji Fan Śląska było napisane w formie ciekawostki,że jednym z pierwszych,który ruszył w stronę Pogoni był fan Motoru Lublin-tyle i nic więcej,a,że minęło parę lat od tej akcji,to i trochę legend powstało.
Co do braci "T". z Opola,to nie mają wstępu na Oporowską,ja osobiście zwróciłem na nich uwagę będąc w Legnicy na jakimś meczu Śląska (chyba PP),po jakimś czasie dowiedziałem się kilku "ciekawostek" na ich temat od koleżki z pewnego FC Śląska z Opolszczyzny.
Nie wiem czy to prawda,ale widywani byli też na AZS Częstochowa.Jeśli się mylę proszę o poprawienie.
-
Niecodzienną sytuacją był atak Polonii na Lechie podczas meczu na Konwiktorskiej. Chodzi mi o te nieudolne kopanie w brame i rzucanie w ochroniarzy kępami trawy. Ma ktoś link do filmiku z tego wydarzenia?
GOOD NIGHT left SIDE!
-
http://www.youtube.com/watch?v=9XjTfG_ZKCYStary14 pisze:Niecodzienną sytuacją był atak Polonii na Lechie podczas meczu na Konwiktorskiej. Chodzi mi o te nieudolne kopanie w brame i rzucanie w ochroniarzy kępami trawy. Ma ktoś link do filmiku z tego wydarzenia?
Zapewne chodzi Ci o to , fakt niecodzienny "atak" :D
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
andrzejjanusz na pewno nie mylę. Długo rozmawialiśmy o tym jak to było możliwe,że jeden kibic odbija flagę całej grupie. Pamiętam to doskonale,bo w Katowicach Pogoń podobnie podeszła pod kasy w końcówce meczu.Tyle,że u nas nie dostali się na stadion.andrzejanusz pisze:a Ty czasem nie mylisz tego z odbiciem flagi przez Śląsk na wyjeździe do Warszawy na Polonię?Martini Player pisze:To chyba w ogóle nie pamiętasz sprawy z flagą Lechii,bo teoria o jej odbiciu przez kibica Motoru powstała od razu po tej akcji,a nie po latach.Wyznawca pisze:Pierwsza sprawa-akcja Pogoni na Oporowskiej-nie wiem kto rozsiewa plotki o tym,że Motor odbił flagę Lechii,ale są to bzdury.Po prostu w relacji Fan Śląska było napisane w formie ciekawostki,że jednym z pierwszych,który ruszył w stronę Pogoni był fan Motoru Lublin-tyle i nic więcej,a,że minęło parę lat od tej akcji,to i trochę legend powstało.
Co do braci "T". z Opola,to nie mają wstępu na Oporowską,ja osobiście zwróciłem na nich uwagę będąc w Legnicy na jakimś meczu Śląska (chyba PP),po jakimś czasie dowiedziałem się kilku "ciekawostek" na ich temat od koleżki z pewnego FC Śląska z Opolszczyzny.
Nie wiem czy to prawda,ale widywani byli też na AZS Częstochowa.Jeśli się mylę proszę o poprawienie.
-
Pare lat temu młodzi Lechiści tłuką w Gdyni Karwinach autobus Śledzi wracających z meczu, jeden starszy gość dostaje nieco wiecej kopów po czym zabiera go karetka. Wieczorem na stronach Arki komunikat "Zabili Wojtka", palą sie znicze, w opisach sytuacji Arkowcy piszą jakimi autami była Lechia podając numery blach itd, jakis czas poźniej na stronie pojawia sie rozmowa z żoną,dziewczyna tego wojtka,ktora też twierdzi,ze jej boy został zabity przez Lechie. Finał był taki,że Wojtuś wychodząc ze szpitala chyba zachlał pałe i zapomnial powiadomić wszystkich,że jednak żyje. Pamietam,że wieczorem rozmawiając ze znajomym z Arki mówił,ze maja być wyciągniete konsekwencje wobec tego kto prowadził strone i rozbujał aferę robiąc sporo przypału. Taka niecodzienna historia z nad morza.
-
Na pewno niecodziennym (i strasznie niesmacznym) wydarzeniem było wywieszenie przez Cracovie flagi "Cracovia - Pogoń 1:0", na pewno wisiała na Polska - Francja 95 (94?)
-
Nie wiem czy dobry temat, ale sytuacja niecodzienna:)
[link]
[link]
-
Swego czasu Raków wieszał flagę Raków-Widzew 2:0.wu_ pisze:Na pewno niecodziennym (i strasznie niesmacznym) wydarzeniem było wywieszenie przez Cracovie flagi "Cracovia - Pogoń 1:0", na pewno wisiała na Polska - Francja 95 (94?)
-
A Górnik krzyczał do Ruchu "2-0 wy k****".Martini Player pisze:Swego czasu Raków wieszał flagę Raków-Widzew 2:0.wu_ pisze:Na pewno niecodziennym (i strasznie niesmacznym) wydarzeniem było wywieszenie przez Cracovie flagi "Cracovia - Pogoń 1:0", na pewno wisiała na Polska - Francja 95 (94?)
[link]
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Na Rudzie -Goduli do dzis jest taki napis chyba ze cos zmienilo sie od jakichs 4 mieiecy kiedy to tam przejezdzalemŚwiąteczny Karp pisze:A Górnik krzyczał do Ruchu "2-0 wy k****".Martini Player pisze:Swego czasu Raków wieszał flagę Raków-Widzew 2:0.wu_ pisze:Na pewno niecodziennym (i strasznie niesmacznym) wydarzeniem było wywieszenie przez Cracovie flagi "Cracovia - Pogoń 1:0", na pewno wisiała na Polska - Francja 95 (94?)
-
Świąteczny Karp pisze:A Górnik krzyczał do Ruchu "2-0 wy k****".Martini Player pisze:Swego czasu Raków wieszał flagę Raków-Widzew 2:0.wu_ pisze:Na pewno niecodziennym (i strasznie niesmacznym) wydarzeniem było wywieszenie przez Cracovie flagi "Cracovia - Pogoń 1:0", na pewno wisiała na Polska - Francja 95 (94?)
O takim krzyczeniu nie wiem ale swego czasu głosno bylo o okrzykach Górnika na derbach "wy palicie my zabijamy" gdy Ruch palił dywan KSG. Zresztą obojętne czy to Raków, Górnik czy Cracovia, za takie zachowanie zero szacunku!
I przypomniala mi jeszcze dobra akcja kolesia ze Śląska Wrocław, grali mecz u siebie i sędzia podyktował karny dla gości, wtedy ów oszołom wdarł się na murawe i ... położył na polu karnym :D poskutkowało bo karny był niecelny. Ta niecodzienna akcja miala miejsce na wiosne 1997 roku, dobry wariat. Wie ktoś czy go zawineli?
-
stadion Wisły - już rozkminiają skąd to się wzięło - najprawdopodobniej z pomocą innego niebieskiego... [link]patter pisze:Nie wiem czy dobry temat, ale sytuacja niecodzienna:)
[link]
:)
-
Ciekawą sytuacją jest fakt, iż w Bełchatowie miejscowy FCB niszczyło prace GKSu poprzez klasycznie stosowaną w Łodzi (między ŁKSem i Widzewem) gwiazdę żydowską. Wiadome, że GKS nic z tą (religią) wspólnego nie ma, ale kompleksy jakoś trzeba leczyć. Jaka prymitywna jest wiedza wiekszości kibiców (nie tylko w/w) malując coś o czym nie mają pojęcia.
-
to nie jest temat gorzkie zale,tylko niecodzienne sytulacje kibicowskie a to o czym piszesz to normalne w Polsce wiec nie wiem czemu tu placzesz.
wiekszość sytuacji tutaj wymienionych nadaje się do tematu: "specyficzne fotki" , "beka na wyjeździe" bo z niecodziennością nie mają nic wspólnego, ktoś komuś zamaże graf albo odpowie ripostą na przyśpiewke, to chyba żadna niecodzienność :| Z wymienionych tutaj znikoma ilość jest niecodzienna.
Lista niecodziennych wg mnie(nie wszystkie z tematu i te chyba tu nie wymienione):
- Turniej w Kielcach
- Sektorówka "Tylko Falubaz"
- Zbieranie kasy na flage w Gdańsku przez Wybrzeże w sektorze Stali (?) wykonał to ktoś wcześniej ?
- Tuningowanie krzesełek na Polonii przez Legie.
- Elana ustawiła sie z Olimpią po 15, i 8 Legionistów po stronie Olimpii, coś w rodzaju Karkonosze - Górnik.
Lista niecodziennych wg mnie(nie wszystkie z tematu i te chyba tu nie wymienione):
- Turniej w Kielcach
- Sektorówka "Tylko Falubaz"
- Zbieranie kasy na flage w Gdańsku przez Wybrzeże w sektorze Stali (?) wykonał to ktoś wcześniej ?
- Tuningowanie krzesełek na Polonii przez Legie.
- Elana ustawiła sie z Olimpią po 15, i 8 Legionistów po stronie Olimpii, coś w rodzaju Karkonosze - Górnik.
-
"zarekwirowanie" wagonu z kinem ( tak tak bylo cos takiego- w czesci Warsu zdaje sie 12 foteli w osobnym pokoju ) w pociagu w drodze na Polska-Slowacja do Zabrza, szef Warsu dostal lapowe, kierownik pociagu flaszke i cos do lapy zeby nam nie przeskadzac no i cala droge lecialy jakies "dziwne" filmy na VHS ktore ktos wczesniej podp...w Warszawie podczas postoju na Centralnym hehe
TYBET JEST SERBSKI
-
Derby Łodzi 2006 na al.Unii
Policja prowadzi kibiców Widzewa kolo sektora Łksu-galery,wtedy grupa ok.50-60 widzewiaków bez przeszkód wbija się na sektor Łksu i kroją : sektorówkę przygotowaną na oprawę, ok. 20-40 flag barwówek, okazjonalny długi transparent i trudną do oszacowania liczbę szalików, koszulek i innych kibicowskich gadżetów.Chwile potem na galere wjechała kolejna grupa widzewiaków a za nimi następna.Myślę ,że dosyć niecodzienna sytuacją kibicowska.
Policja prowadzi kibiców Widzewa kolo sektora Łksu-galery,wtedy grupa ok.50-60 widzewiaków bez przeszkód wbija się na sektor Łksu i kroją : sektorówkę przygotowaną na oprawę, ok. 20-40 flag barwówek, okazjonalny długi transparent i trudną do oszacowania liczbę szalików, koszulek i innych kibicowskich gadżetów.Chwile potem na galere wjechała kolejna grupa widzewiaków a za nimi następna.Myślę ,że dosyć niecodzienna sytuacją kibicowska.
-
Rok 1995. Odbicie flagi Pogoni przez R. Majdana który widząc co się dzieje opuścił swoje miejsce na bramce i mimo że mecz trwał w najlepsze pobiegł za fanem Śląska odzyskując ją. Na następnym meczu w Szczecinie dostał puchar i szalik za swój czyn. Na tym samym meczu fani Śląska rzucają gaz łzawiący, mecz przerwany, wąsy za całe zdarzenie obarczają fanów Pogoni, którzy są siła usunięci z trybun przez oddziały at.
Niecodzienną sytuacją można również nazwać kąpiel jednego z fanów Pogoni, we Wrocławiu w Odrze, podczas jednego z wyjazdów na początku lat 90 - tych. Bodajże rok 1991 i wyjazd na Polar Wrocław.
Tak jakoś się złorzyło że ze Śląskiem zawsze było ciekawie czy to w jedną stronę czy w drugą.
Rok 1998. Śląsk gra na Stali Stocznia. WKS przyjeżdża słabo bodajże w 40 osób. Atak Pogoni na meczu i....zrywka Śląska ze stadionu! Ganianki po osiedlu, wyciąganie fanów WKSu z piwnic, domów itp. głośno o tym meczu w prasie i tv.
Pare innych niecodziennych sytuacji również było niestety pamięć już nie ta m.in robienie pompek i innych dziwnych rzeczy przez Zawiszę wracającą z Polic, płacz i prośby o odpuszczenie wpierdolu i zrobieniu zgody przez jednego z najbardziej słynnych fanów Arki w Policach na sektorze gości, śmiechu było co niemiara :)
Niecodzienną sytuacją można nazwać rownież fakt połączenia się dwóch band Lechii i Arki na Pogoń grającą w trójmieście również na poczatku lat 90 - tych.
Niecodzienną sytuacją można również nazwać kąpiel jednego z fanów Pogoni, we Wrocławiu w Odrze, podczas jednego z wyjazdów na początku lat 90 - tych. Bodajże rok 1991 i wyjazd na Polar Wrocław.
Tak jakoś się złorzyło że ze Śląskiem zawsze było ciekawie czy to w jedną stronę czy w drugą.
Rok 1998. Śląsk gra na Stali Stocznia. WKS przyjeżdża słabo bodajże w 40 osób. Atak Pogoni na meczu i....zrywka Śląska ze stadionu! Ganianki po osiedlu, wyciąganie fanów WKSu z piwnic, domów itp. głośno o tym meczu w prasie i tv.
Pare innych niecodziennych sytuacji również było niestety pamięć już nie ta m.in robienie pompek i innych dziwnych rzeczy przez Zawiszę wracającą z Polic, płacz i prośby o odpuszczenie wpierdolu i zrobieniu zgody przez jednego z najbardziej słynnych fanów Arki w Policach na sektorze gości, śmiechu było co niemiara :)
Niecodzienną sytuacją można nazwać rownież fakt połączenia się dwóch band Lechii i Arki na Pogoń grającą w trójmieście również na poczatku lat 90 - tych.
-
Wygonienie z klatki Stali Rzeszów przez Sandecje. Stali wtedy +/- 40 w tym ich młoda bojówka (TG) jak dobrze pamiętam. Jeden kibic Sandecji wleciał im do autokaru i tam odgryzł jednemu z nich kawałek skóry na szyji. Jak padał z nim a podłogę autokaru krzyczał "jak mam umrzeć to razem umrzemy" coś w tym stylu.

LPH Trzymajcie Się !
-
leniwiec pisze:Rok 1995. Odbicie flagi Pogoni przez R. Majdana który widząc co się dzieje opuścił swoje miejsce na bramce i mimo że mecz trwał w najlepsze pobiegł za fanem Śląska odzyskując ją. Na następnym meczu w Szczecinie dostał puchar i szalik za swój czyn. Na tym samym meczu fani Śląska rzucają gaz łzawiący, mecz przerwany, wąsy za całe zdarzenie obarczają fanów Pogoni, którzy są siła usunięci z trybun przez oddziały at.
Zawisza to on!!!
-
dodaj, ze to było chwile przed rozpoczęciem spotkania i tę trudną do oszacowania liczbę szalików, koszulek i innych kibicowskich gadżetów ściągaliście z pleców ŁKSu.Zawsze Wierny pisze:Derby Łodzi 2006 na al.Unii
tak, wtedy byłaby to niecodzienna sytuacja :)
ps. widzę, ze cenzura trwa :)
-
Ucieczka z własnego sektora na własnym stadionie kibiców Avii (200ludu??) pogonionych przez kibiców Górnika Łęczna i utrata 10 (?) flag na kij.
-
Jest jeszcze kilka ciekawych ''niecodziennych sytuacji kibicowskich'' o których nikt jeszcze nie wspomniał w tym temacie.
1.Maciej Szczęsny w połowie lat dziewięćdziesiątych pobił po meczu kibica Stali Stalowa Wola. Był wtedy bramkarzem warszawskiej Legii.
Stalówka wygrała wówczas mecz 1:0, a kibice po meczu wbiegli na murawę by świętować zwycięstwo. Przy tunelu prowadzącym z boiska do szatni doszło do utarczki słownej jednego z kibiców Stali ze Szczęsnym. Wówczas bramkarz Legii uderzył z głowy kibica Stalówki, powodując u niego złamanie nosa z przemieszczeniem.
Sprawa stała się dosyć głośna i miała swój finał w sądzie, gdzie Szczęsny wyłapał wyrok w zawieszeniu.
2.Agent J-23 w szeregach warszawskiej Polonii.
Kibice Legii by skuteczniej rozpracować lokalnego rywala wprowadzili swojego człowieka wśród fanów KSP. Jeździł z nimi na wyjazdy, zrobił sobie tatuaż z motywem ''Polonii'',zaangażował się dość mocno w kibicowanie ''Dumie Stolicy''. Wzbudził nawet ogromne zaufanie wśród działaczy ''Czarnych Koszul''.
Zaufali mu tak bardzo,iż miał nawet dostęp do pomieszczeń magazynowych z kibicowskimi flagami.
Pewnego razu ''zdeklarowany Polonista'' zniknął. Jak się okazało zniknęły również największe flagi Polonii (m.in.Warszawska Ferajna) które wyniósł z magazynu przy aprobacie działaczy. (pod pozorem ich renowacji)
Po jego zniknięciu Legia ujawniła swojego agenta. Taka metoda działania została jednak potępiona przez środowisko kibicowskie.
W związku z tym Legia nie wywiesiła flag rywala, a Polonia nie uznała ich jako straconych. Pamiętam,że po tym wydarzeniu działacze Polonii zdeklarowali się pokryć koszty uszycia nowych flag (lub replik).
Nie wiem czy Legia oddała flagi, czy Polonia zrobiła ich repliki. Faktem jest iż zabrane flagi pojawiły się niedługo potem ponownie na Konwiktorskiej.
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
1.Maciej Szczęsny w połowie lat dziewięćdziesiątych pobił po meczu kibica Stali Stalowa Wola. Był wtedy bramkarzem warszawskiej Legii.
Stalówka wygrała wówczas mecz 1:0, a kibice po meczu wbiegli na murawę by świętować zwycięstwo. Przy tunelu prowadzącym z boiska do szatni doszło do utarczki słownej jednego z kibiców Stali ze Szczęsnym. Wówczas bramkarz Legii uderzył z głowy kibica Stalówki, powodując u niego złamanie nosa z przemieszczeniem.
Sprawa stała się dosyć głośna i miała swój finał w sądzie, gdzie Szczęsny wyłapał wyrok w zawieszeniu.
2.Agent J-23 w szeregach warszawskiej Polonii.
Kibice Legii by skuteczniej rozpracować lokalnego rywala wprowadzili swojego człowieka wśród fanów KSP. Jeździł z nimi na wyjazdy, zrobił sobie tatuaż z motywem ''Polonii'',zaangażował się dość mocno w kibicowanie ''Dumie Stolicy''. Wzbudził nawet ogromne zaufanie wśród działaczy ''Czarnych Koszul''.
Zaufali mu tak bardzo,iż miał nawet dostęp do pomieszczeń magazynowych z kibicowskimi flagami.
Pewnego razu ''zdeklarowany Polonista'' zniknął. Jak się okazało zniknęły również największe flagi Polonii (m.in.Warszawska Ferajna) które wyniósł z magazynu przy aprobacie działaczy. (pod pozorem ich renowacji)
Po jego zniknięciu Legia ujawniła swojego agenta. Taka metoda działania została jednak potępiona przez środowisko kibicowskie.
W związku z tym Legia nie wywiesiła flag rywala, a Polonia nie uznała ich jako straconych. Pamiętam,że po tym wydarzeniu działacze Polonii zdeklarowali się pokryć koszty uszycia nowych flag (lub replik).
Nie wiem czy Legia oddała flagi, czy Polonia zrobiła ich repliki. Faktem jest iż zabrane flagi pojawiły się niedługo potem ponownie na Konwiktorskiej.
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA!
-
Flagi to repliki.dr_martens pisze:Agent J-23 w szeregach warszawskiej Polonii.
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
a czy ktos wie co stalo sie z tym J-23 po calej aferze?
TYBET JEST SERBSKI
-
w jakich latach się odbyło to wszystko?dr_martens pisze: 2.Agent J-23 w szeregach warszawskiej Polonii.
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
Trenuj Sporty Walki! Tylko Wisła!
-
10 raz czytam tutaj o tym j-23. Pare stron wczesniej wszystko bylo ladnie wyjasnione przez prazanina. - http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... &start=150
-
[link] ?dr_martens pisze:W związku z tym Legia nie wywiesiła flag rywala, a Polonia nie uznała ich jako straconych. Pamiętam,że po tym wydarzeniu działacze Polonii zdeklarowali się pokryć koszty uszycia nowych flag (lub replik).
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
-
I jesli dobrze pamietan na ostatnim meczu w Chorzowie tez zawisly (a przynajmniej Duma Stolicy)
-
Na pierwszych stronach jest o J-23.
Co do Szczęsnego to wyłapał on najpierw kopa w d*** i dopiero oddał z bani. Kibic Stalówki poskarżył się psom a ci wydali przez krótkofalówkę rozkaz zatrzymania piłkarza. Słyszeli to kibice Legii i poinformowali kierownika drużyny. Szczęsny schował się w kiblu, w autokarze piłkarzy, a psom powiedziano, ze został u rodziny w Stalowej Woli.
Sprawa skończyła się w sadzie a na rozprawy jeździli fani Legii zeznając na korzyść Szczęsnego. To tak w skrócie, na podstawie NL.
Po latach Szczęsny odwdzięczył się kibicom transferem do Widzewa i obrażaniem fanów Legii, co zresztą czyni do tej pory. Szczęsny pedał Legie sprzedał.
Co do Szczęsnego to wyłapał on najpierw kopa w d*** i dopiero oddał z bani. Kibic Stalówki poskarżył się psom a ci wydali przez krótkofalówkę rozkaz zatrzymania piłkarza. Słyszeli to kibice Legii i poinformowali kierownika drużyny. Szczęsny schował się w kiblu, w autokarze piłkarzy, a psom powiedziano, ze został u rodziny w Stalowej Woli.
Sprawa skończyła się w sadzie a na rozprawy jeździli fani Legii zeznając na korzyść Szczęsnego. To tak w skrócie, na podstawie NL.
Po latach Szczęsny odwdzięczył się kibicom transferem do Widzewa i obrażaniem fanów Legii, co zresztą czyni do tej pory. Szczęsny pedał Legie sprzedał.
-
Wynoszenie flag z magazynów, chyba tez do tego tematu mozna zaliczyć???
Kto pierwszy stracił flagi a kto wyniósł? KS Myszków stracił? (prosze o pomoc? :P)
Po za tematem... w jaki sposób Hutnik stał sie posiadaczem Ultras Górnik? (Chyba też wyniesienie z magazynu???)
Kto pierwszy stracił flagi a kto wyniósł? KS Myszków stracił? (prosze o pomoc? :P)
Po za tematem... w jaki sposób Hutnik stał sie posiadaczem Ultras Górnik? (Chyba też wyniesienie z magazynu???)
-
Akcja ta była już opisywana na forum.Próbowali jeszcze dobrAĆ SIĘ do flag Polonii i Gieksy ,ale im nie poszło.Koziołek pisze:Wynoszenie flag z magazynów, chyba tez do tego tematu mozna zaliczyć???
-
Napewno specyficzna jest obrona flag przez piłkarzy Lechii i szefa ochrony na meczu Lechia-Lech 2008.
[link]
-
Podobną akcję swojego czasu zrobił podczas meczu GKS B. - Widzew zawodnik gospodarzy (Robert Rogan), który powalił na ziemię wracającego na sektor z flagą w ręce osobnika z Łodzi.leniwiec pisze:Rok 1995. Odbicie flagi Pogoni przez R. Majdana który widząc co się dzieje opuścił swoje miejsce na bramce i mimo że mecz trwał w najlepsze pobiegł za fanem Śląska odzyskując ją. Na następnym meczu w Szczecinie dostał puchar i szalik za swój czyn.
Film z tego meczu: http://www.youtube.com/watch?v=o2eOPznu9O8
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
dawno temu podobna sytuacja w Gnieźnie. sędzia nas totalnie przekręcił w meczu bodajże z ROW-em. tłum się zebrał pod wieżyczką i słychać nawoływania do linczu. sedziego obstawiła policja. schodzi sobie z wieżyczki a tu podchodzi do niego siwy dziadziuś z obsługi technicznej w klubowym fartuchu i daje mu klopsa na twarz. szok dla wszystkich. sędzia do granic gminy (powiatów kiedyś nie było) miał eskortę policyjnąKoroniarz1973 pisze:Kilka ładnych lat temu - na starym stadionie gramy z Proszowianką Proszowice. Sędzia, od początku meczu ewidentnie drukuję m.in. nie dyktuję [link] dla nas. A warto dodać, że był to ważny mecz. Korona była wysoko w trzecioligowej tabeli (czasy sprzed Kolportera). Jeden ziomek, od nas nie wytrzymuję (wówczas miał 19 lat) przeskakuję przez płot leci do sędziego i strzela go w ryja, po czym ucieka za stadion (niestety patrol, go łapie). Fajnie wyglądał sędzia, jak przez około minutę leżał jak zabity na murawie. Mecz przerwano - walkower dla Proszowianki.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Podobna sytuacja miała miejsce na którymś z meczów Siarki Tarnobrzeg, pamiętam że gdzieś widziałem film jak piłkarz odbija flage, moglby ktos przyblizyc ta sytuacje ?Torfiorz pisze:Podobną akcję swojego czasu zrobił podczas meczu GKS B. - Widzew zawodnik gospodarzy (Robert Rogan), który powalił na ziemię wracającego na sektor z flagą w ręce osobnika z Łodzi.leniwiec pisze:Rok 1995. Odbicie flagi Pogoni przez R. Majdana który widząc co się dzieje opuścił swoje miejsce na bramce i mimo że mecz trwał w najlepsze pobiegł za fanem Śląska odzyskując ją. Na następnym meczu w Szczecinie dostał puchar i szalik za swój czyn.
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
Zapewne chodzi Ci o mecz Siarka-Resovia:wampirek pisze:Podobna sytuacja miała miejsce na którymś z meczów Siarki Tarnobrzeg, pamiętam że gdzieś widziałem film jak piłkarz odbija flage, moglby ktos przyblizyc ta sytuacje ?Torfiorz pisze:Podobną akcję swojego czasu zrobił podczas meczu GKS B. - Widzew zawodnik gospodarzy (Robert Rogan), który powalił na ziemię wracającego na sektor z flagą w ręce osobnika z Łodzi.leniwiec pisze:Rok 1995. Odbicie flagi Pogoni przez R. Majdana który widząc co się dzieje opuścił swoje miejsce na bramce i mimo że mecz trwał w najlepsze pobiegł za fanem Śląska odzyskując ją. Na następnym meczu w Szczecinie dostał puchar i szalik za swój czyn.
http://www.youtube.com/watch?v=A1HCKX_Jdyw
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Warto podkreslic ze jeden z pilkarzy Siarki (odzyskujacy,drugi mniejszy kawałek flagi) nie ma ręki !!