4-6 MAJ - KOMENTARZE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
4-6 MAJ - KOMENTARZE
1 liga
Łódzki KS - Lech Poznań
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze
Dyskobolia Grodzisk Wiekopolski - Arka Gdynia
Cracovia - Wisła Płock
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin
Widzew Łódź - Górnik Łęczna
2 liga
Odra Opole - Jagiellonia Białystok
Polonia Warszawa - Polonia Bytom
Górnik Polkowice - Śląsk Wrocław
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Zagłębie Sosnowiec
Lechia Gdańsk - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski
Unia Janikowo - Piast Gliwic
Stal Stalowa Wola - Miedź Legnica
Ruch Chorzów - ŁKS Łomża
Proponuję wprowadzić większe restrykcje (w tym wewnątrzklubowe) dla osób podważających oficjalne liczby wyjazdowe, bo komentarzy nie da się od paru rund czytać
Łódzki KS - Lech Poznań
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze
Dyskobolia Grodzisk Wiekopolski - Arka Gdynia
Cracovia - Wisła Płock
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin
Widzew Łódź - Górnik Łęczna
2 liga
Odra Opole - Jagiellonia Białystok
Polonia Warszawa - Polonia Bytom
Górnik Polkowice - Śląsk Wrocław
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Zagłębie Sosnowiec
Lechia Gdańsk - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski
Unia Janikowo - Piast Gliwic
Stal Stalowa Wola - Miedź Legnica
Ruch Chorzów - ŁKS Łomża
Proponuję wprowadzić większe restrykcje (w tym wewnątrzklubowe) dla osób podważających oficjalne liczby wyjazdowe, bo komentarzy nie da się od paru rund czytać
neverendin\G/ dream
-
III liga gr.3 Kolejka 24 - 5-6 maja
Arka Nowa Sól - Raków Częstochowa 5 maja, 17:00
Gawin Królewska Wola - Pogoń Świebodzin 5 maja, 15:00
Walka Zabrze - GKP Gorzów Wielkopolski 5 maja, 17:00
GKS Katowice - Polonia Słubice 6 maja, 17:00
TOR Dobrzeń Wielki - Skalnik Gracze 5 maja, 17:00
lub 6 maja o 17:00
Zagłębie II Lubin - Rozwój Katowice 6 maja, 11:00
Lechia Zielona Góra - GKS Jastrzębie-Zdrój 5 maja, 17:00
Chrobry Głogów - Szczakowianka Jaworzno 5 maja, 17:00
Arka Nowa Sól - Raków Częstochowa 5 maja, 17:00
Gawin Królewska Wola - Pogoń Świebodzin 5 maja, 15:00
Walka Zabrze - GKP Gorzów Wielkopolski 5 maja, 17:00
GKS Katowice - Polonia Słubice 6 maja, 17:00
TOR Dobrzeń Wielki - Skalnik Gracze 5 maja, 17:00
lub 6 maja o 17:00
Zagłębie II Lubin - Rozwój Katowice 6 maja, 11:00
Lechia Zielona Góra - GKS Jastrzębie-Zdrój 5 maja, 17:00
Chrobry Głogów - Szczakowianka Jaworzno 5 maja, 17:00
- NASZE MIASTO - NASZ KREW - NASZE ŻYCIE - GKS KATOWICE -
-
Apropo wyjazdu Olimpii Elbląg do Radomia na Radomiaka:
http://www.youtube.com/watch?v=sNo8IHWJG9U
http://www.youtube.com/watch?v=4wun0F9MWIA
bardzo ciekawe pomysły
bardzo ciekawe pomysły

-
Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
a) doping GKS lepszy niż rok temu
b) żałosne jest tylko to, że wszystko co sie pojawi od razu kserują nie mając nic swojego. Słyszałem kopie pod rząd Legii, Widzewa, ŁKS oraz dwie jakieś stare pieśni które odgrzebali. Trochę to śmiesznie wygląda.
ps. I druga wazna sprawa - GKS jedną ze starcyh odgrzebanych pieśni śpiewał - Inni Cię zdradzili ale nie ja...
To tak do zupełnie innego tematu ale to Wy (kiedyś całkiem niedawno cały Bełchatów to był po prostu Widzew) zdradziliście i każdy kibic GKS BOT mający więcej niż 12 lat to w pewnym sensie przeżut więc ta pieśń brzmi w Waszych ustach tym śmieszniej.
ps2 - myśłałem, że gracie z Górnikiem ale jak narazie sporo Waszego dopingu to antyWidzew. Też śmiesznie.
b) żałosne jest tylko to, że wszystko co sie pojawi od razu kserują nie mając nic swojego. Słyszałem kopie pod rząd Legii, Widzewa, ŁKS oraz dwie jakieś stare pieśni które odgrzebali. Trochę to śmiesznie wygląda.
ps. I druga wazna sprawa - GKS jedną ze starcyh odgrzebanych pieśni śpiewał - Inni Cię zdradzili ale nie ja...
To tak do zupełnie innego tematu ale to Wy (kiedyś całkiem niedawno cały Bełchatów to był po prostu Widzew) zdradziliście i każdy kibic GKS BOT mający więcej niż 12 lat to w pewnym sensie przeżut więc ta pieśń brzmi w Waszych ustach tym śmieszniej.
ps2 - myśłałem, że gracie z Górnikiem ale jak narazie sporo Waszego dopingu to antyWidzew. Też śmiesznie.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
O ja p*******, macie problemy...
http://www.youtube.com/watch?v=oEpe4XhhODs
dopierdalacie się że ktoś zrobił trailera czy że ktoś wstawił tą samą nutkę?
skończcie!
dopierdalacie się że ktoś zrobił trailera czy że ktoś wstawił tą samą nutkę?

skończcie!
Ostatnio zmieniony 04.05.2007, 21:55 przez WIELKA WISŁA, łącznie zmieniany 1 raz.
Limuzyny się zbierają, to kibice Wisły na mecz zapierdalają..
-
- ostatnie ostrzeżenie
Lelek. Oglądasz mecz to oglądaj i nie siej tu napinki. Proszę. Mój dziadek przesiadł się kiedyś z bryczki na samochód i też jest przerzutem.No ale jakoś sobie z tym radzę i z Bełchatowem pod nosem też sobie poradzimy.
no tak ,ale fakt jest taki ,ze faktycznie xeruja wszystkich maksymalnie.... i niektore teksty to troche smieszne sa...
Ostatnio zmieniony 04.05.2007, 22:41 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lelek jezeli nie masz pojecia jak wygladała sytuacji w Bełchatowie zaraz po "narodzeniu" sie ruchu kibicowskiego to prosze cie nie wypisuj głupot.
Poza tym jakie kopiowanie piosenek?
Jezeli cos kopiowalismy to na pewno nie od jakies ekipy z naszego kraju.
Jezeli chodzi o mecz GKS - Górnik.
Nas w młynie 600-700 dobry doping przez cały mecz.
Troche ultrasujemy, balony, flagi na kijach (za jakis czas beda fotki)
Gornik kilka razy cos krzyczy (sami sie ocenia ilu ich było).
Przed jak i po meczy spokoj.
Poza tym jakie kopiowanie piosenek?

Jezeli chodzi o mecz GKS - Górnik.
Nas w młynie 600-700 dobry doping przez cały mecz.
Troche ultrasujemy, balony, flagi na kijach (za jakis czas beda fotki)
Gornik kilka razy cos krzyczy (sami sie ocenia ilu ich było).
Przed jak i po meczy spokoj.

GKS Bełchatów - Honor, Wiara.
-
Lelek pisze:Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
Weź buraku sie nie kompromituj bo gówno wiesz a piszesz, jak sie nie podobało to mogłeś zmienić kanał i było by po kłopocie.Skąd ty masz takie informacje ze cały Bełchatów był za Widzewem ?:lol: pewnie z canal + ?
RZECZPOSPOLITA POLSKA!
-
- ban
Z tego GKS-u to drugi ŁKS się robi
. Na początku meczu, jak przyjechali do nas w 250 osób też nie wiedziałem czy to bojkot czy chcą nas zaskoczyć... 

Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
-
-
jezeli chodzi o jakiekolwiek xera w wykonaniu kibicow GKS-u, to prosze to poprzec faktami, bo co niektorych napinaczy naprawde nie rozumiem.
a i jeszcze jedno:
czy ktos mi moze podac definicje xerowania piosenek??? czy xrero odnosi sie tylko do polskich ekip, czy tez zagranicznych rowniez ???
pozdro dla normalnych
a i jeszcze jedno:
czy ktos mi moze podac definicje xerowania piosenek??? czy xrero odnosi sie tylko do polskich ekip, czy tez zagranicznych rowniez ???
pozdro dla normalnych
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
- ban
GKS śpiewa coś Nasz cały świat, albo coś podobnego. Jagiellonia to śpiewa i chyba zaczęła wcześniej to śpiewać.
http://www.youtube.com/watch?v=zlntY2TbWic
http://www.youtube.com/watch?v=zlntY2TbWic
Jak zwykle dzieciarnia szaleje!Zielony pisze:Lelek pisze:Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
Weź buraku sie nie kompromituj bo gówno wiesz a piszesz, jak sie nie podobało to mogłeś zmienić kanał i było by po kłopocie.Skąd ty masz takie informacje ze cały Bełchatów był za Widzewem ?:lol: pewnie z canal + ?
Słuchaj młody kibicu "GKSu Bełchatów", gdy jeszcze nawet wróble nie ćwierkały o tym że w Bełchatowie będa kibicowac drużynie ze swojego miasta (a nastąpiło to gdy weszliście do wyższych lig). Była tu duża grupa fanów Widzewa (podobnie jak w wielu pod Łódzkich miejscowościach)! Dobrze ktoś napisał wyżej odnośnie tej sprawy!
-
- ban
-
-
Ok, skoro tak mówicie to musi tak być, nie jesteście z Bełchatowa ale sytuacje jaka jest w mieście znacie lepiej niż my .Wczoraj byliśmy na meczu GieKSy dziś cały stadion jedzie na Widzew-Górnik Ł.Exit pisze:Jak zwykle dzieciarnia szaleje!Zielony pisze:Lelek pisze:Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
Słuchaj młody kibicu "GKSu Bełchatów", gdy jeszcze nawet wróble nie ćwierkały o tym że w Bełchatowie będa kibicowac drużynie ze swojego miasta (a nastąpiło to gdy weszliście do wyższych lig). Była tu duża grupa fanów Widzewa (podobnie jak w wielu pod Łódzkich miejscowościach)! Dobrze ktoś napisał wyżej odnośnie tej sprawy!

Ps.faktycznie oprawa identyczna jak na Legii

RZECZPOSPOLITA POLSKA!
-
Ksero a co to jest?
Większość piosenek w Polsce jest kserowana, czy to z PAO czy Olympiakosu czy jeszcze innych drużyn (włoskie, bałkańskie), więc wytykanie bełchatowianom kserowania jest śmieszne, bo robi to każdy.
Myślę, że duża część osób, które się wypowiadają w jakimś stopniu zazdrości GKS klubu, piłkarzy itd. Walczą z Zagłębiem o majstra a Legioniści i Wiślacy tylko przygryzają wary ze złości.
Fakt kibicowsko taki Bełchatów kuca przy Warszawie i Krakowie, ale teraz mają swoje 5 minut niech się nacieszą.
A ja kibicuje im z całego serca, byle nie Wisła byle nie Legia, ciągle ten sam serial niczym brazylijski tasiemiec, w koncu ktos inny i dobrze.
Większość piosenek w Polsce jest kserowana, czy to z PAO czy Olympiakosu czy jeszcze innych drużyn (włoskie, bałkańskie), więc wytykanie bełchatowianom kserowania jest śmieszne, bo robi to każdy.
Myślę, że duża część osób, które się wypowiadają w jakimś stopniu zazdrości GKS klubu, piłkarzy itd. Walczą z Zagłębiem o majstra a Legioniści i Wiślacy tylko przygryzają wary ze złości.
Fakt kibicowsko taki Bełchatów kuca przy Warszawie i Krakowie, ale teraz mają swoje 5 minut niech się nacieszą.
A ja kibicuje im z całego serca, byle nie Wisła byle nie Legia, ciągle ten sam serial niczym brazylijski tasiemiec, w koncu ktos inny i dobrze.
-
przyśpiewki, oprawy..no cóż chłopaki staraja się podnosić swoja jakość i poziom ale że brak im polotu i są ekipą zwyczajnie marną to tak to wygląda.
co do Bełchatowa to kiedyś było to miasto typowo Widzewskie i może młodzi fani GieKSy tego zwyczajnie nie wiedzą
zanim narodził się ruch kibicowski na GKS zdecydowanie dominował Widzew..zresztą jeszcze koło 96-97 roku stadion GKS pełny był prowidzewskich wrzutów ( najbardziej rzucał mi się w oczy duży "RTS" na zadaszeniu jednej z trybun.
Wraz z awansem sportowym finansowanej de facto z państwowej kasy GKS części jej fanów troszke się pokrzywiło i znielubiło Widzew a w młynie nastąpił rozłam bo sporo starszych i bardziej kumatych gości zostało przy ich pierwszym klubie
tak to mniej więcej było dawno temu 
Szacunek i pozdrowienia dla Widzewskiego Fan Clubu Bełchatów !

co do Bełchatowa to kiedyś było to miasto typowo Widzewskie i może młodzi fani GieKSy tego zwyczajnie nie wiedzą

Wraz z awansem sportowym finansowanej de facto z państwowej kasy GKS części jej fanów troszke się pokrzywiło i znielubiło Widzew a w młynie nastąpił rozłam bo sporo starszych i bardziej kumatych gości zostało przy ich pierwszym klubie

[link]
-
-
No właśnie, wiele osób na tym forum pisze, że GKS Belchatów kseruje, ale czy zastanowiliscie się kto może ma swoje przyśpiewki I TYLKO SWOJE ? chyba nie ma takiej druzyny w Polsce i najprawdopodobniej tez na świecie...
Przychodzi mi na myśl przyspiewka Jagielloni " Tyyyylko Tyyy.. " śpiewa ją Jaga ale też w Hiszpani Real Madryt, we włoszech AC Milan ( ostanio w czasie meczu z Liverpoolem ) i pewnie jeszcze wiele innych druzyn.
To jeżeli mówicie, że jest to ksero co robi GKS Bełchatów to mówcie też, o innych ekipach( chyba wszystkich), które kserują takie przyspiewki jak:
" czy wygrywasz czy nie"
"hej jastrzębie gol "
" to my zielono-żolci, ten mecz musimy wygrac "
...i jeszcze wiele innych przyśpiewek...
W tym momencie albo zacznie się mówić, że cała Polska kseruje ( bo śpiewa takie same piosenki) albo da się temu spokój jak jest w innych krajach Europy.
cheers to all
Przychodzi mi na myśl przyspiewka Jagielloni " Tyyyylko Tyyy.. " śpiewa ją Jaga ale też w Hiszpani Real Madryt, we włoszech AC Milan ( ostanio w czasie meczu z Liverpoolem ) i pewnie jeszcze wiele innych druzyn.
To jeżeli mówicie, że jest to ksero co robi GKS Bełchatów to mówcie też, o innych ekipach( chyba wszystkich), które kserują takie przyspiewki jak:
" czy wygrywasz czy nie"
"hej jastrzębie gol "
" to my zielono-żolci, ten mecz musimy wygrac "
...i jeszcze wiele innych przyśpiewek...
W tym momencie albo zacznie się mówić, że cała Polska kseruje ( bo śpiewa takie same piosenki) albo da się temu spokój jak jest w innych krajach Europy.
cheers to all
Bo są w zyciu takie chwile kiedy wraca się z meczu,a w duchu pozostaje się tam cały czas...
-
piszczałka pisze:chłopaki jak wy dobrze znacie historie naszego miasta i klubu, chyba nawet lepiej niz swoja![]()
Jesli uderzasz do mnie to pukasz pod niewłaściwy adres bo podejrzewam , że historie zarówno Łódzi jak i Bełchatowa znam duuużo lepiej od Ciebie

pzdr
BSE to napisz jaka jest prawda

[link]
-
[/quote] ale dojebałeś z tymi prowodzewskimi wrzutami, zwłaszcza ze w latach 96-97 nie było żadnej zadaszonej trybuny na stadionie. gratulacje znajomości[/u][/i][/b]White1910Pride pisze:przyśpiewki, oprawy..no cóż chłopaki staraja się podnosić swoja jakość i poziom ale że brak im polotu i są ekipą zwyczajnie marną to tak to wygląda.![]()
![]()
co do Bełchatowa to kiedyś było to miasto typowo Widzewskie i może młodzi fani GieKSy tego zwyczajnie nie wiedzązanim narodził się ruch kibicowski na GKS zdecydowanie dominował Widzew..zresztą jeszcze koło 96-97 roku stadion GKS pełny był prowidzewskich wrzutów ( najbardziej rzucał mi się w oczy duży "RTS" na zadaszeniu jednej z trybun.
Wraz z awansem sportowym finansowanej de facto z państwowej kasy GKS części jej fanów troszke się pokrzywiło i znielubiło Widzew a w młynie nastąpił rozłam bo sporo starszych i bardziej kumatych gości zostało przy ich pierwszym klubietak to mniej więcej było dawno temu
-
GKS to przeżuty z Widzewa?
Mówisz, że wszyscy z Bełchatowa jeździli na Widzew, a reszta przerzuciła się na GieKSę?
To powiedz mi ile osób z tej ekipy starej jeździ jeszcze na mecze do Łodzi? Tej ekipy już nie ma, a może zostało kilka osób...
A FCB to osoby, które chodziły na GieKSę ale się przerzuciły na RTS. I nie gadaj mi, że było na odwrót, bo jesteś śmieszny. Znam dobrze historię swojego klubu.
A co do fanatyków z FCB, którzy tak bardzo kochają Widzew, niech się pochwalą czemu się przerzucili. Przykład K. dostawał codziennie oklep do momentu do kiedy się przerzuci i tak było nie tylko z nim, i niech mi teraz nie p******* o wielkiej miłości do tego klubu, bo jeszcze niedawno ten klub wyzywali, a teraz ku*** wielcy fanatycy...
Dla mnie przeżut zawsze będzie śmieciem nie kibicem...

Mówisz, że wszyscy z Bełchatowa jeździli na Widzew, a reszta przerzuciła się na GieKSę?
To powiedz mi ile osób z tej ekipy starej jeździ jeszcze na mecze do Łodzi? Tej ekipy już nie ma, a może zostało kilka osób...
A FCB to osoby, które chodziły na GieKSę ale się przerzuciły na RTS. I nie gadaj mi, że było na odwrót, bo jesteś śmieszny. Znam dobrze historię swojego klubu.
A co do fanatyków z FCB, którzy tak bardzo kochają Widzew, niech się pochwalą czemu się przerzucili. Przykład K. dostawał codziennie oklep do momentu do kiedy się przerzuci i tak było nie tylko z nim, i niech mi teraz nie p******* o wielkiej miłości do tego klubu, bo jeszcze niedawno ten klub wyzywali, a teraz ku*** wielcy fanatycy...

Dla mnie przeżut zawsze będzie śmieciem nie kibicem...
-
Wkurwiony pisze:Apropo wyjazdu Olimpii Elbląg do Radomia na Radomiaka:
bardzo ciekawe pomysły
gdzie ja napisałem ze to oryginalne? skończ moze bo sie ośmieszaszWnuczek Jadzi pisze:Nie chodzi o tą samą nutke tylko o forme, obejrzyj obydwa i porównaj... Koles napisal ze to oryginalne, a to nie prawda, wiec sprostowałem tylkoWIELKA WISŁA pisze:O ja p*******, macie problemy...
dopierdalacie się że ktoś zrobił trailera czy że ktoś wstawił tą samą nutkę?![]()
Bez odbioru
-
Katt może pomyliłem minimalnie lata
na pewno druga polowa lat 90 tych 
nie zamierzam dyskutować i dalej rozmywać - owy napis był jednak doskonale widoczny
bądź co bądź było to ponad 10 lat temu wiec mogłem pomylić w którąś stronę rok
Mam sporo rodziny w Bełchatowie i dużo kumpli za GKS i wbrew pozorom lubię nawet ten klub
Napis był biały
dla mnie koniec sprawy bo to temat nie o tym - nikt mi jednak nie wmówi ze na początku lat 90 tych GKS cokolwiek znaczył w Bełchatowie..pozdrawiam

nie zamierzam dyskutować i dalej rozmywać - owy napis był jednak doskonale widoczny

dla mnie koniec sprawy bo to temat nie o tym - nikt mi jednak nie wmówi ze na początku lat 90 tych GKS cokolwiek znaczył w Bełchatowie..pozdrawiam
[link]