Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Miedzy ŁKSem a Arką coraz zimniej;]
-
A w Gdynii bez zmiany, ŁKS cały czas nie lubiany ;)thebest pisze:Miedzy ŁKSem a Arką coraz zimniej;]
-
No Arka ma niesamowite ciśnienie na ŁKS, koszulki anty ŁKS, nie pochodzące od RTSu specyficzna sprawa jak dla mnie;p
-
grasso64 pisze:NIe wiem czy była opisywana zgoda Wisły Płock z Górnikiem Z.
Jak długo trwała sztama ?
W jakiej liczbie największej wspierały się obie ekipy na meczach wyjazdowych ?
Wyszły jakieś gadżety łączone ?
Zgoda od kwietnia 2002, trwała o ile się nie mylę 5 lat.
Najwięcej KSG było z Wisła podczas rozgrywanych meczów na Śląsku tj. GKS Katowice, Piast Gliwice i były to odpowiednio liczby ok 500 i ok 1tys. Natomiast w drugą stronę Górnik był wspierany w meczach w Centrum Polski tj. Warszawa, Łódź. Największa liczba to około 90 osób na meczu ŁKS - Górnik.
Oczywiście powstały szaliki, vlepki ale nic więcej.
-
Nawet bardzo specyficzna ... dziwi mnie ta nienawiść, ciągłe bluzgi, ale jak to mówią wyjaśni sie wszystko "na kibicowskim szlaku" ;) ciekawe jak sie dalej sytuacja potoczy, ŁKS- Lech, Lech - Arka .... coś czuje, ze ogólnie w Polsce nastąpi w najblizszym czasie niezłe przetasowanie.sml1908 pisze:No Arka ma niesamowite ciśnienie na ŁKS, koszulki anty ŁKS, nie pochodzące od RTSu specyficzna sprawa jak dla mnie;p
[link]
-
Najlepszy przykład pucki Arka-Widzew
[link]
Pamiętam też jakieś zdjęcie które było w necie prowadzącego młyn na Widzewie w kapeluszu bodajże Arki?? Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi
[link]
Pamiętam też jakieś zdjęcie które było w necie prowadzącego młyn na Widzewie w kapeluszu bodajże Arki?? Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi
-
-
A dla większości Polski specyficzną sprawą jest układ ŁKS-Lech.sml1908 pisze:No Arka ma niesamowite ciśnienie na ŁKS, koszulki anty ŁKS, nie pochodzące od RTSu specyficzna sprawa jak dla mnie;p
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
dlaczegofcb pisze: A dla większości Polski specyficzną sprawą jest układ ŁKS-Lech.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
a co w tym specyficznego,chca byc najlepsi to sie dogadali...hitler ze stalinem tez sie dogadali a pozniej toczyli wojne,raz przyjaciel raz wrog,tak bylo zawsze
-
Nie wydaje Ci się dziwne ze w tak krótkim czasie, na przestrzeni pół roku zmienia się front o 180 stopni? W tak krótkim czasie gdzie ludzie decydujący w obu ekipach dalej ci sami, przeciez przez pare miesiecy nie nastąpiła wymiana pokoleń nie przyszli nagle inni ludzie. Jest to dosyc specyficzne, nie wydaje Ci się ? Takie rzadko spotykane.yeyo pisze:dlaczegofcb pisze: A dla większości Polski specyficzną sprawą jest układ ŁKS-Lech.
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
moze i masz racje ale po tym co zauwazam co dzieje sie na przestrzeni 5 lat wcale mnie to nie szokuje. i wcale nie tak rzadko spotykanefcb pisze:Nie wydaje Ci się dziwne ze w tak krótkim czasie, na przestrzeni pół roku zmienia się front o 180 stopni? W tak krótkim czasie gdzie ludzie decydujący w obu ekipach dalej ci sami, przeciez przez pare miesiecy nie nastąpiła wymiana pokoleń nie przyszli nagle inni ludzie. Jest to dosyc specyficzne, nie wydaje Ci się ? Takie rzadko spotykane.yeyo pisze:dlaczegofcb pisze: A dla większości Polski specyficzną sprawą jest układ ŁKS-Lech.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
-
A teraz nosi czapki Arki będąc jej dyrektorem. Niezły cyrk tam przy Piłsudskiego-same tajemnice-Arka,Elana,Stal Rzeszów coś tam jeszcze by się znalazło ;)AJracing pisze:mylisz sie to byl Po... i mial czapke Elany.
-
niedlugo moga powstac nowe koalicje i musze przyznac ze jesli tak sie stanie to naprawde bedzie baardzo ciekawie.
-
Jakby sie ktos z raz na dzien nie przyjebał do Widzewa to byłby dzien stracony.mocne-uderzenie pisze:A teraz nosi czapki Arki będąc jej dyrektorem. Niezły cyrk tam przy Piłsudskiego-same tajemnice-Arka,Elana,Stal Rzeszów coś tam jeszcze by się znalazło ;)AJracing pisze:mylisz sie to byl Po... i mial czapke Elany.
Nie ma nic tajemiczego w tym co piszesz. Z Arka nie ma zadnych tajemniczych układów, Elana to zgoda Ruchu-naszej JEDYNEJ ZGODY-, wiec poza kontaktami WFCG nic nas z Torunianami nie łaczy. A co do Stali to pozostał wielki sentyment i prywatne kontakty jeszcze z czasow zgody. I tyle. Gdzie tu tajemnice?
-
Nie mozna edytowac, a jeszcze jedna sprawa:
A jesli chodzi o P.
To przeciez ogolnie dostepna wiedza i mysle ze tajemnic nie zdradze.
Otoz niestety (jak dla mnie- pisze we własnym imieniu), nie za wiele (jesli wogole) ma jeszcze wspolnego z Widzewem. Wiec to jego prywatna sprawa gdzie jest dyrektorem i jakie czapi nosi.
I tyle.
A jesli chodzi o P.
To przeciez ogolnie dostepna wiedza i mysle ze tajemnic nie zdradze.
Otoz niestety (jak dla mnie- pisze we własnym imieniu), nie za wiele (jesli wogole) ma jeszcze wspolnego z Widzewem. Wiec to jego prywatna sprawa gdzie jest dyrektorem i jakie czapi nosi.
I tyle.
-
Widzę, że zaczynają się znowu ciężkie rozkminki na temat możliwego rozpadu Triady. Kiedyś była gadka, że Cracovia skuma się z ŁKS a Lech i Arka z Widzewem. Teraz Generał sugeruje kolejne przetasowania. Takie mamy czasy, Lech pije browce z Arkowcami siedzącymi na Remesie w wiadomych koszulkach a niedługo będzie dzwonił do ŁKSu prosząc o pomoc w jakiejś akcji.
mocne-uderzenie zdradzę Ci w tajemnicy, że kiedyś były nawet dostępne gadżety łączone Widzew-Arka ;]
mocne-uderzenie zdradzę Ci w tajemnicy, że kiedyś były nawet dostępne gadżety łączone Widzew-Arka ;]

-
Układ ŁKSu z Lechem jest tylko chuliganski!Nie znaczy to ze ŁKS sie lubi z Lechem.Tylko obydwie ekipy sportowe dzialaja razem,to sa juz ich sprawy a nie wszystkich kibicow!
Pomiedzy ŁKSem a Lechem nic sie nie zmieniło,pomiedzy bojówkami duzo;)
-
Sporo tutaj "rozkminek" i dywagacji, ale w sumie nie ma się co dziwić, bo temat dotyczy czołowych, polskich ekip.
Od ponad 3 lat mieszkam w Trójmieście i mam okazję z bliska przyjrzeć się tutejszej scenie kibicowskiej i klimatowi jaki tutaj panuję. Na linii Arka v Widzew w sumie wiadomo jak jest już od kilku dobrych lat. Nie raz bywało, że obie ekipy bywały u siebie na meczach i przechadzały się w swoich barwach po stadionie. Arka była również zaproszona na turniej kibiców do Grudziądza organizowany zdaje się przez WfcG. Ostatnimi czasy Widzew z Arką w klatce na GKS Bełchatów - Arka i chyba razem poruszali się po Pradze przy okazji meczu Czechy-Polska. Świadczy to tylko o tym, że obie ekipy się lubią i gdyby nie Cracovia po stronie Arki i Ruch po stronie Widzewa można by wróżyć tym ekipom coś więcej.
Po drugiej stronie Lech z ŁKS-em i tutaj zaczyna się "cięższy" temat. Tak jak ktoś wyżej pisał, w parę miesięcy metamorfoza i obie ekipy (h) już się lubią ? Jeszcze niedawno walczyli ze sobą banda na bandę! 3-4 lata temu Cracovia wysypuje się na murawę podczas meczu KSC - ŁKS po tym jak łodzianie bluzgają na Arkę, pokazując wielki charakter i to jak traktuje się Arkę w Krakowie, czyli na pełnym kozaku. Przy tym wszystkim Lech kumający się z ŁKS-em wygląda mizernie. Nie przekonuje mnie argument, że chcą być najlepsi w Polsce, bo to, że wtopili z Lechią według mnie nie zrzuca ich z tronu. No cóż... zachowanie dla jednych normalne dla innych ciągle budzące wiele kontrowersji.
I inna dziwna kwestia, znowu cofnę się do meczu w Pradze. Cracovia dobrą ekipą zatrzymana na granicy, Arka w Pradze z tego co mi wiadomo dobrą bandą, a Lech nie z Arką i KSC tylko z... ŁKS-em. ... a z Arką oczywiście Widzew :) Według mnie sojusz ALC powoli przechodzi do historii i jego ewentualny upadek będzie ogromnym wstrząsem w kibicowskiej Polsce, na pewno ku uciesze wielu.
Nie ma co więcej dywagować, życie pokażę co się stanie, ale powoli dochodzimy do punktu zwrotnego i zmiany pokoleniowe coraz bardziej są widoczne.
Od ponad 3 lat mieszkam w Trójmieście i mam okazję z bliska przyjrzeć się tutejszej scenie kibicowskiej i klimatowi jaki tutaj panuję. Na linii Arka v Widzew w sumie wiadomo jak jest już od kilku dobrych lat. Nie raz bywało, że obie ekipy bywały u siebie na meczach i przechadzały się w swoich barwach po stadionie. Arka była również zaproszona na turniej kibiców do Grudziądza organizowany zdaje się przez WfcG. Ostatnimi czasy Widzew z Arką w klatce na GKS Bełchatów - Arka i chyba razem poruszali się po Pradze przy okazji meczu Czechy-Polska. Świadczy to tylko o tym, że obie ekipy się lubią i gdyby nie Cracovia po stronie Arki i Ruch po stronie Widzewa można by wróżyć tym ekipom coś więcej.
Po drugiej stronie Lech z ŁKS-em i tutaj zaczyna się "cięższy" temat. Tak jak ktoś wyżej pisał, w parę miesięcy metamorfoza i obie ekipy (h) już się lubią ? Jeszcze niedawno walczyli ze sobą banda na bandę! 3-4 lata temu Cracovia wysypuje się na murawę podczas meczu KSC - ŁKS po tym jak łodzianie bluzgają na Arkę, pokazując wielki charakter i to jak traktuje się Arkę w Krakowie, czyli na pełnym kozaku. Przy tym wszystkim Lech kumający się z ŁKS-em wygląda mizernie. Nie przekonuje mnie argument, że chcą być najlepsi w Polsce, bo to, że wtopili z Lechią według mnie nie zrzuca ich z tronu. No cóż... zachowanie dla jednych normalne dla innych ciągle budzące wiele kontrowersji.
I inna dziwna kwestia, znowu cofnę się do meczu w Pradze. Cracovia dobrą ekipą zatrzymana na granicy, Arka w Pradze z tego co mi wiadomo dobrą bandą, a Lech nie z Arką i KSC tylko z... ŁKS-em. ... a z Arką oczywiście Widzew :) Według mnie sojusz ALC powoli przechodzi do historii i jego ewentualny upadek będzie ogromnym wstrząsem w kibicowskiej Polsce, na pewno ku uciesze wielu.
Nie ma co więcej dywagować, życie pokażę co się stanie, ale powoli dochodzimy do punktu zwrotnego i zmiany pokoleniowe coraz bardziej są widoczne.
-
Lecha nie było w Pradze.a Lech nie z Arką i KSC tylko z... ŁKS-em
Już byli tacy na tym forum, którzy kończyli zgodę Lecha z Arką, chcieli zabłysnąć a się ośmieszyli i potem pochowali ryje które powinni mieć okopane.Według mnie sojusz ALC powoli przechodzi do historii
MMA, Boks i takie pierdoły
-
No sory, ale nie zgodze się, zajmujemy sie polityką czy kibicowaniem? Niestety w obecnych czasach coraz więcej kombinatoryki, bycia na szczycie za wszelką cene, moim skromnym zdaniem nie o to chodzi. Wszyscy tak napiepszają na polityków a jak inaczej nazwać te śmieszne układy?rosco pisze:a co w tym specyficznego,chca byc najlepsi to sie dogadali...hitler ze stalinem tez sie dogadali a pozniej toczyli wojne,raz przyjaciel raz wrog,tak bylo zawsze
Dla mnie to jeden wielki pic na wode i pewnego rodzaju dwulicowość, bo nie liczy się już czy darzysz szacunkiem drugą grupe, czy też że pół roku wcześniej wyzywałeś ich matki, przybijasz piątke bo "tak trzeba". Z roku na rok widze że pewne ideały odchodzą w niepamięć, szkoda...
Niby tak, a niby nie... Dla wielu zwykłych kibiców taki "układ" to znak że kibiców drugiego klubu można lubić bardziej niż innych, wszak "ci najważniejsi" z nimi trzymają... Chociażby przykład GKS-KSG, wiem od znajomego z GieKSy że za czasów ukladu (chociażby te pierwszy wielkie derby Śląska) wiele osób (nie z ekipy) jeżdziło na własną ręke na mecze "układowicza", czy po znajomościach, czy tak zobaczyć mecz.thebest pisze:Układ ŁKSu z Lechem jest tylko chuliganski!Nie znaczy to ze ŁKS sie lubi z Lechem.Tylko obydwie ekipy sportowe dzialaja razem,to sa juz ich sprawy a nie wszystkich kibicow!
Na linii Lech-ŁKS jest to o tyle skomplikowane że ich zgody mocno kolidują, co będzie, nie podejme sie spekulować
No faktycznie, jakaś panna wystawiła na allegro czapke, NAJLEPSZT przykład jak po chuju, może jeszcze jakiś link do NK jakiegoś małolata z Arki w barwach Widzewa, albo odwrotnie. Ludzie...mocne-uderzenie pisze:Najlepszy przykład pucki Arka-Widzew
[link]
Tzn? Tak z ciekawościcwaniak z PKSu pisze:mocne-uderzenie zdradzę Ci w tajemnicy, że kiedyś były nawet dostępne gadżety łączone Widzew-Arka ;]
-
P. nie jest już dyrektorem piłkarskiej Arki, aktualnie zajmuje się rugby.
Konkrety?Od ponad 3 lat mieszkam w Trójmieście i mam okazję z bliska przyjrzeć się tutejszej scenie kibicowskiej i klimatowi jaki tutaj panuję. Na linii Arka v Widzew w sumie wiadomo jak jest już od kilku dobrych lat. Nie raz bywało, że obie ekipy bywały u siebie na meczach i przechadzały się w swoich barwach po stadionie.
Upadłeś to ty i to w dodatku na głowę.Według mnie sojusz ALC powoli przechodzi do historii i jego ewentualny upadek będzie ogromnym wstrząsem w kibicowskiej Polsce, na pewno ku uciesze wielu.
-
Bo zostal zawrocony w drodze razem z ŁKSemHuggos pisze:Lecha nie było w Pradze.
"Łódź to moje miasto - Ziemia Obiecana, dzięki Widzewowi w świecie lepiej znana"
-
Z mojego punktu widzenia w Arce coraz gorzej sie dzieje, co rusz pokazują, że ta dzisiejsza Arka jest tylko cieniem dawnej charakternej Arki.Upadłeś to ty i to w dodatku na głowę.
Przytoczę tutaj choćby Remes Cup i osoby w koszulkach "W Gdyni bez zmiany..." Patrząc na fakt ze jest to układowicz Lecha. Drugą sprawą było pozdrawianie swojej zgody z Bytomia kilka razy częściej niż pozostałe zgody i w dodatku pokazując w stronę sektora Torcidy. Arka chciała jakąs awanture tym wywołać ?
Myśle ze upadek Wielkiej Triady to tylko kwestia czasu.
Pozdro
-
Widzew w Pradze nie pojawił się w zorganizowanej grupie więc skąd niby mieliby z Arką razem tam urzędować. No chyba że chodzi o kilka osób z Widzewa które były razem z grupą Arki Polonii Bytom itd. trzymane przez psy pod stadionem. Swoją drogą nie ma się co oszukiwać ale sympatie Widzewa są po stronie tych klubów które są kosami zgód ŁKSu (Elana-Zawisza, Stal Rzeszów - Resovia) ale druga sprawa to co to za rywal Elana dla Zawiszy na chwilę obecną. Ktoś tam pisze że Elana to zgoda naszej zgody Ruchu. A co ma piernik do wiatraka. To tak jakby ŁKSiacy chodzili w koszulkach Sandecji (bo to zgoda ich zgody z Tych) i czapkach Górnika Wałbrzych (zgoda ich zgody z B-szczy). Jedno jest pewne kibicowskie zgody i układy to nie to co kiedyś że piło się wódeczkę napierdalało punków i szło się na jakieś d****. Teraz przyjaźń wyznaczają zupełnie nowe trendy. Wszystko zeszło na psy przez interesy i pieniądz
-
-
Poduszkiwu_ pisze:Tzn? Tak z ciekawościcwaniak z PKSu pisze:mocne-uderzenie zdradzę Ci w tajemnicy, że kiedyś były nawet dostępne gadżety łączone Widzew-Arka ;]
:)
A moim zdaniem właśnie tymi koszulkami pokazali charakter. Nie lubią od lat ŁKSu więc pokazali co myślą o tym układzie. Podobnie jak na meczu Widzew-Arka, gdzie dużo osób z Gdyni przyjechało w barwach Cracovii, pokazując, że zgoda jest najważniejsza.Toskafka pisze: Z mojego punktu widzenia w Arce coraz gorzej sie dzieje, co rusz pokazują, że ta dzisiejsza Arka jest tylko cieniem dawnej charakternej Arki.
Przytoczę tutaj choćby Remes Cup i osoby w koszulkach "W Gdyni bez zmiany..." Patrząc na fakt ze jest to układowicz Lecha.

-
Mylisz sie w porównaniu z tym co było jeszcze kilka lat temu na Arce dzieje się coraz lepiej. Poczekamy zobaczymy. pzdr.Toskafka pisze:Z mojego punktu widzenia w Arce coraz gorzej sie dzieje, co rusz pokazują, że ta dzisiejsza Arka jest tylko cieniem dawnej charakternej Arki.Upadłeś to ty i to w dodatku na głowę.
Przytoczę tutaj choćby Remes Cup i osoby w koszulkach "W Gdyni bez zmiany..." Patrząc na fakt ze jest to układowicz Lecha. Drugą sprawą było pozdrawianie swojej zgody z Bytomia kilka razy częściej niż pozostałe zgody i w dodatku pokazując w stronę sektora Torcidy. Arka chciała jakąs awanture tym wywołać ?
Pozdro
[link]
-
Jeżeli cytujesz czyjąś wypowiedz uwzględnij to i nie ważne że jest zaczerpnięta z innego forumToskafka pisze:Z mojego punktu widzenia w Arce coraz gorzej sie dzieje, co rusz pokazują, że ta dzisiejsza Arka jest tylko cieniem dawnej charakternej Arki.Upadłeś to ty i to w dodatku na głowę.
Pozdro
-
, że ta dzisiejsza Arka jest tylko cieniem dawnej charakternej Arki.
co ty gadasz???? To właśnie jest charakter!!!!!!!!!!
co ty gadasz???? To właśnie jest charakter!!!!!!!!!!
-
Ciekaw jestem jak ilościowo i wiekowo przedstawia się reaktywowane Zagłębie, ale narybku tam wielkiego się nie spodziewam.sopocka plaża pisze:http://lechia.net/index.php/20100204127 ... lechia.bks
MMA, Boks i takie pierdoły
-
To są tylko i wyłącznie moje odczucia.Jeżeli cytujesz czyjąś wypowiedz uwzględnij to i nie ważne że jest zaczerpnięta z innego forum
-
Tak jak ktoś wcześniej napisał, teraz najważniejsze to być na szczycie nieważne jakim kosztem. Ja osobiście nie przepadam za takimi układami, wolę długoletnie zgody z tradycjami oparte nie raz bardziej na prawdziwej przyjaźni niż rozkminie czy silni czy słabi.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
Co do mojego wcześniejszego posta i kilku odpowiedzi.
Przede wszystkim w swoim poście pisząc, że sojusz ALC zbliża się do rozłamu, chciałem głównie nawiązać do tego, że dziwie się, że Lech swoim układem z ŁKS-em świadomie oddala się od Arki i Cracovii. Dziwię się tym bardziej, że Arka w tej chwili wyraźnie wraca na dobry tor i jest to dobra ekipa, która bardzo dobrze jeździ na wyjazdy i jest coraz bardziej aktywna na innym polu. Dla mnie sojusz ALC zawsze był sztandarową grupą i zawsze podziwiałem ich wspólne mobilizację na wyjazdy do Warszawy, na kadrę czy na inne wspólne "wycieczki", a było tego sporo i zawsze z dobrym skutkiem. Jeśli faktycznie doszło by do rozłamu, który zmienił by znacznie naszą scenę kibicowską, to obawiam się, że Lech za jakiś czas obudzi się z przysłowiową ręką w nocniku, bo romans z ŁKS-em to tylko "przelotna" znajomość według mnie.
A.G: Nie widziałem, lecz słyszałem i zdaje się było to gdzieś w relacjach bezpośrednio po tym spotkaniu. Kilkanaście osób z Widzewa w barwach na Arka-Legia (było to chyba wtedy, kiedy Legia miała zakaz wyjazdowy, inauguracja ekstraklasy w Gdyni ?). Arka z kolei była w kilka osób na jakimś mecz 2-ligowym Widzewa, też w okolicach tamtego sezonu.
Ok. Koniec tematu, życie pokaże co się wydarzy.
Przede wszystkim w swoim poście pisząc, że sojusz ALC zbliża się do rozłamu, chciałem głównie nawiązać do tego, że dziwie się, że Lech swoim układem z ŁKS-em świadomie oddala się od Arki i Cracovii. Dziwię się tym bardziej, że Arka w tej chwili wyraźnie wraca na dobry tor i jest to dobra ekipa, która bardzo dobrze jeździ na wyjazdy i jest coraz bardziej aktywna na innym polu. Dla mnie sojusz ALC zawsze był sztandarową grupą i zawsze podziwiałem ich wspólne mobilizację na wyjazdy do Warszawy, na kadrę czy na inne wspólne "wycieczki", a było tego sporo i zawsze z dobrym skutkiem. Jeśli faktycznie doszło by do rozłamu, który zmienił by znacznie naszą scenę kibicowską, to obawiam się, że Lech za jakiś czas obudzi się z przysłowiową ręką w nocniku, bo romans z ŁKS-em to tylko "przelotna" znajomość według mnie.
A.G: Nie widziałem, lecz słyszałem i zdaje się było to gdzieś w relacjach bezpośrednio po tym spotkaniu. Kilkanaście osób z Widzewa w barwach na Arka-Legia (było to chyba wtedy, kiedy Legia miała zakaz wyjazdowy, inauguracja ekstraklasy w Gdyni ?). Arka z kolei była w kilka osób na jakimś mecz 2-ligowym Widzewa, też w okolicach tamtego sezonu.
Ok. Koniec tematu, życie pokaże co się wydarzy.
niektore dzisiejsze uklady rownie dobrze mozna nazwac "porozumieniem handlowym" tudziez spolka bez o.o.
-
Booooże ludzie o końcu triady się mówi od 10 lat i nic....
pamiętam mecz reprezentacji z Poznaniu-pierwszy od dawna nie na Legii - w 2001 chyba roku. Lech wąchał się z Ruchem, Arka i Cracovia odmówiły ponoć siedzenia we wspólnych sektorach z Lechem i Ruchem, Lech za to przyburzył chyba do Zagłębia L. wówczas zgody tylko Arki....
od tej pory było kilka podobnych zgrzytów i nic
pamiętam mecz reprezentacji z Poznaniu-pierwszy od dawna nie na Legii - w 2001 chyba roku. Lech wąchał się z Ruchem, Arka i Cracovia odmówiły ponoć siedzenia we wspólnych sektorach z Lechem i Ruchem, Lech za to przyburzył chyba do Zagłębia L. wówczas zgody tylko Arki....
od tej pory było kilka podobnych zgrzytów i nic
-
Proponuję moderatorom wyczyścić troszkę ten temat bo tych wypocin nie da się czytać
-
e tam - dobrze jest :)
-
Konkrety?A.G. pisze:P. nie jest już dyrektorem piłkarskiej Arki, aktualnie zajmuje się rugby.Od ponad 3 lat mieszkam w Trójmieście i mam okazję z bliska przyjrzeć się tutejszej scenie kibicowskiej i klimatowi jaki tutaj panuję. Na linii Arka v Widzew w sumie wiadomo jak jest już od kilku dobrych lat. Nie raz bywało, że obie ekipy bywały u siebie na meczach i przechadzały się w swoich barwach po stadionie.
Wystarczy przejrzeć tą galerie.
http://www.arkowcy.pl/index.php?mode=co ... ry&kat=127
-
I jaki przekaz niesie ta galeria, wiesz w ogóle o jaki mecz chodziło?
Główna ekipa, która jechała pociągiem została cofnięta, ponieważ gruby wałek z wejściem na stadion odstawiła słynna Ruda Grażyna. Dzięki uprzejmości kibiców Widzewa mogliśmy zasiąść na ich sektorach. Nic więcej.
Jak macie więcej "konkretów", to śmiało.
Główna ekipa, która jechała pociągiem została cofnięta, ponieważ gruby wałek z wejściem na stadion odstawiła słynna Ruda Grażyna. Dzięki uprzejmości kibiców Widzewa mogliśmy zasiąść na ich sektorach. Nic więcej.
Jak macie więcej "konkretów", to śmiało.