Portugalia-Polska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
philipssss
Portugalia-Polska
Wiecie gdzie bedzie rozgrywany ten mecz?Jakie koszta biletu?Podrozy?
www.easyjet.com tez warto sprawdzic, zwlaszcza jak sie mieszka w UK
o Finlandii proponuje zalozyc osobny temat bo to 4 dni pozniej niz Portugalia i podejrzewam ze sporo osob wybierze Finlandie (mniejsze koszty)
o Finlandii proponuje zalozyc osobny temat bo to 4 dni pozniej niz Portugalia i podejrzewam ze sporo osob wybierze Finlandie (mniejsze koszty)
8 września: Portugalia - Polska więc chyba masz jeszcze trochę czasu, aczkolwiek wydaje mi się, że mecz z Polska będzie tam gdzie Portugalia grała z Belgią czyli w Lizbonie ( José Alvalade Stadium) http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... lade.shtml
http://stadiony.net/stadium.php?s=117
ja mam cicha nadzieje na ten stadion, wiadomo kiedy zadecyduja gdzie bedzie ten mecz ? i wybiera sie ktos na niego z Irlandii ?
ja mam cicha nadzieje na ten stadion, wiadomo kiedy zadecyduja gdzie bedzie ten mecz ? i wybiera sie ktos na niego z Irlandii ?
walcz by wygrywac - ezu`01 pgo crew
-
philipssss
Kilka osob na bankkonserwa pisze:http://stadiony.net/stadium.php?s=117
-
czupakabra
www.reprapolski.za.pl
www.reprapolski.za.pl --- zapraszam wszytskich kibiców kadry!!!
https://www.easyjet.com/pl/zarezerwuj/step3.asp
Dla chetnych na wyjazd info o samolcie. Jak na koszta to w miarę tanio.
Dla chetnych na wyjazd info o samolcie. Jak na koszta to w miarę tanio.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
No wlasnie. Czy bedzie jakis organizowany wyjazd z Dublina, bo z tego co wiem to kibicowskiej braci troche tutaj jest. Moze by wziazc przyklad z Londynu i poleciec jakims zorganizowanym wylotem. Ja mam na 100% pewne 4 osoby, ale niezabardzo wiem gdzie i jak zamowic bilety, jesli ktos daje rade w tym temacie to prosze o pomoc.
-
EL OBSERVADOR
Porto-to bylby najbardziej własciwy wybór
Bedzie ktos na ten mecz lecial z Barcelony????jesli tak to prosilbym o info ,a co do wyboru stadionu to faktycznie jest jeszcze za wczesnie ale Lizbona najbardziej watpliwe Portugalczycy na razie grali w kolejnosci
orto;Coimbra;Lizbona wiec co mecz zmieniaja a ze Lizbona byla ostatnio wiec....
You'll never walk alone
-
Michal-Hamburg
Na dzien dzisiejszy do portugalii w 4 osoby ze Szwajcarii sie wybieramy.1 polak,2 polki i 1 portugalczyk.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
Tez mam zamiar sie wybrac ale ceny biletow lotniczych to jakas pomylka. Wiadomo juz czy mecz bedzie na Stadionie Swiatla? Duzo niby jeszcze czasu do meczu ale jakies szczegoly mogliby podac. Tymbardziej ze wybieram sie na wyjazd tygodniowy polaczony w Finlandia. Czekamy dalej na rozwoj wydarzen zatem.
-
Trele Morele
z irlandii napewno Ja sie wybiorekonserwa pisze:http://stadiony.net/stadium.php?s=117
Mecz na 99% w Lisbonie.
na pewno wybiore sie na jeden z meczow, albo z Finlandia albo z Portugalia - no i mam wlasnie dylemat, na ktory jechac
?
chyba jednak wybiore Portugalie
zwlaszcza po obejrzeniu fot ze stadionu w Lisbozie(jesli na nim bedzie mecz) jest mi blisko do pojechania na Iberie no ale z drugiej strony mniejsze szanse na zwyciestwo
chyba jednak wybiore Portugalie
Wierny Po Porażce, Dumny Po Zwycięstwie!
porozmawiaj z nami o biletach na EURO 2008!
porozmawiaj z nami o biletach na EURO 2008!
-
gniady_lopez
-
philipssss
wyslaem maila z pytaniem o miasto, w ktorym rozegrany bedzie mecz
dostalem dzis odpowiedz:
Dear Sir
At this time it's to soon to indicate you the name of the stadium for
the match in September.
Best regards
Carla Carvalho
Eventos
Federação Portuguesa de Futebol
Moglbys sprobowac jeszcze raz?Na mojego maila nie odpowiedzieli,czekam drugi dzien.
dostalem dzis odpowiedz:
Dear Sir
At this time it's to soon to indicate you the name of the stadium for
the match in September.
Best regards
Carla Carvalho
Eventos
Federação Portuguesa de Futebol
Moglbys sprobowac jeszcze raz?Na mojego maila nie odpowiedzieli,czekam drugi dzien.
Nie wiem gdzie sprawdzałeś ceny biletów i jaka kwota jest dla Ciebie realna ale radze sprubować poszukać biletów na stronie linii clickair. (hiszpański tani przewoźnik). My już mamy zaklepane loty z Polski do Barcelony pozniej do Lizbony powrót do Barcelony i lot do Helsinek za taka podróż zapłaciliśmy niecałe 1000 pln na łebka.Tez mam zamiar sie wybrac ale ceny biletow lotniczych to jakas pomylka. Wiadomo juz czy mecz bedzie na Stadionie Swiatla? Duzo niby jeszcze czasu do meczu ale jakies szczegoly mogliby podac. Tymbardziej ze wybieram sie na wyjazd tygodniowy polaczony w Finlandia. Czekamy dalej na rozwoj wydarzen zatem.
dokladnie ja tez bede w Dublinie jest tam Szczena on zna sporo osob z kibicowskiej braci mysle ze to nie bedzie problem mozna cos takiego zorganizowaccycek pisze:No wlasnie. Czy bedzie jakis organizowany wyjazd z Dublina, bo z tego co wiem to kibicowskiej braci troche tutaj jest. Moze by wziazc przyklad z Londynu i poleciec jakims zorganizowanym wylotem. Ja mam na 100% pewne 4 osoby, ale niezabardzo wiem gdzie i jak zamowic bilety, jesli ktos daje rade w tym temacie to prosze o pomoc.
walcz by wygrywac - ezu`01 pgo crew
-
philipssss
-
philipssss
-
philipssss
-
RKS RAKOW
-
Zaglebiak21