8 września: Portugalia - Polska więc chyba masz jeszcze trochę czasu, aczkolwiek wydaje mi się, że mecz z Polska będzie tam gdzie Portugalia grała z Belgią czyli w Lizbonie ( José Alvalade Stadium) [link]
kibic0 pisze:Można to na polski bo nie jestem pewny czy dobrze rozumie. Z rozkminki wynika że nie wiadomo bo mecz dopiero we wrzesniu. Dobrze odczytałem?
No wlasnie. Czy bedzie jakis organizowany wyjazd z Dublina, bo z tego co wiem to kibicowskiej braci troche tutaj jest. Moze by wziazc przyklad z Londynu i poleciec jakims zorganizowanym wylotem. Ja mam na 100% pewne 4 osoby, ale niezabardzo wiem gdzie i jak zamowic bilety, jesli ktos daje rade w tym temacie to prosze o pomoc.
Bedzie ktos na ten mecz lecial z Barcelony????jesli tak to prosilbym o info ,a co do wyboru stadionu to faktycznie jest jeszcze za wczesnie ale Lizbona najbardziej watpliwe Portugalczycy na razie grali w kolejnosci orto;Coimbra;Lizbona wiec co mecz zmieniaja a ze Lizbona byla ostatnio wiec....
Na dzien dzisiejszy do portugalii w 4 osoby ze Szwajcarii sie wybieramy.1 polak,2 polki i 1 portugalczyk.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
Tez mam zamiar sie wybrac ale ceny biletow lotniczych to jakas pomylka. Wiadomo juz czy mecz bedzie na Stadionie Swiatla? Duzo niby jeszcze czasu do meczu ale jakies szczegoly mogliby podac. Tymbardziej ze wybieram sie na wyjazd tygodniowy polaczony w Finlandia. Czekamy dalej na rozwoj wydarzen zatem.
na pewno wybiore sie na jeden z meczow, albo z Finlandia albo z Portugalia - no i mam wlasnie dylemat, na ktory jechac ?
chyba jednak wybiore Portugalie zwlaszcza po obejrzeniu fot ze stadionu w Lisbozie(jesli na nim bedzie mecz) jest mi blisko do pojechania na Iberie no ale z drugiej strony mniejsze szanse na zwyciestwo
ja od 22 czerwca będę w Irlandii wiec myślę, że na mecz z Portugalią mógłbym sie śmiało wybrać tylko ile mniej więcej wyniósł by taki wyjazd? z 200/300Euro?(hotel/przeloty/piwko/bilet na mecz/)
szatan serduszko pisze:Mozna jeszcze dostac bilety na ten mecz?? Pisalem ostatnio do pzpn ale nie dostalem odp. Na ich stronie tez nic ciekawego nie moge znalezc. Jedzie moze ktos z okolic Cardiff na ten mecz? Z gory dzieki za info.
Ja jestem w BRISTOLU i na bank sie wybieram jakcos pisz PW
Tez mam zamiar sie wybrac ale ceny biletow lotniczych to jakas pomylka. Wiadomo juz czy mecz bedzie na Stadionie Swiatla? Duzo niby jeszcze czasu do meczu ale jakies szczegoly mogliby podac. Tymbardziej ze wybieram sie na wyjazd tygodniowy polaczony w Finlandia. Czekamy dalej na rozwoj wydarzen zatem.
Nie wiem gdzie sprawdzałeś ceny biletów i jaka kwota jest dla Ciebie realna ale radze sprubować poszukać biletów na stronie linii clickair. (hiszpański tani przewoźnik). My już mamy zaklepane loty z Polski do Barcelony pozniej do Lizbony powrót do Barcelony i lot do Helsinek za taka podróż zapłaciliśmy niecałe 1000 pln na łebka.
cycek pisze:No wlasnie. Czy bedzie jakis organizowany wyjazd z Dublina, bo z tego co wiem to kibicowskiej braci troche tutaj jest. Moze by wziazc przyklad z Londynu i poleciec jakims zorganizowanym wylotem. Ja mam na 100% pewne 4 osoby, ale niezabardzo wiem gdzie i jak zamowic bilety, jesli ktos daje rade w tym temacie to prosze o pomoc.
dokladnie ja tez bede w Dublinie jest tam Szczena on zna sporo osob z kibicowskiej braci mysle ze to nie bedzie problem mozna cos takiego zorganizowac
Tylko gdzie jest ten mecz,bo jak nie w Lizbonie to moze byc chujnia z polaczeniem lotniczym w niedziele po meczu.Macie jakies dobre polaczenie z Irlandii?
W aerlingusie jest lot powrotny w niedziele o 10:30,a lot do Lizbony w piatek rano calosc 180€,tylko jak mecz nie bedzie w Lizbonie to moze byc ciezko dostac sie z powrotem na lotnisko,ja mam taki problem
no własnie jest troche kapa z tymi połaczeniami ;/ a tak z drugiej strony jak bedzie sezon wakacyjny moze dadza jakies połaczenia z Irlandii(Cork, Dublin) do Portugalii (Lizbona)?
moze dadza,ale ceny tez dopierdola jeszcze w weekend,patrzylem na polaczenia do anglii ale tez szalu nie robia,coz pozostaje albo bookowac teraz albo sie wstrzymac i ciagle czegos szukac,no i dzielic sie info. na kibice net.,powodzenia.