Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
GieKSa też puszczała tylko że oni byli pod stadionem gdzie porozstawiali mikrofony, a z głośników leciało kilka razy głośniej to co oni aktualnie śpiewali.
-
Nie porównuj dopingu nagranego z [link] do nagłosnionego ,o ile wiem to na KSP te kasety byly sprawka dzialaczy nie kibicow wiec nie mozna sie o to dowalac do Polonistów
Apropo takich stucznych akcji utkwila mi w pamieci "Oprawa" na Koronie wykonana za pomoca lamp stroboskopowych,pamietam ze całe srodowisko ultrasowskie po nich jechało wtedy hehe
Apropo takich stucznych akcji utkwila mi w pamieci "Oprawa" na Koronie wykonana za pomoca lamp stroboskopowych,pamietam ze całe srodowisko ultrasowskie po nich jechało wtedy hehe
-
Ma ktoś foto tej oprawy ?
-
Przypomniał mi się mecz
Ruch Chorzów - Górnik Zabrze (Puchar Ekstraklasy)
Niebiescy śpiewają w stronę kibiców Górnika :
"Gorole Raus Gorole Won Gorole Wyp*** stąd"
Na co oni (Górnik) odpowiadają :
"Tak się nie śpiewa do Waszych braci z Widzewa"
Jak dla mnie odpowiedz Górnika MISTRZOWSKA !!!
-
Dokładnie. Było to podczas meczu z Chrobrym Głogów.kasazanic pisze:GieKSa też puszczała tylko że oni byli pod stadionem gdzie porozstawiali mikrofony, a z głośników leciało kilka razy głośniej to co oni aktualnie śpiewali.
-
Co do ripost to podobała mi się "wymiana zdań" między Lechem a Ruchem na ligowym meczu na Śląskim. Lech śpiewał:EsztaBeszta pisze:Przypomniał mi się mecz
"Co Wy śpiewacie, jak Wy polskiego nie znacie!"
na co Ruch
"c*** z waszym polskim, jesteśmy narodem śląskim!"
Znany motyw, ale jak tylko sobie przypomnę to mi się micha cieszy.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
na forum Gieksy udziela sie aktywnie prezes klubukamil88201 pisze:a codziennie gadasz z piłkarzmi swojego klubu na forum?
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Wyczytałem ciekawą historie o Koniu z Polonii, który niby najpierw zginął z rąk Legionistów, kibice KSP na forum zapalali internetowe świeczki a potem okazało się że on żyje, mimo że kibice Polonii pisali że odwiedzali grób itd... Ponadto niby był pare razy na Legii w przeszłosci.
Znalazłem to na forum (L) więc nie wiem co o tym myśleć. Można coś więcej? Oczywiście bez zbędnej napinki
Znalazłem to na forum (L) więc nie wiem co o tym myśleć. Można coś więcej? Oczywiście bez zbędnej napinki
-
Chyba nie było tego filmiku tutaj, piłkarze Chemika KK, PRZEPŁYWAJĄ (!) rzeke aby podziękować kibicom którzy ich dopingowali spoza stadionu.
http://www.youtube.com/watch?v=33lTK6TnW-g
I pomyśleć że niektorym gwiazdorom nawet pod sektor sie nie chce podejsc
http://www.youtube.com/watch?v=33lTK6TnW-g
I pomyśleć że niektorym gwiazdorom nawet pod sektor sie nie chce podejsc
-
To może ja się wypowiem w tym temacie.wu_ pisze:Wyczytałem ciekawą historie o Koniu z Polonii, który niby najpierw zginął z rąk Legionistów, kibice KSP na forum zapalali internetowe świeczki a potem okazało się że on żyje, mimo że kibice Polonii pisali że odwiedzali grób itd... Ponadto niby był pare razy na Legii w przeszłosci.
Koniu od zawsze był "dość" specyficzną osobą odwiedzającą stadion przy ul. Konwiktorskiej. Uczestniczył też w meczach wyjazdowych.
Pewnego razu ktoś nierozgarnięty wpisał na forum iż Koniu nie żyje (miało to akurat miejsce w momencie kiedy nikt go nie widział parę miesięcy). Ponadto dopisał iż najprawdopodbniej został ugodzony nożem podczas jakiś porachunków.
Sporo osób z racji długiej absencji Konia łyknęło famę i wpisało parę świeczek.
Nikt nie pisał o odwiedzaniu grobu, udziału w jego "śmierci" legionistów itp.
Spore zdziwienie spotkało część z tych osób gdy spotkało Konia na kolejnym meczu...:)
A tak reasumując to niezłe bajki można dowiedzieć się od sąsiadów zaa miedzy- Koniu zginął z ich rąk, agent J-23 był przywódcą kibiców Polonii, biegają bez przedłużaczy.... niedługo dowiemy się że ruch kibicowski na Polonii powstał dzięki nim:)
pzdr
-
http://www.youtube.com/watch?v=aNReuFTkXcc chodzi mi o wypowiedź prezesa WOŚP
-
Do Artysta:
Cieszę się że wnikliwie przeglądasz nasze forum i poniekąd je archiwizujesz robiąc printscreeny, ale nie widzę jakoś wśród tych wpisów które umieściłeś informacji od kibica/ów KSP iż Koniu został zabity przez legionistów.
Wrzuciłeś przypuszczenia dwóch forumowiczów - żadnych konkretów.
Nawet osoba która puściła ową famę nie pisze nic o udziale w jego domniemanej śmierci kibiców zza miedzy.
Chyba że przypuszczenia/błędne interpretacje dwóch forumowiczów uważasz za stanowisko ogółu kibiców KSP - jeżeli tak to idąc Twoim tokiem myślenia mógłbym przytoczyć kilka "śmiesznych historii zpod znaku (L)" na podstawie paru wpisów na waszych forach.
pzdr
Cieszę się że wnikliwie przeglądasz nasze forum i poniekąd je archiwizujesz robiąc printscreeny, ale nie widzę jakoś wśród tych wpisów które umieściłeś informacji od kibica/ów KSP iż Koniu został zabity przez legionistów.
Wrzuciłeś przypuszczenia dwóch forumowiczów - żadnych konkretów.
Nawet osoba która puściła ową famę nie pisze nic o udziale w jego domniemanej śmierci kibiców zza miedzy.
Chyba że przypuszczenia/błędne interpretacje dwóch forumowiczów uważasz za stanowisko ogółu kibiców KSP - jeżeli tak to idąc Twoim tokiem myślenia mógłbym przytoczyć kilka "śmiesznych historii zpod znaku (L)" na podstawie paru wpisów na waszych forach.
pzdr
-
http://www.youtube.com/watch?v=T8Nguk62hxEPsmks pisze:Heh to krótka pamięc masz , pamiętam jak kiedyś kłuciliście się o s
Tak w temacie niecodzienna sytułacją kibicowska był napewno mecz Lech - Pogoń gdy został przerwany... jak by miał ktoś jakieś materiały filmiki fotki to niech podeśle na PW bądź tutaj wrzuci .
Pozdrawiam
-
-
dla mnie niecodzienna i smieszna sytuacja
[link]
sa tez czapeczki i koszulki heh
[link]
sa tez czapeczki i koszulki heh
-
Dla mnie niecodzienna i śmieszna sytuacja :
[link]
[link]
[link]
Jak jest różnica ? Taka,że to co kolega wrzucił wcześniej jest tylko projektem małolata i nie zostanie zrealizowane. To co ja pokazałem wprost przeciwnie ...
[link]
[link]
[link]
Jak jest różnica ? Taka,że to co kolega wrzucił wcześniej jest tylko projektem małolata i nie zostanie zrealizowane. To co ja pokazałem wprost przeciwnie ...
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"
-
sektorówka "Tylko Falubaz" na trybunie Stali
http://www.youtube.com/watch?v=SyLgmZqteA4
--------
jeszcze raz wpierdolicie off top na 3strony to temat pojdzie do zamkniecia.
Chcecie porozkminiac jakas akcje zalozcie odpowiedni temat.
pisanie w ytm temacie na zasadzie "fajna akcja"
"no"
"nie niefajna"
bedzie karane..
http://www.youtube.com/watch?v=SyLgmZqteA4
--------
jeszcze raz wpierdolicie off top na 3strony to temat pojdzie do zamkniecia.
Chcecie porozkminiac jakas akcje zalozcie odpowiedni temat.
pisanie w ytm temacie na zasadzie "fajna akcja"
"no"
"nie niefajna"
bedzie karane..
Gospodarzy w młynie około 5, może 6 osób dobrego chuligańskiego składu. Kibice gości niestety brak, gdyż mają nałożony zakaz wyjazdowy za burdy w Chrzęszczogrzeboszycach w powiecie Łękołody.
-
Moze ktos z Bełchatowa to potwierdzic?
[link]
[link]
-
co prawda nie jestem z Belchatowa, ale znalazlem takie cos
[link]
[link]

-
Sapela! :)Leszek Piesek pisze:co prawda nie jestem z Belchatowa, ale znalazlem takie cos
[link]

-
W tym temacie jeszcze:hdg pisze:Moze ktos z Bełchatowa to potwierdzic?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Jeden z użytkowników przypomniał ciekawą akcję
Podejrzewam, że nikt z Lechistów nigdy się do tego oficjalnie nie przyznał ale każdy kto ma sprawny mózg zdaje sobie sprawę jaki klub w sercu mieli ci "chuligani Gedanii".Lechia przebrala sie w zrobione przez siebie koszulki "Gedania Hooligans" zeby przerwac mecz z lepsza pilkarska Gedenia ( ktora oprocz siatkarskich piknikow nie ma normalnych kibicow ) i w mysl owczesnych przepisow dostac walkowera by miec wieksze szanse awansowac z 4 ligi

-
cwaniak z PKSu pisze:Jeden z użytkowników przypomniał ciekawą akcję
Podejrzewam, że nikt z Lechistów nigdy się do tego oficjalnie nie przyznał ale każdy kto ma sprawny mózg zdaje sobie sprawę jaki klub w sercu mieli ci "chuligani Gedanii".Lechia przebrala sie w zrobione przez siebie koszulki "Gedania Hooligans" zeby przerwac mecz z lepsza pilkarska Gedenia ( ktora oprocz siatkarskich piknikow nie ma normalnych kibicow ) i w mysl owczesnych przepisow dostac walkowera by miec wieksze szanse awansowac z 4 ligi
Dokładnie też nie pamiętam jak to było ale z oczywiście z gdzieś tam usłyszanej opowieści ( interenetu jeszcze wtedy nie bylo na taka skale) że kolejke przed końcem sezonu był mecz Gedania-Lechia i Lechia marząc o awansie do 4[?] ligi musiała ten mecz wygrać [?] lecz na boisku wynik był inny niż marzyli sobie o tym kibice Lechii. Jednak ktoś z Lechii przewidział taka sytuacje i wydali koszulki Gedaniii i w kilka osób wybiegli[?] na murawe w tych koszulkach
Dobrze jak by ktoś z Gdańska opisał tą sytuacje dokładnie bo na pewno ona pasuje do tego tamtu.
GKS TYCHY
-
Finał PP'04 i pierwszy mecz w Poznaniu...
[link]
[link]
-
Gdzie się edytuje posty :P
Co do tematu...
Podczas jednej z awantur na Bułgarskiej (96-97rok?) jeden z policjantów ''został okradziony'' albo zgubił swoją broń :) Dosyc głośno zrobiło się o tym w mieście, po kilku dniach broń została podrzucona na jedną z poznańskich komend :) Mecz z Legią albo ŁKSem - jeżeli coś przekreciłem poprosze o sprostowanie starszych...
Sezon 01/02 albo 02/03 i 10minut Widzewa na Łazienkowskiej, Arbeit Macht Frei na Żylecie :)
Co do tematu...
Podczas jednej z awantur na Bułgarskiej (96-97rok?) jeden z policjantów ''został okradziony'' albo zgubił swoją broń :) Dosyc głośno zrobiło się o tym w mieście, po kilku dniach broń została podrzucona na jedną z poznańskich komend :) Mecz z Legią albo ŁKSem - jeżeli coś przekreciłem poprosze o sprostowanie starszych...
Sezon 01/02 albo 02/03 i 10minut Widzewa na Łazienkowskiej, Arbeit Macht Frei na Żylecie :)
-
Mecz z ŁKS-em, brón została skrojona podczas awantury.Koziołek pisze:Gdzie się edytuje posty :P
Co do tematu...
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Który rok?
-
Marzec 1995.
Lech zaczał wtedy sezon od mocnego uderzenia, bo tydzień poźniej był dość słynny wyjazd do Szczecina w 700 osób. No, ale to już inna bajka.
Lech zaczał wtedy sezon od mocnego uderzenia, bo tydzień poźniej był dość słynny wyjazd do Szczecina w 700 osób. No, ale to już inna bajka.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
-
dla mnie niecodziennym przykładem sytuacji kibicowskiej był powrót z Zabrza. Była to wielka sobota. Nasz pociąg stanął gdzieś między Świętochłowicami a Batorym. Siedziałem w przedostatnim przedziale i wywaliłem ciukę za okno aby obadać co się dzieje. Moim oczom ukazał się potężny słup ognia wylatujący z ostatniego przedziału czy kibla. O ku***. Pociąg się pali. Wszyscy wylotka na tory i idziemy wzdłuż torowiska. Schodzimy ze skarpy i wbijamy całą ekipą pod market Plusa chyba. Część leci na jakieś drobne promo do spożywczaka a część ogarnia taryfy do Sosnowca. Ze wsząd słychać już syreny policyjne dlatego wbijamy do podjeżdżającego tramwaju i tak jedziemy przez Batory. W czasie podróży tramwaj okrążają z 4 suki tak więc podróż pod eskortą. Następnie w Katowicach wysypujemy się koło rynku i otoczeni kordonem czekamy na kolejny tramwaj do Sosnowca. Część naszych zalicza jeszcze tego dnia udane krojenie Gieksy pod dworcem. Reasumując bardzo nietypowy powrót. Pierw płonący pociąg a potem Tour de Hanysowo naszych kibiców ;)
-
-
wielki CWKS pisze:dla mnie niecodziennym przykładem sytuacji kibicowskiej był powrót z Zabrza. Była to wielka sobota. Nasz pociąg stanął gdzieś między Świętochłowicami a Batorym. Siedziałem w przedostatnim przedziale i wywaliłem ciukę za okno aby obadać co się dzieje. Moim oczom ukazał się potężny słup ognia wylatujący z ostatniego przedziału czy kibla. O ku***. Pociąg się pali. Wszyscy wylotka na tory i idziemy wzdłuż torowiska. Schodzimy ze skarpy i wbijamy całą ekipą pod market Plusa chyba. Część leci na jakieś drobne promo do spożywczaka a część ogarnia taryfy do Sosnowca. Ze wsząd słychać już syreny policyjne dlatego wbijamy do podjeżdżającego tramwaju i tak jedziemy przez Batory. W czasie podróży tramwaj okrążają z 4 suki tak więc podróż pod eskortą. Następnie w Katowicach wysypujemy się koło rynku i otoczeni kordonem czekamy na kolejny tramwaj do Sosnowca. Część naszych zalicza jeszcze tego dnia udane krojenie Gieksy pod dworcem. Reasumując bardzo nietypowy powrót. Pierw płonący pociąg a potem Tour de Hanysowo naszych kibiców ;)
pamietam ten mecz,jakis leb podpalil pociag,spalil sie caly wagon.
-
z tego co obiło mi się o uszy to jakiś fan Zagłębia zjarał nieopatrznie od peta.Srajtaśma się ponoć zajęła bo nie sądzę, że podpalił sobie pociąg ot tak. Gdzieś czytałem o tym
-
Wina spadła na niego, chociaz tego nie zrobił.
-
trzeba dodać że jest on znany z konfidenckich akcji przeciwko FCBTorfiorz pisze:W tym temacie jeszcze:hdg pisze:Moze ktos z Bełchatowa to potwierdzic?
[link]
[link]
[link]
[link]
Widzew Łódź
-
-
Shift Ci nie działa...?
Odnośnie tematu to za takowe uważam zadymę między bydgoskimi a gdyńskimi psami po meczu Gdynian z Brdą bodajże, o której na forum w jednym z tematów wpomniał Arkowiec.
Niejako nie było "niecodzienne zdarzenie kibicowskie" sensu stricto lecz wydaje mi się, że do tematu pasuje...:)
Odnośnie tematu to za takowe uważam zadymę między bydgoskimi a gdyńskimi psami po meczu Gdynian z Brdą bodajże, o której na forum w jednym z tematów wpomniał Arkowiec.
Niejako nie było "niecodzienne zdarzenie kibicowskie" sensu stricto lecz wydaje mi się, że do tematu pasuje...:)
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
[quote="gold1"]
jedno wydarzenie (nie wiem czy dobrze zapamiętałem ale...), pogoń grała mecz, sporo portowców na strybunach, wpada grupka lecha, leje wszystkich, śpiewa sobie /quote]
to był jakis tam sparing w pyrzycach o ile dobrze kminie
jedno wydarzenie (nie wiem czy dobrze zapamiętałem ale...), pogoń grała mecz, sporo portowców na strybunach, wpada grupka lecha, leje wszystkich, śpiewa sobie /quote]
to był jakis tam sparing w pyrzycach o ile dobrze kminie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Nie wiem który rok, mecz Aluminium/Górnik Konin - Śląsk Wrocław, ekipa Lecha podała się za zgode WKSu, policja z ochroną pozwoliła wejść Lechowi na sektor przyjezdnych co skończyło się masakrą Śląska ;)
-
Podobną sytuację miała Unia Tarnów która podczas meczu Karpaty Krosno-Czarni Jasło podali się za zgodę Jaślan (bodajże Stal Mielec), podeszli pod klatkę gości i ich zaatakowali. Widać tą akcję na początku teledysku kibiców Jaskółek - http://www.youtube.com/watch?v=JLvQtczPNck .Koziołek pisze:Nie wiem który rok, mecz Aluminium/Górnik Konin - Śląsk Wrocław, ekipa Lecha podała się za zgode WKSu, policja z ochroną pozwoliła wejść Lechowi na sektor przyjezdnych co skończyło się masakrą Śląska ;)
-
obiektywny1989 pisze:trzeba dodać że jest on znany z konfidenckich akcji przeciwko FCBTorfiorz pisze:W tym temacie jeszcze:hdg pisze:Moze ktos z Bełchatowa to potwierdzic?
[link]
[link]
[link]
[link]
może byś poparł swoje słowa dowodami czy są one jedynie twym wymysłem(propagandą).bez odbioru
"...chodzą na siłownię, biorą witaminy, jeżdżą na treningi sztuk walki, mają nawet własnego trenera..."