Holba pisze:Kilka stron wczesniej przewinal sie temat bialych butow, tak przy okazji... co powiecie o bialych skarpetkach ? ;)
A co chcesz uslyszec? ja np chodze tylko w bialych, nie mam zadnych innych ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Holba pisze:Kilka stron wczesniej przewinal sie temat bialych butow, tak przy okazji... co powiecie o bialych skarpetkach ? ;)
Ja tak samo reszta mi sie nie podoba :)Pch pisze:Holba pisze:Kilka stron wczesniej przewinal sie temat bialych butow, tak przy okazji... co powiecie o bialych skarpetkach ? ;)
Ja też.ch_31 pisze:Ja tak samo reszta mi sie nie podoba :)Pch pisze:Holba pisze:Kilka stron wczesniej przewinal sie temat bialych butow, tak przy okazji... co powiecie o bialych skarpetkach ? ;)
Pozwole wtrącić swoje 3 grosze. Za 200 złotych jak się poszuka można kupić już kurtkę dobrą jakościowo i wyglądającą znośnie, więc wolałbym co roku kupować kurtke za 200zł niż 4 lata chodzić w jednej ;)Woldemort pisze:Wole kupic kutke za 600/800 i starczy mi ona na 3/4 lata niz mam kupic kurtke za 200 i po roku wyrzucic ja do smietnika
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
dokładnie. tyle, że tu chyba mylą się ludziom pojęcia casual czy angielski styl? bo angielski casual w Polsce chyba casualem nie jest. nasz casual że tak to określę to jakieś diversy, reserved i inne nie najgorsze jakościowo ciuchy popularne wśród młodzieży. tak, żeby rozmyć się w tłumie. bo chyba o to tu chodzimancunian pisze:ja mnoge chodzic w koszulce za 3 funty i to jeszcze przy buy 1 get 3...
tylko co z tego?
Jak ktos chce sobie kupic cos porzadniejszego i go stac, to kupuje.
pgn pisze:dokładnie. tyle, że tu chyba mylą się ludziom pojęcia casual czy angielski styl? bo angielski casual w Polsce chyba casualem nie jest. nasz casual że tak to określę to jakieś diversy, reserved i inne nie najgorsze jakościowo ciuchy popularne wśród młodzieży. tak, żeby rozmyć się w tłumie. bo chyba o to tu chodzi. . Specjalizujemy się.mancunian pisze:ja mnoge chodzic w koszulce za 3 funty i to jeszcze przy buy 1 get 3...
tylko co z tego?
Jak ktos chce sobie kupic cos porzadniejszego i go stac, to kupuje.
USŁUGI RTV, NAPRAWA TV, USTAWIANIE I REGULACJA. FIRMA Z WIELOLETNIĄ PRAKTYKĄ WYKONUJE NAPRAWY TELEWIZORÓW WE WROCŁAWIU I OKOLICACH U KLIENTÓW W DOMU
Jedynie odbiorniki cyfrowe zgodne z wymaganiami określonymi w przepisach dotyczących wymagań technicznych i eksploatacyjnych dla urządzeń konsumenckich służących do odbioru cyfrowych naziemnych transmisji telewizyjnych umożliwiają odbiór naziemnej telewizji cyfrowej na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Szukaj telewizorów z technologią DVB-T oraz MPEG-4.
Niby dlaczego?Pch pisze:Dokladnie. Trzeba by rozroznic u Nas casual i styl angielski. Bo angielskiego stylu casualem u Nas za skurwysyna nazwac nie mozna ;)
to to u was jest na meczu jakieś emo-cioty w nażelowanych loczkach? większość znanych mi facetów nie ma włosów dłuższych niż 5 cm. czyli w schludnym ubraniu- dżinsy albo spodnie materiałowe, sportowe buty i kurtka, bluz o sportowym kroju wyglądasz jak chłopczyk w kościeleYellow Horde pisze:Niby dlaczego?Pch pisze:Dokladnie. Trzeba by rozroznic u Nas casual i styl angielski. Bo angielskiego stylu casualem u Nas za skurwysyna nazwac nie mozna ;)
Wiadomo, że kibice przeciwnej drużyny mogą skumać nas po stylu ubierania się, ale Casual ma chyba na celu ulotnienie się przed psami :]
W co byśmy się nie ubrali, nasze krótko ścięte włosy (zazwyczaj) wyróżniają nas z tłumu..
To mi pojechałeś :]pgn pisze:to to u was jest na meczu jakieś emo-cioty w nażelowanych loczkach? większość znanych mi facetów nie ma włosów dłuższych niż 5 cm. czyli w schludnym ubraniu- dżinsy albo spodnie materiałowe, sportowe buty i kurtka, bluz o sportowym kroju wyglądasz jak chłopczyk w kościele
A nosiłeś na żelu? ;)pgn pisze:napisałem o kumplach z pracy, gdzie na ponad 30 chłopa na meczach w miarę regularnie bywa 3. sam w liceum miałem długie włosy, ale to było tak dawno, że hoho. ubierzesz się jak na wyjście do knajpy z kumplami to jesteś casualem :)
jakie przeobrażenie- starość nie radość, włosy wypadły :) muzy nadal takiej słucham. a na mecze chodziłem od kiedy pamiętam z ojcem i bratemYellow Horde pisze:To niezłego przeobrażenia doznałeś :]
Szkoda, że dopiero w liceum, a może na studiach - ale lepiej późno niż wcale ;)
Yellow Horde pisze:A nosiłeś na żelu? ;)pgn pisze:napisałem o kumplach z pracy, gdzie na ponad 30 chłopa na meczach w miarę regularnie bywa 3. sam w liceum miałem długie włosy, ale to było tak dawno, że hoho. ubierzesz się jak na wyjście do knajpy z kumplami to jesteś casualem :)
Na forum łatwiej napisać, ale znam wielu kibiców, którzy po usłyszeniu tego tekstu prosto w oczy "zmieniliby" dosadnie Twój punkt widzenia na ten temat!pgn pisze:to to u was jest na meczu jakieś emo-cioty w nażelowanych loczkach
pgn pisze:to to u was jest na meczu jakieś emo-cioty w nażelowanych loczkach
Yellow Horde pisze:A nosiłeś na żelu? ;)pgn pisze:napisałem o kumplach z pracy, gdzie na ponad 30 chłopa na meczach w miarę regularnie bywa 3. sam w liceum miałem długie włosy, ale to było tak dawno, że hoho. ubierzesz się jak na wyjście do knajpy z kumplami to jesteś casualem :)
Troublemaker źle zrozumiałeś kontekst mojej wypowiedzi. Zapytałem o ten żel heh, bo pgn najpierw brzydzi się loczkami, a okazuje się, że sam kiedyś nosił długie włosy :]Troublemaker pisze:Na forum łatwiej napisać, ale znam wielu kibiców, którzy po usłyszeniu tego tekstu prosto w oczy "zmieniliby" dosadnie Twój punkt widzenia na ten temat!
Przyznam szczerze, że zarówno w dziale jak i w hyde parku śledziłem tego typu polemikę ale w nią nie wnikałem czynnie...do dzisiaj...
Otóż kolego ja nosiłem i czasami noszę!! Idąc Waszą drogą dedukcji, mimo mojego kibicowskiego stazu, powinienem zostać wyrzucony z młyna i mieć nadzieję, że ktos mi na kibice.net z owego powodu uwagi nie zwróci??
Rozumiem poniekąd sytuację, gdyby ta kwestia dotyczyła "ciapciatych, itd. itp", który ostatnio załozył jeden z uzytkowników badź "tęczowych" i na rózowo ubranych facetów w japonkach, ale w tej sytuacji widzę, że to próba durnej uniformizacji!!!
Każdy młyn ma wyglądać jak dryżyna ŁKS-u w okresie gdy Gipras ją sponsorował??? Inteligentna wizja ujednolicenia, rodem z propagandy PRL-owskiej... (...)
pająkreaktywacjia pisze:[link]
Przeglądając w internecie ubrania znalazłem taką kurteczke myśle że jak na tą firme dość tania , czy w Polsce łatwo znajść gdzieś w sklepach odzież z Bena Shermana ?
hehe w Anglii te ciuchy są dosyc tanie, to u nas jeszcze te ubrania albo przykładoweo spodnie wranglera będą brane za luksus przez kolejne 10 lat, gdy w USA te spodnie nosi klasa robotnicza ;)osa_l pisze:kupował ktoś z Was może te polówki Fred Perry na allegro co gość ponoć z Anglii wysyła ? Cena podejrzanie niska 80 parę złotych z wysyłką.
i macie jakieś namiary na internecie gdzie można dostać fajne polówki polskich firm ?.. tylko nie allegro
I tu blad ;) W UK te ciuchy sa tanie jak na tamtejsze zarobki :) Polo FP za 80 zl? Kupilem ostatnio czarne ale zaplacilem 40 f wiec nie oszukujmy sie Panowie :)kiwa jako tako pisze:hehe w Anglii te ciuchy są dosyc tanie, to u nas jeszcze te ubrania albo przykładoweo spodnie wranglera będą brane za luksus przez kolejne 10 lat, gdy w USA te spodnie nosi klasa robotnicza ;)osa_l pisze:kupował ktoś z Was może te polówki Fred Perry na allegro co gość ponoć z Anglii wysyła ? Cena podejrzanie niska 80 parę złotych z wysyłką.
i macie jakieś namiary na internecie gdzie można dostać fajne polówki polskich firm ?.. tylko nie allegro
w irlandii za polówkę FP musisz wyłożyć 60-70 euro za sweterek około 75, kurtki od 130 euro, buty około 70 piszę informacyjnie do porównania cen i w UK i PLPch pisze:I tu blad ;) W UK te ciuchy sa tanie jak na tamtejsze zarobki :) Polo FP za 80 zl? Kupilem ostatnio czarne ale zaplacilem 40 f wiec nie oszukujmy sie Panowie :)kiwa jako tako pisze:hehe w Anglii te ciuchy są dosyc tanie, to u nas jeszcze te ubrania albo przykładoweo spodnie wranglera będą brane za luksus przez kolejne 10 lat, gdy w USA te spodnie nosi klasa robotnicza ;)osa_l pisze:kupował ktoś z Was może te polówki Fred Perry na allegro co gość ponoć z Anglii wysyła ? Cena podejrzanie niska 80 parę złotych z wysyłką.
Paul & Shark został założony w 1921 w Varese, Włochy. Ramię męskiej odzieży sportowej firmy zostało uruchomione w 1977 roku i stało się jedną z najpopularniejszych marek na scenie Futbolowej.Kolumbia pisze:ktos moglby cos wiecej napisac o firmie paul & shark ?
jak z jakoscia , itd ?
Dzieki pozdrawiamdezet pisze:Wg artykułu 'Casual po polsku' z najnowszego nr TMK, firma zniknęła z rynku.
tańsze ? ceny i tak są ogromne. A Polskiej strony z SI to raczej nie ma.Miki18 pisze:Ktoś zamawiał z tej strony niby to jest hurtownia dlatego tańsze są rzeczy.
Chodzi mi o to czy są to jednak orginalne rzeczy.
[link]
Użytkownicy przeglądający to forum: karol_gryf, kondziu0709, Koper1910, kulak178, Montanista, pongo2, pwojtad, Rzz05, Timador i 63 gości