Kradzieże barw
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kradzieże barw
W środowisku kibicowskich powstaje nowa patologia. Najpierw ktoś dobrał się do magazynów z flagami Wisły Kraków, później chyba okradziono Lechię. A teraz Korona Kielce okrada sklep z pamiątkami GKS-u Bełchatów. Czy stróż nocny lub sklepikarz to już jedyny przeciwnik z jakim mogą sobie poradzić tzw "ekipy sportowe" niektórych klubów
Autonomia dla Śródmieścia
-
-
-
-
-
Akurat na temat tego co działo się w Bełchatowie nie jest to plotka. Niestety byłem świadkiem zachowania "wielkich kibiców Korony". Mam tylko nadzieje, że klub i właściciele sklepu sobie dobrze wszystko wycenią i pociągną do odpowiedzialności władze kieleckiego klubu za zachowanie ich "kibiców"
A moze, zamiast tylko gadać po fakcie i informować o swoich stanowiskach trzeba było zareagować jak wasi koledzy niszczyli opinię o WAS.Nasze, oficjalne stanowisko fanatykow Korony jest takie że odcinamy sie od tego i nie popieramy
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
- ban
-
pozdro dla tych co na Slowacji flagi KRADNĄ bez honoru. Bez odbioruTorfiorz pisze:Akurat na temat tego co działo się w Bełchatowie nie jest to plotka. Niestety byłem świadkiem zachowania "wielkich kibiców Korony". Mam tylko nadzieje, że klub i właściciele sklepu sobie dobrze wszystko wycenią i pociągną do odpowiedzialności władze kieleckiego klubu za zachowanie ich "kibiców"
A moze, zamiast tylko gadać po fakcie i informować o swoich stanowiskach trzeba było zareagować jak wasi koledzy niszczyli opinię o WAS.Nasze, oficjalne stanowisko fanatykow Korony jest takie że odcinamy sie od tego i nie popieramy
-
Intelektualnym.Matiaz pisze: w jakim znaczeniu ? chuligańskim ?
Ostatnio zmieniony 01.05.2007, 20:49 przez Francis Begbie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jak urządziła ? Bo Chyba znasz tylko akcje Lechii w stosunku do Arki a nie na odwrót. Opdowiedzi oczekuje na priv.><(((((^> pisze:To świadczy jedynie o bezradności tych złodziejskich ekip.
Wiadomo jak Lechia urządzała ostatnio sobie Arkę, a między Cracovią a Wisłą też jest duża przepaść, jak się nie da podjebać podczas meczu,wyjazdu w walce trzeba ukraść
zamykać
T.A.G.
-
-
rozpierdalasz mnie tymi swoimi postami. Wszedzie sie zalisz jaka to Arka i Cracovia jest beee. Wyluzuj czlowieku z wielce honorowej ekipy.><(((((^> pisze:To świadczy jedynie o bezradności tych złodziejskich ekip.
Wiadomo jak Lechia urządzała ostatnio sobie Arkę, a między Cracovią a Wisłą też jest duża przepaść, jak się nie da podjebać podczas meczu,wyjazdu w walce trzeba ukraść
zamykać
-
Flagi zostały wykrecone podczas wychodzenia kibiców CSKA z sektora po meczu, kiedy to jak by nie patrzeć były pod opieką ich kibiców, a nie tak jak w przypadku Korony WYKRADZIONE z klubowego sklepu.nobody76 pisze:pozdro dla tych co na Slowacji flagi KRADNĄ bez honoru. Bez odbioruTorfiorz pisze:Akurat na temat tego co działo się w Bełchatowie nie jest to plotka. Niestety byłem świadkiem zachowania "wielkich kibiców Korony". Mam tylko nadzieje, że klub i właściciele sklepu sobie dobrze wszystko wycenią i pociągną do odpowiedzialności władze kieleckiego klubu za zachowanie ich "kibiców"
Poza barwami zostały skradzione minimum 2 repliki koszulek i jedna piłka, czego byłem świadkiem. Czy coś więcej nie wiem.Salceson pisze:Czy prawdą jest, iż KORONA (kibicowsko) przytula poza barwami GKS'u B. ze sklepiku jeszcze coś podczas dzisiejszego wydarzenia?
[link]
-
Gdybyś był bardziej kumaty w sprawach na lini Arka-Lechia to byś wiedział nie tylko o wjazdach Lechii na Gdynie, ale także Arki do Gdańska. Ale te sprawy nie na internet.mottlauspucke pisze:Nie no, waszą akcje to chyba już wszyscy zdązyli poznać.tdk pisze:jak urządziła ? Bo Chyba znasz tylko akcje Lechii w stosunku do Arki a nie na odwrót. Opdowiedzi oczekuje na priv.><(((((^> pisze:To świadczy jedynie o bezradności tych złodziejskich ekip.
zamykać
Poprostu macie dobrą propagande i wszędzie przedstawiacie siebie jako wielkich chuliganów.
T.A.G.
-
nie wiem od kiedy kibicujesz><(((((^> pisze:To świadczy jedynie o bezradności tych złodziejskich ekip.
ale uswiadomie Cie ze tez należysz do złodziejskiej ekipy.
(napad na trenera Jonczyka, spalenie skradzionych koszulek i dresów na derbach, wjazd do siedziby KS Cracovia - puchary(spaliliscie je już?:lol: ), i przynajmniej 1 mala flaga)
Reszty postu nie komentuje bo teskty o przepasciach to farmazony i propaganda nie z tej ziemi.

-
-
nobody76 - ( co do flag CSKA ) Masz sytuację że po meczu widzisz ludzi trzymających flagi w workach, masz okazje je jebnąć co robisz ? Pytasz się ich o pozwolenie ? Czy może zabierasz barwy ?
Torfiorzyk - Ciebie nie było na miejscu więc nie zabieraj głosu w tej sprawie.
Korona - Ja ich rozumiem, mogły to zrobić przypadkowe osoby, zobaczymy tylko czy "zdobyte" fanty zostaną pokazane na najbliższym meczu z nami.
Nie zginęły tylko szale, ale również spodnie, koszulki, jakieś tam inne gadżety sportowe.
Torfiorzyk - Ciebie nie było na miejscu więc nie zabieraj głosu w tej sprawie.
Korona - Ja ich rozumiem, mogły to zrobić przypadkowe osoby, zobaczymy tylko czy "zdobyte" fanty zostaną pokazane na najbliższym meczu z nami.
Nie zginęły tylko szale, ale również spodnie, koszulki, jakieś tam inne gadżety sportowe.
-
żałosne frajerstwo
tyle że Korona ma jeszcze czas i szansę ścignąć tych bohaterów i oddac zdobycze GKS-owi, oby im się udało
bo złodzieje z Gdyni jakby zapadli się pod ziemię i nikt nic o nich nie wie, nikt ich nie zna
a porównanie tej mega akcji z wyczynem chłopaków z Bełchatowa na Słowacji to już w ogóle nietrafione
tyle że Korona ma jeszcze czas i szansę ścignąć tych bohaterów i oddac zdobycze GKS-owi, oby im się udało
bo złodzieje z Gdyni jakby zapadli się pod ziemię i nikt nic o nich nie wie, nikt ich nie zna

a porównanie tej mega akcji z wyczynem chłopaków z Bełchatowa na Słowacji to już w ogóle nietrafione
-
Tak...wiecie co różni te dwie "kradzieże", to że przy jednej można się bronić i że okradacie ekipę, a nie pana Zdzicha, który akurat wyszedł zapalić papieroska i nie dopilnował magazynu...
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
-
- ostatnie ostrzeżenie
kubi111 pisze:dokładnielozys pisze:i na tym stwierdzeniu można zakończyc ta bezsensowna polemikenb80 pisze:A ja powiem tak: nawet najbardziej honorowe zdobycie barw to także kradierz!

Chyba cała ta zabawa właśnie na tym polega, zdobycie w walce, zerwanie z płotu itp itd - nie rozwalenie kłódki i ukradnięcie flag.
nosz ku*** mać, twoim tokiem rozumowania dojdziemy wkońcu do tego że chuliganów z wrogich ekip nie będzie można bić bo podchodzić to będzie pod pobicie, a ultrasi nie będa mogli odpalać rac, bo jednoznacznie będzie to oznaczać że chcą spalić stadion, na flagach nie powinno być napisów nawiązujących do przemocy, chuligańtwa itp bo jednoznacznie będzie to znaczyć że ów autorzy flagi buntują młodzież za co grozi do 3 lat więzienia.
itp
itd
-
-
-
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!
-
O tak pierwszy kumaty w temacie, zawsze broni wszystkich zgod, a teraz okazja do wykazania sie w temacie dot. swojego klubu. BRAWO!media punto pisze:byłeś? widziałeś? a teraz powiem CI tak - prosze Cie prosze Cie prosze Cie - ZAMKNIJ SIEciąć w pizdu

Chyba pomyliles tematy, bo nie bardzo kminisz sens tematunb80 pisze:A ja powiem tak: nawet najbardziej honorowe zdobycie barw to także kradierz!

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
Normalnie jesteś najbardziej komiczną postacią na calym forum, jak tak czytam twoje posty to wydaje mi się , że jesteś wszechwiedzącymedia punto pisze:byłeś? widziałeś? a teraz powiem CI tak - prosze Cie prosze Cie prosze Cie - ZAMKNIJ SIEciąć w pizdu

"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
-
Wszelkie kradzieze z magazynow poterpiam ale nasuwa mi sie kilka przemyslen
swiat kibicowski teraz to juz inna bajka jak dawniej
-specjale
-podroz od miasta A do B z panami w mundurach (szczegolnie opcja pociag)
-zapisy na listy (wiadomo ilu bedzie przyjezdnych)
Co do zdobywania flag kiedys po meczu mozna bylo taficv flagi bo nie szly do klubowego magazynu tylko jechaly gdzies do domu,garazu, piwnicy
obecnie flagi gospodarzowi mozna tylko skroic podczas meczu... jak to jest bardzo realne przy obecnych zabezpieczeniach sami wiecie
gosciom mozna jeszcze po tasie i tylko tam chyba istnieje mozliwosc
tyle rozwazan
swiat kibicowski teraz to juz inna bajka jak dawniej
-specjale
-podroz od miasta A do B z panami w mundurach (szczegolnie opcja pociag)
-zapisy na listy (wiadomo ilu bedzie przyjezdnych)
Co do zdobywania flag kiedys po meczu mozna bylo taficv flagi bo nie szly do klubowego magazynu tylko jechaly gdzies do domu,garazu, piwnicy
obecnie flagi gospodarzowi mozna tylko skroic podczas meczu... jak to jest bardzo realne przy obecnych zabezpieczeniach sami wiecie
gosciom mozna jeszcze po tasie i tylko tam chyba istnieje mozliwosc
tyle rozwazan
Z KSG az po zycia kres
-
Re: Kradzieże barw
Czy taka nowa? Zapomniałeś o "honorowych"...zych pisze:W środowisku kibicowskich powstaje nowa patologia. Najpierw ktoś dobrał się do magazynów z flagami Wisły Kraków, później chyba okradziono Lechię. A teraz Korona Kielce okrada sklep z pamiątkami GKS-u Bełchatów. Czy stróż nocny lub sklepikarz to już jedyny przeciwnik z jakim mogą sobie poradzić tzw "ekipy sportowe" niektórych klubów
POLONIA PONAD ŻYCIE
-
Wiem że nasz świat kibiców ma swoje własne prawa, które odbiegają od że tak to nazwe "praw ogólnych". Ale jeśli ktoś w chodzi w posiadanie rzeczy która nie jest jego własnością to jak inaczej to nazwać.amfre pisze:Chyba pomyliles tematy, bo nie bardzo kminisz sens tematunb80 pisze:A ja powiem tak: nawet najbardziej honorowe zdobycie barw to także kradierz!
A teraz niech ktoś powie jaka jest różnica między zdobyciem flagi na stanionie i wyniesieniem z magazynu, a ze "zdobyciem" auta na zasadzie wyciągnięcia z niego kierowcy na środku ulicy i wyjechaniem w nocy samochodu z garażu. W tym drugim przypadku to pewnie większość powie bezproblemu że to kradierz! Ale samochód zdobyty honorowo! A pierwszy przypadek to co?
-
ciekawe czy byś tak samo tłumaczył gdyby Koronie ktoś powiedzmy wyniósł flagi z magazynunb80 pisze:Wiem że nasz świat kibiców ma swoje własne prawa, które odbiegają od że tak to nazwe "praw ogólnych". Ale jeśli ktoś w chodzi w posiadanie rzeczy która nie jest jego własnością to jak inaczej to nazwać.amfre pisze:Chyba pomyliles tematy, bo nie bardzo kminisz sens tematunb80 pisze:A ja powiem tak: nawet najbardziej honorowe zdobycie barw to także kradierz!
A teraz niech ktoś powie jaka jest różnica między zdobyciem flagi na stanionie i wyniesieniem z magazynu, a ze "zdobyciem" auta na zasadzie wyciągnięcia z niego kierowcy na środku ulicy i wyjechaniem w nocy samochodu z garażu. W tym drugim przypadku to pewnie większość powie bezproblemu że to kradierz! Ale samochód zdobyty honorowo! A pierwszy przypadek to co?
nie lepiej po prostu przeprosić zamiast "odciąć się"?
jak mnie wkurwia takie zachowanie, jak my im zrobimy to trzeba znaleźć 250 wytłumaczeń, a jak oni nam to frajerstwo i w ogóle brak honoru
zasady są jasne
-
Doprawdy nie wiem po co powstał ten temat. Chyba każdy o zdrowych zmysłach potępia takie zachowania. Tylko wydaje mi sie że wydarzenie w Belchatowie to swoista "promocja" natomiast w Gdansku akcja z góry zaplanowana. Ale wiedze na ten temat czerpie z netu głównie to niech mnie ktoś poprawi jak sie myle.
-
-
Prawda jest taka, ze Lechia najmocniejsza jest ciaglym pisaniu jaka to ona jest honorowa, jak to zdobywa flagi, jaka to jest poszkodowana przez jakze frajerska Arke. A wierzcie mi, Sledzie tez maja akcje, ale nie maja potrzeby trabic o tym naookraglo. Ale to juz kompleksy. Korzystaja teraz, bo Arka ma kryzys. Gdzie byla ta wielka Lechia kilka lat temu, kiedy bylismy na fali? Ale spokojnie, na nas jeszcze przyjdzie czas.