Wypierdlaj słba k**** JEsteś bratem Michal1908 ?? czy tylko macie wspólnego ojca??
Leźniczanin c*** ci na imie?
Widzę, że niezłe jaranie było na Polesiu
P.S Skończie z tym podszywaniem się pod Widzewiaków (Łężnianinów) jak i pod ŁKSiaków (Majkel1908) bo to juz nudne się robi
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
WHITE-RED pisze:CO BARAN Z TEGO ZE WSI..... KOSZERNEGO BURAKA
TAK DALEJ.... JEST WESOLO
MOZE WYKUPIL GODZ INTERNETU W NEOSTRADZIE I WALI DO OPORU PODMIEJSKI WIDZEWIAK
juz ci cos napisalem frajerze, jak mas zzmaiar oodpisac, to nei rob tego, omow sie ze mna na zywo przed meczem to mi wszystko opowiesz
Prosze, nie wpisuj sie juz......
leźniczanin1910 mam takie pytanie-ile masz lat? Byłeś keidyś na widzewie? Na meczu dokładnie..... szacunek za inteligentne wpisy w temacie....
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
eeee Ty chyba nie jesteś z Rudy, bo ŻADEN gościu z tego osiedla by tak nie napisał.... marna prowokacja.... Pozatym u nas na ośce znamy się i raczej twojej osoby nikt nie zna, wiec mozesz skonczyc sie podszywać pod kibica LKSu bo to jest juz załosne... kibice zza miedzy chyba to potwierdza.....
Bez odbioru
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
nie !!!!
jak tylko Michał1908 przestanie sie tu wpisywac to ja przestane wchodzic w ten temat
prosze o wieksza dawke humoru
pozdro dla wszystkich zyjacym tym tematem
proponuje niekomu z Widzewa nie niewpisywanie sie w tym temacie...uspokoi sie troche to moze kiedys pogadamy jeszcze o sprawach związanych z Łodzią.jak narazie niech dzieci sie rozerwa troche
zapytaj sie Dzie... kim jestem, nie bujam sie po osce z 14latkami matołku, mam juz pod 30stke, a to ze sie nei znamy mnie jedynie cieszy... co nei zmiania faktu ze troche sie dowiedzialem kim jestes
Pozatym nie chwal sie ile ty masz lat bo ja mam kolegów troszke młodszych od ciebie co by cie nałozyli lewa ręką..... dziadku i odwal sie odemnie żydzie z łksu