nie !!!!
jak tylko Michał1908 przestanie sie tu wpisywac to ja przestane wchodzic w ten temat
prosze o wieksza dawke humoru
pozdro dla wszystkich zyjacym tym tematem
proponuje niekomu z Widzewa nie niewpisywanie sie w tym temacie...uspokoi sie troche to moze kiedys pogadamy jeszcze o sprawach związanych z Łodzią.jak narazie niech dzieci sie rozerwa troche
zapytaj sie Dzie... kim jestem, nie bujam sie po osce z 14latkami matołku, mam juz pod 30stke, a to ze sie nei znamy mnie jedynie cieszy... co nei zmiania faktu ze troche sie dowiedzialem kim jestes
koles jest pierwszy do odstrzalu, potem white- red i bedzie sprawiedlwiie, po jednym, mysle ze temat zyska dzieki ich absencji.. dzisiaj fcb sei wykazalo, szkoda ze to nie lodzianie
przekumaci w natarciu.
a ciekawe czy jak dojdzie co do czego to czy widzew i jego "na miejski chodzić nie będziemy, tu jest nasze miejsce tu pozostaniemy"
czy pozostana przy swoim czy jak zawsze Ludzie humoru ( tak jak na derbach i ich słynny bojkot ) sie osmiesza , zobaczymy
a tak, jeden był, pamietam. przyniósł fantastyczny efekt. 60 fanów ŁKS wykazało, że są ze swymi, a reszta namiętnie obserwowała telebim, by troche pozniej smiac sie z akcji Widzewiaków chcących dostac sie na bazar. hoł hoł hoł
maciej! pisze:bojkot im nie wyszedł ? to już był jakiś bojkot ?
a tak, jeden był, pamietam. przyniósł fantastyczny efekt. 60 fanów ŁKS wykazało, że są ze swymi, a reszta namiętnie obserwowała telebim, by troche pozniej smiac sie z akcji Widzewiaków chcących dostac sie na bazar. hoł hoł hoł
nie to ten co pod zegarem was "nie było " i ze dopingu nie prowadziliscie i ten co przyniusł spore efekty na nastepnych derbach
maciej! pisze:bojkot im nie wyszedł ? to już był jakiś bojkot ?
Maćku derby Ci sie pomyliły .Na telebimie bylismy ostatnio jak daliscie nam 450 bietów ,a podczas bojkotu każdy oglądał na własną ręke
my dostaliśmy 400 biletów a mimo to zmobilizowaliśmy sie i zebraliśmy sie w dobrej liczbie. wy woleliście zostać u siebie na stadionie. gratulacje!!! na następne derby załatwcie sobie znowu telebim my przyjdziemy do was co by nie było.
akuku pisze:nie !!!!
jak tylko Michał1908 przestanie sie tu wpisywac to ja przestane wchodzic w ten temat
prosze o wieksza dawke humoru
pozdro dla wszystkich zyjacym tym tematem