Komentarze 4-6 Grudnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 4-6 Grudnia
A w czym Polonia mu ublizyla? Zabil sie po pijaku i tyle. To przeciez normalne, ze w miastach derbowych wytyka sie takie kwiatki.
Tak, tak... Polonia powinna [link] sie z Legia. Juz widze jak ktoras ze stron solidaryzuje sie z druga, np. w Krakowie, Trojmiescie, Lodzi, itd.
Tak, tak... Polonia powinna [link] sie z Legia. Juz widze jak ktoras ze stron solidaryzuje sie z druga, np. w Krakowie, Trojmiescie, Lodzi, itd.
-
Na "fladze" jest twarz Kazimierza Deyny, najlepszego Polskiego piłkarza w historii, legendy Legii. Zginał w wypadku samochodowym, był pod wpływem alkoholu.headhunterz pisze:O c*** chodzi z tym czyms co Polonia wywiesila bo nie kumam lub nie w temacie jestem?
"Jeans boys and girls" z Konwiktorskiej mają z tego pożywkę jak widać.
-
JAsne nie chce sie sprzeczac, ale troszke wiem ja kto u Was wyglada. Niewazne. Wtedy a dzis, wtedy zajawka dawno tam nie byliscie, lato cieplo mozna odwiedzic Sledzi zobaczyc i wykapac sie w morzu teraz pojechalibyscie bez entuzjazmu postalibyscie na zimnie byle szybciej w pociag (byle grzali) i w chate. Takie mam cos wrazenie bo zadyszka wyjazdowa jest, chyba sie najezdziliscie juz. Moze lekko przesadziłem, zreszta meczu nie bedzie to po c*** o tym gadac mój błąd. Przyznaje sie .
-
http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=15404
miała być wielka mobilizacja a chyba nie wyszło. nie jest to żadna napinka (fanem Lecha nie jestem) ale chyba obciach przy takich zapowiedziach i renomie kibiców Lecha.
miała być wielka mobilizacja a chyba nie wyszło. nie jest to żadna napinka (fanem Lecha nie jestem) ale chyba obciach przy takich zapowiedziach i renomie kibiców Lecha.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
"chyba" nie Byles na meczu wiec "chyba" nie powinienes sie na temat dopingu wypowiadać. Doping jak na Wronki dobry nikt sie nie oczekiwał ze bedzie jak na Bułgarskiej wiec akcja udana mimo słabego wyniku

-
chyba nie komentowałem dopingu tylko wielką liczbę kibiców miejscowych. ilu was było, 4000? myślałem że jak się mobilizujecie to zapchacie wasz kurnik we Wronkach. ale cóż, mnie to nie smuci.radekKKS pisze:"chyba" nie Byles na meczu wiec "chyba" nie powinienes sie na temat dopingu wypowiadać. Doping jak na Wronki dobry nikt sie nie oczekiwał ze bedzie jak na Bułgarskiej wiec akcja udana mimo słabego wyniku
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Kolego 'ef' nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Odnośnie naszego ostatniego wyjazdu do Gdańska przekazaliśmy ponad 100 biletów Arce , a w Krakowie rozprowadzaliśmy resztę (wykorzystaliśmy pełną pulę). Rozeszły się one w pierwsze dwa dni zapisów , w kolejnych dniach ludzie dalej przychodzili i pytali o bilety. Teraz cos już kumasz ? Dlatego ktoś tam napisał , że chętnych było więcej !
Te "12 dni" a nie 14 dni to nie jest jedyny problem z naszym wyjazdem , ale nie będe pisał o tym co się dzieje na Lechii , niech ktoś z Gdańska napisze o swoim podwórku i o remontach stadionowych.
Te "12 dni" a nie 14 dni to nie jest jedyny problem z naszym wyjazdem , ale nie będe pisał o tym co się dzieje na Lechii , niech ktoś z Gdańska napisze o swoim podwórku i o remontach stadionowych.
-
Można zdjęcie tej flagi?WarszawskaPolonia pisze: Debiut zalicza również flaga poświęcona kibickom Polonii(Warszawianki).
-
A od kiedy to prawda ubliża zmarłemu? Przecież nie wywiesili flagi z przykładowym hasłem "Deyna Ty ch.", więc nie wiem co Wy za ubliżenie widzicie w tej fanie.
jednego fury:)
-
A skąd masz pewność , która "prawda" jest prawdziwa ? :)RedRum pisze:A od kiedy to prawda ubliża zmarłemu? Przecież nie wywiesili flagi z przykładowym hasłem "Deyna Ty ch.", więc nie wiem co Wy za ubliżenie widzicie w tej fanie.
Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Ale to już sprawa ludzi i danej ekipy , niestety wiele ważnych wartości idzie w zapomnienie wraz to z coraz młodszym pokoleniem.
Jestem trochę innego pokolenia dlatego tak sądzę.
-
pojemność stadionu we Wronkach to 3800
pozdrawiam znawców tematu
pozdrawiam znawców tematu
Oczywiści,że tak.Nie patrząc na to gdzie i jak gra ich drużyna są z nią mimo wszystko.
-
pgn aspiruje do miana błazna roku.
Dajcie tej kurwie bana, bo czytać tego nie można.
pgn pisze:miała być wielka mobilizacja a chyba nie wyszło
pgn pisze:ale chyba obciach przy takich zapowiedziach
pgn pisze:chyba nie komentowałem dopingu tylko wielką liczbę kibiców miejscowych
Prawdziwy as, chyba ;)pgn pisze:myślałem że jak się mobilizujecie to zapchacie wasz kurnik we Wronkach
Dajcie tej kurwie bana, bo czytać tego nie można.
-
Dullum wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci - Twoja sprawa, każdy ma taką rodzinę jaką ma nie mi oceniać, ale cytat:
Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?
Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. Moralność Kaliego jest przytłaczająca...
Nie płakałem po Deynie.
Pozdrowienia dla normalnych.
Wybacz, ale musi wzbudzać uśmiech.Dullum pisze:Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?
Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. Moralność Kaliego jest przytłaczająca...
Nie płakałem po Deynie.
-
To tak :prażanin pisze:Dullum wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci - Twoja sprawa, każdy ma taką rodzinę jaką ma nie mi oceniać, ale cytat:
Wybacz, ale musi wzbudzać uśmiech.Dullum pisze:Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Nie płakałem po Deynie.
1 . "wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci " - tak porównałem lecz owe stwierdzenie tyczy się nas wszystkich , dlatego , że nie tyle ten transparent uderza w Legionistów co rani rodzinę i znajomych zmarłego piłkarza
2. "Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?" . Daję porównania , słuszne zresztą.A tak w ogóle to (powtarzam po raz drugi) skąd masz pewność , że Deyna był pod wpływem alkoholu ? Z Expressu Wieczornego ? ;o
3. "Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. "
"mierzi" Ciebie podwójna moralność , chodzi o moją osobę ? Jeśli tak to odpowiem:
Nie jestem tutaj częstym gościem to raz .
Dwa , nie widziałem żadnego tematu tutaj , który odnosi się TYLKO do śmierci Wejcherta i związku z tym nie napisałem ani słowa na ten temat więc przepraszam z jakiej paki mówisz o podwójnej moralności?
Oczywiście Twoje porównanie flagi KSP z Wejchertem ma prawdę mówięc niewiele wspólnego jeśli porównasz te dwie osoby i życiorysy , więc wysyłam do tematu "Konflikt w Legii" jeśli czegoś nie wiesz.
Napiszę także co myślę o hasłach : "Jeszcze Jeden" i "Nie płakałem do Wejchercie".
Ja też jestem ostrym przeciwnikiem tych haseł , gdybym zależało to tylko od mojej osoby to takie rzeczy nigdy nie pojawiłyby się .
Ale muszę przyznać , że hasło "Jeszcze Jeden" , można rozumieć wieloznacznie lecz to już kwestia interpretacji i danej chwili.
Tak btw. to niech normalni Ciebie pozdrowią bo piszesz lepsze książki niż Andrzej Sapkowski :)
-
Ja już wiem jaki będzie temat :) Od przegranych derbów cały czas coś kogoś boli i co tydzień jest rozkminka na wiadomy temat. Wracając do komentarzy to:
ponad 3k Lecha jak dla mnie bardzo ok. Ciekawe jak wasze ekipy by jeździły na wyjazdy "do siebie". Na szczęście jeszcze chwilkę to potrwa.
Flaga Polonii troszkę mnie śmieszy bo Legia spina się nieziemsko a taki miał być zapewne efekt.
Ładny doping i frekwencja na Ruchu.
ponad 3k Lecha jak dla mnie bardzo ok. Ciekawe jak wasze ekipy by jeździły na wyjazdy "do siebie". Na szczęście jeszcze chwilkę to potrwa.
Flaga Polonii troszkę mnie śmieszy bo Legia spina się nieziemsko a taki miał być zapewne efekt.
Ładny doping i frekwencja na Ruchu.
-
W miarę ciekawa kolejka, patrząc na to co się działo w Lubinie to aż adrenalina skacze gdy widzi się jak ochrona ubrana jak robokopy ściąga zwykły transparent na którym nie ma niczego co było by zakazane czy obrażające kogoś, oczywiście w świetle prawa obecnie żadne transparenty nie są dozwolone ale bez przesady, bo to wyglądało jak by błędowski zadzwonił do Lubina i im nakazał ściągnięcie tego takie mam wrażenie.
Ochrona znów pokazuje jak jest bez karna mają zakryte twarze i w imieniu "prawa" biją ile się kibiców kiedy to wkońcu się skończy, chyba wtedy jak dojzie do tragedia odpukać. W każdym razie sezon w ekstraklasie pokazał że mimo nowej ustawy o imprezach masowych kumata brać dalej potrafi wiele ale za wiele też nie może jak kiedyś. Stadiony sie budują to cieszy ale wraz z nimi idą gorsze czasy dla NAS kibiców, niech lepiej pzpn sie cieszy że mają publikę bo poziom na murawie dalej katastrofa a kto im będzie chodzil jak wszyscy będą mieć zakazy.....
Ochrona znów pokazuje jak jest bez karna mają zakryte twarze i w imieniu "prawa" biją ile się kibiców kiedy to wkońcu się skończy, chyba wtedy jak dojzie do tragedia odpukać. W każdym razie sezon w ekstraklasie pokazał że mimo nowej ustawy o imprezach masowych kumata brać dalej potrafi wiele ale za wiele też nie może jak kiedyś. Stadiony sie budują to cieszy ale wraz z nimi idą gorsze czasy dla NAS kibiców, niech lepiej pzpn sie cieszy że mają publikę bo poziom na murawie dalej katastrofa a kto im będzie chodzil jak wszyscy będą mieć zakazy.....
[link] SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA
-
Zwyczajowo nie wdaje się w takie dyskusje, bo uważam je za bezcelowe. Jednak fakt, że dalej brniesz w swoje pokrętne rozumowanie wykręcając kota ogonem sprawia, że:Dullum pisze:2. "Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?" . Daję porównania , słuszne zresztą.A tak w ogóle to (powtarzam po raz drugi) skąd masz pewność , że Deyna był pod wpływem alkoholu ? Z Expressu Wieczornego ? ;o
Ale muszę przyznać , że hasło "Jeszcze Jeden" , można rozumieć wieloznacznie lecz to już kwestia interpretacji i danej chwili.
Tak btw. to niech normalni Ciebie pozdrowią bo piszesz lepsze książki niż Andrzej Sapkowski :)
1) czytając to co pogrubione ogarnia mnie żal - sam sobie przeczysz i pokazujesz jaką hipokryzją jest to co piszesz o sprzeciwie dla tego typu haseł.
2) odpowiadam na pytanie (to co podkreślone):
Uprzedzając pytanie - tak uważam, że to lepsze źródło niż wikipedia, która cytuje przedruki z redaktorów Legialive.dziennik.pl pisze: Jedynym pewnikiem jest to, że w jego organizmie wykryto obecność alkoholu dwukrotnie przewyższającą dawkę dopuszczalną dla kierowców. Bo w tamtym czasie dawny gwiazdor światowych boisk mocno nadużywał napojów wyskokowych.
3) I kto pisze lepsze bajki Sapkowski czy Dullum? (pytanie retoryczne).
bez odbioru.
-
Fragment wywiadu z prezesem Zaglebia:
Nie wyglada to ciekawie Panowie...Kibice zadają jednak pytanie: po co reagowała ochrona, gdy na trybunach pojawił się transparent?
- Czytałem, że były osoby znajdujące się na sektorze, które nawet nie wiedziały, co było napisane na tej płachcie. Wiele mówi się o wolności słowa. Jeżeli wolność słowa ma polegać na życzeniu śmierci właścicielowi Legii, to naprawdę brakuje mi słów, żeby to skomentować. Poza tym, wszyscy muszą pamiętać o tym, że klub płaci kary finansowe za każdym razem, gdy taki transparent pojawia się na naszym stadionie. To bzdura, że klub nie ponosi za to odpowiedzialności. Nie możemy wybiórczo traktować przepisów ustanowionych przez Ekstraklasę i PZPN. Dlatego ochrona zareagowała, gdy na trybunie pojawiło się płótno o treści nie dotyczącej w żaden sposób meczu. Obliguje nas do tego także obecność delegata na spotkaniu.
Muszę powiedzieć o jeszcze jednej rzeczy. W dniu meczu zadzwonił do mnie prezes Ekstraklasy SA, Andrzej Rusko. Kategorycznie zażądał, abyśmy na Dialog Arena nie wpuszczali sympatyków Legii i zagroził, że jeżeli to zrobimy, a w następstwie tego pojawią się na trybunach transparenty, a także okrzyki uderzające w ITI, wówczas na klub zostanie nałożona drakońska kara.
-
właśnie oddaje dekoder "n" -polecam satysfakcja gwarantowana !Cyril26 pisze:JanAndrzej pisze:Legia - Ruch. Jeszcze jeden?
a Ty co ku_rwa z iti jestes? Nie porownoj Deyny do Wejcherta. Deyna jest symbolem Legii! A Wejchert nalezal do grupy, ktora ta Legie chce zniszczyc. A tak wogole "jeszcze jeden" bardziej zyczy smierci komus innemu niz ubliza zmarlemu...
ps. nie jestem fanem Legii, ale moim zdaniem cala kibicowska polska powinna walczyc w jakis sposob z iti, bo koncern ten chce zniszczy caly ruch kibicowski...
-
Przeciez to jest ku*** szantaz!!!Co na to wszystko konstytucja i nasze prawo do wolnosci?smierdzi to kolesiostwem na odleglosc ten Rusko to zwykla parowa podlegla komucha z itiPch pisze:Fragment wywiadu z prezesem Zaglebia:Kibice zadają jednak pytanie: po co reagowała ochrona, gdy na trybunach pojawił się transparent?
- Czytałem, że były osoby znajdujące się na sektorze, które nawet nie wiedziały, co było napisane na tej płachcie. Wiele mówi się o wolności słowa. Jeżeli wolność słowa ma polegać na życzeniu śmierci właścicielowi Legii, to naprawdę brakuje mi słów, żeby to skomentować. Poza tym, wszyscy muszą pamiętać o tym, że klub płaci kary finansowe za każdym razem, gdy taki transparent pojawia się na naszym stadionie. To bzdura, że klub nie ponosi za to odpowiedzialności. Nie możemy wybiórczo traktować przepisów ustanowionych przez Ekstraklasę i PZPN. Dlatego ochrona zareagowała, gdy na trybunie pojawiło się płótno o treści nie dotyczącej w żaden sposób meczu. Obliguje nas do tego także obecność delegata na spotkaniu.
Muszę powiedzieć o jeszcze jednej rzeczy. W dniu meczu zadzwonił do mnie prezes Ekstraklasy SA, Andrzej Rusko. Kategorycznie zażądał, abyśmy na Dialog Arena nie wpuszczali sympatyków Legii i zagroził, że jeżeli to zrobimy, a w następstwie tego pojawią się na trybunach transparenty, a także okrzyki uderzające w ITI, wówczas na klub zostanie nałożona drakońska kara.
-
Rusko to nie komuna ...tylko biznesowa klika Walterów , Ostrowskich itp.
Od ochrony w Lubinie zarobił kamerzysta n sportu hehehe czemu o tym nie mówią ?
Od ochrony w Lubinie zarobił kamerzysta n sportu hehehe czemu o tym nie mówią ?
-
"Ćpuny na dworcach mówią o niej bzdury, nas nic nie przekona a póki my żyjemy, żyje ONA!"
-
Kibicowsko kolejka słaba.
Na + zachowanie Zaglębia i doping na tym meczu.
Również na + frekwencja,doping i oprawa Ruchu.
Na + zachowanie Zaglębia i doping na tym meczu.
Również na + frekwencja,doping i oprawa Ruchu.
-
Moim skromnym zdaniem w ostatniej kolejce na wszystkich stadionach powinny zawisnąć transy konieciti...
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Zgadza się.Aczkolwiek co do tego że całe WfcG KO bym polemizował.KrissKSG pisze:potwierdzi ktoś?NoName1921 pisze:Dziś w Grudziądzu mistrzostwa Polski sportowego JJ organizowane przez Gerke Team - klub w którym 3/4 trenujących to WfcG. Na zawodach widzewiacy na macie i trybunach, wpada Zawisza w +/- 50 osób. Całe WfcG KO.
Jeśli było to sorry.
-
- ban
3/4 trenujących na zawodach to WFCG, to po co katowanie ludzi postronnych, a nawet kobieta się nawinęła?! większego farmazonu nie wyczytałem na tym forum...
-
Koleżko nie wklejaj więcej niesprawdzonych przez Ciebie bredni !!!NoName1921 pisze:Dziś w Grudziądzu mistrzostwa Polski sportowego JJ organizowane przez Gerke Team - klub w którym 3/4 trenujących to WfcG. Na zawodach widzewiacy na macie i trybunach, wpada Zawisza w +/- 50 osób. Całe WfcG KO.
Jeśli było to sorry.
Owszem wpada Zawisza w liczbie jak wyżej, ale po pierwsze żadnego KO nie było a po drugie w hali było zaledwie kilkanaście osób z WFCG !!!
Jeśli natomiast zaliczacie do takiej kategorii obicie całą załogą ponad 10 aut jednej osoby oraz wykrojenie małolata i obicie kolejnej osoby w hali, zdobywając 1 smyczkę to wtedy się zgodzę...
Jest na to tylko jeden komentarz: FRAJERSKA AKCJA I TYLE.
Rozpierdolenie sportowej imprezy, przetrącenie małych dzieci i poturbowanie przypadkowych osób to jest naprawdę niski poziom do którego tylko wybrane ekipy potrafią się zniżyć... I do tego doskonale wiecie, że będzie z tego zajebisty przypał (zaraz po WKS wjechały psy, blokując wyjście z hali). A wystarczył jeden telefon...
Laskowice, Świecie, Inowrocław - zapytajcie kolegów z Bydgoszczy, może Wam powiedzą jak sie takie sprawy załatwia !
Ot cała prawda o wczorajszej "akcji".
Poza tym sprostowaniem nie podejmujemy tu dalszej polemiki.
-
Podobno w niedzielę było ciekawie w Czerwionce może ktoś więcej informacji napisać na ten temat ?
-
Powiedziałem że mnie samego wkurwiaja takie rozkminki ale znam stadion Amici więc sie pytam skąd taka pojemnosc skoro nawet klub dostawił jendą trybune na początku rundy? Nie sledzie takich niusów na bieżaco a skoro temat został poruszony to zapytałem.SH1920 pisze:
Litar wcześniej wyraznie napisał,że stadion pomieści 3800, ale oczywiście musiał znalezc się ktoś chcący za wszelką cenę zabłysnąć i postanowił wkleić jakieś stare info o pojemności stadionu Amici...Ludzie opanujcie się wreszcie,bo przez pisanie takich pierdół i rozkminianie wszystkiego robi sie tu jeden wielki burdel!
Ludzie juz prosili zeby nie kontynuowac tego glupiego tematu..
moze ostrz pomoze.
Kazde kolejne wspomnienie nt pojemnosci stadionu Amici ost
W
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Sprostowanie do fragmentu relacji GKS-u B. z udziałem Widzew FCP.
Młodzież z Piotrkowa udaje się do Bełchatowa w 3 klamoty jedźmy ponad godzinę w okolicach stadionu obijając pre osób i krojąc trochę barw. Kiedy mecz się rozpoczyna zawijamy do domu w pewnym momencie pojawiają się za nami 3 auta GKS-u (jednak zauważmy to dopiero kiedy dwa nasze auta odbijają w inna drogę GKS wysypuje się z 3 klamotów na nasz jedna furę metr przed nami na światłach stoi radiola wiec odbijamy w boczna uliczkę GKS jedzie za nami, zatrzymujemy się na pierwszym parkingu na wylocie na Piotrków jednak GKS nie zatrzymuje się.
TYLE ZE STRONY FCP bez odbioru
Młodzież z Piotrkowa udaje się do Bełchatowa w 3 klamoty jedźmy ponad godzinę w okolicach stadionu obijając pre osób i krojąc trochę barw. Kiedy mecz się rozpoczyna zawijamy do domu w pewnym momencie pojawiają się za nami 3 auta GKS-u (jednak zauważmy to dopiero kiedy dwa nasze auta odbijają w inna drogę GKS wysypuje się z 3 klamotów na nasz jedna furę metr przed nami na światłach stoi radiola wiec odbijamy w boczna uliczkę GKS jedzie za nami, zatrzymujemy się na pierwszym parkingu na wylocie na Piotrków jednak GKS nie zatrzymuje się.
TYLE ZE STRONY FCP bez odbioru
CF '04
-
wyskakują na środku skrzyżowania, żeby potem nie zatrzymać się na parkingu :) i to jeszcze w 3 fury na 1 :) coś tu nie pasuje :) pozdrawiam.
-
są różne sytuacje , jak zobaczyli że W chce się z nimi sprawdzić to mogli zrezygnować lub też po prostu mogli nie zauważyć ich na parkingu
-
- ostatnie ostrzeżenie
tzn?Jeey pisze:Podobno w niedzielę było ciekawie w Czerwionce może ktoś więcej informacji napisać na ten temat ?
WŁADCY OCEANÓW
-
Podobno Jeey wie coś ze podobno......Jeey pisze:Podobno w niedzielę było ciekawie w Czerwionce może ktoś więcej informacji napisać na ten temat ?
Człowieku jak coś wiesz to pisz !!!
-
NieJeey pisze:Podobno w niedzielę było ciekawie w Czerwionce może ktoś więcej informacji napisać na ten temat ?

-
w skrócie dla zainteresowanych - w Czerwionce na wracający z meczu z Wisłą FC Ruchu czekał komitet powitalny z Leszczyn - Leszczyny tego dnia nie zaliczają do udanych
eot
eot
-
-
Skoro temat zostal poruszony pozwole sobie przedstawic nasza wersje. Na Ruch z Czerwionki ZAWSZE czeka komitet powitalny i przed meczem i po. Niebiescy nie wykazuja NIGDY ochoty do konfrontacji. Dochodzi juz do smiesznych sytuacji ze nie sa w stanie wyjechac z domow na mecz albo biegna sprintem do samochodow lub uciekaja po calym miescie. Zawsze traktowalismy ich jako smieszny fc i niespelnionych chuliganow. Ciezko zmobilizowac kogokolwiek na nich bo nikt juz ich nie traktuje powaznie, jednak nie mozna olewac tematu dlatego tez na dana chwile jest to teren dzialan naszej mlodziezy. Wyjatkowo w ten weekend ich koledzy z niebieskiego poludnia nie mieli na nich wyjebane i przejeli sie tym ze chlopaki nie moga spokojnie wrocic do domow (zreszta juz od kilku lat). Tak wiec na kilkanaście osob zmobilizowali okolo 70 z wielu fc. Czujemy sie docenieni faktem ze najpierw musicie obczajac ilu nas jest zeby wjezdzac w takiej przewadze liczebnej. Co wiecej w momencie wjazdu Ruchu bylismy juz w drodze do domow, jednak po telefonie ze Ruch krazy po miescie zawracamy na spotkanie z nimi (nie znalismy wtedy ich dokladnej liczby). Moglismy spokojnie olac sprawe i wszystko rozeszloby sie po kosciach. Jak mozna sie domyslic po roznicy liczbowej nie bylo to dla nas udane spotkanie, jednak dla nas liczy sie fakt ze do niego przystapilismy na co niektorzy nawet w rownych liczbach nie maja jaj. Na zakoncznie dodam ze bylo nam niezmiernie przykro z powodu uzycia przez was sprzetu i rozpierdalania samochodow czego my nigdy nie praktykowalismy. Gdybysmy mieli pisac na forum o wszystkich porazkach Ruchu z Czerwionki to trzeba byloby zalozyc osobny temat. Osiagneliscie swoje, teraz w dniu meczu bedziecie mieli taka obstawe psiarni ze bedziecie mogli jezdzic bezstresowo.
-
wynik kazdy zna
nie widze sensu aby dalej prowadzic rozmowy na ten temat bo powstaje tylko niepotrzebna napinka
nie widze sensu aby dalej prowadzic rozmowy na ten temat bo powstaje tylko niepotrzebna napinka
[link]