Komentarze 4-6 Grudnia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 4-6 Grudnia
Przykłady wielu ekip nawet takich jak Arka pokazują,że z Lechią co chodzi o wejście dogadać się zawsze można, nawet ci co nas nie wpuszczali dostawali max biletów,a nasz zarząd pod tym wzgledem jest jednym z najlepszych w Polsce, co potwierdzą wszystkie Twoje zgody. Nigdy nie było sztucznego pomniejszania widzów,żeby 5 % dla gości wynosiło mniej. Klatka zawsze napachana. Wiec i tym razem tak bedzie.
A takie "z każdym można sie dogadać tylko nie z Lechią" heh ... szkoda komentowac właściwie
A takie "z każdym można sie dogadać tylko nie z Lechią" heh ... szkoda komentowac właściwie
Szkoda ze Ruchu nie wpusciliscie jak byli w Gdansku juz na dworcu wasz zarzad bo chcecie zeby zaplacili za awanture jeszcze 2 lidze a policja chciala ich wpuscicyyhy pisze:Przykłady wielu ekip nawet takich jak Arka pokazują,że z Lechią co chodzi o wejście dogadać się zawsze można, nawet ci co nas nie wpuszczali dostawali max biletów,a nasz zarząd pod tym wzgledem jest jednym z najlepszych w Polsce, co potwierdzą wszystkie Twoje zgody. Nigdy nie było sztucznego pomniejszania widzów,żeby 5 % dla gości wynosiło mniej. Klatka zawsze napachana. Wiec i tym razem tak bedzie.
Nie możemy się za nic dogadać z Lechią , kibice z Gdańska chcięli pomóc ale bez efektów, niestety praktycznie zero szans na nasz przyjazd.WIELKA WISŁA pisze:To do Gdańska się nie wybieracie?
No cóż...ogormna szkoda że nie będzie Cracovii na tym meczu (liczę że to się zmieni)
Ale są przepisy, o których wszystkie kluby wiedzą m.in zgody Cracovii, które już były w tym sezonie na naszym stadionie. Oni jakoś wiedzieli o wszystkim i przyjechali.
Jest to bardziej brak Waszej organizacji, niż złośliwośc naszych działaczy
Ale są przepisy, o których wszystkie kluby wiedzą m.in zgody Cracovii, które już były w tym sezonie na naszym stadionie. Oni jakoś wiedzieli o wszystkim i przyjechali.
Jest to bardziej brak Waszej organizacji, niż złośliwośc naszych działaczy
a ja z innej beczki.
Co to za ekipa przejeżdzała przez Radom pociągiem w godzinach porannych ?!
Co to za ekipa przejeżdzała przez Radom pociągiem w godzinach porannych ?!
-
sierżant_sztabowy
Podejrzewam że Korona
-
PanRamTamTam
Ja tez mam pytanie; Czy wszyscy ściśle się trzymają tej regóły 14 dni, przed meczem, jak to jest w innych klubach?
A drugie; Czy 14 dni przed lista jest wysłana do L. Kaczyńskiego? Że po tym terminie już jest kaplica z biletami.
Zeby było jasne to jest pytanie, a nie napinka!
A drugie; Czy 14 dni przed lista jest wysłana do L. Kaczyńskiego? Że po tym terminie już jest kaplica z biletami.
Zeby było jasne to jest pytanie, a nie napinka!
Tak, napewno Kaczyński na to nie zezwolił. Przepis jest 14 dni, a że było dwa dni spóznienia to wina Cracovii. Dla zarządu i gdańskiej milicji jest to napewno na ręke, bo nie muszą się niczego obawiać.
ps. na dzisiejszych skokach narciarskich widziane brawy Pogoni Szczecin i Górnika Zabrze:)
ps. na dzisiejszych skokach narciarskich widziane brawy Pogoni Szczecin i Górnika Zabrze:)
-
Czeresniowa2
I Gryfa Słupsk
Oraz szal Gks Tychy!
Dziwne wrazenie ze jak wyjazd nie dojdzie do skutku to wielka szkoda bo cisnienie było w c*** i max biletów poszłoby wsrod ekipy w samym Krakowie. Dziwne ze zapomnieliscie o przepisach jak z Was tacy wyjazdoiwicze (chyba, ze to nie wina kibiców/stowarzyszenia a stricte klubu)
Szkoda dla Lechi bo z ciekawego meczu beda mmieli padake, szkoda dla Arki bo by was wspomoghli i szkoda dla tych 50 kibiców coby pojechali w zimie na drtugi koniec Polski.
Cos ta kolejka nudnawa pooza Lubinem, że na skoki narciarskie temat zszedł.
Szkoda dla Lechi bo z ciekawego meczu beda mmieli padake, szkoda dla Arki bo by was wspomoghli i szkoda dla tych 50 kibiców coby pojechali w zimie na drtugi koniec Polski.
Cos ta kolejka nudnawa pooza Lubinem, że na skoki narciarskie temat zszedł.
jak cos to dalsza rozmowa na PWBrunatny pisze:Jesli chodzi ci o to po meczu to sory ale pierwszy kamien poleciał od was i to u was zaczeła sie napinka, NIE BYłA TO ZADNA AKCJA, poprostu wracalismy na osiedla. pozdro
Jaka liczba Jagii ? - jesli padło pytamnie to sory.
250.OP1983 pisze:Jaka liczba Jagii ? - jesli padło pytamnie to sory.
policja chciała Nas wpuścić jeśli dostaniemy zgode zarządu Lechii na wejście. Niestety telefoniczne negocjacje z Waszym ?prezesem? nic nie dały i musieliśmy wracać.JohnyBKS pisze:no tak bardzo policja chciała ich wpuścic, że odrazu ich zawrócili na dworcu. Kolejna rzecz żeby się tylko dopierdolic do Lechii.Bgw pisze:Szkoda ze Ruchu nie wpusciliscie jak byli w Gdansku juz na dworcu wasz zarzad bo chcecie zeby zaplacili za awanture jeszcze 2 lidze a policja chciala ich wpuscicyyhy pisze:Przykłady wielu ekip nawet takich jak Arka pokazują,że z Lechią co chodzi o wejście dogadać się zawsze można, nawet ci co nas nie wpuszczali dostawali max biletów,a nasz zarząd pod tym wzgledem jest jednym z najlepszych w Polsce, co potwierdzą wszystkie Twoje zgody. Nigdy nie było sztucznego pomniejszania widzów,żeby 5 % dla gości wynosiło mniej. Klatka zawsze napachana. Wiec i tym razem tak bedzie.
całe szczęście że policja jest rzetelnym źródłem informacji dla kibica, skoro komendant tak powiedział to na pewno była prawda, nie wątpimy chyba w prawdomówność policji...neRka pisze:
policja chciała Nas wpuścić jeśli dostaniemy zgode zarządu Lechii na wejście. Niestety telefoniczne negocjacje z Waszym ?prezesem? nic nie dały i musieliśmy wracać.
Może jako uczesnik tego wyjazdu i świadek rozmów z psami i zarządem Lechii żeby Nas wpuścili to wiem lepiej niż jakiś internetowy szczurek który poza swoje miasto się nie rusza a wyczytał coś gdzieś na necie? Zresztą nie ma co do tego wracać, bo cała ta sytuacja miała miejsce w zeszłym sezonie.Morginhio pisze:całe szczęście że policja jest rzetelnym źródłem informacji dla kibica, skoro komendant tak powiedział to na pewno była prawda, nie wątpimy chyba w prawdomówność policji...neRka pisze:
policja chciała Nas wpuścić jeśli dostaniemy zgode zarządu Lechii na wejście. Niestety telefoniczne negocjacje z Waszym ?prezesem? nic nie dały i musieliśmy wracać.
Fotomontaż?
-
JanAndrzej
Legia - Ruch. Jeszcze jeden?
-
headhunterz
O c*** chodzi z tym czyms co Polonia wywiesila bo nie kumam lub nie w temacie jestem?
JAsne nie chce sie sprzeczac, ale troszke wiem ja kto u Was wyglada. Niewazne. Wtedy a dzis, wtedy zajawka dawno tam nie byliscie, lato cieplo mozna odwiedzic Sledzi zobaczyc i wykapac sie w morzu teraz pojechalibyscie bez entuzjazmu postalibyscie na zimnie byle szybciej w pociag (byle grzali) i w chate. Takie mam cos wrazenie bo zadyszka wyjazdowa jest, chyba sie najezdziliscie juz. Moze lekko przesadziłem, zreszta meczu nie bedzie to po c*** o tym gadac mój błąd. Przyznaje sie .
http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=15404
miała być wielka mobilizacja a chyba nie wyszło. nie jest to żadna napinka (fanem Lecha nie jestem) ale chyba obciach przy takich zapowiedziach i renomie kibiców Lecha.
miała być wielka mobilizacja a chyba nie wyszło. nie jest to żadna napinka (fanem Lecha nie jestem) ale chyba obciach przy takich zapowiedziach i renomie kibiców Lecha.
"chyba" nie Byles na meczu wiec "chyba" nie powinienes sie na temat dopingu wypowiadać. Doping jak na Wronki dobry nikt sie nie oczekiwał ze bedzie jak na Bułgarskiej wiec akcja udana mimo słabego wyniku
Kolego 'ef' nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Odnośnie naszego ostatniego wyjazdu do Gdańska przekazaliśmy ponad 100 biletów Arce , a w Krakowie rozprowadzaliśmy resztę (wykorzystaliśmy pełną pulę). Rozeszły się one w pierwsze dwa dni zapisów , w kolejnych dniach ludzie dalej przychodzili i pytali o bilety. Teraz cos już kumasz ? Dlatego ktoś tam napisał , że chętnych było więcej !
Te "12 dni" a nie 14 dni to nie jest jedyny problem z naszym wyjazdem , ale nie będe pisał o tym co się dzieje na Lechii , niech ktoś z Gdańska napisze o swoim podwórku i o remontach stadionowych.
Te "12 dni" a nie 14 dni to nie jest jedyny problem z naszym wyjazdem , ale nie będe pisał o tym co się dzieje na Lechii , niech ktoś z Gdańska napisze o swoim podwórku i o remontach stadionowych.
Można zdjęcie tej flagi?WarszawskaPolonia pisze: Debiut zalicza również flaga poświęcona kibickom Polonii(Warszawianki).
A skąd masz pewność , która "prawda" jest prawdziwa ? :)RedRum pisze:A od kiedy to prawda ubliża zmarłemu? Przecież nie wywiesili flagi z przykładowym hasłem "Deyna Ty ch.", więc nie wiem co Wy za ubliżenie widzicie w tej fanie.
Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Ale to już sprawa ludzi i danej ekipy , niestety wiele ważnych wartości idzie w zapomnienie wraz to z coraz młodszym pokoleniem.
Jestem trochę innego pokolenia dlatego tak sądzę.
pojemność stadionu we Wronkach to 3800
pozdrawiam znawców tematu
pozdrawiam znawców tematu
-
zdzichu
Oczywiści,że tak.Nie patrząc na to gdzie i jak gra ich drużyna są z nią mimo wszystko.
Dullum wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci - Twoja sprawa, każdy ma taką rodzinę jaką ma nie mi oceniać, ale cytat:
Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?
Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. Moralność Kaliego jest przytłaczająca...
Nie płakałem po Deynie.
Pozdrowienia dla normalnych.
Wybacz, ale musi wzbudzać uśmiech.Dullum pisze:Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?
Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. Moralność Kaliego jest przytłaczająca...
Nie płakałem po Deynie.
To tak :prażanin pisze:Dullum wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci - Twoja sprawa, każdy ma taką rodzinę jaką ma nie mi oceniać, ale cytat:
Wybacz, ale musi wzbudzać uśmiech.Dullum pisze:Zresztą jest takie powiedzenie : "o zmarłych się źle nie mówi" , tym bardziej o ludziach , którzy byli dobrzy z natury i prowadzili jako takie szlachetne życie.
Nie płakałem po Deynie.
1 . "wcześniej porównywałeś Deynę do swojej żony i dzieci " - tak porównałem lecz owe stwierdzenie tyczy się nas wszystkich , dlatego , że nie tyle ten transparent uderza w Legionistów co rani rodzinę i znajomych zmarłego piłkarza
2. "Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?" . Daję porównania , słuszne zresztą.A tak w ogóle to (powtarzam po raz drugi) skąd masz pewność , że Deyna był pod wpływem alkoholu ? Z Expressu Wieczornego ? ;o
3. "Po drugie mierzi mnie podwójna moralność. Osobiście nie jestem zwolennikiem takich akcji tym bardziej na neutralnych meczach, ale nie przypominam sobie, żebyś takie larum podniósł po śmierci Wejcherta. Też człowiek, też miał rodzinę i bliskich, też ktoś go kochał. "
"mierzi" Ciebie podwójna moralność , chodzi o moją osobę ? Jeśli tak to odpowiem:
Nie jestem tutaj częstym gościem to raz .
Dwa , nie widziałem żadnego tematu tutaj , który odnosi się TYLKO do śmierci Wejcherta i związku z tym nie napisałem ani słowa na ten temat więc przepraszam z jakiej paki mówisz o podwójnej moralności?
Oczywiście Twoje porównanie flagi KSP z Wejchertem ma prawdę mówięc niewiele wspólnego jeśli porównasz te dwie osoby i życiorysy , więc wysyłam do tematu "Konflikt w Legii" jeśli czegoś nie wiesz.
Napiszę także co myślę o hasłach : "Jeszcze Jeden" i "Nie płakałem do Wejchercie".
Ja też jestem ostrym przeciwnikiem tych haseł , gdybym zależało to tylko od mojej osoby to takie rzeczy nigdy nie pojawiłyby się .
Ale muszę przyznać , że hasło "Jeszcze Jeden" , można rozumieć wieloznacznie lecz to już kwestia interpretacji i danej chwili.
Tak btw. to niech normalni Ciebie pozdrowią bo piszesz lepsze książki niż Andrzej Sapkowski :)
-
ostrykrokodylec
Ja już wiem jaki będzie temat :) Od przegranych derbów cały czas coś kogoś boli i co tydzień jest rozkminka na wiadomy temat. Wracając do komentarzy to:
ponad 3k Lecha jak dla mnie bardzo ok. Ciekawe jak wasze ekipy by jeździły na wyjazdy "do siebie". Na szczęście jeszcze chwilkę to potrwa.
Flaga Polonii troszkę mnie śmieszy bo Legia spina się nieziemsko a taki miał być zapewne efekt.
Ładny doping i frekwencja na Ruchu.
ponad 3k Lecha jak dla mnie bardzo ok. Ciekawe jak wasze ekipy by jeździły na wyjazdy "do siebie". Na szczęście jeszcze chwilkę to potrwa.
Flaga Polonii troszkę mnie śmieszy bo Legia spina się nieziemsko a taki miał być zapewne efekt.
Ładny doping i frekwencja na Ruchu.
Zwyczajowo nie wdaje się w takie dyskusje, bo uważam je za bezcelowe. Jednak fakt, że dalej brniesz w swoje pokrętne rozumowanie wykręcając kota ogonem sprawia, że:Dullum pisze:2. "Po pierwsze skoro sam dajesz skrajne porównania - czy wszystkich jeżdżących po alkoholu gloryfikujesz po śmierci?" . Daję porównania , słuszne zresztą.A tak w ogóle to (powtarzam po raz drugi) skąd masz pewność , że Deyna był pod wpływem alkoholu ? Z Expressu Wieczornego ? ;o
Ale muszę przyznać , że hasło "Jeszcze Jeden" , można rozumieć wieloznacznie lecz to już kwestia interpretacji i danej chwili.
Tak btw. to niech normalni Ciebie pozdrowią bo piszesz lepsze książki niż Andrzej Sapkowski :)
1) czytając to co pogrubione ogarnia mnie żal - sam sobie przeczysz i pokazujesz jaką hipokryzją jest to co piszesz o sprzeciwie dla tego typu haseł.
2) odpowiadam na pytanie (to co podkreślone):
Uprzedzając pytanie - tak uważam, że to lepsze źródło niż wikipedia, która cytuje przedruki z redaktorów Legialive.dziennik.pl pisze: Jedynym pewnikiem jest to, że w jego organizmie wykryto obecność alkoholu dwukrotnie przewyższającą dawkę dopuszczalną dla kierowców. Bo w tamtym czasie dawny gwiazdor światowych boisk mocno nadużywał napojów wyskokowych.
3) I kto pisze lepsze bajki Sapkowski czy Dullum? (pytanie retoryczne).
bez odbioru.
Kibicowsko kolejka słaba.
Na + zachowanie Zaglębia i doping na tym meczu.
Również na + frekwencja,doping i oprawa Ruchu.
Na + zachowanie Zaglębia i doping na tym meczu.
Również na + frekwencja,doping i oprawa Ruchu.
Moim skromnym zdaniem w ostatniej kolejce na wszystkich stadionach powinny zawisnąć transy konieciti...
Zgadza się.Aczkolwiek co do tego że całe WfcG KO bym polemizował.KrissKSG pisze:potwierdzi ktoś?NoName1921 pisze:Dziś w Grudziądzu mistrzostwa Polski sportowego JJ organizowane przez Gerke Team - klub w którym 3/4 trenujących to WfcG. Na zawodach widzewiacy na macie i trybunach, wpada Zawisza w +/- 50 osób. Całe WfcG KO.
Jeśli było to sorry.
Podobno w niedzielę było ciekawie w Czerwionce może ktoś więcej informacji napisać na ten temat ?
Sprostowanie do fragmentu relacji GKS-u B. z udziałem Widzew FCP.
Młodzież z Piotrkowa udaje się do Bełchatowa w 3 klamoty jedźmy ponad godzinę w okolicach stadionu obijając pre osób i krojąc trochę barw. Kiedy mecz się rozpoczyna zawijamy do domu w pewnym momencie pojawiają się za nami 3 auta GKS-u (jednak zauważmy to dopiero kiedy dwa nasze auta odbijają w inna drogę GKS wysypuje się z 3 klamotów na nasz jedna furę metr przed nami na światłach stoi radiola wiec odbijamy w boczna uliczkę GKS jedzie za nami, zatrzymujemy się na pierwszym parkingu na wylocie na Piotrków jednak GKS nie zatrzymuje się.
TYLE ZE STRONY FCP bez odbioru
Młodzież z Piotrkowa udaje się do Bełchatowa w 3 klamoty jedźmy ponad godzinę w okolicach stadionu obijając pre osób i krojąc trochę barw. Kiedy mecz się rozpoczyna zawijamy do domu w pewnym momencie pojawiają się za nami 3 auta GKS-u (jednak zauważmy to dopiero kiedy dwa nasze auta odbijają w inna drogę GKS wysypuje się z 3 klamotów na nasz jedna furę metr przed nami na światłach stoi radiola wiec odbijamy w boczna uliczkę GKS jedzie za nami, zatrzymujemy się na pierwszym parkingu na wylocie na Piotrków jednak GKS nie zatrzymuje się.
TYLE ZE STRONY FCP bez odbioru
wyskakują na środku skrzyżowania, żeby potem nie zatrzymać się na parkingu :) i to jeszcze w 3 fury na 1 :) coś tu nie pasuje :) pozdrawiam.