Skąd wiesz jak nie pojechałeś tylko siejesz zamęt na forumJoJO-Uk pisze:Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn
Może Krasza coś wie, tylko po co zarzucił o konfidentach

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
żródło forum Cracovii - autor jakiś PasiakNiestety jesteśmy gorsi..... od tych za miedzy! Piszę to z całym żalem bo mnie trafia! muszę się wyżalić!
1.FREKWENCJA: Na meczu wisła - Legia było 15 tys. kibiców, czyli komplet a byli jeszcze chętni na bilety tylko ich zabrakło! U Nas na meczach marne 3tys. Nie wiem co się dzieje z tą frekwencją. Serce mi się kraje kiedy widzę na meczach pustki. Z tym twierdzeniem że pół Krakowa za Nami a pół za nimi nie jest prawda! widac to na meczach. Po za tym jak się leje swoich to potem są takie efekty!!! Na dodatek mamy złą oponie wśród nawet samych Krakowian! Trochę mnie to dziwi bo tamci robię to samo i wszystko jest ok.
2.PIŁKARZE: Na tym polu również pozostajemy w tyle. Moim zdaniem tylko Giza i Baran prezentują zbliżony (od nie których są nawet lepsi) poziom do grajków zza miedzy. Jeśli oni będą grali z takim zaangażowaniem jak w tym meczu z legią to przegramy derby u Siebie! Oni są lepsi od Groclinu co nie!!! Nie potrafimy grac w meczach o coś! A to w piłce jest najważniejsze!!!
3.KASA: Tutaj jesteśmy także w tyle. Majątek cupiała jest 7 krotnie większy od majątku Pana Filipiaka, ale to jest najmniejszy problem, po za tym oni mają jeszcze tyskie (nie wypiłem ani jednego tego piwa od czasu sponsorowania psiarni)
4.STADION: Tu jest przepaśc! Mam nadzieję że w końcu nasz stadion doczeka się w najbliższym roku chociaż jednej nowej trybuny. A oni mają rezerwowy stadion na Euro2012 i będzie w niego teraz pompowana duża kasa.
5.DOPING I ATMOSFERA NA MECZACH: przegrywamy, ale to się wiąże ze stadionem i frekwencją.
W drugiej lidze już mieliśmy sporo widzów na trybunach i dobrą atmosferę na meczach jednak wszystko się popsuło!
6.PODSUMOWANIE: Potrzebny nam jest jakiś sukces! Liczyłem że zdobędziemy PP w tym roku! Sami widzicie co z tego wyszło!!! czy MY zawsze musimy byc przegrani??????!!!! Panie Prezesie niech Pan kupi wreszcie jakiś zawodników z prawdziwego zdarzenie bo jak nie to wnet na meczu będzie 500 osób!!
Chcę widzieć moją Cracovię Wielką! A nie drużynę która kilka kolejek przed końcem rozgrywek o nic już nie gra!!! Panie Filipiak Pan w pewnym wywiadzie powiedział że Cracovia będzie WIELKA! Długo jeszcze mamy na to czekać??????
Napiszcie coś optymistycznego, coś co będzie dobrym znakiem na przyszłość!!! bo ja teraz po tym Pucharze Polski widzę wszystko w czarnych barwach!
od 9 lat lepiej??krk pisze: Możemy się także dowiedzieć od niejakiego Rydwana77 że Wisła gra od 10 lat w pucharach, dlatego mamy taką frekwencję na Reymonta
aktualnie Vice Mistrzostwo PolskiTSNH pisze:Po drugie jakie teraz Wisła ma sukcesy?
2 lata temu walke o UEFA przegralismy w ostatnim meczu wygrywjac do przerwy z Amica 2-0 wiec nie jest tak jak mowiszPrzegrała wszystko co tylko możliwe za to Wy macie najlepszy sezon od wielu, wielu lat
rozumiem jestes czestym gosciem przy Kałuży?Ale jak się wiesza flagi nawołujące do morderstw i całą propaganda AW
Duza roznica?? Krakow jest podzielony w miare równo.jeśli teraz różnica jest już duża, to za pare lat może być kolosalna a to będzie ze szkodą dla obu stron!
Tylko czekalem na taki wpis. Co by Wisla nie zrobila to albo dziadkom albo piknikom (vide flaga Korony).JoJO-Uk pisze:Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn
Nie bede za duzo frekwencji rozkminial, bo efekt kibicow sukcesu to norma (sam to powiedziales, wiec nie pisze, ze to nie jest zarzut, bo ewidentnie nas atakujesz swoim postem;) ) i tak uwazam, ze "nasi" kibice sukcesu sa calkiem zajebisci, bo przy takich wynikach druzyny mamy full stadion, malo tego zapotrzebowanie jeszcze wieksze i nawet pikniki lapia klimat kibicowski momentami. Powiem tylko, ze akurat kibice "partyzanci" maja u mnie pelen szacunek (pewnie dlatego, ze sam mieszkalem w 3 miejscach uznawanych za glowne miejscowki Cracovii w Krakowie) - nie jest latwo byc kibicem "partyzantem" u siebie na osiedlu i malo tego z tym sie nie kryc. Duzo latwiej byc za tym klubem, za ktorym sa wszyscy.a widac to chociazby po liczbie kibicujacych Wam "partyzantow" z nieswojego osiedla bo w tym nie boje sie tego powiedziec, ze przewyzszacie nas sporo. Kiedys nic nie znaczace małolaty, kibicujace Wisle "bo jest dobra" podczas gdy Cracoivia broni sie przed 4 ligą, a teraz juz powoli te malolaty jezdza swoimi sposobami na mecze...
to tylko przykład ale przedstawiajacy jak działa sukces, i nie jest to zaden zarzut bo raczej Wy na to nie macie wpływu bo jest to normalne zjawisko.
Przegladnij sobie swoje wpisy na forum. 50% to przydupcanie sie od innych i sianie napinki. Prawda jest taka, ze obecnie w miescie jest nas wiecej, wiec i forum to odwzorowuje i nie ma w tym nic zlegomedia punto pisze:znowu 1 wpis kibica Cracovii i 1000 wiślackich![]()
![]()
promujcie sie dalej moze bedziecie fajni
Zeby zobaczyc co wieszacie na stadionie to trzeba na nim byc? Myslalem, ze mamy XXI wiek...rozumiem jestes czestym gosciem przy Kałuży?Ale jak się wiesza flagi nawołujące do morderstw i całą propaganda AW
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Amfre jak wiesz co tam sie stalo to zgodzisz sie ze mna ze nie bardzo jest sie czym chwalicamfre pisze:Tylko czekalem na taki wpis. Co by Wisla nie zrobila to albo dziadkom albo piknikom (vide flaga Korony).JoJO-Uk pisze:Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn