Slavia to zgoda Górnika Wałbrzych!!!Stary14 pisze:Nie Sparta nie Slavia tylko chyba Bohemians jest zgodą Górnika.tyminho pisze:A dlaczego oczekujesz jakiegoś stanowiska od chłopaków z Górnika, skoro ich zgodą nie jest Sparta, a Slavia Praga?BeforeGod pisze: Przy okazji zapytam.
Jakie jest stanowisko kibiców Gornika W. , co do informacji dotyczacych tego iz na meczu Czechy - Polska,w ramach ochrony,ramie w ramie z psiarnia stali kolesie ze Sparty P.
Info to jest niepotwierdzone,to tylko pytanie(m in Szczena o tym pisal).
Ciekawi mnie to tym bardziej iz m in ja,chlopak z Dyskobolii i kibic Gornika Walbrzych(! - pozdro dla nich,moze czytaja) wylapal centralnie w leb od kurwiszonow stojacych na ochronie palka teleskopowa (bokiem pytanie - czy to wg jest legalne ?)

EuroInfo
-
Re: EuroInfo
-
Stary14 pisze:Nie Sparta nie Slavia tylko chyba Bohemians jest zgodą Górnika.tyminho pisze:A dlaczego oczekujesz jakiegoś stanowiska od chłopaków z Górnika, skoro ich zgodą nie jest Sparta, a Slavia Praga?BeforeGod pisze: Przy okazji zapytam.
Jakie jest stanowisko kibiców Gornika W. , co do informacji dotyczacych tego iz na meczu Czechy - Polska,w ramach ochrony,ramie w ramie z psiarnia stali kolesie ze Sparty P.
Info to jest niepotwierdzone,to tylko pytanie(m in Szczena o tym pisal).
Ciekawi mnie to tym bardziej iz m in ja,chlopak z Dyskobolii i kibic Gornika Walbrzych(! - pozdro dla nich,moze czytaja) wylapal centralnie w leb od kurwiszonow stojacych na ochronie palka teleskopowa (bokiem pytanie - czy to wg jest legalne ?)
Cos jeszcze Wymądrujesz ??

-
Przyczepili sie do tego cze jak rzep psiego ogona To tylko jakis procent ludzi, wiec nie generalizujcie. A na copland piggery to nie ma zadnych wackos ktorzy machaja flaga z gwiazda Dawida a obok przekumata ekpia c18 salutuje? Schizofrenia?
Zaklocanie ciszy na remembrance day? A po smierci JP2?
Widze, ze Koledzy z gorszej strony Clyde nie czytali the wee blue book. Swoimi postami i podpisami sieja bigotyzm i sektarianism i to bardziej niz prawdziwi Billy Boys (jednego potomka "slynnego" pana F. znam zreszta osobiscie). Dziwi tez ze na przekumatym forum kibicow pozujacych na polsko-narodowo-patriotyczno-katolickich takie podpisy jak nisc um przechodza. Takze posty o panu z wytauowana d. pawiana ktory w Polsce byl do niedawna superhero pozdrawianym na meczach w trudnych dla niego czasach pozostaja bez reakcji forumowiczow.
Ja mam na kwestie cze wyjebane i widze, ze retro81 ze swoimi wywazonymi wypowiedziami tez. Dobrze napisal gosc na jednym z forum i ja sie pod tym podpisuje:
"Every other team in Scotland is fed up of the bigoted morons that attend Rangers/Celtic games; they can all fuck off back to Ireland/Northern Ireland to war with each other."
Zaklocanie ciszy na remembrance day? A po smierci JP2?
Widze, ze Koledzy z gorszej strony Clyde nie czytali the wee blue book. Swoimi postami i podpisami sieja bigotyzm i sektarianism i to bardziej niz prawdziwi Billy Boys (jednego potomka "slynnego" pana F. znam zreszta osobiscie). Dziwi tez ze na przekumatym forum kibicow pozujacych na polsko-narodowo-patriotyczno-katolickich takie podpisy jak nisc um przechodza. Takze posty o panu z wytauowana d. pawiana ktory w Polsce byl do niedawna superhero pozdrawianym na meczach w trudnych dla niego czasach pozostaja bez reakcji forumowiczow.
Ja mam na kwestie cze wyjebane i widze, ze retro81 ze swoimi wywazonymi wypowiedziami tez. Dobrze napisal gosc na jednym z forum i ja sie pod tym podpisuje:
"Every other team in Scotland is fed up of the bigoted morons that attend Rangers/Celtic games; they can all fuck off back to Ireland/Northern Ireland to war with each other."
-
O jakich flagach z gwiazdą mówisz? Irlandii Północnej czy Izraela? Te drugie pojawiają się jako przeciwwaga dla flag Palestyny po drugiej stronie i nie jest to żadna nowość. Salutowanie natomiast niekoniecznie ma kontekst austriacko-bawarski, zwłaszcza że niegdyś salutowano w czerwonej rękawicy hehe.
Co do zakłócania minuty ciszy to zawsze jest to przypał, ale jest różnica jak ktoś czyni to w odniesieniu poległych za kraj, którego jest obywatelem (a jego przodkowie też walczyli w armii tego kraju) a w odniesieniu do przywódcy religii, z której wyznawcami ma się na pieńku. Czy Celtic nie gwizdałby na Paisleya? Na 100% tak i o to akurat nikt nie powinien mieć pretensji.
Porównując - chyba jest różnica jakby w Polsce ktoś wygwizdał AK-owców, powstańców śląskich czy poległych pod Kołobrzegiem a dajmy na to Aleksieja II (tu bardziej kontekst niechęci do Rosji niż prawosławia ale lepszego przykładu nie mam).
Zachowanie Celticu w Falkirk jest o tyle niezrozumiałe, że minuta nie dotyczyła przecież Black and Tans czy innych formacji walczących z rebeliantami w Irladii, tylko poległych w wojnach światowych, gdzie udziału Irlandczyków w brytyjskim wojsku nie deprecjonują nawet najbardziej zagorzali pro-brytyjscy fanatycy.
Co do zakłócania minuty ciszy to zawsze jest to przypał, ale jest różnica jak ktoś czyni to w odniesieniu poległych za kraj, którego jest obywatelem (a jego przodkowie też walczyli w armii tego kraju) a w odniesieniu do przywódcy religii, z której wyznawcami ma się na pieńku. Czy Celtic nie gwizdałby na Paisleya? Na 100% tak i o to akurat nikt nie powinien mieć pretensji.
Porównując - chyba jest różnica jakby w Polsce ktoś wygwizdał AK-owców, powstańców śląskich czy poległych pod Kołobrzegiem a dajmy na to Aleksieja II (tu bardziej kontekst niechęci do Rosji niż prawosławia ale lepszego przykładu nie mam).
Zachowanie Celticu w Falkirk jest o tyle niezrozumiałe, że minuta nie dotyczyła przecież Black and Tans czy innych formacji walczących z rebeliantami w Irladii, tylko poległych w wojnach światowych, gdzie udziału Irlandczyków w brytyjskim wojsku nie deprecjonują nawet najbardziej zagorzali pro-brytyjscy fanatycy.
-
wezyr poza tym ze masz smieszny muzulmanski nick ktory juz na jak to powiedziales katolicko-narodowym forum powinien byc wystarczajacym powodem do bana pier...jak poltuczony kazio. Jest to zreszta normalne w przypadku ludzi ktorzy zakochali sie w klubie z Parkhead nagle po wyemigrowaniu w to a nie inne miejsce UK,aha no zapomnialem ze jeszcze obecnosc d*** szympansa co niektorych przegnala na jak to okresliles"dobra strone Clyde". Jak dobrze zauwazyl RHP ciezko tu by bylo ludziom zachowac minute ciszy z okazji smierci kolesia ktory dla protestantow (84% ludnosci Szkocji) byl i kazdy po nim na tej funkcji antychrystem. Co do Falkirk i jak te palanty gwizdaly z okazji Rememberance Day to tylko pozostaje sie nad nimi ulitowac i moze jedynie wspomniec ze wiecej na polach Francji i Belgii zginelo irlandzkich katolikow w armiach sojuszniczych niz protestantow z 36th Ulster Division...No ale oni pewnie tego nie wiedza....meczy mnie powoli ta argumentacja anty-Rangers w wykonaniu pozerkow ktorzy 15-10 lat temu nawet nie mieli pojecia o niczym w temacie w przeciwienstwie do wielu osob zaangazowanych po obu stronach zarowno niebieskiej jak i zielonej od wieeelu wieeelu lat.Co do przyczepiania sie do cwelgevary to to wybacz mi kolego al wezyr ale moze Ty juz jestes z pokolenia ktore nie skorzystalo z "dobrodziejstw" ludzi spod czerwonej gwiazdy wiec to zrozumiale ze nie wiesz co to znaczy..ale na szczescie ksiazek historycznych jest co nie miara wiec sie mozesz doksztalcic( tylko nie w "slynnej" redbook shop kolo Barrowlands w Glasgow prowadzonej przez "ultrasow" CFC bo tam wyczytasz ze cwelgewara to kolejne wcielenie Chrystusa). pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Ciebie kolego moze i boli, ze ktos kibicuje Celticowi pare lat, czy od chwili emigracji, czy od kiedy gra tam Boruc czy Zurawski. Swoja droga skad Ty to mozesz wiedziec to tez mnie zastanawia :) Nie wspominajac o tym, ze kibicowanie zagranicznemu klubowi moze byc troszke trudne w sytuacji gdy trzeba miec wize na wjazd czy tez kilkukrotnosc sredniej (owczesnej) krajowej na takie wojaze.
Zdaje mi sie, ze tak naprawde to Ciebie boli fakt, ze tak malym powazaniem czy wrecz niechecia cieszy sie RFC w gronie Polakow. Tak tak, wiem zaraz napiszesz, ze wolisz miec jednego kumatego w RFC niz stu piknikow, ale ci kumaci tez nie czuja zadnej miety do Rangers i trudno oczekiwac by sympatyzowali z banda srajaca na jednego z najwybitniejszych Polakow, srajaca na nasza religie, za ktora rowniez masa ludzi w naszej historii polegla, wreszcie za ekipe, ktora z niechecia odnosi sie do Polakow jako nacji.
Boli Cie to bardzo, ze na mapie kibicowskiej Europy polski FC RFC jest tylko malym egzotycznym dziwolagiem i nigdy niczym wiecej nie bedzie.
Co do minuty ciszy to trzeba miec naprawde zla wole by twierdzic, ze fani Celtow maja cokolwiek naprzeciw bohaterom I czy II WS. Protesty dotycza glownie "kombatantow" i "bohaterow", ktorzy mordowali Irlandczykow w czasie "troubles" (Sunday bloody sunday...).
"protestantow (84% ludnosci Szkocji)"
o ile sie nie myle, w zeszlym roku lub dwa lata temu po raz pierwszy w historii UK liczba osob odwiedzajacych katolickie msze przekroczyla liczbe protestantow uczestniczacych w swoich nabozenstwach...
Zdaje mi sie, ze tak naprawde to Ciebie boli fakt, ze tak malym powazaniem czy wrecz niechecia cieszy sie RFC w gronie Polakow. Tak tak, wiem zaraz napiszesz, ze wolisz miec jednego kumatego w RFC niz stu piknikow, ale ci kumaci tez nie czuja zadnej miety do Rangers i trudno oczekiwac by sympatyzowali z banda srajaca na jednego z najwybitniejszych Polakow, srajaca na nasza religie, za ktora rowniez masa ludzi w naszej historii polegla, wreszcie za ekipe, ktora z niechecia odnosi sie do Polakow jako nacji.
Boli Cie to bardzo, ze na mapie kibicowskiej Europy polski FC RFC jest tylko malym egzotycznym dziwolagiem i nigdy niczym wiecej nie bedzie.
Co do minuty ciszy to trzeba miec naprawde zla wole by twierdzic, ze fani Celtow maja cokolwiek naprzeciw bohaterom I czy II WS. Protesty dotycza glownie "kombatantow" i "bohaterow", ktorzy mordowali Irlandczykow w czasie "troubles" (Sunday bloody sunday...).
o ile sie nie myle, w zeszlym roku lub dwa lata temu po raz pierwszy w historii UK liczba osob odwiedzajacych katolickie msze przekroczyla liczbe protestantow uczestniczacych w swoich nabozenstwach...
GOD BLESS THE POPE
1925- naczelny bolszewik forum kibice.net
-
zdziwilbys sie ilu mimo wszystko Polakow w Glasgow z tej piknikowej strony widzialem, spotkalem rozmawialem z... ktorzy nosza barwy Rangers z czystej niecheci do zielonych....retro81 pisze:Ciebie kolego moze i boli, ze ktos kibicuje Celticowi pare lat, czy od chwili emigracji, czy od kiedy gra tam Boruc czy Zurawski. Swoja droga skad Ty to mozesz wiedziec to tez mnie zastanawia :) Nie wspominajac o tym, ze kibicowanie zagranicznemu klubowi moze byc troszke trudne w sytuacji gdy trzeba miec wize na wjazd czy tez kilkukrotnosc sredniej (owczesnej) krajowej na takie wojaze.
co do szacunku dla JP 2 stary czy Ty naprawde sadzisz ze 100% Polakow to radiomaryjcy? jesli tak to jestes w duzym bledzie....
d*** szympansa i Zurawski, tak rzeczywscie zajebisty powod zaczac kibicowac klubowi dlatego ze gra tam dwoch Twoich rodakow, wiec powiedzmy jak zacznie grac 5 Polakow w Dynamo Berlin to wszyscy z niemieckiej emigracji rusza tlumnie dopingowac BFC...zenada
co do ilosci RCSP to nikt nie mowi ze sa nas tysiace ale jakosc zapewniam Cie lepsza od ilosci ,dziwologiem nie jestesmy chyba tylko tak odbiera nas katoPolska czemu sie nie dziwie i z czego jestem zadowolony....zapewniam Cie ze kontakt z odpowiednimi ludzmi na Rangers mamy co najmniej tak dobry jak CSC no1 na Parkhead,jesli nie lepszy...
takze "nasz" najwybitniejszy Polak to nie moj niestety, "nasza" religia nie moja niestety,argumenty mozna spokojnie mnozyc ale nie w temacie euroinfo,pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
"czy Ty naprawde sadzisz ze 100% Polakow to radiomaryjcy? "
a czy Ty naprawde sadzisz, ze tylko "radiomaryjcy" maja szacunek dla Jana Pawla II?? ja znam kilka osob niewierzacych nawet, ktore darzyly i darza Go wielkim szacunkiem, taak, pewno ci co wyszli na ulice po Jego smierci to sami dewoci!
" ktorzy nosza barwy Rangers z czystej niecheci do zielonych"
i "nie pojda na Parkhead poki gra tam Boruc" (czyli jak odejdzie to juz Celtic bedzie ok)- pewnie rozmawiamy o tej samej osobie he he he
kibicowanie Celticowi bo gra tam Boruc jest be i "zenada" ale kibicowanie Rangers z tego samego powodu juz jest ok :)
"chyba tylko tak odbiera nas katoPolska"
tak sobie mysle, ze lepsza ta "katoPolska" niz (niektore) protestanckie koscioly wyswiecajace na pastorow pedalow czy udzielajace slubow homoseksualistom, czyz nie? :)
a czy Ty naprawde sadzisz, ze tylko "radiomaryjcy" maja szacunek dla Jana Pawla II?? ja znam kilka osob niewierzacych nawet, ktore darzyly i darza Go wielkim szacunkiem, taak, pewno ci co wyszli na ulice po Jego smierci to sami dewoci!
i "nie pojda na Parkhead poki gra tam Boruc" (czyli jak odejdzie to juz Celtic bedzie ok)- pewnie rozmawiamy o tej samej osobie he he he
kibicowanie Celticowi bo gra tam Boruc jest be i "zenada" ale kibicowanie Rangers z tego samego powodu juz jest ok :)
tak sobie mysle, ze lepsza ta "katoPolska" niz (niektore) protestanckie koscioly wyswiecajace na pastorow pedalow czy udzielajace slubow homoseksualistom, czyz nie? :)
GOD BLESS THE POPE
-
biskup Petz? czyz nie? :-)retro81 pisze:"czy Ty naprawde sadzisz ze 100% Polakow to radiomaryjcy? "
a czy Ty naprawde sadzisz, ze tylko "radiomaryjcy" maja szacunek dla Jana Pawla II?? ja znam kilka osob niewierzacych nawet, ktore darzyly i darza Go wielkim szacunkiem, taak, pewno ci co wyszli na ulice po Jego smierci to sami dewoci
nie mam szacunku dla nikogo komu za zycia stawiaja pomniki....nie musze miec i koniec, nie musze dla kogos kto kazal gwalconym na Balkanach kobietom rodzic dzieci,mam pisac dalej?
ja kibicuje Rangers od 1989 roku wiec mnie ten argument nie tyka, zarowno d*** szympansa jak i Zurawski akurat grali w Polsce w klubach ktorych nie cierpie i tyle w tym temacie
TYBET JEST SERBSKI
-
i to jest cala Twoja odpowiedz? gratuluje :)
GOD BLESS THE POPE
-
kolego, nie zapominaj gdzie sie urodziles, dzisiaj w tak wazny dzien dla kazdego Polaka, ty piszesz do swojego rodaka, jak do jakies szkopa, albo kacapa. Wcale mnie nie zdziwisz jak odpiszesz, ze twoje dziecko nie zna ani jednego slowa po Polsku, a z zona gadasz w domu po angielsku. Nie chce sie wtracac w temat o ktorym piszecie, bo prawda jest taka ze nie mam o tym pojecia, do czego bez bicia sie przyznaje, ale twoje kozacie teksty(juz nie po raz pierwszy) w ktorych traktujesz Polskich kibicow podobnie jak L. Benhaker sa ku*** zenujace. Najlepiej idz do ambasady i popros o zmiane metryki zeby czasem nikt z twojej ekipy nie przyczail ze urodziles sie w Polsce, aaa i jeszcze zmien sobie imie i nazwisko na William Wallace...nisc pisze:zdziwilbys sie ilu mimo wszystko Polakow w Glasgow z tej piknikowej strony widzialem, spotkalem rozmawialem z... ktorzy nosza barwy Rangers z czystej niecheci do zielonych....retro81 pisze:Ciebie kolego moze i boli, ze ktos kibicuje Celticowi pare lat, czy od chwili emigracji, czy od kiedy gra tam Boruc czy Zurawski. Swoja droga skad Ty to mozesz wiedziec to tez mnie zastanawia :) Nie wspominajac o tym, ze kibicowanie zagranicznemu klubowi moze byc troszke trudne w sytuacji gdy trzeba miec wize na wjazd czy tez kilkukrotnosc sredniej (owczesnej) krajowej na takie wojaze.
co do szacunku dla JP 2 stary czy Ty naprawde sadzisz ze 100% Polakow to radiomaryjcy? jesli tak to jestes w duzym bledzie....
d*** szympansa i Zurawski, tak rzeczywscie zajebisty powod zaczac kibicowac klubowi dlatego ze gra tam dwoch Twoich rodakow, wiec powiedzmy jak zacznie grac 5 Polakow w Dynamo Berlin to wszyscy z niemieckiej emigracji rusza tlumnie dopingowac BFC...zenada
co do ilosci RCSP to nikt nie mowi ze sa nas tysiace ale jakosc zapewniam Cie lepsza od ilosci ,dziwologiem nie jestesmy chyba tylko tak odbiera nas katoPolska czemu sie nie dziwie i z czego jestem zadowolony....zapewniam Cie ze kontakt z odpowiednimi ludzmi na Rangers mamy co najmniej tak dobry jak CSC no1 na Parkhead,jesli nie lepszy...
takze "nasz" najwybitniejszy Polak to nie moj niestety, "nasza" religia nie moja niestety,argumenty mozna spokojnie mnozyc ale nie w temacie euroinfo,pzdr

-
11 listopada? no cos Ty to moze jakas "katoPolska" sobie swietuje
on ma 12 lipca 1690 i swoja bitwe nad rzeka Boyne
:/
on ma 12 lipca 1690 i swoja bitwe nad rzeka Boyne
:/
GOD BLESS THE POPE
-
God Shave The Queen!
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
-
Trzeba mieć naprawdę złą wolę żeby kłamać twierdząc, że minuta ciszy dotyczyła walczących w latach 70. w Ulsterze, a nie żołnierzy poległych w trakcie wojen światowych.retro81 pisze:Co do minuty ciszy to trzeba miec naprawde zla wole by twierdzic, ze fani Celtow maja cokolwiek naprzeciw bohaterom I czy II WS. Protesty dotycza glownie "kombatantow" i "bohaterow", ktorzy mordowali Irlandczykow w czasie "troubles" (Sunday bloody sunday...)
Masz 100% racji. Teraz nawet każde postkomunistyczne ścierwo deklaruje wierność naukom Jana Pawła II, twierdząc że był to największy autorytet, chociaż dopiero co czerwoni tępili wiarę w Polsce. Może tego się lepiej przyczepić bo jest to zajwisko powszechne...retro81 pisze: a czy Ty naprawde sadzisz, ze tylko "radiomaryjcy" maja szacunek dla Jana Pawla II?? ja znam kilka osob niewierzacych nawet, ktore darzyly i darza Go wielkim szacunkiem, taak, pewno ci co wyszli na ulice po Jego smierci to sami dewoci!
Owszem, ale pamiętaj że akurat prezbiteriane północnoirlandzcy temu się sprzeciwiają podobnie jak np. budowie meczetów w UK. Z drugiej strony można wytykać, że KRK mimo doktrynalnego konserwatyzmu miewa problemy obyczajowe (jak widać stosowane niby przez Kościół metody pozwalające "wykryć" wśród kandydatów do seminiarium osoby z zaburzeniami to pic na wodę - czyli w praktyce KRK też wyświęca tych co nie powinien)...tak sobie mysle, ze lepsza ta "katoPolska" niz (niektore) protestanckie koscioly wyswiecajace na pastorow pedalow czy udzielajace slubow homoseksualistom, czyz nie? :)
Brednie, a nawet podłość. Wiele zasłużonych dla Polskiej historii osób (w tym bezpośrednio związanych z 11.11.1918) - Polaków, którym stawia się pomniki i jak i tych mniej znanych było innych wyznań, albo nawet byli niewierzący. Nie słyszałem, żeby mniejszości wyznaniowe (podkreślam, że narodowości polskiej) krytykowały to święto.Nikt też nigdy nie twierdził, że 11 listopada to święto "katoPolski". Zresztą co to niby jest katoPolska? Jak dla mnie Polska jest jedna (bez czerwonych naturalnie bo oni nie reprezentują Polski)...retro81 pisze:11 listopada? no cos Ty to moze jakas "katoPolska" sobie swietuje
-
"Zresztą co to niby jest katoPolska? Jak dla mnie Polska jest jedna (bez czerwonych naturalnie bo oni nie reprezentują Polski)..."
no to teraz wytlumacz to swojemu koledze niscowi i sie luzujemy
"Brednie, a nawet podłość."
Nic z tych rzeczy kolego.
Gorzka ironia- szkoda, ze nie wyczules bo dalszy Twoj wywod, jakkolwiek sluszny, jednak jest niewlasciwie adresowany.
Akapit o swietowaniu 11.11/12.07 byl skierowany tylko i wylacznie do nisca i tylko jego dotyczyl a nie "zasluzonej dla polskiej historii osob"
"a nie żołnierzy poległych w trakcie wojen światowych."
caly ten Poppy appeal dotyczy zolnierzy zarowno wojen swiatowych jak i czasow pozniejszych (Falklandy, Ulster) az do czasow wspolczesnych i poleglych w Afganistanie/Iraku wlacznie wiec nie wciskaj ludziom kitu, ze fani Celtow maja cos naprzeciw bohaterom dwoch wojen swiatowych, protestuja przeciw uznawaniu za bohaterow bardzo konkretnych brytyjskich zolnierzy, ktorych akurat nieszczesliwie wrzucono do jednego wora z bohaterami.
"Teraz nawet każde postkomunistyczne ścierwo deklaruje wierność naukom Jana Pawła II"
Tak? synyszyn tez? gadzinowski tez? a moze marek siwiec na spolke z kwasem, albo napieralski grzegorz? (nazwiska celowo z malej litery)
no to teraz wytlumacz to swojemu koledze niscowi i sie luzujemy
"Brednie, a nawet podłość."
Nic z tych rzeczy kolego.
Gorzka ironia- szkoda, ze nie wyczules bo dalszy Twoj wywod, jakkolwiek sluszny, jednak jest niewlasciwie adresowany.
Akapit o swietowaniu 11.11/12.07 byl skierowany tylko i wylacznie do nisca i tylko jego dotyczyl a nie "zasluzonej dla polskiej historii osob"
"a nie żołnierzy poległych w trakcie wojen światowych."
caly ten Poppy appeal dotyczy zolnierzy zarowno wojen swiatowych jak i czasow pozniejszych (Falklandy, Ulster) az do czasow wspolczesnych i poleglych w Afganistanie/Iraku wlacznie wiec nie wciskaj ludziom kitu, ze fani Celtow maja cos naprzeciw bohaterom dwoch wojen swiatowych, protestuja przeciw uznawaniu za bohaterow bardzo konkretnych brytyjskich zolnierzy, ktorych akurat nieszczesliwie wrzucono do jednego wora z bohaterami.
"Teraz nawet każde postkomunistyczne ścierwo deklaruje wierność naukom Jana Pawła II"
Tak? synyszyn tez? gadzinowski tez? a moze marek siwiec na spolke z kwasem, albo napieralski grzegorz? (nazwiska celowo z malej litery)
GOD BLESS THE POPE
-
Nie potrafie zrozumiec jednej rzeczy. Jak to sie dzieje, ze POLACY za granica jezdza z jakimis ekipami na mecze. Czy to sa ludzie ktorzy w Polsce nie byli kibicami, a na obcej ziemii, nagle poczuli potrzebe bycia kibicem ? Na tym forum nawet, udzielaja sie ludzie mieszkajacy w roznych miejscach swiata, ktorzy sa kibicami roznych klubow i pisza na kibice.net. Pytam, skad to sie wzielo? Jak to mozliwe ?!
Czy to mozliwe, ze taki "Kowalski" zwykly czlowiek, w Naszym kraju kompletnie nie zainteresowany kibicowaniem, wyjezdza za chlebem , nagle lapie zajawke jakims zagranicznym klubem, na dodatek nie wiadomo skad znajduje kibice.net i opisuje rozne tam rzeczy.
Moze mi to ktos wytlumaczyc? Pytam powaznie.
Czy to mozliwe, ze taki "Kowalski" zwykly czlowiek, w Naszym kraju kompletnie nie zainteresowany kibicowaniem, wyjezdza za chlebem , nagle lapie zajawke jakims zagranicznym klubem, na dodatek nie wiadomo skad znajduje kibice.net i opisuje rozne tam rzeczy.
-
Mam nadzieje, ze czesc forumowiczow w koncu przejrzy na oczy i spostrzeze, ze Pan o nicku Northern Ireland Supporters Club jest tu taka piata kolumna. Sami ocencie jego wypowiedzi na polskim forum o naszym Rodaku JP2 per "koles" "antychryst". Nawet jesli nie wyznaje tej samej wiary, to szacunek nalezalby sie chociaz za wklad JP2 o wolnosc polityczna umoczonego w komunie kraju, z ktorego sam pochodzi. To samo tyczy sie uwielbianego do niedawna w Polsce AB nazywanego tu "czlowiekiem z d.pawiana". Domyslam sie, ze hasla typu "AB Ulster's no1" oraz "AB u r a wank..." i antypolskie hasla w Belfascie nie sa temu Panu obce. Forumowy besserwisser mysli, ze tylko on siedzi na wyspach, zna odpowiednie osoby i jest wyrocznia w sprawach kibicowskich (tak, ale tylko dla pryszczatych 13latkow podbijajacych mu ego tekstami "nisc napisz jak sytuacja przedstawia sie w...", ktorym rzuci info obficie podlane sosem z loyalistycznymi terminami). Skad czerpie wiedze o wieku, wyksztalceniu, oczytaniu, kibicowskich kontaktach i sympatiach, pogladach politycznych innych forumowiczow, doprawdy nie wiem. Wg bajkopisarza obciachem jest naturalne dla Polakow-emigrantow (w wiekszosci przeciez blizszych konfesji rzymskiej) sympatyzowanie z klubem o katolickich korzeniach z Rodakami w skladzie. Nie kazdy Polak sympatyzujacy z CFC, a majacy w PL swoj ukochany klub, jest lewakiem spod znaku cze czy paedo. Doprawdy nie wiem tez czemu ma sluzyc teza o rzekomo sporej ilosci Polakow przechodzacych ostatnio (!, a wiec sa cacy w pokretnej sofistyce tego Pana) na niebieska strone Clyde? Chyba tylko falszywej propagandzie i agitacji.
Kazdy klub ma jakas przeszlosc, lepsza i gorsza. Podnosznie tego na kazdym kroku jako argument w dyskusji na tematy kibicowskie jest irytujace. Do tego napinka w temacie reprezentacyjnym o dopingu repr w UK i wklejenie nie filmiku z dopingiem Tartan Army, ale - jakzeby inaczej - z Parkhead ze slowkiem "piggery", jest tego najlepszym dowodem.
Dalsze odpowiadanie na takie posty jest ponizej mojej godnosci. Over.
Kazdy klub ma jakas przeszlosc, lepsza i gorsza. Podnosznie tego na kazdym kroku jako argument w dyskusji na tematy kibicowskie jest irytujace. Do tego napinka w temacie reprezentacyjnym o dopingu repr w UK i wklejenie nie filmiku z dopingiem Tartan Army, ale - jakzeby inaczej - z Parkhead ze slowkiem "piggery", jest tego najlepszym dowodem.
-
Brzmi jak jakaś ubecka propaganda z lat 40. albo Cyrankiewicz ze swoim prowokatorem czy szaleńcem...wezyr pisze:Mam nadzieje, ze czesc forumowiczow w koncu przejrzy na oczy i spostrzeze, ze Pan o nicku Northern Ireland Supporters Club jest tu taka piata kolumna
Masz absolutną rację. Dlatego daj dobry przykład zaczynając od siebie i zmieniając podpis.Nawet jesli nie wyznaje tej samej wiary, to szacunek nalezalby sie
-
Podam przykład Anglii, bo raczej trudno w takiej Hiszpanii być kibicem pełną gębą, skoro sami Hiszpanie praktycznie nie jeżdzą na wyjazdy...radogks pisze:Nie potrafie zrozumiec jednej rzeczy. Jak to sie dzieje, ze POLACY za granica jezdza z jakimis ekipami na mecze. Czy to sa ludzie ktorzy w Polsce nie byli kibicami, a na obcej ziemii, nagle poczuli potrzebe bycia kibicem ? Na tym forum nawet, udzielaja sie ludzie mieszkajacy w roznych miejscach swiata, ktorzy sa kibicami roznych klubow i pisza na kibice.net. Pytam, skad to sie wzielo? Jak to mozliwe ?!
Z tego co słyszałem od znajomych to po przyjezdzie do Anglii na mecze zaczynają chodzic nawet polskie żony z dziecmi, które w Polsce krzyczały na męza ze chcą obejrzec serial ;). Trudno tam nie zainteresowac sie tematem skoro kibicami są praktycznie wszyscy od sprzątaczek po szefów, a mecze na takich stadionach przy tak licznej publicznosci nawet w nizszych ligach robią wrażenie na szarych ludziach. Jednak uwazam ze taki zatwardziały piknik nie bedzie sie wgłębiał w temat i przyjdzie poprostu obejrzec dobry mecz, ale jesli ktos w Polsce chociaz troche interesował sie kibicowaniem i napewno słyszał o słynnej Anglii to bardzo mozliwe ze przerzuci swoją sympatie na jakiś brytyjski klub i zacznie jeździć na wyjazdy, nawet jeżeli nie jeździł w Polsce albo robił to rzadko. Co tu duzo mowic, taki wyjazd na mecz w Anglii odbywa się w dużo lepszych warunkach ( pociągi Inter City, autobusy dla pikników, które organizuje klub ), na mecze wyjazdowe jezdzi tam bardzo duzo osob i raczej istnieje małe prawdopodobienstwo ze dostaniesz w łype albo bedą Cie eskortowac przez srodek lasu przez jakieś błoto. Jaka Anglia by teraz nie była to przez pryzmat ich kibicowskiej historii i całej otoczki tej ligi ( nawet nizszych lig ) chce sie byc częścią tego widowiska.
-
wezyr: wpis pierwsza klasa, sam bym tego lepiej nie ujal :)
a odpowiedzia przekumatego ("na pl. sw Marka czy tam Piotra w Watykanie" he he he ) fana Gers na Twoj post jest jakis marny docinek o rzekomym muzulmanizmie- swietne :)
do tej pory nikt praktycznie chlopakom nie przeszkadzal siac propagandy a okazuje sie, ze troche towarzystwo przycisnac, zapodac troche kontrargumentow i jak to mowia "caly misterny plan w pizdu" :)
Pzdr.
a odpowiedzia przekumatego ("na pl. sw Marka czy tam Piotra w Watykanie" he he he ) fana Gers na Twoj post jest jakis marny docinek o rzekomym muzulmanizmie- swietne :)
do tej pory nikt praktycznie chlopakom nie przeszkadzal siac propagandy a okazuje sie, ze troche towarzystwo przycisnac, zapodac troche kontrargumentow i jak to mowia "caly misterny plan w pizdu" :)
Pzdr.
GOD BLESS THE POPE
-
Ośmieszasz się kapitalnie.1925 pisze: ...
"The army of assholes,the wankers in blue,all cops are bastards,fuck you!"
-
a jaka jest godnosc muslima? stary co ty za przeproszeniem pierd.... jak ja jezdzilem na mecze Szkocji ze wspomniana tutaj Tartan Army to ty na chleb mowiles kaka....co do propagandy bla bla, agitacji bla bla, zauwaz ze to po zielonej stronie TYLKO Polacy zapewniaja caly swiat wszem i wobec ze na Parkhead tylko jednostki wielbia cwelguevare i tylko pojedyncze osoby sa lewakami,dziwne proponuje podbic do decydentow Green Brigade albo Green Pandemonium z ta propaganda a nie tu pier.....jak to wyglada glownie zza klawiatury...o zadnych Polakach masowo przechodzacych na niebieska strone Clyde nie pisalem, napisalem jednak ze ku mojemu zdziwieniu (jestesmy przeciez tylko garstka propagandystow/maniakow) zauwazylem ludzi z Polski smigajacych w ciuchach RFC.....jasne ze mozna przymykac oczy na komunistyczna symbolike na parkhead bo to nie idzie po drodze z nagle ukochanym przez wiekszosc polskiej emigracji klubem....no chyba ze jest sie totalnym ignorantem a moze nawet studencikiem ktoremu komuna krzywdy zdazyc nie zrobila i teraz moze lansowac lewackie zapedy bez problemu bo to przeciez trendy....wezyr pisze:Mam nadzieje, ze czesc forumowiczow w koncu przejrzy na oczy i spostrzeze, ze Pan o nicku Northern Ireland Supporters Club jest tu taka piata kolumna. Sami ocencie jego wypowiedzi na polskim forum o naszym Rodaku JP2 per "koles" "antychryst". Nawet jesli nie wyznaje tej samej wiary, to szacunek nalezalby sie chociaz za wklad JP2 o wolnosc polityczna umoczonego w komunie kraju, z ktorego sam pochodzi. To samo tyczy sie uwielbianego do niedawna w Polsce AB nazywanego tu "czlowiekiem z d.pawiana". Domyslam sie, ze hasla typu "AB Ulster's no1" oraz "AB u r a wank..." i antypolskie hasla w Belfascie nie sa temu Panu obce. Forumowy besserwisser mysli, ze tylko on siedzi na wyspach, zna odpowiednie osoby i jest wyrocznia w sprawach kibicowskich (tak, ale tylko dla pryszczatych 13latkow podbijajacych mu ego tekstami "nisc napisz jak sytuacja przedstawia sie w...", ktorym rzuci info obficie podlane sosem z loyalistycznymi terminami). Skad czerpie wiedze o wieku, wyksztalceniu, oczytaniu, kibicowskich kontaktach i sympatiach, pogladach politycznych innych forumowiczow, doprawdy nie wiem. Wg bajkopisarza obciachem jest naturalne dla Polakow-emigrantow (w wiekszosci przeciez blizszych konfesji rzymskiej) sympatyzowanie z klubem o katolickich korzeniach z Rodakami w skladzie. Nie kazdy Polak sympatyzujacy z CFC, a majacy w PL swoj ukochany klub, jest lewakiem spod znaku cze czy paedo. Doprawdy nie wiem tez czemu ma sluzyc teza o rzekomo sporej ilosci Polakow przechodzacych ostatnio (!, a wiec sa cacy w pokretnej sofistyce tego Pana) na niebieska strone Clyde? Chyba tylko falszywej propagandzie i agitacji.
TYBET JEST SERBSKI
-
eh he he
zaraz wyjdzie, ze kazdy, kto nie kibicuje Rangersom jest lewakiem, komunista a moze nawet i SBckim morderca
no a juz na pewno jest dzieckiem lub co najwyzej "studencikiem" bo przeciez kazdy, kto dostal po d**** od komuny z automatu kibicuje RFC (skad to przekonanie, ze ta ekipa ma cokolwiek wspolnego z prawicowoscia wiedza chyba tylko polscy propagandyci RFC)
ta niezla skad inad dyskucja zmierza lotem koszacym ku smiesznosci niestety...
zaraz wyjdzie, ze kazdy, kto nie kibicuje Rangersom jest lewakiem, komunista a moze nawet i SBckim morderca
no a juz na pewno jest dzieckiem lub co najwyzej "studencikiem" bo przeciez kazdy, kto dostal po d**** od komuny z automatu kibicuje RFC (skad to przekonanie, ze ta ekipa ma cokolwiek wspolnego z prawicowoscia wiedza chyba tylko polscy propagandyci RFC)
ta niezla skad inad dyskucja zmierza lotem koszacym ku smiesznosci niestety...
GOD BLESS THE POPE
-
Ja rozumiem wasze wielkie zbulwersowanie katolicyzmem w Polsce, ale mając jakikolwiek poziom należy o zmarłym, bądź co bądź, jednym z Największych Polaków, mówić z szacunkiem lub w ogóle. Sam nie jestem katolikiem, ale wyzywając papieża czy też królową brytyjską nic nie wskóram no bo niby co ? Tak wogóle to załóżmy temat o Glasgow tak samo jak o Łodzi czy Krakowie...
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
retro81 i wezyr - z kim wy w ogóle polemizujecie? Panowie, trzeba sie szanować, a nie język strzępić z takim pierwszym lepszym jak to na górze.
Ja już dawno sobie odpuściłem pisanie tutaj. Polscy Hunowie są pewni, że ja (tak samo jak wszyscy polscy kibice Celtiku) zacząłem kibicować Bhoysom po transferze Artura? No i dobra. Niech im będzie. Po co się kopać z koniem (czy raczej mułem w powyższym przypadku ;) )? Przecież nie będę się ośmieszał i wrzucał tu skanów swoich zdjęć w szalu Celtiku sprzed dobrych 12 lat. Nie będę skanował starych biletów z Paradise. Po prostu: niech kto chce, ten sobie wierzy, że poleciałem do Glasgow zobaczyć Boruca, a w sercu, tak jak wszyscy "fenians", mam Fidela Castro. Mnie to wali :) Pozdrawiam uprzejmie :)
Ja już dawno sobie odpuściłem pisanie tutaj. Polscy Hunowie są pewni, że ja (tak samo jak wszyscy polscy kibice Celtiku) zacząłem kibicować Bhoysom po transferze Artura? No i dobra. Niech im będzie. Po co się kopać z koniem (czy raczej mułem w powyższym przypadku ;) )? Przecież nie będę się ośmieszał i wrzucał tu skanów swoich zdjęć w szalu Celtiku sprzed dobrych 12 lat. Nie będę skanował starych biletów z Paradise. Po prostu: niech kto chce, ten sobie wierzy, że poleciałem do Glasgow zobaczyć Boruca, a w sercu, tak jak wszyscy "fenians", mam Fidela Castro. Mnie to wali :) Pozdrawiam uprzejmie :)
This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
mula znajdz sobie u siebie w miescie gdzie gowniarze ubierajacy koszulki Twojego klubu na lokalnym stadionie dra sie "precz z komuna" co samo w sobie byloby smieszne zeby nie powiedziec ze jest zenujace. Dobrze poza tym wiesz ze rozrozniam doskonale takich kibicow jak Ty czy kilku innych ktorych osobiscie znam od wielu lat ktorzy za kibicuja CFC dlugo, i rownie dobrze wiesz o co mi chodzi z owczym pedem na Parkhead "generacji londynczykow" .pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Koledzy Protestanci, kazdy z Nas obuza sie gdy polityke wprowadza sie na stadiony, natomiast Wy robicie cos gorszego, mieszacie religie z kibicowaniem.Ja rozumiem ze jestescie innego wyznania ze z jednej strony potepiacie komune , a z drugiej nienawidzicie Polskiego Papieza Jana Pawla ktory swoja odwaga dal Nam Polakom sile i nadzieje do walki przeciwko komunistycznemu imperium.Wasza sprawa, tylko dlaczego oglaszacie to wszem i wobec, dlaczego wkladacie kij w mrowisko wiedzac ze narod Polski w 99% wyznaje katolicyzm.Placcie na krolowa a wszelkie grzechy zostana Wam odpuszczone.
-
Za taką wypowiedź, jako moderator, sam sobie powinienes jebnąć z miejsca bana.1925 pisze: ...
-
Pozwolę sobie dorzucić trzy grosze w tym temacie:
Abstrahując od kwestii wiary, każdy ma prawo wierzyć nawet w ufo, to rzeczy jakie wygadują polscy fani Gers wołają o pomstę do nieba!
Jako osoba niewierząca, a zarazem mocno prawicowa, ciekaw jestem co takiego zrobił im JPII swoją nauką, postawą, życiem i przesłaniem, że tak skrajnie go nienawidzą??
Że nim gardzą i nazywają "starym dziadem co niedziele stającym w oknie" - nota bene koleś - jestem intelektualnym impotentem!
A może to małpia poza aby być bardziej antypapieskim niż ich koledzy z ekipy, aby bardziej dopier..... nieżyjącemu człowiekowi ?? Tak aby przypadkiem przekumaci prezbiterianie z niebieskiej części Glasgow nie pomyśleli przez chwilkę, że coś nimi nie tak! Aby być akceptowanym przez wielkich RFC zaprzedadzą wszystko i wszystkich. Taka wesoła ferajna kuglarzy, którzy dla akceptacji będą pluć i deptać to co dla reszty Polaków jest ważne...
Klniecie się żeście nie bolszewicy a postępujecie dokładnie jak oni i nie mówię tu o kwestii religii, ale Waszej propagandy, tego wiecznego odwracania kota ogonem, przeinaczania faktów i wiecznego atakowania inaczej myślących!
Tak patrząc na analogie historyczną to jesteście jak hiszpańska partia komunistyczna z czasów wojny domowej: mała, nielicząca się grupka frustratów bardziej czerwona niż czerwoni,chodząca na smyczy większego, która po trupach chciałaby dojść na szczyt i zawsze mieć świętą :) rację!
Mimo wszystko pozdrawiam i wyrażam szacunek za dużą wiedzę historyczną.
PS "mula znajdz sobie u siebie w miescie gdzie gowniarze ubierajacy koszulki Twojego klubu na lokalnym stadionie dra sie "precz z komuna" co samo w sobie byloby smieszne zeby nie powiedziec ze jest zenujace." - czy to aby o moim klubie???
Abstrahując od kwestii wiary, każdy ma prawo wierzyć nawet w ufo, to rzeczy jakie wygadują polscy fani Gers wołają o pomstę do nieba!
Jako osoba niewierząca, a zarazem mocno prawicowa, ciekaw jestem co takiego zrobił im JPII swoją nauką, postawą, życiem i przesłaniem, że tak skrajnie go nienawidzą??
Że nim gardzą i nazywają "starym dziadem co niedziele stającym w oknie" - nota bene koleś - jestem intelektualnym impotentem!
A może to małpia poza aby być bardziej antypapieskim niż ich koledzy z ekipy, aby bardziej dopier..... nieżyjącemu człowiekowi ?? Tak aby przypadkiem przekumaci prezbiterianie z niebieskiej części Glasgow nie pomyśleli przez chwilkę, że coś nimi nie tak! Aby być akceptowanym przez wielkich RFC zaprzedadzą wszystko i wszystkich. Taka wesoła ferajna kuglarzy, którzy dla akceptacji będą pluć i deptać to co dla reszty Polaków jest ważne...
Klniecie się żeście nie bolszewicy a postępujecie dokładnie jak oni i nie mówię tu o kwestii religii, ale Waszej propagandy, tego wiecznego odwracania kota ogonem, przeinaczania faktów i wiecznego atakowania inaczej myślących!
Tak patrząc na analogie historyczną to jesteście jak hiszpańska partia komunistyczna z czasów wojny domowej: mała, nielicząca się grupka frustratów bardziej czerwona niż czerwoni,chodząca na smyczy większego, która po trupach chciałaby dojść na szczyt i zawsze mieć świętą :) rację!
Mimo wszystko pozdrawiam i wyrażam szacunek za dużą wiedzę historyczną.
PS "mula znajdz sobie u siebie w miescie gdzie gowniarze ubierajacy koszulki Twojego klubu na lokalnym stadionie dra sie "precz z komuna" co samo w sobie byloby smieszne zeby nie powiedziec ze jest zenujace." - czy to aby o moim klubie???
-
o zmarłych nalezy mowic dobrze ... albo wcale to po 1.
no to jak to jest panie 1925 ?Naszym rodakiem był Karol Wojtyła a nie JP2 ... uscislijmy !
Pamietaj Muslimie ze nie kazdy w Polsce patrzy na papieża jak na osobę święta tylko jak na starego dziada który co niedziela staje w oknie na pl. sw Marka czy tam Piotra w Watykanie !
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
Jak już osoba o tym nicku się wpisała to warto zauważyć, że co ciekawe że nikt się nie burzy do wielbicieli cyferek, wierzących w perony i światłowody i modlących się do drzew, dla których katolicyzm z papieżem na czele to semicki twór, który trzeba tępić...kocur1488 pisze:
Po pierwsze nie wrzucaj wszystkich do jednego worka na podstawie pojedyńczych wypowiedzi. Po drugie czy jest nakaz mówienia tylko pozytywnie o papieżu? Co nauki i przesłania możnaby godzinami polemizować, ale to nie temat o tym a poza tym jeden kibic RFC "teolog" lepiej by to lepiej wyłożył ode mnie.keanoo pisze: Jako osoba niewierząca, a zarazem mocno prawicowa, ciekaw jestem co takiego zrobił im JPII swoją nauką, postawą, życiem i przesłaniem, że tak skrajnie go nienawidzą??
A swoją drogą to jak nie lubisz kibiców innej ekipy to jest to racjonalne i uzasadnione?
To forumowi sympatycy CFC sprowadzają dyskusję do tematów religii, papieża a mowa była o kibicowaniu i wieszaniu komunistycznych symboli na Parkhead. Co to ma do tego, że druga strona to protestanci?
-
RHP,
absolutnie nie ma obowiązku wypowiadania się o naukach i osobie JPII wyłącznie w samych superlatywach, to oczywiste! Sam również mam pewne zastrzeżenia do pewnych spraw, ale nazywanie akurat tego człowieka per antychryst, czy tez w sposób jaki zrobił to jeden z Was, którego już określiłem, przyznasz, że jest.... no powiedzmy co najmniej niestosowne :)
W poprzednim poście napisałem już, iż każdy ma prawo do swojej wiary, jakakolwiek ona by nie była cudaczna... nawet w drzewa, światłowody czy też wielką niedźwiedzicę, to nie jest forum teologiczne! ale szacunek należny jest każdemu człowiekowi.
Sprawa z bolszewickim i flagami na Parkhead jest również oczywista, bynajmniej dla Polaków pamiętających poprzedni ustrój... Raz sierpem, raz młotem... :)
Pzdr
absolutnie nie ma obowiązku wypowiadania się o naukach i osobie JPII wyłącznie w samych superlatywach, to oczywiste! Sam również mam pewne zastrzeżenia do pewnych spraw, ale nazywanie akurat tego człowieka per antychryst, czy tez w sposób jaki zrobił to jeden z Was, którego już określiłem, przyznasz, że jest.... no powiedzmy co najmniej niestosowne :)
W poprzednim poście napisałem już, iż każdy ma prawo do swojej wiary, jakakolwiek ona by nie była cudaczna... nawet w drzewa, światłowody czy też wielką niedźwiedzicę, to nie jest forum teologiczne! ale szacunek należny jest każdemu człowiekowi.
Sprawa z bolszewickim i flagami na Parkhead jest również oczywista, bynajmniej dla Polaków pamiętających poprzedni ustrój... Raz sierpem, raz młotem... :)
Pzdr
-
Proponuje zakonczyc ta jałową dyskusję ktora jak wszyscy na pewno wiedza do niczego nie zaprowadzi. Oba obozy i tak pozostana przy swoim. Ty kolego RHP powinienes dobrze o tym wiedziec maja w pamieci swoje dyskusje z CelticBhoyem. On wnioski z tamtych rozmow wyciagnal i zyczylbym nam wszystkim chcacym z tego tematu dowiedziec sie od czasu do czasu czegos wiecej niz klotni daleko juz wykraczajacych poza sfere kibicowska z podworka Glasgow. Temat "Euroinfo" w koncu do czegos zobowiazuje. Pax panowie. Dajcie juz spokoj.
-
- Moderator
Dalsze rozkminki odnośnie religii czy też relacji CFC-RFC będą "nagradzane".Załóżcie sobie osobny temat i tam dyskutujcie.

-
Czy w Rosji jest jakąś tradycja wywieszanie tej ich sektorówki w barawch i z tym Niedzwiedziem? Bo co mecz to ją widze w Moskwie.
-
Podobno ta sektorówka przyniosła im szczęście wcześniej w ważnym meczu z Anglią, więc pokozali ją znowu, na szczęście ;)schweppes pisze:Czy w Rosji jest jakąś tradycja wywieszanie tej ich sektorówki w barawch i z tym Niedzwiedziem? Bo co mecz to ją widze w Moskwie.
-
moglby ktos powiedziec mi czy jest problem z dostaniem biletów na mecz Feyernordu ? czy trzeba miec karte kibica ?
!!! Górnik Zabrze !!!
-
kolega ktory jezdzil kiedys na Feyenoord podczas pobytu w Holanid mowil ze mial karte kibica, zapisal sie jesli dobrze pamietam do jakiegos Fan klub bezproblemowo, ale na jakis 1 czy 2 wypady mozesz miec szczescie i wejdziesz jak nie ebdzie kompletu ani żadnych restrykcji

-
W nawiązaniu do poprzedniego posta:LP1922 pisze:[link]
-oprawa Sud na wyjściu, w trakcie meczu odpalane pojedyncze race, nic z tych rzeczy nie pokazał nSport, nie wiem jak było w innych relacjach.
Młyn na Sud: [link]
Z tego co wiem, oprawa była dwustronna, ma ktoś może fotkę tego, co zaprezentowali ultrasi na nord?
[link] -podziękowania dla Kaki' za całokształt.
Druga oprawa, tym razem zasiadającej na Nord Alternativy:
http://www.youtube.com/watch?v=axmAFKl4_8s
ujęcie nr2: http://www.youtube.com/watch?v=hPUnOkRYhWk&fmt=18