Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Zgoda klubu kibica GKSu Katowice z Polonią W. szybko zakończona przez odpowiednie osoby gdzieś tak ok '94 roku co jest chyba ewenementem w skali krajowej w dotychczasowej historii(mam nadzieję że nic nie pomyliłem,pamięć bywa zawodna).
I w ogóle sam ten podział jednej ekipy na grzecznych i niegrzecznych praktycznie niespotykany w kraju w tamtych latach.
I w ogóle sam ten podział jednej ekipy na grzecznych i niegrzecznych praktycznie niespotykany w kraju w tamtych latach.
-
warchol1910Radom
a ja dodalbym odzyskanie szalikow przez pilkarzy Olimpii Elblag
http://www.youtube.com/watch?v=4_b9JAdq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4_b9JAdq ... re=related
Skoro byla mowa o przydomkach, to czy Krzyzacy nie mowilo sie tez na Zawisze?
Obrzucenie bananami Olisadebe przez Zagłębie Lubin...
Sytuacja na pewno nie codzienna
Napewno zrobili tak tez Czarni Jasło, na jakims meczu w Przeworsku.Otwarta_rejestracja pisze:A przypadkiem Lechia tez tak nie robila ? Tyle ze w kopaczy Pogoni rzucali.bootboy pisze:Obrzucenie bananami Olisadebe przez Zagłębie Lubin...
-
NajwiększyHooliganWPolsce
a nie przypadkiem przez Polonie W. ?bootboy pisze:Obrzucenie bananami Olisadebe przez Zagłębie Lubin...
przez Polonie W napewno nie tylko przez Zaglebie Lubin ktorzy siedzieli jeszcze na starym mlynie stadionu GOSNajwiększyHooliganWPolsce pisze:a nie przypadkiem przez Polonie W. ?bootboy pisze:Obrzucenie bananami Olisadebe przez Zagłębie Lubin...
jesien 95 ekipa Arki wbija sie w Poznaniu na sektor Legii za okazaniem bialek potwierdzajacych ze sa z Trojmiasta i wmowieniem policji ze sa najlepsza zgoda Legii;-)
-
Królowa1905
No to kozak akcja ;o a gdzie byłeś jak "Bozia" rozdawała rozumy? banik dla tego panakbn_06 pisze:Ja kiedyś zajebałem litr pepsi z żabki przed meczem :]
-
JanAndrzej
Legia - Ruch
Sciagniecie z gniazda gniazdowego i brak reakcji reszty kibicow. W sumie pierwszy raz w historii takie cos sie zdarzylo i to jednej z czolowych ekip w Polsce.
Sciagniecie z gniazda gniazdowego i brak reakcji reszty kibicow. W sumie pierwszy raz w historii takie cos sie zdarzylo i to jednej z czolowych ekip w Polsce.
skrojenie flagi Łksowi przez Szczakowianke
Ja natomiast opisze troche inna sytuacje ktora zdazyla sie w ostatnie wakacje..
W te wakacje bylem 'zwiedzic' Budapeszt, no i zeby nie owijac tu w bawelne poprostu idac przez miasto zobaczylem 2 czarnych (przyciemniane okularki, krecone wlosy, no sory ale na chuliganow oni mi nie wygladali :D), oboje mieli koszulki Realu Madryt.. a wokol pasa jeden z nich mial obwinieta bluze na ktorej kapturze dalo sie tylko dostrzec dosc duzy znaczek H.. :D. moze u nich jest to normalne jednak ja przywyczajony do polskich klimatow wrecz buchnalem smiechem ;)
W te wakacje bylem 'zwiedzic' Budapeszt, no i zeby nie owijac tu w bawelne poprostu idac przez miasto zobaczylem 2 czarnych (przyciemniane okularki, krecone wlosy, no sory ale na chuliganow oni mi nie wygladali :D), oboje mieli koszulki Realu Madryt.. a wokol pasa jeden z nich mial obwinieta bluze na ktorej kapturze dalo sie tylko dostrzec dosc duzy znaczek H.. :D. moze u nich jest to normalne jednak ja przywyczajony do polskich klimatow wrecz buchnalem smiechem ;)
-
kamil88201
nie wiem czy bylo ale dla mnie na pewno taka sytuacja byla gra w siatkowke na LKS prze kibicow Legii:)
Królowa1905 pisze:No to kozak akcja ;o a gdzie byłeś jak "Bozia" rozdawała rozumy? banik dla tego panakbn_06 pisze:Ja kiedyś zajebałem litr pepsi z żabki przed meczem :]
Ostrava? :D
http://i2.tinypic.com/t5rcc1.jpg
ten dzień Szczakowianka chyba ma w kalendarzu na czerwono..
podobną akcję zerwania flagi przeprowadził Górnik Łęczna z Arką.
ten dzień Szczakowianka chyba ma w kalendarzu na czerwono..
podobną akcję zerwania flagi przeprowadził Górnik Łęczna z Arką.
Albo jak młynowy Legii prowadził doping ze sceny na jakimś wiecu wyborczym co odbywał się obok stadionu i było go na stadionie słychać. Wtedy jeszcze na Żylete,wrócił doping na Legii na 1 mecz.
Mogę się mylić,gdzieś w TMK czytałem. Jak znajdę ten nr u siebie to przepisze dokładnie jak tam było napisane,a jak macie Wy to wrzućie.
Mogę się mylić,gdzieś w TMK czytałem. Jak znajdę ten nr u siebie to przepisze dokładnie jak tam było napisane,a jak macie Wy to wrzućie.
http://i37.tinypic.com/2qw3qtx.jpgkamil88201 pisze:nie wiem czy bylo ale dla mnie na pewno taka sytuacja byla gra w siatkowke na LKS prze kibicow Legii:)
-
cyryl bazgrolarz
Arka Gdynia tracąca chyba 2 flagi na rzecz Stali Gorzyce.
-
19Wojciech82
Przegonienie w 12 chłopa(TB) młyn kibiców(i tu mi pamięć szwankuje)??
-
Tropiciel z lasu
http://www.youtube.com/watch?v=8Zpx-zNMhR8Fenomen pisze:Albo jak młynowy Legii prowadził doping ze sceny na jakimś wiecu wyborczym co odbywał się obok stadionu i było go na stadionie słychać. Wtedy jeszcze na Żylete,wrócił doping na Legii na 1 mecz.
http://www.youtube.com/watch?v=BOu7VuGtj8U
Dokladnie to bylo tak, ze mamy wsrod nas pewnego kibica Legii ktory starał się dostac do sejmu. Zorganizował więc sobie całkowicie przypadkowo wiec pod stadionem i to dziwnym przypadkiem w dniu i godzinie meczu ;)
A jako ze iti nalozylo na niego zakaz jezcze wiekszym zbiegiem okolicznosci byl w tym samym miejscu o tym samym czasie S. ktory pojawil sie na scenie (dopoki nie rozpoaczal sie mecz grala jakas kapela/zespol) i się zaczeło...
Gdy bylismy na stadionie serdecznie sie z nami przywital a bylo go sluychac na calej Legii rewelacyjnie(duzo lepiej niz spikera gadjacego przez glosniki). Bylo pare cieplych slow ze "szkoda ze nie moze byc z nami" ktore slyszalo cale jebane iti. a potem spontanicznie zaprosil nas do dopingu.... ale podjelismy decyzje ze doping bedziemy prowadzic z nim... czyli pod stadionem. Praktycznie cala Zyleta i czesc krytej wyszła i spedzila reszte tego pieknego wieczoru razem, lacznie z wciaz zarzucajacym S. :)
Z pozdrowieniami dla iti, jeszcze jeden
A jako ze iti nalozylo na niego zakaz jezcze wiekszym zbiegiem okolicznosci byl w tym samym miejscu o tym samym czasie S. ktory pojawil sie na scenie (dopoki nie rozpoaczal sie mecz grala jakas kapela/zespol) i się zaczeło...
Gdy bylismy na stadionie serdecznie sie z nami przywital a bylo go sluychac na calej Legii rewelacyjnie(duzo lepiej niz spikera gadjacego przez glosniki). Bylo pare cieplych slow ze "szkoda ze nie moze byc z nami" ktore slyszalo cale jebane iti. a potem spontanicznie zaprosil nas do dopingu.... ale podjelismy decyzje ze doping bedziemy prowadzic z nim... czyli pod stadionem. Praktycznie cala Zyleta i czesc krytej wyszła i spedzila reszte tego pieknego wieczoru razem, lacznie z wciaz zarzucajacym S. :)
Z pozdrowieniami dla iti, jeszcze jeden
Ustawka Spartak vs. CSKA na ulicach miasta obstawiana przez policje:)
GKS Bełchatów19Wojciech82 pisze:Przegonienie w 12 chłopa(TB) młyn kibiców(i tu mi pamięć szwankuje)??
-
Leszek Piesek
mozna cos wiecej ?z.t pisze:GKS Bełchatów19Wojciech82 pisze:Przegonienie w 12 chłopa(TB) młyn kibiców(i tu mi pamięć szwankuje)??
Chłopaki wybrali sie na wycieczke do młyna Gks-u , fani z Bełchatowa niestety szybko sie ulotnili.tyle.
-
octoberfest
Do niecodziennych sytuacji można zaliczyć oprawę Widzewa który to zaprezentował podczas meczu swoją sektorówkę do góry kołami:)
Jeżeli ma ktoś materiał dotyczący tej sytuacji to niech wrzuci bo ja niestety nie mam.
Jeżeli ma ktoś materiał dotyczący tej sytuacji to niech wrzuci bo ja niestety nie mam.
-
Cyniczny_romek
rozkminienie oprawy Lecha przez Legie
Sektorówka Widzewa, na meczu z Legia bodajże ..

Na derbach w 97 tez to zrobili u nas, tyle, że fotki nikt nie zrobił ..
Z takich sytuacji jeszcze przypomina mi się mecz Widzew- Odra, gdzie po meczu 3 piłkarzy Odry ( ŁKSiaki) Saganowski, Jakubowski, Kosciuk zdejmuja koszulki Odry a pod spodem koszulki ŁKS Łódź, i tak sobie zeszli z boiska w koszulkach, Widzew oczywiscie piana z pyska, ktos tam probowal ich zzatakowac itd ,,,,
Ale chlopaki przywiązani do barw :)

Na derbach w 97 tez to zrobili u nas, tyle, że fotki nikt nie zrobił ..
Z takich sytuacji jeszcze przypomina mi się mecz Widzew- Odra, gdzie po meczu 3 piłkarzy Odry ( ŁKSiaki) Saganowski, Jakubowski, Kosciuk zdejmuja koszulki Odry a pod spodem koszulki ŁKS Łódź, i tak sobie zeszli z boiska w koszulkach, Widzew oczywiscie piana z pyska, ktos tam probowal ich zzatakowac itd ,,,,
http://i30.tinypic.com/qqv13s.jpg
Apator to samo na derbach z Polonią.
Apator to samo na derbach z Polonią.
-
obywatel_1984
Na pewno niecodziennym wydarzeniem były najkrótsze derby w III Rzeczy ;) Resovia - Stal Rzeszów, bodajże kwiecień 99. Mecz z powodu awantur został przerwany po 3-4 minutach i już niedokończony.
Mozna wiecej ?Ojciec chrzestny pisze:Jeśli sytuację wyżej można uznać za niecodzienną to i sektorówka-riposta Korony na oprawę Legii. horoskop astrologiczny
rozchodzi się zapewne o oprawę w Kielcach kiedy to przez Legię została zaprezentowana oprawa ukazująca gotującego się w kotle Kubusia Puchatka w asyście dwóch sektorówek przedstawiających diabły i do tego OW,a Korona zaprezentowała Kubusia z widłami, a na transie tekst LEGIO POZDROWIENIA (HEHE) Z PIEKŁA...
-
che fujara
- Moderator
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/2279/Eryer pisze:Mozna wiecej ?Ojciec chrzestny pisze:Jeśli sytuację wyżej można uznać za niecodzienną to i sektorówka-riposta Korony na oprawę Legii.
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/2281/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/16548/
Fajny chcesz byc palancie ?godefroy pisze:http://images34.fotosik.pl/383/087fff7efe9958f1.jpg
-
niemytekopyta
akurat cwaniakowanie tego typu przez piłkarzy jest żenujące :|nitro pisze:Saganowski, Jakubowski, Kosciuk zdejmuja koszulki Odry a pod spodem koszulki ŁKS Łódź, i tak sobie zeszli z boiska w koszulkach, Widzew oczywiscie piana z pyska, ktos tam probowal ich zzatakowac itd ,,,,
Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
Z tego co kojarzę to "Witamy w piekle" było przy Łazienkowskiej a "Witamy w raju" przy Piłsudskiego pół roku później.art_ pisze:Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
Dawniej al. Piłsudskiego nazywała się w Łodzi al Armii Czerwonej (paradoks, nie? :) ) i w latach `80 kibice Legii wybiegli na boisko i później gazety relacjonowały, że to chuligani zakłócili mecz, atakowali miejscowych, a tymczasem to ŁKS zaatakował z tyłu sektora i wygonił z niego Legię, która ewakuowała się na murawę