Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
[link]
Apator to samo na derbach z Polonią.
Apator to samo na derbach z Polonią.
-
Dokladnie ci nie powiem ale cos koło1997/98 roku.Jak sie myle niech mnie ktos poprawi.cwaniak z PKSu pisze:Dawno to było? Bo mi umknęło ;]z.t pisze:GKS Bełchatów19Wojciech82 pisze:Przegonienie w 12 chłopa(TB) młyn kibiców(i tu mi pamięć szwankuje)??
Mi przychodzi do głowy
-prostytutka w sektorze gości na meczu Petra-Pogoń
-dwóch golasów z Apatora na ŁKS-Ruch
-fotka/sytuacja z meczu Polonia-Lech, gdzie Warszawiak próbuje zerwać flagę Lechitów a chłopak z Poznania stojący dwa metry od niego zamiast bronić flagi kręci filmik telefonem :-)
-
Na pewno niecodziennym wydarzeniem były najkrótsze derby w III Rzeczy ;) Resovia - Stal Rzeszów, bodajże kwiecień 99. Mecz z powodu awantur został przerwany po 3-4 minutach i już niedokończony.
Support your local football team
-
Mozna wiecej ?Ojciec chrzestny pisze:Jeśli sytuację wyżej można uznać za niecodzienną to i sektorówka-riposta Korony na oprawę Legii. [link]
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
-
rozchodzi się zapewne o oprawę w Kielcach kiedy to przez Legię została zaprezentowana oprawa ukazująca gotującego się w kotle Kubusia Puchatka w asyście dwóch sektorówek przedstawiających diabły i do tego OW,a Korona zaprezentowała Kubusia z widłami, a na transie tekst LEGIO POZDROWIENIA (HEHE) Z PIEKŁA...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Oprawa Legi:
[link]
[link]
A tu odpowiedz Korony:
[link]
[link]
[link]
[link]
A tu odpowiedz Korony:
[link]
[link]
-
- Moderator
[link]Eryer pisze:Mozna wiecej ?Ojciec chrzestny pisze:Jeśli sytuację wyżej można uznać za niecodzienną to i sektorówka-riposta Korony na oprawę Legii.
[link]
[link]
-
[link]
ostrzeżenie za prowokowanie
ostrzeżenie za prowokowanie
-
Fajny chcesz byc palancie ?godefroy pisze:[link]
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
-
akurat cwaniakowanie tego typu przez piłkarzy jest żenujące :|nitro pisze:Saganowski, Jakubowski, Kosciuk zdejmuja koszulki Odry a pod spodem koszulki ŁKS Łódź, i tak sobie zeszli z boiska w koszulkach, Widzew oczywiscie piana z pyska, ktos tam probowal ich zzatakowac itd ,,,,
Ale chlopaki przywiązani do barw :)
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
Jak dla mnie nie tyle,żenujące co głupawe robienie z sibie kozaka na siłe,Jak tak byli przywiązani do barw to czemu polecieli za hajsm do Wodzisławia? zamiast wspomagać ŁKSniemytekopyta pisze:akurat cwaniakowanie tego typu przez piłkarzy jest żenujące :|nitro pisze:Saganowski, Jakubowski, Kosciuk zdejmuja koszulki Odry a pod spodem koszulki ŁKS Łódź, i tak sobie zeszli z boiska w koszulkach, Widzew oczywiscie piana z pyska, ktos tam probowal ich zzatakowac itd ,,,,
Ale chlopaki przywiązani do barw :)
-
Dawno to było wałkowane. ŁKS wtedy przeżywał poważne kłopoty finansowe (u nas raczej trzeba doszukiwać się okresów względnego spokoju pod tym względem) i nie byłoby Go stać na tych piłkarzy.
Nie wiem co tu jest na siłe. Pokazali chłopaki że mają jaja.
Po ostatnim meczu Widzew- Górnik Łęczna dziennikarz zapytał Rafała Niżnika (GŁ) jak się czuje z tym, że nie wykorzystał sytuacji w końcówce meczu. Odpowiedział że na pewno tą bramką ucieszyłby większą część Łodzi.
Kiedyś jak od nas odszedł Tomek Wieszczycki do Legii (tak, wtedy też był za dobry na ŁKS a w sam raz do Legii która zdobyła mistrzostwo) to na spotkaniu z kibicami przed sezonem powiedział że on przyszedł pomóc Legii awansować do LM ale jego serce było jest i będzie na ŁKS. Legioniści nagrodzili go brawami.
Kiedy na meczu skaczemy śpiewając "kto nie skacze jest z żydzewa, gej gej" to nasz bramkarz Bodzio W akurat wtedy sie rozgrzewa podskakując.
Kto jest charakterny ten doceni charakterność innych a nie pisze o cwaniakowaniu
Nie wiem co tu jest na siłe. Pokazali chłopaki że mają jaja.
Po ostatnim meczu Widzew- Górnik Łęczna dziennikarz zapytał Rafała Niżnika (GŁ) jak się czuje z tym, że nie wykorzystał sytuacji w końcówce meczu. Odpowiedział że na pewno tą bramką ucieszyłby większą część Łodzi.
Kiedyś jak od nas odszedł Tomek Wieszczycki do Legii (tak, wtedy też był za dobry na ŁKS a w sam raz do Legii która zdobyła mistrzostwo) to na spotkaniu z kibicami przed sezonem powiedział że on przyszedł pomóc Legii awansować do LM ale jego serce było jest i będzie na ŁKS. Legioniści nagrodzili go brawami.
Kiedy na meczu skaczemy śpiewając "kto nie skacze jest z żydzewa, gej gej" to nasz bramkarz Bodzio W akurat wtedy sie rozgrzewa podskakując.
Kto jest charakterny ten doceni charakterność innych a nie pisze o cwaniakowaniu
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
-
Z tego co kojarzę to "Witamy w piekle" było przy Łazienkowskiej a "Witamy w raju" przy Piłsudskiego pół roku później.art_ pisze:Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
Dawniej al. Piłsudskiego nazywała się w Łodzi al Armii Czerwonej (paradoks, nie? :) ) i w latach `80 kibice Legii wybiegli na boisko i później gazety relacjonowały, że to chuligani zakłócili mecz, atakowali miejscowych, a tymczasem to ŁKS zaatakował z tyłu sektora i wygonił z niego Legię, która ewakuowała się na murawę
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Nie rozkminiła tylko na pare dni przed meczem do prasy wyciekło info o tym ze bedzie taka oprawa.Kontrą Legii na tą oprawę był ciekawy trans z napisem "My na Raj Taki Sramy"....bez napinki.pzdrart_ pisze:Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
-
mają jaja bo powyginali się z murawy odgrodzeni siatkami czy c*** wie czym?MAF pisze: Nie wiem co tu jest na siłe. Pokazali chłopaki że mają jaja.

Rozumiem przywiązanie do barw klubowych, to ważne i niestety rzadko spotykane wśród kopaczy, ale dla mnie wygłupy tego typu to dziecinada.
Poza tym, gdyby mieli jaja, to mogli wejść na sektor albo coś ;)
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
Do niecodziennych mozna tez z pewnoscia zaliczyc wszelkie pomylki jakie sie zdarzaly kibicom. Np. drugoligowi pilkarze reczni Kasztelana Sierpc zaliczyli srogi lomot od Lecha, ktory wzial ich za kibicow Legii, jacys hokeisci tez kiedys wylapali bo zostali wzieci za kibicow. Gornik Walbrzych ukamieniowal auto tajniakow myslac ze chce zatrzymac wroga ekipe, Gwardia Koszalin puscila sie w pogon za pilkarzami Regi Trzebiatow tez myslac, ze gonia kogos innego.
-
A Wisła mało co nie zaatakowała orkiestry wojskowej bo im się z Cracovią pomyliło ;)
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
-
Hokeiści Zagłębia Sosnowiec wzięci za kibiców Górnika._mariusz pisze:Do niecodziennych mozna tez z pewnoscia zaliczyc wszelkie pomylki jakie sie zdarzaly kibicom. Np. drugoligowi pilkarze reczni Kasztelana Sierpc zaliczyli srogi lomot od Lecha, ktory wzial ich za kibicow Legii, jacys hokeisci tez kiedys wylapali bo zostali wzieci za kibicow. Gornik Walbrzych ukamieniowal auto tajniakow myslac ze chce zatrzymac wroga ekipe, Gwardia Koszalin puscila sie w pogon za pilkarzami Regi Trzebiatow tez myslac, ze gonia kogos innego.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Zaatakowani przez Ruch :)
-
doping prowadzone przez Boruca na meczu Wisła Płocka - Legia Warszawa

Jestem wesoly Romek mam na przedmieściu domek . . .
-
Kibic Pogoni, który pojechał rowerem na wyjazd do Łęcznej.
-
to spotkało i TKH (Toruńskich hokeistów) i skorojo im fajne... a pomylono ich z Apatorem wracajacym z WDŚ w ubiegłym roku._mariusz pisze:Do niecodziennych mozna tez z pewnoscia zaliczyc wszelkie pomylki jakie sie zdarzaly kibicom. jacys hokeisci tez kiedys wylapali bo zostali wzieci za kibicow.
Kolejna niecodzienna sytuacja było powstanie zgody na lini Apator - Ruch
Jej początki miały miejsce podczas powrotu Ruchu z meczu ze Stoczniowcem w Gdańsku. W Toruniu obie ekipy spotkały się, gdyż Apator zbierał się w tym czasie na dworcu na wyjazd na Wybrzeże Gdańsk.Grupy Ruszyłu na siebie (Apator myślal że to Unia Leszno .. Niebiescy że bodajże Arka). Kiedy Grupy dobiegły do siebie nagle krzyk jednych "Ruch" i drugich "Apator") zdziwienie..rozmowy i potem to juz sie potoczyło...
-
Pewien niedzielny wieczór 8 lat temu i cała kibicowska Polska przy telewizorach. Pod napięciem i pamiętne ,,kto,co,był" :) oraz solówki Arki z Legią.
[link]
-
Można coś więcej ?gat pisze:Pewien niedzielny wieczór 8 lat temu i cała kibicowska Polska przy telewizorach. Pod napięciem i pamiętne ,,kto,co,był" :) oraz solówki Arki z Legią.
-
Chłopak się podnieca wywiadem jaki zrobił Wrona.
d**** koks, tajski boks!!!
-
dodam że wracając z Łęcznej zahaczył mecz Amika-Pogoń we Wronkach całą drogę w obie strony pokonał w koszulce Pogoni a poza tym był z Gryfic ode mnie z miasta :)ZgreddyBoy pisze:Kibic Pogoni, który pojechał rowerem na wyjazd do Łęcznej.

-
W siatkówce to napewno 2 kibiców Płomienia Sosnowiec którzy pojechali do Radomia i tam zanim sie ujawnili podeszli do Jadarowców i zaoferowali pomoc w zawieszeniu flagi oczywiscie za chwile ją szarpiąc (ostatecznie nie udało się zawinąć płotna)
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Dobry wariat.FCG pisze:dodam że wracając z Łęcznej zahaczył mecz Amika-Pogoń we Wronkach całą drogę w obie strony pokonał w koszulce Pogoni a poza tym był z Gryfic ode mnie z miasta :)ZgreddyBoy pisze:Kibic Pogoni, który pojechał rowerem na wyjazd do Łęcznej.
Przypomina mi się taka sytuacja, kiedy Widzew zdobywał tytuł mistrza na Legii (96?), kiedy na innych stadionach (m.in na Lechu) trybuny były niemal puste. Cała Polska przed telewizorami - dziś raczej nie do pomyślenia.
-
z tego co pamietam to wtedy ŁKS miał dostęp do tajnego forum Widzewa i dał dostęp Legii. Przeciek do prasy był chyba po fakcie. Mogę się mylić w sumie - dawno to było.NOWY(L) pisze:Nie rozkminiła tylko na pare dni przed meczem do prasy wyciekło info o tym ze bedzie taka oprawa.Kontrą Legii na tą oprawę był ciekawy trans z napisem "My na Raj Taki Sramy"....bez napinki.pzdrart_ pisze:Legia również rozkminiła oprawę Widzewa - Witamy w raju.
i na pewno było to z powodu meczu z Legią. Daj pan spokój.obywatel_1984 pisze:Przypomina mi się taka sytuacja, kiedy Widzew zdobywał tytuł mistrza na Legii (96?), kiedy na innych stadionach (m.in na Lechu) trybuny były niemal puste. Cała Polska przed telewizorami - dziś raczej nie do pomyślenia.
-
art_ pisze:i na pewno było to z powodu meczu z Legią. Daj pan spokój.obywatel_1984 pisze:Przypomina mi się taka sytuacja, kiedy Widzew zdobywał tytuł mistrza na Legii (96?), kiedy na innych stadionach (m.in na Lechu) trybuny były niemal puste. Cała Polska przed telewizorami - dziś raczej nie do pomyślenia.
Kolejka 31 - 22 maja
Lechia/Olimpia Gdańsk 2-0 Pogoń Szczecin 22 maja (2.000)
Emmanuel Tetteh 53, 79
Legia Warszawa 1-2 Widzew Łódź 22 maja (18.000)
Tomasz Wieszczycki 53 - Marek Koniarek 65, Piotr Szarpak 81
Stal Mielec 0-1 GKS Katowice 22 maja (485)
Jan Furtok 16
Lech Poznań 2-0 Siarka Tarnobrzeg 22 maja (100)
Jacek Dembiński 35, Tomasz Bekas 89
Zagłębie Lubin 0-1 GKS Bełchatów 22 maja (1.000)
Jacek Berensztajn 90 (k)
W 82. minucie Andrzej Szczypkowski (Zagłębie Lubin) nie wykorzystał rzutu karnego.
Sokół Tychy 3-1 Stomil Olsztyn 22 maja (2.500)
Moussa Yahaya 4, 72, Krzysztof Bizacki 35 - Andrzej Jankowski 70
Hutnik Kraków 0-0 Amica Wronki 22 maja (100)
Górnik Zabrze 1-2 Raków Częstochowa 22 maja (1.738)
Mariusz Nosal 76 - Jacek Magiera 32, Grzegorz Skwara 66
Łódzki KS 4-0 Śląsk Wrocław 22 maja (3.217)
Grzegorz Krysiak 4, Grzegorz Wędzyński 58, 83, Rafał Niżnik 81
Czy ja wiem czy to tak bardzo odbiegało od średniej... Chociaż np. na Hutniku mecz wcześniej było 2,5 tysiaca a pozniej 2 tysiace. Kwestia interpretacji
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Lechia=>Tęcza Siwiałka=>krowa
Ostatni przejazd Pogonii Szczecin przez Trójmiasto
24.03.2001- Prom do i z Oslo ( walki między Nami, tratfy ratunkowe za burtą, obicie tajniaków)
Ostatni przejazd Pogonii Szczecin przez Trójmiasto
24.03.2001- Prom do i z Oslo ( walki między Nami, tratfy ratunkowe za burtą, obicie tajniaków)
-
100 osób na Lechu - pamiętam migawki z magazynu "Gol" - już sam ten fakt jest co najmniej specyficzny.
-
Art chyba nie pamiętasz tego dnia (rozumiem, że nie chcesz pamiętać;) ale tak było. Pamiętam skróty z innych meczów, na stadionach pustki, w związku z meczem w stolicy, co podkreślali sami komentatorzy. Zresztą czereśniowa2 wkleił opisy meczów. A Ty art byłeś wtedy na meczu ze Śląskiem, czy siedziałeś przed telewizorem? W ogóle byłeś już wtedy pseudokibicem? ;]art_ pisze:i na pewno było to z powodu meczu z Legią. Daj pan spokój.obywatel_1984 pisze:Przypomina mi się taka sytuacja, kiedy Widzew zdobywał tytuł mistrza na Legii (96?), kiedy na innych stadionach (m.in na Lechu) trybuny były niemal puste. Cała Polska przed telewizorami - dziś raczej nie do pomyślenia.
Ja przed tv ;)
Specyficzne też było "marszczę freda co dzień rano" i "policja jest the best", Dobry ten koleś był ;]

-
Wmówienie dziennikarzowi przez kibiców Lecha(?), że mają szkolonego psa który nosi kibicom przeciwnej drużyny komórke i tak sie kontaktują. :)
Występ Arki w Klatce.
Masowe przerzucenie się osiedli w Krakowie na KSC.
Atak KSGKS na specjal Jagi.
Cracovia - Pogoń 1:0 na reprezentacji i wpis w zinie w 98 albo 99 że jak im mało to może być 2:0 albo 3:0.
Występ Arki w Klatce.
Masowe przerzucenie się osiedli w Krakowie na KSC.
Atak KSGKS na specjal Jagi.
Cracovia - Pogoń 1:0 na reprezentacji i wpis w zinie w 98 albo 99 że jak im mało to może być 2:0 albo 3:0.

Kolumbijski katar, zamiast burackiej fety
-
Pogon ustawiła się na kogoś tylko niepamietam kogo przebrali sie za drogowców ...moze ktoś kojazy taka sytacje??
-
Kojarzy,sytuacja dotyczy Nafciarzy.since2006 pisze:Pogon ustawiła się na kogoś tylko niepamietam kogo przebrali sie za drogowców ...moze ktoś kojazy taka sytacje??
WYCHOWANY NA BŁĘDACH
-
powtórze to co już wcześniej napisałem. Daj pan spokój... szkoda słów.cwaniak z PKSu pisze:Art chyba nie pamiętasz tego dnia (rozumiem, że nie chcesz pamiętać;) ale tak było. Pamiętam skróty z innych meczów, na stadionach pustki, w związku z meczem w stolicy, co podkreślali sami komentatorzy. Zresztą czereśniowa2 wkleił opisy meczów. A Ty art byłeś wtedy na meczu ze Śląskiem, czy siedziałeś przed telewizorem? W ogóle byłeś już wtedy pseudokibicem? ;]art_ pisze:i na pewno było to z powodu meczu z Legią. Daj pan spokój.obywatel_1984 pisze:Przypomina mi się taka sytuacja, kiedy Widzew zdobywał tytuł mistrza na Legii (96?), kiedy na innych stadionach (m.in na Lechu) trybuny były niemal puste. Cała Polska przed telewizorami - dziś raczej nie do pomyślenia.
Ja przed tv ;)
-
To wtedy co padła zgoda Lecha z Polonią?I część Polonii została obita w pociągu?
-
Sytuacja po śmierci papieża.Szopka z wiązanymi szalami Cracovii,Wisły i Hutnika czy Legii i Polonii itp.Hipokryzja na maksa..... hehe a tydzien czy dwa pózniej KSZO - Korona, Cracovia-Legia. Dla mnie tamten czas i te "pojednania" to była bardzo niecodzienna sytuacja kibicowska.Ciekawy jestem jakie wy mieliscie odczucia wówczas i jak to u was wyglądało .
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.