Raz na wozie ,a raz pod

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 25.04.2007, 21:53

Szalony_Obserwator pisze:Niewiem ja to wygląda w Tarnowie,ale odwiedzjąc Kraków pod koniec ubiegłego roku,bodajże przed meczem Cracovii z Pogonią(moge się tu mylić)zwiedzając rynek ,spotkałem ok.20 osobową grupe Tarnovii która prezentowała się pod względem wizualnym imponująco,więc dziwi mnie że w Tarnowie niemożna ich uświadczyć....ale może tak jest...
Własnie.. tez bedac w Tarnowie nie dawno widziałem po rynku chodząca sobie ekipke... myslee że pewnie Unia ale podchodzac bliżej widzialem czerwone barwy to pomyslalem aa pewnie Wisła przyjechala do Tarnowa, (wczesniej czytajac wpisy że Tovii nie ma w Tarnowie) jednak gdy przechodzilem obok okazalo sie ze chlopaki byli z Tarnovii ii jakosciowo wygladali tez calkiem wiec tez jakos dziwnie sie to czyta że Tarnovii sie nie uswiadczy w Tarnowie.

pozdro dla chłopakow :D

iparts.pl
tarnow

Post autor: tarnow » 26.04.2007, 10:05

Dziwne , ze przyjezdni widza imponujace ekipy Tarnovii a mieszkancy miasta takiego zjawiska nie widzieli od lat :lol:
Nie twierdze,ze koszernego nie da sie spotkac na miescie ale o zadnych zorganizowanych grupach raczej nie ma mowy.W kazdym razie na mecze Tarnovii nie chodzi nikt i nie maja stwarzaja oni ZADNEGO zagrozenia dla wlasciwej opcji Tarnowa

Boixos Nois

Post autor: Boixos Nois » 26.04.2007, 13:00

Wlasciwa opcja Tarnowa kolego z Moscic jest Tarnovia.A Unia to wiejski klubik z obrzezy,z przedmiescia lub poprostu nawet jakiejs wioski 5 km od wlasciwego miasta.Pewnie jeszcze niedawno smigales na Bandrowskiego z kolegami,teraz juz podmiejskim zasuwasz na Unie :lol:

krzysztofu

Post autor: krzysztofu » 26.04.2007, 13:42

Ja pamietam jak kilka lat temu na lamach TMK pojawily sie wypowiedzi dwoch osob odnosnie tematu "Tarnow", jesli dobrze pamietam byly to czasy, w ktorych Tarnovia juz powoli sie staczala a w sile dosyc szybko rosla Unia ale ogolne wrazenie bylo, ze (jeszcze?) lepsza jest Tovia. I w tych opisach uderzyl mnie niesamowicie ton obu wypowiedzi, otoz gosc z Tarnovii byl zajebiscie pewny siebie, ze "oni rzadza", a "Unia to wiesniaki", ze "Moscice to pod Tarnowem" i tego typu ogolna buta, natomiast gosc z Unii pisal bardzo rzeczowo, rozsadnie i dla mnie wydal sie jakis taki bardziej wiarygodny.
Podobnie bylo ze strona internetowa Tarnovii, byla jakas taka... infantylno-chuliganska, jakies takie niby smieszne antyunijne zdjecia, rysunki itp, takie to wszystko mi sie glupie i dziecinne wydalo.
Mam wrazenie, ze Tarnovia sama sie pograzyla we wlasniej "propagandzie", az w koncu doszli do momentu ze zostalo ich 15-20 i ogolnie jest kiepawo. Mysle, ze w pewnym momencie zabraklo tam wlasnie glosu rozsadku, ktory powiedzial by "ok, jest coraz chujowiej, rywal rosnie w sile, trzeba podjac jakies dzialania", zamiast tego bylo ciagle utwierdzanie sie w przekonaniu "Unia to wiesniaki, bla, bla" i to ich zgubilo.
Dobrze , ze maja te Cracovie bo naprawde by wygineli.

Wracajac do tematu, sytuacja w Gorzowie czy Debicy o ktora co niektorzy prosza chyba niezbyt nadaje sie do tego dyskusji w tym topicu, "raz na wozie, raz pod wozem" a nie "dwa kluby w jednym miescie".

painkiller

Post autor: painkiller » 26.04.2007, 14:15

a jaka sutuacja jest z kibicami gdyńskiego Baltyku?

witomin

Post autor: witomin » 26.04.2007, 15:22

painkiller pisze:a jaka sutuacja jest z kibicami gdyńskiego Baltyku?
mamy sie bardzo dobrze jak jakies szczególy to zapraszam na priv.
Bałtyk Gdynia

OVEST

Post autor: OVEST » 26.04.2007, 19:57

Tarnovia na pewno nie wyginela calkowicie ,chociaz ciezko ich spotkac ,grupami nie chodza a pojedynczo wypieraja sie klubu .
To ze dalej istnieja mozna bylo zauwazyc kilka dni temu kiedy zdzierali wlepki kiedy wylapali po lisciu ,powiadomili o tym panow policjantow . Wydawalo sie ze bedzie lipa ale tym razem szefostwo Tarnovii zachowalo sie ok zalatwiajac sprawe we wlasnym gronie . To chyba pierwszy raz kiedy moge napisac cos dobrego na temat ich starych ,mlodziez natomiast osiagnela dno i mysle ze dlugo jeszcze nie zobaczymy ich w Tarnowie

PS koles nie wyjezdrzaj unista od wiesniakow ,bo to wlasnoe Unia miala pierwszych kibicow w tym miescie i chodzilo tam wtedy towarzystwo z calego Tarnowa a o Tovii nie bylo nic slychac ,chyba ze jaskolki odwiedzaly ich stadion

Ave Tarnów

Post autor: Ave Tarnów » 26.04.2007, 21:33

Widze, że nawet nikt nie wie w której lidze gra Tarnovia... nie gra ani w 5 -tej ani w A-klasie... gra w lidze okręgowej czyli 6 lidze.

Po drugie napinka względem Mościc jest śmieszna, wystarczy spojrzeć na historię kibiców Tovii , która zaczyna się tak:
..Pomysł na prawdziwa ekipę narodził się na... klatce schodowej w trakcie jednej z popijawek. Imprezowicze byli ówczesnie aktywnymi kibolami moscickiej Unii..
Po co głupio się napinać?
Piłka nożna.. i wszystko jasne
Tarnowskie Jaskółki

Kryszał

Post autor: Kryszał » 27.04.2007, 11:29

Tarnovie pamiętam z drugiej połowy lat 90-tych jak za malolata jeszcze jechałem na jeden ze swoich pierwszych wyjazdów pociągowych z Resovią i na jakiejś stacji podczas przesiadki natkneliśmy się na ekipę Tarnovii. Bylo ich około 50 osob i z tego co pamietam to w większości same konkrety i sporo wśród nich było skinów, ktorzy jak wiadomo rządzili wtedy wśród kibiców.

Do niczego wówczas nie doszło, gdyż zarówno oni jak i my mieliśmy obstawę psiarni i skończyło sie tylko na obostronnych wyzwiskach.

Hammi Beer 7

Post autor: Hammi Beer 7 » 27.04.2007, 16:02

Wiadomo, że każda ekipa miała swoje tłuse lata lub ma, ale temat dotyczy obecnej sytuacji Tarnowa a ja nie widzę, żeby wszystko szło w dobrym kierunku. Jedynie jestem zaskoczony postawą Cracovii, bo mimo ciężkej sytuacji swojej zgody potrafią ich wspierać i co najważniejsze nie wstydzą się mieć z nimi zgody. Myślałem szczerze, że Tarnovia szybciej wstanie na nogi niż Broń Radom, ale jak widać myliłem się, tylko w przypadku Bronii to należą się również brawa bo po pamiętnym meczu derbowym Hutnik Kraków olał zgodę, która jest bita na własnym podwórku ale mimo wszystko powstali i powoli, ale powoli zaczynają wracać do formy.

fanatyk

Post autor: fanatyk » 27.04.2007, 16:18

Ave Tarnów pisze:Widze, że nawet nikt nie wie w której lidze gra Tarnovia... nie gra ani w 5 -tej ani w A-klasie... gra w lidze okręgowej czyli 6 lidze.
:lol: pisałeś to na kacu ?
1 liga
2 liga
3 liga
4 liga
Okręgówka (5 liga) Tutaj gra Tarnovia
Klasa A (6 liga)
Klasa B (7 liga)
Klasa C (8 liga)
tak wyglądają ligi w Polsce

Noeye

Post autor: Noeye » 27.04.2007, 17:08

Tarnovia gra w 6 lidze - klasa A !

Ave Tarnów

Post autor: Ave Tarnów » 27.04.2007, 17:57

fanatyk pisze:
Ave Tarnów pisze:Widze, że nawet nikt nie wie w której lidze gra Tarnovia... nie gra ani w 5 -tej ani w A-klasie... gra w lidze okręgowej czyli 6 lidze.
:lol: pisałeś to na kacu ?
1 liga
2 liga
3 liga
4 liga
Okręgówka (5 liga) Tutaj gra Tarnovia
Klasa A (6 liga)
Klasa B (7 liga)
Klasa C (8 liga)
tak wyglądają ligi w Polsce

Do wszystkich przekumatych : w Małopolsce była reforma lig, tak trudno sobie zobaczyć na 90minut.pl?
http://www.90minut.pl/ligireg.php?id_se ... id_okreg=5
4 liga
5liga - 2 grupy
Liga okręgowa ( 6 liga)- 4 grupy i właśnie tu w tarnowskiej gra Tarnovia
Klasa - A - 16 grup....
później B, C

Także widze, że trzeba wyjaśniac w jakiej lidze gra rywal zza miedzy, no cóż, jak nie wiedzą w jakiej lidze grają no to trudno. 8)
W Małopolsce jest wyjątkowo dużo klubów, stąd tyle lig. :)
Tarnowskie Jaskółki

Warchlak83
ban

Post autor: Warchlak83 » 27.04.2007, 18:11

Marcin_Walbrzych pisze:podbijam.czy moze ktos krotko opisac sytuacje w Debicy, Bydgodszczy i Gorzowie?
Co do sytacji w Bydgoszczy, to raczej zdecydowana przewaga Zawiszy. Jest ich dużo więcej, no nie wiem od 3 do 5 razy więcej, trudno powiedzieć, oceniam na oko. Jest kilka rejonów gdzie lepiej nie pokazywać się w barwach zety, ale więcej osiedli za Zawisza, z tym że z domieszką biało-czerwoną. Wyjazdy Zawiszy dużo liczniejsze, no może ostatnio troche siedli jak na nich. Mocno utrudniają nam wyjazdy na piłke, prawie każdy nasz wyjazd (gramy w I grupie 5 ligii K-P tj.północne obszary regionu) to możliwe starcia i problemy z zetą np. nie którzy z nich mają więcej wyjazdów na naszą piłke niż my :lol: . W okolicach naszego stadionu żadko się teraz pokazują, chyba że w kilka osób na tzw. czujce, rozpoznaniu i w tłumie ciężko ich wyczaić ( na żużel przychodzi po kilka-kilkanaście tysięcy pikników). Na mieście nie mal nie dochodzi do większy starć, najwyżej pojedyńczych bujek. My próbujemy się odgryzać, atakować mniejsze grupki, fc ( np. w listopadzie ich fc z Inowrocławia traci flage i dostaje oklep ). W ogóle w Bydzi raczej nie widać ludzi w barwach klubowych, bardzo żadko ktoś się na to decyduje, może na osiedlach, dokładnie nie wiem. Na żużlu zdecydowany spokuj, z powodu dużej ilości psów, ochrony, kamer itp. środków. Podsumowując znaczna przewaga Zawisz, ale jak piszą że nas nie ma i nie istniejemy, no to po prostu brawo za napinke i życze rychłego powrotu do zdrowia psychicznego kolegom z ul.Gdańskiej.
POLONIA BYDGOSZCZ & STOMIL OLSZTYN

jebaka_

Post autor: jebaka_ » 27.04.2007, 19:14

Warchlak83 pisze:
Marcin_Walbrzych pisze:podbijam.czy moze ktos krotko opisac sytuacje w Debicy, Bydgodszczy i Gorzowie?
Co do sytacji w Bydgoszczy, to raczej zdecydowana przewaga Zawiszy. Jest ich dużo więcej, no nie wiem od 3 do 5 razy więcej, trudno powiedzieć, oceniam na oko. Jest kilka rejonów gdzie lepiej nie pokazywać się w barwach zety, ale więcej osiedli za Zawisza, z tym że z domieszką biało-czerwoną. Wyjazdy Zawiszy dużo liczniejsze, no może ostatnio troche siedli jak na nich. Mocno utrudniają nam wyjazdy na piłke, prawie każdy nasz wyjazd (gramy w I grupie 5 ligii K-P tj.północne obszary regionu) to możliwe starcia i problemy z zetą np. nie którzy z nich mają więcej wyjazdów na naszą piłke niż my :lol: . W okolicach naszego stadionu żadko się teraz pokazują, chyba że w kilka osób na tzw. czujce, rozpoznaniu i w tłumie ciężko ich wyczaić ( na żużel przychodzi po kilka-kilkanaście tysięcy pikników). Na mieście nie mal nie dochodzi do większy starć, najwyżej pojedyńczych bujek. My próbujemy się odgryzać, atakować mniejsze grupki, fc ( np. w listopadzie ich fc z Inowrocławia traci flage i dostaje oklep ). W ogóle w Bydzi raczej nie widać ludzi w barwach klubowych, bardzo żadko ktoś się na to decyduje, może na osiedlach, dokładnie nie wiem. Na żużlu zdecydowany spokuj, z powodu dużej ilości psów, ochrony, kamer itp. środków. Podsumowując znaczna przewaga Zawisz, ale jak piszą że nas nie ma i nie istniejemy, no to po prostu brawo za napinke i życze rychłego powrotu do zdrowia psychicznego kolegom z ul.Gdańskiej.
Już myślałem, że napiszesz RACZEJ wasza przewaga :wink:
Generalnie walka z hydropedalstwem(chodzi mi tu głównie o podkręcenie śrubki ze strony bydgoskiej policji) i kolejny rok bez awansu z IV-ligowej bidy(ile razy można się sprężać na "Wagańce"???)dał się lekko we znaki (choć na ostatnich derbach z Chemikiem zabawa była przednia), na czym skorzystała Polonia.
Ja tam nigdy nie twierdziłem, że Polonii nie ma w Bydgoszczy, ale bądźmy poważni i choć trochę obiektywni. Zawisza, choćby w największym kryzysie, zawsze był, jest i będzie pierwszą siłą Bydgoszczy.
Generalnie obecna runda jest typową rundą do "dogrania" i mam nadzieję, że od przyszłego sezonu <Z>ajawka znowu wróci u ludzi, którzy ostatnio trochę zamulają.
Heh, pamiętam jak R. Zieliński pisał jakoś tak, że "kibice Zawiszy nieoczekiwanie odrodzili się w II-ligowej mizerii po spadku z I ligi w sezonie 93/94". ku***, wtedy gardziliśmy zapleczem ekstraklasy, a teraz IV liga od 10 lat prawie...
Pzdr

Warchlak83
ban

Post autor: Warchlak83 » 27.04.2007, 19:52

No nie wybacz mi :D ! Napisałem dokładnie mówiąc "raczej zdecydowana przewaga", to raczej dla tego że jak sam mówisz byliśmy, jesteśmy i będziemy, chociaż wielu twoich ziomków uważa jednak zarzarcie że nas w ogóle nie ma w Bydzi. A wasza przewaga nie jest jakaś kolosalna jak w wypadku np. Unia-Tarnovia czy Arka-Bałtyk. I z tym waszym pierwszeństwem w Bydzi od to po waszym spadku do IV ligii lata 1999/2000 to nie jest okres gdzie rządziliści w mieście . Byliście silniejsi, prawda przyznaje zawsze, ale czemu po tych latach znikneła moda na bujanie się kibiców zety w barwach po mieście. Ja pamiętam, że za czasów bytności w II lidze byliście w Bydzi na każdym kroku, ku*** gdzie nie spojrzałeś to wasze barwy. Ale te 2 lata to wasz poważny kryzys i prawie wyrównanie sił, no chociaż zmiejszenie waszej przewagi. Dopiero derby u nas i nasza porażka, pozwoliła wam pokazać siłe. Chociaż dziwne, że w czerwcu na naszym stadionie było was około 300 ponoć nawet 400, we wrześniu góra już 100. No, ale póżniej tak w 2001 to już żenada z naszej strony i rozpad grupy. Np. rozbijacie spólnie z Łks zbiórke na naszym stadionie.
POLONIA BYDGOSZCZ & STOMIL OLSZTYN

jebaka_

Post autor: jebaka_ » 27.04.2007, 20:41

Warchlak83 pisze:No nie wybacz mi :D ! Napisałem dokładnie mówiąc "raczej zdecydowana przewaga", to raczej dla tego że jak sam mówisz byliśmy, jesteśmy i będziemy, chociaż wielu twoich ziomków uważa jednak zarzarcie że nas w ogóle nie ma w Bydzi. A wasza przewaga nie jest jakaś kolosalna jak w wypadku np. Unia-Tarnovia czy Arka-Bałtyk. I z tym waszym pierwszeństwem w Bydzi od to po waszym spadku do IV ligii lata 1999/2000 to nie jest okres gdzie rządziliści w mieście . Byliście silniejsi, prawda przyznaje zawsze, ale czemu po tych latach znikneła moda na bujanie się kibiców zety w barwach po mieście. Ja pamiętam, że za czasów bytności w II lidze byliście w Bydzi na każdym kroku, ku*** gdzie nie spojrzałeś to wasze barwy. Ale te 2 lata to wasz poważny kryzys i prawie wyrównanie sił, no chociaż zmiejszenie waszej przewagi. Dopiero derby u nas i nasza porażka, pozwoliła wam pokazać siłe. Chociaż dziwne, że w czerwcu na naszym stadionie było was około 300 ponoć nawet 400, we wrześniu góra już 100. No, ale póżniej tak w 2001 to już żenada z naszej strony i rozpad grupy. Np. rozbijacie spólnie z Łks zbiórke na naszym stadionie.
No bądź że poważny. ku***, jakie "wyrównanie sił"??? Pewnie za 10 lat stwierdzisz, że jednak ten okres to wasza lekka przewaga :wink: Nie chciałbym tu polemiki bydgoskiej wprowadzać, ale widzę, że ostatnio ego wam bardzo urosło. Spójrz na zbiór flag na waszej stronie internetowej i na ilość skrojonych przez Zawiszę wśród nich. Pomijam te wszystkie derby u nas czy u was-pasmo ciągłych kompromitacji z waszej strony. Stąd też, "moi ziomkowie" twierdzą, że was nie ma w BDG. Kumasz już? Bo to, że ktoś tam jest i coś robi jest dla każdego oczywiste, ale chodzi o takie właśnie mecze jak derby, na których NIGDY nie pokazaliście nic ciekawego. Jeszcze trochę i z Bydgoszczy drugą Lódź zrobicie :wink: Z tymi barwami po tym 2000 roku to też nie przesadzaj. Po prostu był to okres gdzie akcje różnego rodzaju się nasiliły i tyle. Generalnie wiecie swoje, my swoje i nie ma większego sensu na ogólnopolskim forum polemika na ten temat. Jak się coś wydarzy, to do tematu wrócimy :wink:

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 28.04.2007, 01:08

Moja propozycja:

niech ktoś opisze jak to było w na przestrzeni tak ... 20 lat w Radomiu na lini Radomiak - Broń, w Gdyni na lini Arka-Bałtyk, w Dębicy na Lini Wisłoka - Morsy, .... acha Poznań na lini Lech - Warta ??
... może Ślęza we Wrocławiu miała kidyś jakichś kibiców ???,

gawrongrk

Post autor: gawrongrk » 28.04.2007, 06:19

Fan_Gwardii pisze:
gawrongrk pisze:Na chwilę obecną Grodzisk jest chyba jedynym miastem w WLKP, w którym nie ma fanklubu Lecha
bez urazy ale chyba to p********* bzdury? bo raczej w Kaliszu fanclubu Lecha tez nie ma i jest to o wiele bardziej antykolejorzowa ekipa niz wy..
Halo Ja tego nie napisałem !!!
[link]

shizma

Post autor: shizma » 28.04.2007, 08:20

Co do Tarnowa - oficjalnie 0 na meczach zarowno u siebie jak i wyjezdzie .
Co do jakis mitycznych grup chodzacych np. po rynku Tarnovii to chyba pisal jakis fantasta :lol:
Oczywiscie istnieja ale nie stanowia zadnego chocby najmniejszego zagrozenia dla Unii .
Bałtyk Gdynia - szacunek za to ze istnieja (przy zdecydowanej przewadze Arki)
Ostatnio byli z nami na Garbarnia- Unia i wizualnie bardzo dobra ekipa mowie o tych 5 osobach co byla z nami :D

FCWJCZ

Post autor: FCWJCZ » 28.04.2007, 09:39

Tarnovia gra w 6 lidze(tzw między okręgówka) wczesniej jest 5 liga tzw okręgowa nast 4,3,2 i OE

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 28.04.2007, 10:33

Fan_Gwardii pisze:
laser pisze:Na chwilę obecną Grodzisk jest chyba jedynym miastem w WLKP, w którym nie ma fanklubu Lecha
bez urazy ale chyba to p********* bzdury? bo raczej w Kaliszu fanclubu Lecha tez nie ma i jest to o wiele bardziej antykolejorzowa ekipa niz wy..
Obrazek

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 28.04.2007, 11:30

w ten sposób Tarnovia próbuje się odrodzić w Tarnowie
[link]
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!

EO

Post autor: EO » 28.04.2007, 11:44

krk pisze:w ten sposób Tarnovia próbuje się odrodzić w Tarnowie
[link]
Ciekawe kto psy powiadomił :lol:

iluminati

Post autor: iluminati » 28.04.2007, 12:04

a co sie dzieje z Kibicami Górnika Wałbrzych ??

Hammi Beer 7

Post autor: Hammi Beer 7 » 28.04.2007, 12:10

iluminati pisze:a co sie dzieje z Kibicami Górnika Wałbrzych ??
Jak mamy rozumieć te pytanie?

FCWJCZ

Post autor: FCWJCZ » 28.04.2007, 12:12

EO pisze:
[link]
niewiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj wszystko zostało wyjasnione na forum UT

iluminati

Post autor: iluminati » 28.04.2007, 12:15

Hammi Beer 7 pisze:
Poprostu dawno nie słyszałem o nich wiec sie pytam chyba mam prawo prawda ??

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 28.04.2007, 13:57

iluminati pisze:
Hammi Beer 7 pisze:
to wejdz se na google i poszukaj strony Gornika, w kazdych relacjach tu co tydzien jest cos o Gorniku, przegladasz to forum czy ot tak na pale bijesz pytaniami?
Obrazek

iluminati

Post autor: iluminati » 29.04.2007, 10:30

Fan_Gwardii pisze:
iluminati pisze:
Hammi Beer 7 pisze: Jak mamy rozumieć te pytanie?
to wejdz se na google i poszukaj strony Gornika, w kazdych relacjach tu co tydzien jest cos o Gorniku, przegladasz to forum czy ot tak na pale bijesz pytaniami?
idąc twoim tokiem rozumowania KAżdą ekipe mozesz sobie wpisać w Google a ty piane bijesz bezspodstawnie w moim kierunku odbij 2 sosenki w bok.

Hammi Beer 7

Post autor: Hammi Beer 7 » 29.04.2007, 10:38

iluminati pisze:
Fan_Gwardii pisze:
iluminati pisze: Poprostu dawno nie słyszałem o nich wiec sie pytam chyba mam prawo prawda ??
idąc twoim tokiem rozumowania KAżdą ekipe mozesz sobie wpisać w Google a ty piane bijesz bezspodstawnie w moim kierunku odbij 2 sosenki w bok.
Moim głównym informatorem jest "To My Kibice!" i gdybyś czytał, to zaspokoił byś swoje potrzeby na temat Górnik Wałbrzych. Ekipa normalnie funkcjonuje i chyba dobrze się ma.

Boixos Nois

Post autor: Boixos Nois » 29.04.2007, 11:11

YaroSK,zamiast udzielac sie tutaj pojechalbys na wyjazd ku***...

nikomu nieznany...

Post autor: nikomu nieznany... » 01.05.2007, 21:57

Przecież kiedyś, gdy nie było internetu, informacje o ekipach z drugiego końca Polski pozyskiwało się z ZIN-ów i korespondencji listownej. Przecież ciężko wiedzieć co słychać u np Stali Sanok mieszkając w Szczecinie i nie mając ziomków w pobliżu Sanoka... Tak odnośnie pozyskiwania informacji o ekipach.
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???

rodowity TARNOVIAnin

Post autor: rodowity TARNOVIAnin » 01.05.2007, 23:46

FCWJCZ pisze:
EO pisze:
[link]
niewiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj wszystko zostało wyjasnione na forum UT
oczywiscie bo zawsze wszystko musi byc po mysli Unii wiec wytlumaczenie jest na wszystko...

Ave Tarnów

Post autor: Ave Tarnów » 02.05.2007, 10:24

rodowity TARNOVIAnin pisze:
FCWJCZ pisze:
EO pisze: Ciekawe kto psy powiadomił :lol:
oczywiscie bo zawsze wszystko musi byc po mysli Unii wiec wytlumaczenie jest na wszystko...
powiem ci tak, nie lubie fałyszywych ludzi, nie rób podchodów w celu szerzenia się napinki.
potwierdź info albo nie... a potwierdzić nie możesz wiec wszystko jasne. :roll:
bez odbioru.
Tarnowskie Jaskółki

rodowity TARNOVIAnin

Post autor: rodowity TARNOVIAnin » 02.05.2007, 12:31

Ave Tarnów pisze:
rodowity TARNOVIAnin pisze:
FCWJCZ pisze: niewiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj wszystko zostało wyjasnione na forum UT
powiem ci tak, nie lubie fałyszywych ludzi, nie rób podchodów w celu szerzenia się napinki.
potwierdź info albo nie... a potwierdzić nie możesz wiec wszystko jasne. :roll:
bez odbioru.
zapytaj sie ojca czy zajmuja sie to sprawa i daj znac na forum
Czyli wychodzi na to ze y nic nie mozemy dzialac a wy wszystko na kazdego naszego posta jest 50 waszych ze bylo tak i tak nawet jesli chodzi o ta koszulke unii co skrojono w tamtym tyg. tez musieliscie oczysiwscie sprawozdanie zdac z tego ze to nie my...

craxoholik

Post autor: craxoholik » 02.05.2007, 13:06

A jak oceniacie ruch kibicowski w BUSKU ZDROJU gdzie jest klub AKS BUSKO ZDRÓJ?bylem tam kiedys na meczu AKS-AVIA i powiem ze p[rzewazala tam ilosc dziadkow ale wiem tez ze maja nwet jedna flage:D
CRACOVIA zawsze PANY

ODPOWIEDZ