(29-31 Października) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: (29-31 Października) Komentarze
Biskup to nic nie da,ok będą latali na Zagłębie i na Pogoń ale gdzieś w sercu będzie ten niedosyt i brak meczów Legii a iti dopnie swego i zrobi czystkę z charakternych kibiców Legii taka prawda,trzeba walczyć do ostatnich sił tak jak walczył na ostatnim meczu S a Legii współczuję z całego serca i dziękuję Bogu że pomimo tego że mój ukochany klub przegrywa wszystkie mecze i dołuje w 1 lidze to ciesze się że nam nie trafił się taki sponsor jak iti.Ave Motor
-
A co to ku*** za "sponsor" który jedynie POŻYCZA pieniądze? Dług Legii wobec telewizyjnych kurwiszonów systematycznie rośnie.Real pisze:... ciesze się że nam nie trafił się taki sponsor jak iti.Ave Motor
" Nabywcy najdroższych miejsc wychodzili z założenia, że atmosferę otrzymują gratis. (...) Kto teraz będzie hałasował? Czy wywodzący się z klasy średniej rodzice z dziećmi będą mieli ochotę przychodzić, jeśli spocznie na nich odpowiedzialność za tworzenie oprawy dźwiękowej? Może poczują, że zostali oszukani? Prawda jest taka że kluby sprzedadzą im bilety na widowisko, z którego usunięto największą atrakcję, aby zrobić dla nich miejsce."
-
Ciężko oszacować, bo ludzie się przewijali, przychodzili, wychodzili ze stadionu do domów, część wracała na trybuny (nie wiem po co zresztą). Ale tak powiedzmy 400-500. 15 % frekwencji moim zdaniem, tak mniej więcej. Pokazało to zresztą ile osób będących na meczu jest po naszej stronie. Nie nazwę kibicami tych, którzy jak jest doping to się włączają do śpiewania, a jak jest przypał to mają to w d**** i jeszcze do S. krzyczą " W********** " albo " zamknąć go w kajdanki ".wu_ pisze:Jeszcze co do meczu w Warszawie:
Dulo osób opuściło trubuny? Chociaż tak orientacyjnie
-
mówcie co chcecie ale strzelacie sobie (L) w stopę takim postępowaniem,dla nich(ITI) to pożywka,życzyć komuś śmierci
jestem z wami choć stoimy po różnych stronach muru,walczcie dalej

jestem z wami choć stoimy po różnych stronach muru,walczcie dalej
-
Na Legii potrzebny jest jakiś wstrząs...Nie wiem może ogólnopolski protest.."Teraz my jutro Wy" Troche przypomina to stuacje kibiców Salzburga gdzie niemal wołali o pomoc całą Europe gdy głównym sponsorem stał sie Red Bull...Choć tam ruch kibicowski chyba aż tak nie był szykanowany...Myśle że wyjście jest ale to ostateczne...Jak Legia zagra w europejskich pucharach w co nie wątpie to już co niektórzy nie powstrzymają się od rozkręcenia prawdziwej awantury nawet kosztem wykluczenia Legii z pucharów na 5 lat...Dla iti to byłby chyba koniec..
-
na wp.pl tez komuna ku*** dodalem komentarz popierajacy Legie do artykulu o zachowaniu "stadionowych bandytow" i oczywiscie sie nie ukazal
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
No cóż chłopakom z Legii pozostaje tylko życzyć jeszcze większej wytrwałości oraz nowych pomysłów w walce z okupantem...Trzymajcie się!!
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Roman Hoffer-możesz mi powiedzieć po jaki c*** wklejasz tutaj komentarz jakichś frajerów z weszlo.com? kogo to ku*** interesuje co taki spedalony dziennikarzyna myśli o tej sytuacji?
ITI swoimi czynami już dawno zasłużyło sobie na gorsze traktowanie niż tylko skandowanie "jeszcze jeden", i wielka ogromna szkoda że to jednak Walter nie umarł a Wejchert. Pogarda i zero zasad dla takich podludzi jak Walter, Miklas, Ostrowski czy Błędowski. Odstrzelić takim chujom łeb to mało
ITI swoimi czynami już dawno zasłużyło sobie na gorsze traktowanie niż tylko skandowanie "jeszcze jeden", i wielka ogromna szkoda że to jednak Walter nie umarł a Wejchert. Pogarda i zero zasad dla takich podludzi jak Walter, Miklas, Ostrowski czy Błędowski. Odstrzelić takim chujom łeb to mało
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
Tylko po kiego c**** reklamujecie to ścierwo o nazwie weszlo.com ?
Co kolejkę chcą kogoś wjebać w gówno.
Kreują się na drugiego Monthy Pythona. Z marnym skutkiem zresztą.
Kasują hajs na ciekawskich. c**** wiedzą, ale szum robi swoje.
Bodajże tym ścierwem kieruje jakaś ku*** z Łodzi - do inspekcji dla zainteresowanych.
Co kolejkę chcą kogoś wjebać w gówno.
Kreują się na drugiego Monthy Pythona. Z marnym skutkiem zresztą.
Kasują hajs na ciekawskich. c**** wiedzą, ale szum robi swoje.
Bodajże tym ścierwem kieruje jakaś ku*** z Łodzi - do inspekcji dla zainteresowanych.
-
-
3. Żenujące zachowanie niektórych....
I last, but not least. Na początek małe wyjaśnienie. Jako serwis ekstraklasa.wp.pl nigdy nie wrzucaliśmy, nie wrzucamy i nie będziemy wrzucali wszystkich kibiców do jednego worka. Słowa "kibol" tak chętnie używanego przez innych, u nas nie uświadczycie, bo go po prostu nie rozumiemy. Pokazujemy Wam pięknie zrobione przez was oprawy, także te z nielegalnymi przecież racami. I się nimi zachwycamy! Dla nas mecze bez kibiców nie mają sensu. Fani mają prawo protestować, wyrażać swoje niezadowolenie nawet w kontrowersyjny sposób, kneblowanie im ust nie ma sensu. I trzeba z tym walczyć. Ale... życzenie komuś śmierci, albo robienie sobie z niej, za przeproszeniem jaj, to przegięcie. Duże przegięcie. Tak samo rzucanie wspomnianymi wcześniej racami w innych ludzi.
I niestety, ale takim "asom" mówimy: odejdźcie i nie wracajcie. W stolicy grupka, na pewno nie kibiców, na szczęście niewielka, wobec śmierci Jana Wejcherta krzyczała "jeszcze jeden" mając na myśli także szefa ITI Mariusza Waltera. W Kielcach niektórzy wiślacy okrzykami "rachu ciachu, małpa w piachu" (to o zamordowanym fanie Korony) pokazali, że.... szkoda zresztą słów. Ci z Kielc zresztą nie lepsi. Cóż, akurat w ten dzień Waszemu zachowaniu wypada zapalić świeczkę. Amen.
Jacek Stańczyk, Wirtualna Polska
tylko mnie nie banujcie za to co wkleiłem
I last, but not least. Na początek małe wyjaśnienie. Jako serwis ekstraklasa.wp.pl nigdy nie wrzucaliśmy, nie wrzucamy i nie będziemy wrzucali wszystkich kibiców do jednego worka. Słowa "kibol" tak chętnie używanego przez innych, u nas nie uświadczycie, bo go po prostu nie rozumiemy. Pokazujemy Wam pięknie zrobione przez was oprawy, także te z nielegalnymi przecież racami. I się nimi zachwycamy! Dla nas mecze bez kibiców nie mają sensu. Fani mają prawo protestować, wyrażać swoje niezadowolenie nawet w kontrowersyjny sposób, kneblowanie im ust nie ma sensu. I trzeba z tym walczyć. Ale... życzenie komuś śmierci, albo robienie sobie z niej, za przeproszeniem jaj, to przegięcie. Duże przegięcie. Tak samo rzucanie wspomnianymi wcześniej racami w innych ludzi.
I niestety, ale takim "asom" mówimy: odejdźcie i nie wracajcie. W stolicy grupka, na pewno nie kibiców, na szczęście niewielka, wobec śmierci Jana Wejcherta krzyczała "jeszcze jeden" mając na myśli także szefa ITI Mariusza Waltera. W Kielcach niektórzy wiślacy okrzykami "rachu ciachu, małpa w piachu" (to o zamordowanym fanie Korony) pokazali, że.... szkoda zresztą słów. Ci z Kielc zresztą nie lepsi. Cóż, akurat w ten dzień Waszemu zachowaniu wypada zapalić świeczkę. Amen.
Jacek Stańczyk, Wirtualna Polska
tylko mnie nie banujcie za to co wkleiłem

Widzew Łódź
-
ile Resovii w Suwałkach?
-
Typ tak samo głupi jak tych 10 co go atakowalo.Nie mysli a prowokuje innych w takich dzien i to na cmentarzuradomszczanin pisze:[link]
10 na jednego i do tego z kosą,patologia maxymalna
-
Bastian pisze:ile Resovii w Suwałkach?
Z tego co wiem to 85(w tym 40 Stalówka),w klatce 5 osób.
-
rossi pisze:od kiedy to chodzenie po wlasnym miescie w szaliku swojego klubu to prowokacja???
swoja droga nie wiem co ci ludzie maja w glowach, ze nawet jak na cmentarz 1 listopada idą to kosy ze soba zabieraja
w Krakowie to jest prowokacja.
A sprzęt jest na porządku dziennym wszędzie. Co do tej sytuacji, to nie wiem czy to nasza czy Wiślacka strona. Tak czy siak popierdo.leni debile, na cmentarzu w taki dzień.
-
jeden weekend a doliczylem sie 3 nominacji do głupoty roku
-
Dokładnie, ja to naprawdę muszę być albo jakimś megapiknikiem albo dinozaurem, bo mi nie mieści się w głowie iść w miasto/na cmentarz/na mecz (!) z nożem, nie mówiąc już o opcji dźgnięcia kosą innego człowieka. Do c****, niech ma na sobie i 10 szalików wrogiego klubu, niech gada co mu ślina na język przyniesie - w******* OK, ale do c**** co trzeba mieć we łbie by dźgać kogoś nożem. To jest igranie z czyimś życiem, to jest skrajny debilizm.
A co do kolejki - akcji na Legii aż szkoda komentować, liczba RTSu dobra wg mnie, bardzo ładna sektorówka ŁKSu.
A co do kolejki - akcji na Legii aż szkoda komentować, liczba RTSu dobra wg mnie, bardzo ładna sektorówka ŁKSu.

Kawał c****.
-
odnośnie wydarzeń na Łazienkowskiej....niestety ale obawiam się,że takie ekscesy to dopiero początek walki ze "stadionowym bandytyzmem" i takie akcje w niedalekim czasie będą na porządku dziennym i przysporzą kłopotu niejednej ekipie 

-
10 na 1, a oni z nożem - kozaki jak cholera
sektorówka Łks-u zajebista
sektorówka Łks-u zajebista
-
bzduramacias pisze:odnośnie wydarzeń na Łazienkowskiej....niestety ale obawiam się,że takie ekscesy to dopiero początek walki ze "stadionowym bandytyzmem" i takie akcje w niedalekim czasie będą na porządku dziennym i przysporzą kłopotu niejednej ekipie
trzeba sie jednoczyc przeciwko prawdziwym wrogom, gdyby wszyscy ruszyli w strone ochrony za c**** by do tego nie doszło..
wystarczy JEDNOSC, ludzie, przeciez ustroje, dyktatury padały, i jakies jedbane iti miałoby byc silniejsze niz karabiny?
Legia musi walczyc do konca, wygrac moga duzo, a nie straca niczego wiecej jakby nic nie robili
zycie to walka i pamietajcie - jednosc zniszczy kazdego.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Propozycja dla Legionistów:
pamiętam swego czasu akcję proponowaną przed wyborczą - koszulki z różnymi hasłami m.in. "nie płakałem po papieżu" analogicznie możecie strzelić sobie takie koszulki z hasłem "nie płakałem po Wejchercie" i zaprezentować je podczas jakiegoś wyjazdu chciałbym zobaczyć reakcję tych hipokrytów z wyborczej.
pamiętam swego czasu akcję proponowaną przed wyborczą - koszulki z różnymi hasłami m.in. "nie płakałem po papieżu" analogicznie możecie strzelić sobie takie koszulki z hasłem "nie płakałem po Wejchercie" i zaprezentować je podczas jakiegoś wyjazdu chciałbym zobaczyć reakcję tych hipokrytów z wyborczej.
WŁADCY OCEANÓW
-
Panowie, to co się dzieje na Legii to dramat każdego kibica. Jak się ogląda te zdjęcia,filmy,relacje to się normalnie płakać chcę. Musimy się zjednoczyć , bo jeżeli pierdolone ITI wygra, to prędzej czy później k**** takiego pokroju zaatakują nasze kluby. I wielu z nas straci sens swojego życia...
Czekam aż jakiś desperat z eLką w sercu dosłownie urwie łeb jednej takiej kurwie typu Walter czy Błędowski. Nie ma co się nad komuchami litować.
Nie wiem,trzeba coś solidarnego zrobić, same okrzyki nie wystarczą. Jakaś akcja antyITIowska ,bo ta zaraza komercyjna się rozejdzie po trybunach szybciej niż myślicie.
Czekam aż jakiś desperat z eLką w sercu dosłownie urwie łeb jednej takiej kurwie typu Walter czy Błędowski. Nie ma co się nad komuchami litować.
Nie wiem,trzeba coś solidarnego zrobić, same okrzyki nie wystarczą. Jakaś akcja antyITIowska ,bo ta zaraza komercyjna się rozejdzie po trybunach szybciej niż myślicie.
-
[link] noi wreszcie wybiórcza sie wypowiedziała
zapiewajło ha ha 

,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Porażka - tego sie spodziewałem,a podsumuje to moim ulubionym cytatem z filmiku Jagiellonia-Legia 2004
"to nie sa kibice,to nie są nawet pseudokibice,to zwykli bandyci i chuligani"

"to nie sa kibice,to nie są nawet pseudokibice,to zwykli bandyci i chuligani"

-
fragment z [link]Jarosław Ostrowski z zarządu Legii zapowiedział, że chuligan więcej na stadion nie wejdzie.
Odrazu chuligan? To, że zaintonował specyficzną przyśpiewkę, to odrazu chuligan ? Skoro S. został nazwany chuliganem, to ciekawe jak powinni mówić na ludzi, którzy co mecz idą się lać albo robią zadymę na stadionie?

Kongres Nowej Prawicy !

-
[link]
Szkoda słów nad tym cos sie stało na Legii.
Takie zdjęcia jak np. to powyżej są pewnym symbolem walkikibiców Legii z ITI przez te wszystkie lata. Walki z wiatrakami...
Są symbolem porażki w tej walce. Może ktoś zapytać dlaczego porażki jak walka cały czas trwa...
Ano dlatego bo chyba nikt z nas, niezależnie czy to kibic Legii czy nie, to na początku protestu nie miał nawet w najgorszych myślach takiego widoku, że grupka ochroniarek ściąga gniazdowego na oczach bezradnych kibiców, inwigilowanych z każdej strony.
Szkoda słów nad tym cos sie stało na Legii.
Takie zdjęcia jak np. to powyżej są pewnym symbolem walkikibiców Legii z ITI przez te wszystkie lata. Walki z wiatrakami...
Są symbolem porażki w tej walce. Może ktoś zapytać dlaczego porażki jak walka cały czas trwa...
Ano dlatego bo chyba nikt z nas, niezależnie czy to kibic Legii czy nie, to na początku protestu nie miał nawet w najgorszych myślach takiego widoku, że grupka ochroniarek ściąga gniazdowego na oczach bezradnych kibiców, inwigilowanych z każdej strony.
-
Cracovia dzisiaj (jak co roku zresztą) chodziła po cmentarzach i zapalali jak co roku znicze na grobach zasłużonych. Kto kogo zaatakował nie wiem.crk pisze:rossi pisze:od kiedy to chodzenie po wlasnym miescie w szaliku swojego klubu to prowokacja???
swoja droga nie wiem co ci ludzie maja w glowach, ze nawet jak na cmentarz 1 listopada idą to kosy ze soba zabieraja
w Krakowie to jest prowokacja.
A sprzęt jest na porządku dziennym wszędzie. Co do tej sytuacji, to nie wiem czy to nasza czy Wiślacka strona. Tak czy siak popierdo.leni debile, na cmentarzu w taki dzień.
-
Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana.
— Sun Tzu
Sztuka Wojny
To mój komentarz co do działania Legii. Fajnie sobie zakrzyknąć hasło, ale warto myśleć o możliwym rozwoju wydarzeń. A ten mógł być tylko jeden...
— Sun Tzu
Sztuka Wojny
To mój komentarz co do działania Legii. Fajnie sobie zakrzyknąć hasło, ale warto myśleć o możliwym rozwoju wydarzeń. A ten mógł być tylko jeden...
-
ZgreddyBoy pisze:Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana.
— Sun Tzu
Sztuka Wojny
podpisuje się pod tym, tak tej wojny nie wygracie, ale życzę Wam Triumfu nad ITI!
Pozdrawiam FISK
-
Akcja Widzewa i ciekawy mecz w Kielcach są tylko pikusiem wobec tego co zdarzyło się w ostatni weekend na Legii.Chyba po raz pierwszy w historii polskiego ruchu kibicowskiego młynowy i to jednej z najlepszych ekip w kraju został wyrzucony ze stadionu swojej drużyny przez ochronę za nic...pewnie dostanie zakaz klubowy za nie stanie na swoim miejscu i sprzeciwianie się decyzjom ochrony...i tak po 5 latach iti udało się rozwalić ruch ultras na łazienkowskiej..wszechobecne kamery..zakazy za byle co za przekleństwo,wniesienia racy czy nie stanie na swoim miejscu...teraz to moze spotkać inne kluby w Polsce...widzicie że Piasta Gliwice i Arke Gdynia ukarano kilkutysięcznymi karami za to ze wpuszczają...teraz inne kluby pod groźbą kar inne kluby będą się bały wpuszczać kibiców Legii...
Poza tym teraz powstają nowe stadiony,będzie monitoring,karty kibica i klimat jak na meczach Korony Kielce...rygorystyczne przepisy...rozwalą ten ruch...w starciu z mediami kibice są bez szans-onet,tvn i gazeta wybiórcza przedstawią nas jako bandę
przestępców,których trzeba trzymać z daleka od stadionów,najlepiej wszystkim dać dożywotni zakaz..ech..jedyna nadzieja że nasi piłkarze nadal będą kiepsko grać i janusze nie zapełnią tych nowych stadionów...Precz z komuną!
PS.Dobrze byłoby gdyby cała brać kibicowska w następnej kolejce ligowej powiesiła stosowne transparenty wspierające legionistów w walce z iti...potrafiliśmy to okazać gdy Zawisza potrzebowała wsparcia gdy hydrotwór zaczął się panoszyć oraz gdy LKS decyzją pzpnu zdegradowali do 1 ligi...trzymajcie się legioniści!!
Poza tym teraz powstają nowe stadiony,będzie monitoring,karty kibica i klimat jak na meczach Korony Kielce...rygorystyczne przepisy...rozwalą ten ruch...w starciu z mediami kibice są bez szans-onet,tvn i gazeta wybiórcza przedstawią nas jako bandę
przestępców,których trzeba trzymać z daleka od stadionów,najlepiej wszystkim dać dożywotni zakaz..ech..jedyna nadzieja że nasi piłkarze nadal będą kiepsko grać i janusze nie zapełnią tych nowych stadionów...Precz z komuną!
PS.Dobrze byłoby gdyby cała brać kibicowska w następnej kolejce ligowej powiesiła stosowne transparenty wspierające legionistów w walce z iti...potrafiliśmy to okazać gdy Zawisza potrzebowała wsparcia gdy hydrotwór zaczął się panoszyć oraz gdy LKS decyzją pzpnu zdegradowali do 1 ligi...trzymajcie się legioniści!!
-
moze ktos z Legionistów napisac jakie konsekwencje poniosl S.?co mu zarzucali itp?podobno czeka go sad 24 h.Moze byc priv.
Trzymajcie sie Legioniści!!! j**** iti!!!
Trzymajcie sie Legioniści!!! j**** iti!!!
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Powodzenia w nierównej walce z komunistycznym i żydowskim okupantem !
-
Główna grupa Resovii wspomaganej przez Stalówkę nie dociera na biegun,licząc na spotkanie z jedną z podlaskich ekip.Na sektorze gości 5 osób.hejhej pisze:Bastian pisze:ile Resovii w Suwałkach?
Z tego co wiem to 85(w tym 40 Stalówka),w klatce 5 osób.
-
Wylewanie żalów,jebanie walterów,iti-ów i innych kurw na kibice.net nic nie da.Niech Legia (tzn. jej kibice) wyjdzie z jakąś inicjatywą to reszta Polski to podchwyci i będzie git. ITI spierdalaj!!!
-
Zgadza się. Potrzebna wspólna skoordynowana akcja popierająca Legię i uderzająca w iti. Zastanówcie się jak ich jebnąć w miękkie podbrzusze, a cała Polska Wam pomoże, bo dziś dotyczy to Was, a jutro innych. Ktoś wcześniej napisał, że padła komuna, to padnie i walter i ja się z tym zgadzam. W jedności siła i razem można zdziałać na prawdę wiele.
...nieszczęśliwego białego żyda, który w oczach ma tylko same łzy...
-
Jaki Wejchert był, taki był, ale szacunek jako zmarłemu a nie właścicielowi klubu mu się należał. Co do działań działaczy Legii - zatrzymali się w latach 80 i już nic to nie zmieni. Chcą stworzyć klub na który będzie przychodziło 30 tys. osób (a nie kibiców) bez dopingu, bez opraw. Kupić bilet, szalik, popcorn i siedzieć na stadionie 105 minut. Na zdjęciach widać właśnie tych kibiców co chodzą na mecze dla lansu, szaliki Legii noszą nie dlatego że ten szalik coś znaczy, ale tylko dlatego bo tak jest teraz modnie, i mówi że jest Legionistą z krwi i kości, że jest fanatykiem. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich kibiców bo Legia napewno ma ogromną rzeszę normalnych kibiców. Smutne to jest. Legia nie jest moim ulubionym klubem ale żal patrzeć jak upada pewna historia, bo co jak co Legia zwsze była w czołówce czy to chodzi o kibiców, frekwencję czy oprawy. Pozdrawiam i życzę udanej walki z zarządem.
Uwaga!!!!! Dziś w nocy będzie ciemno
-
Co do kapke frajerskiej akcji 2 FC Ruchu Chorzów na Odrę. Dziwne to tłumaczenie z tematu o relacjach, czekaliście na Żaboli i niby dlatego to tak wyglądało, w takim razie ja się pytam, czy potraficie czytać?Odpowiedz mysle ze jest twierdzaca, zatem czy przed rozpierdoleniem fur nie mogliscie spojrzeć na blachy skąd jest auto?
Mam nadzieje ze ktorys z modow nie wklei mi bana, bo ostatnio robia to z takim rozmachem ze na forum zostana niedlugo tylko oni.Przystopujcie z tym troche, to jest w końcu FORUM DYSKUSYJNE.
Mam nadzieje ze ktorys z modow nie wklei mi bana, bo ostatnio robia to z takim rozmachem ze na forum zostana niedlugo tylko oni.Przystopujcie z tym troche, to jest w końcu FORUM DYSKUSYJNE.
WHITE PRIDE WORLD WIDE
1908
1908
-
ŁódzkaProwokacja pisze:http://www.youtube.com/watch?v=DKoMKpP7L_8
No widać, że Legia ma już nazwisko jakiegoś kozaka z ochrony. Dobrze róbcie im terror, żeby się ku*** bała wyjść z domu

LEGIA TRZYMAJ SIE !
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
Jak tak to cwaniaki na stadionie a teraz to stoja posrani ze strachu,wylapac i w******* wszystkim.ŁódzkaProwokacja pisze:http://www.youtube.com/watch?v=DKoMKpP7L_8
ITI spierdalaj!!!
-
Ruch się nie popisał w tej sytuacji. Nie dość, że mieli konkretną przewagę, to jeszcze nie pozwolili nic Odrze zrobić, rozwalając im fury, a do tego okradając
I nieważne kto by jechał tymi autami (Odra, Górnik, Jastrzębie, czy kto tam jeszcze), to rozwalanie aut, a tym bardziej okradanie chluby nie przynoszą. Inaczej można było to rozwiązać, skoro wszędzie kreują się na taką honorową ekipę.
Co do Legii, to przykro się ogląda zamieszczone zdjęcia. Oby ściągany przez ochronę Staruch nie był takim symbolem upadku ruchu kibicowskiego na Legii. Trzeba coś działać wspólnymi siłami, bo jak już słusznie zostało napisane, jeśli uda się na Legii wymienić kibiców na piknikowych, to od tego tylko krok to podobnych działań w innych miastach. W każdym razie na początek kilku ochroniarzy nie powinno mieć życia w mieście. Wtedy będą wiedzieli, że czasami nie warto się wychylać.
Tak poza tym, to naprawdę świetna oprawa ŁKS-u i Widzew zaprezentował się z dobrej strony. Łódź na duży plus w tej kolejce

Co do Legii, to przykro się ogląda zamieszczone zdjęcia. Oby ściągany przez ochronę Staruch nie był takim symbolem upadku ruchu kibicowskiego na Legii. Trzeba coś działać wspólnymi siłami, bo jak już słusznie zostało napisane, jeśli uda się na Legii wymienić kibiców na piknikowych, to od tego tylko krok to podobnych działań w innych miastach. W każdym razie na początek kilku ochroniarzy nie powinno mieć życia w mieście. Wtedy będą wiedzieli, że czasami nie warto się wychylać.
Tak poza tym, to naprawdę świetna oprawa ŁKS-u i Widzew zaprezentował się z dobrej strony. Łódź na duży plus w tej kolejce