Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
jakie stosunki na lini Ruch Chorzów-Hutnik Krk ?
gdzieś czytałem że Hutnicy zaprosili na jakieś swoje mecze kibiców Ruchu
-
Prywatne znajomości kilku osób od nas. To chyba nie jest nic dziwnego, że nie jesteśmy do siebie wrogo nastawieni.mateo16 pisze:jakie stosunki na lini Ruch Chorzów-Hutnik Krk ?
-
Jak wyglądaja stosunki na lini Przebój Wolbrom- fan cluby w tym mieście?
-
Z tego co wiem to w Wolbromiu najwiecej do powiedzenia ma GieKSa,a na Przeboju udzielaja sie wlasnie kibice GKSu.Nie wszyscy sa za GKS,ale wiekszosc.A inne fc raczej nie maja zbyt wielkiego prawa glosu na miescie.
-
To masz złe info. Przebój to Przebój. Owoc starań ludzi nie powiązany z żadnym FC. Co do Gieksy (a właściwie MG) to raczej kibice KSP mają do nich stosunek negatywny.N4Y pisze:Z tego co wiem to w Wolbromiu najwiecej do powiedzenia ma GieKSa,a na Przeboju udzielaja sie wlasnie kibice GKSu.Nie wszyscy sa za GKS,ale wiekszosc.A inne fc raczej nie maja zbyt wielkiego prawa glosu na miescie.

[link] PROJEKTY GRAFICZNE
-
No wiesz,mam znajmego GieKSiarza z Wolbromia,ktory jest rowniez aktywny na Przeboju.Ale nie bede sie spieral,koniec koncow jest tak,ze na miescie rzadzi GKS i Przeboj jest kolejnym klubikiem jakich wiele i nie zanosi sie na jakies kibicowskie wybicie sie.
-
Nie ma takiej osoby, chyba że masz na myśli aktywność pod względem chodzenia na mecze, co tydzień, dwa gdy gramy u siebie. W naszej "ekipce" nie ma Gieksy i z pewnych przyczyn nie będzie. Skoro twierdzisz, że Gieksa ma coś do powiedzenia w kwestii dopingu na L2 to jesteś w dużym błędzie, albo posiadasz nie aktualne info.No wiesz,mam znajmego GieKSiarza z Wolbromia,ktory jest rowniez aktywny na Przeboju.
Ale nie bede sie spieral,koniec koncow jest tak,ze na miescie rzadzi GKS i Przeboj jest kolejnym klubikiem jakich wiele i nie zanosi sie na jakies kibicowskie wybicie sie.
Znamy swoje możliwość i miejsce w szeregu. Nikt z nas nie napina się w tej kwestii. Małe miasteczko, brak tradycji kibicowskich. Potrzeba chyba czasu żeby coś zmienić.
Lecz pisanie z twojej strony że w mieście rządzi Gieksa jest dalekie od prawdy. Obrót spraw znają sami zainteresowani i niech tak pozostanie, a tobie radzę przyjmowanie pewnych informacji od znajomych z przymrużeniem oka bo jak widzę nie do końca jest to info pewne. Bez napinki. Pozdrawiam

[link] PROJEKTY GRAFICZNE
-
Dnia 12.10.2009 po ponad roku Naprzód Jędrzejów zrywa układ z RKS'em Radomsko
-
zrywa Naprzod czy RKS ?dresik pisze:Dnia 12.10.2009 po ponad roku Naprzód Jędrzejów zrywa układ z RKS'em Radomsko

-
Leszek Piesek pisze:zrywa Naprzod czy RKS ?dresik pisze:Dnia 12.10.2009 po ponad roku Naprzód Jędrzejów zrywa układ z RKS'em Radomsko

[link] | [link]
-
Unii Tarnów nic nie łączy ani z Unią Tczew , ani z Pomezanią Malbork . W sumie Unia Tczew zbytnio nie działała , na mecze Unii chodziła grupka fanatyków tczewskiej Lechii , i to nie na każdy [ raczej młoda ekipa ] zazwyczaj większa grupa zbierała sie na derby z Wisłą Tczew , ktora jest fan clubem Arki . Od kiedy w Tczewie jest Gryf 2009 Tczew , unici nie działają .
-
Poprzedni post trochę doprecyzuję, zwłaszcza ostatnie zdanie... fakt, ciężko może mówić o 100% działalności, oczywiście ze względu na faktyczny brak swojego klubu, jednak staramy się pojawiać na meczach Lechii oraz jej fanklubów, a także na reprezentacji, więc jakaś działalność jednak występuje.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
To jest oczywiste , ale nie pojawiacie sie chyba jako Unia Tczew na meczach Lechii , tylko raczej jako LGFT , a jednak jest roznica : )
-
Jaki stosunek ma Zagłębie do ŁKSu(lub na odwrót) jak wiemy obydwie ekipy są zgodowiczami Zawiszy. Czy na wyjezdzie kiedy jadą wesprzeć Zawisze tolerują się czy na zasadzie gdy jedna z ekipy jedzie to druga juz nie ?
A.C.A.B.
-
A czemu zadajesz takie głupie pytania?
Chyba wiadomo że na lini Zagłębie - ŁKS podczas meczu Zawiszy jest spokój.
Ogólnie obydwie ekipy nie pałają do siebie sympatią.
Jak chcesz coś więcej to priv
Chyba wiadomo że na lini Zagłębie - ŁKS podczas meczu Zawiszy jest spokój.
Ogólnie obydwie ekipy nie pałają do siebie sympatią.
Jak chcesz coś więcej to priv
-
W Czwartek odbyło się spotkanie większości Fan Klubów Legii (niektórzy się nie pojawili a z innymi po prostu nie było kontaktu) Na tym spotkaniu zostały ustalone pewne rzeczy: 1. Między ekipami pro-legijnymi od tej pory nie ma kos i za wszelkie awantury, grille itd. miedzy sobą będą konsekwencje ze strony Legii dotyczy to wszystkich, przykład została zażegnana kosa na linii Ursus-Olimpia tak letnia i tak ma się też stać z mniejszymi kosami. 2. Mniejsze ekipy jeżeli już chcą wywieszać flagi Legii to w takim gronie w którym są wstanie ją obronić - głupie straty też nie pójdą tak szybko w zapomnienie i Legia też ma wyciągać z tego konsekwencje.
-
Kibice Ruchu (dwóch) było na meczu z Unią Tarnów, zaś Hutnik zagościł na meczu Finału PP z Lechem.Ale jak wcześniej kolega po szalu wspomniał poza prywatnymi kontaktami nic nas nie łączy.mateo16 pisze:jakie stosunki na lini Ruch Chorzów-Hutnik Krk ?
Hutnik Kraków - Ostatni Bastion Honoru W Krakowie
[link]
[link]
-
Chciałem zapytać jak jest na lini Resovia-Korona?
-
Jak jest na linii Polonia Warszawa - Arka Gdynia ?

BĄDŹ POLKĄ = NIE RÓB TAK
-
Pomimo tego że jeszcze jakiś czas temu była zgoda, teraz można wywnioskować że obie ekipy nie przepadają ca sobą
-
odkąd pamiętam cały Rzeszów nienawidził Korony.Ojciec chrzestny pisze:Jako, że Resovia to dobra zgoda Stalówki - stosunki wrogie.
-
wybiera sie Resovia na Stalowa Wola - ŁKS w ten weekend bo z obiema ma zgode , a jak nie do tematu to jaki stosunek Stalowki do eŁKSy

-
Jakie są relacje pomiędzy Motorem Lublin i Miedzią Legnica? W końcu ekipy w miarę często się widują we Wrocławiu, oraz na wyjazdach i turniejach Śląska.
Nie przypominam sobie meczu pomiedzy Motorem i Miedzią, jesli bywały takie spotkania to chyba w zamierzchłych czasach.
Nie przypominam sobie meczu pomiedzy Motorem i Miedzią, jesli bywały takie spotkania to chyba w zamierzchłych czasach.
-
Relacje pomiędzy Miedzią, a Motorem są neutralne. Są prywatne sympatie po obu stronach i wzajemny szacunek. Ja osobiście jako kibic Miedzi nie pamiętam meczu z Motorem.
jednego fury:)
-
Resovii nie bedzie ani po stronie eŁKSy ani po stronie Stali Stalowej Woli;)
-
Jak to jest z Mks Karlino i Kotwicą może być pw
-
-
Oj coś chyba coraz dalej jest z Karlina do Kołobrzegu a bliżej do Szczecinka.... 

czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
z Miedzią jak najbardziej neutralnie generalnie widujemy sie tylko na meczach Śląska lub na ewentualnych turniejach ja osobiście pamiętam bardzo ładną dziewczynę z Miedzi:)
-
mógłby ktoś opisać historię zgody Zawiszy i GKSu Tychy bo słyszałem, że były tam jakieś przejścia z powodu Jastrzębia, a także jak powstała i kiedy zgoda Cracovii z Polonia Warszawa?
-
-
jak długo trwa zgoda Petry ze Stomilem? I co spowodowało zmianę wzajemnego nastawienia (pamiętam, że w połowie lat 90 nie kochali się)?
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
-
niemytekopyta pisze:jak długo trwa zgoda Petry ze Stomilem? I co spowodowało zmianę wzajemnego nastawienia (pamiętam, że w połowie lat 90 nie kochali się)?
nie ma zgody jest układ sportowy
-
DziękiOstróda pisze:niemytekopyta pisze:jak długo trwa zgoda Petry ze Stomilem? I co spowodowało zmianę wzajemnego nastawienia (pamiętam, że w połowie lat 90 nie kochali się)?
nie ma zgody jest układ sportowy
a od kiedy trwa i skąd w ogóle pomysł na takowy układ?
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
Ja jak dobrze pamiętam, to Petrochemia została obita w Jastrzębiu przez GKS i w rewanżu czekali Nafciarze wraz z Polonią Bydgoszcz i Stomilem Olsztyn na Jastrzębian. Wtedy pamiętam, że zaczęło się pisać, że łączy ich układ sportowy, który trwa do dzisiaj. Nie wiem jak na linii Bydgoszcz - Płock jest, ale pewnie też pozytywnie, jednak nic oficjalnie.
-
O ile wiem to Polonia Bydgoszcz ma zgode/układ z Petrą (jesli sie myle to prosze o sprostowanie) A jeśli chodzi o obicie Płocczan przez Jastrzębie to miało to miejsce gdy Petra jechała na wyjazd do Bielska.Fighting Dragon Tokyo pisze:Ja jak dobrze pamiętam, to Petrochemia została obita w Jastrzębiu przez GKS i w rewanżu czekali Nafciarze wraz z Polonią Bydgoszcz i Stomilem Olsztyn na Jastrzębian. Wtedy pamiętam, że zaczęło się pisać, że łączy ich układ sportowy, który trwa do dzisiaj. Nie wiem jak na linii Bydgoszcz - Płock jest, ale pewnie też pozytywnie, jednak nic oficjalnie.
-
Stomil został zaproszony na turniej kibiców do Płocka i chyba od tego sie zaczęło,co do Polonii to układu z nimi nie mamy ale stosunki są jak najbardziej na +
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
No mogło tak być, bo za niedługi czas właśnie koalicja Petrochemia-Polonia-Stomil czekała na GKS podczas meczu pomiędzy nimi właśnie. Wtedy było już głośno o tym układzie.obiektywny1 pisze:O ile wiem to Polonia Bydgoszcz ma zgode/układ z Petrą (jesli sie myle to prosze o sprostowanie) A jeśli chodzi o obicie Płocczan przez Jastrzębie to miało to miejsce gdy Petra jechała na wyjazd do Bielska.Fighting Dragon Tokyo pisze:Ja jak dobrze pamiętam, to Petrochemia została obita w Jastrzębiu przez GKS i w rewanżu czekali Nafciarze wraz z Polonią Bydgoszcz i Stomilem Olsztyn na Jastrzębian. Wtedy pamiętam, że zaczęło się pisać, że łączy ich układ sportowy, który trwa do dzisiaj. Nie wiem jak na linii Bydgoszcz - Płock jest, ale pewnie też pozytywnie, jednak nic oficjalnie.