Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
mikołaj pisze:a buty? w sambach biegam już trochę czasu i jestem z nich zadowolony(cena/wyglad/jakosc), ale szczerze mówiąc mi się znudziły i urwał bym coś nowego - interesują mnie proste, klasyczne wzory.
nisc pisze:buty :
adidas- samba,gazelle, stan smith
onitsuka tiger- wszystko![]()
nike- court trade
fred perry- wszystko
puma- alexander mcqueen
paul&shark - wszystko
Y-3- wszystko
le coq sportif- classic 82
pzdr
Chyba kolego oszalałeś, Adidas to kultowa marka, między innymi od niej zaczął się Casual...UltrasFan pisze:Adidas Original to nie Casual...
One True Saxon wypas, na stronce maja sklep wyprzedazowy, dzinsy od 120 zl w przeliczeniu ,trafila mi sie bluza za banke i takie rozne rarytasy,jakosciowo bija na glowe stone island czy HL, jednym slowem OTS wymiata;-)miś kumatek pisze:Chyba kolego oszalałeś, Adidas to kultowa marka, między innymi od niej zaczął się Casual...UltrasFan pisze:Adidas Original to nie Casual...
Osobiście uwielbiam Aquascutum, bardzo ładne kroje, dobry materiał, no i oczywiście firmowa kratka - rewelka.
Przekonałem się też ostatnio d zupełnie niepopularnej w Polsce marki ONEtruesaxon, kupiłem bluzę i jestem bardzo zadowolony.
Ze co ?nisc pisze: One True Saxon wypas, na stronce maja sklep wyprzedazowy, dzinsy od 120 zl w przeliczeniu ,trafila mi sie bluza za banke i takie rozne rarytasy,jakosciowo bija na glowe stone island czy HL, jednym slowem OTS wymiata;-)
Do niedawna był sklep Freda Perrego w centrum handlowym Klif. Rzadko tam bywam, bo to dokładnie po drugiej stronie miasta, z tego co wiem, już chyba sklep zlikwidowali, bo mało zarabiali, a czynsz za wysoki. Innych sklepów z FP w Warszawie nie kojarzę, przynajmniej odkąd żyje nie widziałem tu nigdzie. Jakbym przypadkiem znalazł, to napiszę Ci na privinfo telefoniczne pisze:Gdzie w Warszawie dostanę buciki Fred Perry?
Dlaczego?tj1975 pisze:nie zauważyłem żeby ktoś wspomniał o butach rockport. niewinnie wyglądające trzewiczki w których wiem, że nie wpuszczają do niektórych pubów w londynie.
juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
http://www.pitbullcity.pl/produkt.php?i ... 9&idkat=13
A ja tam dziękuję za te brytyjskie "Awaydays",wolę latynoskie klimaty kibicowskie.Poza tym nie słyszałem o takich praktykach.nisc pisze:juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
kolega nisc zapewne wie co piszeLord of North pisze:A ja tam dziękuję za te brytyjskie "Awaydays",wolę latynoskie klimaty kibicowskie.Poza tym nie słyszałem o takich praktykach.nisc pisze:juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
Mógłbyś podać link do jakieś strony gdzie jest w sprzedaży właśnie Aquascutum.miś kumatek pisze:Chyba kolego oszalałeś, Adidas to kultowa marka, między innymi od niej zaczął się Casual...UltrasFan pisze:Adidas Original to nie Casual...
Osobiście uwielbiam Aquascutum, bardzo ładne kroje, dobry materiał, no i oczywiście firmowa kratka - rewelka.
Przekonałem się też ostatnio d zupełnie niepopularnej w Polsce marki ONEtruesaxon, kupiłem bluzę i jestem bardzo zadowolony.
Oczywiście, że nie ale w Polsce jak najbardziej były utożsamiane z ruchem kibicowskim.Dr Kamszot pisze:Niektórzy chyba myślą , że flejersy i glany wymyślili Polacy...
W dobie flejersów i glanów polska scena kibicowska przeżywała swoje złote lata.W czasach obecnych dochodzi do komicznych scen , gdyż polski kibic wyśmiewający się z angielskiej sceny kibicowskiej nagle próbuje ubrać się jako casual :D Panowie nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni mówie czapeczka barbary jest dla kobiety :)S. pisze:Oczywiście, że nie ale w Polsce jak najbardziej były utożsamiane z ruchem kibicowskim.Dr Kamszot pisze:Niektórzy chyba myślą , że flejersy i glany wymyślili Polacy...
a ten symbol jest dozwolony ?pgn pisze:problem możesz mieć jak nałożysz kaptur i zasłonisz twarz