Moda stadionowa - casual
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Moda stadionowa - casual
Zaopatrzenie sklepów w Polsce to 3 bluzy na wskrzyż po 3 bańki. Potem chodzi taki bogacz po ulicy i pali sie ze wstydu bo wiele osob chodzi w tym samym. Ja lubie kupywac na allegro, ale takze sklepy typu outlet gdzie są nowe rzeczy ze starych zapomnianych [link]. Tańsze a jakoscią nie odbiegają od tych nowych kolekcji.
-
a buty? w sambach biegam już trochę czasu i jestem z nich zadowolony(cena/wyglad/jakosc), ale szczerze mówiąc mi się znudziły i urwał bym coś nowego - interesują mnie proste, klasyczne wzory.

-
Podobnymi butami są Adidas Tennis Court, ja mam białe i nie narzekam. Oprócz tego z czystym sumieniem mogę polecić Gazelle 2, mega wygodne. Oba modele da się dorwać w Polsce
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
Co do outletów- osobiście bardzo polecam Fashion House w Sosnowcu. Ceny oryginalnych rzeczy tańsze niż na allegro, duży wybór. Nie ma co prawda czysto "casualowych" marek typu Lacoste lub Fred Perry, ale jeżeli komuś odpowiada kupowanie jeansow levisa przecenionych z 400 na 170 zł, po czym dostaje się jeszcze zniżkę 20% to ja mogę się ubierać...ax88 pisze: Ja lubie kupywac na allegro, ale takze sklepy typu outlet gdzie są nowe rzeczy ze starych zapomnianych kolekcji. Tańsze a jakoscią nie odbiegają od tych nowych kolekcji.

Swoją drogą- zna ktoś jakiś outlet Lacosta?

Każdy z nas o tym pamięta,
Dla nas placki to rzecz święta.
Dla nas placki to rzecz święta.
-
W Krakowie na Floriańskiej jest outlet w którym są rzeczy Lacosta , w Galerii Centrum zaś Burberry ale jak to bywa z Outletami jak znajdę coś fajnego to nie w moim rozmiarze 

-
Edox pisze:W Krakowie na Floriańskiej jest outlet w którym są rzeczy Lacosta , w Galerii Centrum zaś Burberry ale jak to bywa z Outletami jak znajdę coś fajnego to nie w moim rozmiarze
fajne i markowe oraz zadbane ciuchu mozna kupic w tak zwanych szmateksach (pewksach) ostanio kupilem koszule z Bena Shermana za 13 zl na neci stoi po 50 funciakow

-
mikołaj pisze:a buty? w sambach biegam już trochę czasu i jestem z nich zadowolony(cena/wyglad/jakosc), ale szczerze mówiąc mi się znudziły i urwał bym coś nowego - interesują mnie proste, klasyczne wzory.
Od siebie polecam Ci Adidasy ZX 300 i Gazelle 2 fajne i wygodne buty .
Siwex - Jak się nazywa ten model butów Lacoste i daj znać jak będziesz miał jakieś fajne ciuchy .

-
Polecam te Lacosty które zapodał Siwex , mam takie same kupione w sporej promocji , trzymają się bardzo dobrze
Mam Sto Rąk, Sto Sztyletów...Gdy Zechcę Sto Ran Zadam
-
Powiem tak : najlepsze ciuchy to typowe ,,dresy'' zwykle ciuchy, tanie i dobre, a nie jakies causale co kosztuja bog wie ile.
Nie ma to jak Dresik a'la Waldek Kiepski
co najwazniejsze - sa wygodne, a nie jakies dzinsy czy sztruksy
Nie ma to jak Dresik a'la Waldek Kiepski

co najwazniejsze - sa wygodne, a nie jakies dzinsy czy sztruksy
-
buty :
adidas- samba,gazelle, stan smith
onitsuka tiger- wszystko
nike- court trade
fred perry- wszystko
puma- alexander mcqueen
paul&shark - wszystko
Y-3- wszystko
le coq sportif- classic 82
pzdr
onitsuka tiger- wszystko

nike- court trade
fred perry- wszystko
puma- alexander mcqueen
paul&shark - wszystko
Y-3- wszystko
pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-

koniec końców wjechały takie, takiego czegoś właśnie szukałem.
przejrzałem ofertę Adidas Originals na oficjalnej polskiej stronie-tragedia jak dla mnie.
ciuchy dla żelusiów i klubowiczów moim zdaniem.

-
Adidas Original to nie Casual...

[link]
- to wszystko co możesz zrobić, by Twoje dzieci nie uczyły się, gdzie była Polska.
-
-
nisc pisze:buty :
onitsuka tiger- wszystko![]()
nike- court trade
fred perry- wszystko
puma- alexander mcqueen
paul&shark - wszystko
Y-3- wszystko
pzdr
Buty tylko Adidas Gazelle ,ZX 300 i Nike Air Max czarne
koszulki,bluzy ,koszule, swetry tylko Fred Perry ,Henry Lloyd i Paul &Shark
Le coq sportif produkują fajne ciuchy, ale można wychaczyć buty za 12 F. w Natalanie ,marka uwielbiana przez brytyjską patologie tak samo jak Bench .

-
Buty tylko skórkowe Fred Perry
-
Chyba kolego oszalałeś, Adidas to kultowa marka, między innymi od niej zaczął się Casual...UltrasFan pisze:Adidas Original to nie Casual...
Osobiście uwielbiam Aquascutum, bardzo ładne kroje, dobry materiał, no i oczywiście firmowa kratka - rewelka.
Przekonałem się też ostatnio d zupełnie niepopularnej w Polsce marki ONEtruesaxon, kupiłem bluzę i jestem bardzo zadowolony.

-
One True Saxon wypas, na stronce maja sklep wyprzedazowy, dzinsy od 120 zl w przeliczeniu ,trafila mi sie bluza za banke i takie rozne rarytasy,jakosciowo bija na glowe stone island czy HL, jednym slowem OTS wymiata;-)miś kumatek pisze:Chyba kolego oszalałeś, Adidas to kultowa marka, między innymi od niej zaczął się Casual...UltrasFan pisze:Adidas Original to nie Casual...
Osobiście uwielbiam Aquascutum, bardzo ładne kroje, dobry materiał, no i oczywiście firmowa kratka - rewelka.
Przekonałem się też ostatnio d zupełnie niepopularnej w Polsce marki ONEtruesaxon, kupiłem bluzę i jestem bardzo zadowolony.
TYBET JEST SERBSKI
-
Gdzie w Warszawie dostanę buciki Fred Perry?
INFO TELEFONICZNE - ZAWSZE PEWNE! 

-
Ze co ?nisc pisze: One True Saxon wypas, na stronce maja sklep wyprzedazowy, dzinsy od 120 zl w przeliczeniu ,trafila mi sie bluza za banke i takie rozne rarytasy,jakosciowo bija na glowe stone island czy HL, jednym slowem OTS wymiata;-)

Moze Fred Perry czy zwyky podkoszulek HL,ale ogolnie to firmy z dwoch innych półek.

-
Do niedawna był sklep Freda Perrego w centrum handlowym Klif. Rzadko tam bywam, bo to dokładnie po drugiej stronie miasta, z tego co wiem, już chyba sklep zlikwidowali, bo mało zarabiali, a czynsz za wysoki. Innych sklepów z FP w Warszawie nie kojarzę, przynajmniej odkąd żyje nie widziałem tu nigdzie. Jakbym przypadkiem znalazł, to napiszę Ci na privinfo telefoniczne pisze:Gdzie w Warszawie dostanę buciki Fred Perry?

-
Od niedawna 2 modele butów Freda na [link] 

"W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć. "
-
Chodziło mi o sklepy stacjonarne, internetowe odpadają.
INFO TELEFONICZNE - ZAWSZE PEWNE! 

-
[link]
tu macie opis jak to w 2004 roku Burberry zaprzestalo produkcji kultowych dzokejek,pozdro
tu macie opis jak to w 2004 roku Burberry zaprzestalo produkcji kultowych dzokejek,pozdro
TYBET JEST SERBSKI
-
nie zauważyłem żeby ktoś wspomniał o butach rockport. niewinnie wyglądające trzewiczki w których wiem, że nie wpuszczają do niektórych pubów w londynie. 

-
Sports direct wlasnie zakupil ciuchy/buty Rockport za 70 milionow funtow...wiec kurtki od 30 funtow,polo za ok 15 a buty tez juz od 20 sie dostanie...
TYBET JEST SERBSKI
-
Dlaczego?tj1975 pisze:nie zauważyłem żeby ktoś wspomniał o butach rockport. niewinnie wyglądające trzewiczki w których wiem, że nie wpuszczają do niektórych pubów w londynie.
-
domyślam się, że w pewnym momencie stały się synonimem kłopotów
tak jak słynne czapki burberry.

-
Wydaje mi się, że wcale nie trzeba jeździć gdzieś daleko do sklepów po fajne ciuszki. Dobre buty, za wcale nie taką wielką cenę można dostać w zwykłych sportowych sklepach ( reebok, adidas, nike, umbro )
Może nie na temat obecnej dyskusji ale przeglądając temat zauważyłem (pewnie nie tylko ja) , że ceny niektórych ciuchów są ogromne. Nie wyobrażam sobie, kupna bluzy za 400 zł. Na pewno nie tylko ja, ale i również większość młodych kibiców, choćby chciało nie może sobie pozwolić na takie ekskluzywne ubrania i szuka alternatywy u tańszych producentów. W Polsce można na prawdę trafić fajne ciuszki np. Umbro czy innej firmy. Mało kogo stać na odzienie z krokodylem na metce. Alternatywą mogą być też firmy ze skateshopu, ale oni również okropnie się cenią. Wystarczy spojrzeć na prosto.pl. Można tam znaleźć wiele ciekawych (normalnych i klasycznych) ubrań, ale również trzeba zapłacić 250zł za bluzę. Co najśmieszniejsze prosto robi ubrania w Chinach
podobnie jak zresztą inne tego typu firmy (nie wszystkie ma się rozumieć).
Kurteczka adidasa , jeansy, buty z nike i jest git!
Może nie na temat obecnej dyskusji ale przeglądając temat zauważyłem (pewnie nie tylko ja) , że ceny niektórych ciuchów są ogromne. Nie wyobrażam sobie, kupna bluzy za 400 zł. Na pewno nie tylko ja, ale i również większość młodych kibiców, choćby chciało nie może sobie pozwolić na takie ekskluzywne ubrania i szuka alternatywy u tańszych producentów. W Polsce można na prawdę trafić fajne ciuszki np. Umbro czy innej firmy. Mało kogo stać na odzienie z krokodylem na metce. Alternatywą mogą być też firmy ze skateshopu, ale oni również okropnie się cenią. Wystarczy spojrzeć na prosto.pl. Można tam znaleźć wiele ciekawych (normalnych i klasycznych) ubrań, ale również trzeba zapłacić 250zł za bluzę. Co najśmieszniejsze prosto robi ubrania w Chinach

Kurteczka adidasa , jeansy, buty z nike i jest git!

-
Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
[link]
[link]
TAG!!!

-
juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
[link]

TYBET JEST SERBSKI
-
A ja tam dziękuję za te brytyjskie "Awaydays",wolę latynoskie klimaty kibicowskie.Poza tym nie słyszałem o takich praktykach.nisc pisze:juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
[link]
TAG!!!

-
kolega nisc zapewne wie co piszeLord of North pisze:A ja tam dziękuję za te brytyjskie "Awaydays",wolę latynoskie klimaty kibicowskie.Poza tym nie słyszałem o takich praktykach.nisc pisze:juz to bylo poruszane gdzies ale jeszcze raz nadmienie,ze dziwne jest to zainteresowanie,wzorowanie sie na latynoamerykanskich gangach gdzie (szczegolnie wsrod odsiadujacych dozywocie) czesto przystapienie do gangu wiaze sie z przec....chetnego do przystapienia przez reszte ekipy,dziekuje za takie la Vida LocaLord of North pisze:Może to nie pasuje do stylu brytyjskich casual,ale do mody stadionowej na naszym podwórku.Fajne koszulki pojawiły się w Pitbullcity:
[link]

political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
nisc ma racje. Wkupne w wszystkich brudnych latynoskich rodzinach to albo ostra przekopka albo przecwelenie... dlatego nazywaja się gran famila 

-
Cudze chwalicie , swego nie znacie - te słowa mówią wszystko
Ja osobiście wolę polski styl - adiki i dres
, a nie ubiór angielskiej pizdy w czapecce barbary 

Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
O przepraszam przecwelenie,c***-to rodzima tradycjaart_ pisze:nisc ma racje. Wkupne w wszystkich brudnych latynoskich rodzinach to albo ostra przekopka albo przecwelenie... dlatego nazywaja się gran famila

TAG!!!

-
W tym całym zamieszaniu jest jeszcze jedna rzecz: Cała polska scena kibicowska się wyśmiewa z angoli jakie to pikniki itp , a na polskim forum wychwalają co nie miara ich chuligański styl ubioru,z czapeczką barbary włacznie
Ludzie ochłońcie , to nie ten kaliber , prędzej Anglik powinien się lansować polskim stylem ubioru
, bo do polskiej chuliganki mu bardzo daleko 

Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
robione w Chinach dresy zachodnich marek :mrgreen:Jackpot pisze:W tym całym zamieszaniu jest jeszcze jedna rzecz: Cała polska scena kibicowska się wyśmiewa z angoli jakie to pikniki itp , a na polskim forum wychwalają co nie miara ich chuligański styl ubioru,z czapeczką barbary włacznie :lol: Ludzie ochłońcie , to nie ten kaliber , prędzej Anglik powinien się lansować [link] 8) , bo do polskiej chuliganki mu bardzo daleko :twisted:
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię