Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
szopaa

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: szopaa » 24.09.2009, 22:56

Odwiedziłem w tym sezonie Strzelce i nic ? na stadionie cisza zero ruchu na tamtejszym Łuczniku, może jeżdżą gdzie indziej ale o tym już mniemam zielonego pojęcia

iparts.pl
wujek_fido

Post autor: wujek_fido » 25.09.2009, 00:47

gruby84 pisze:Ja mam pytanie jak wygląda sytuacja w Krapkowicach i Gogolinie?
Krapkowice to Górnik, ale jest też Odra. W Gogolinie chyba tylko Odra.
wkurwiony nie jesteś sobą

Ins

Post autor: Ins » 25.09.2009, 08:49

Jak wygląda sytuacja w Łomży?

Jest tylko ŁKS? czy są również może jacyś fajni Jagiellonii, może Legii? a może kogoś innego?

assfan

Post autor: assfan » 25.09.2009, 12:27

Jak wygląda sytuacja w miejscowości Przerąb ?

kps.

Post autor: kps. » 25.09.2009, 13:21

Jak wygląda sytuacja w Milówce i Węgierskiej Górce?

SIARKA 1957

Post autor: SIARKA 1957 » 25.09.2009, 13:35

Jak wyglada sytuacja w takich miastach jak Kock Ryki Garwolin .
SIARKOWCY ON TOUR !

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 25.09.2009, 17:24

wujek_fido pisze:

Krapkowice to raczej pustynia kibicowska. Odry Opole max 3-4 osoby. Górnik to raczej przebrzmiała historia aktualnie cisza w ich temacie. w Krapkowicach panuje mało kibicowski klimat. Kiedyś istnieli kibice Unii Krapkowice ( do autokaru na wyjazdach ) wymarli śmiercią naturalną.

Gogolin - też raczej pustynia ostatnio obiło mi się o uszy że jest tam Odra Opole ale w samym Gogolinie zero ludzi w barwach napisów na murach itp

o wcześniejsze pytanie o Kuźnie Raciborska - Górnik Zabrze.
CHEMICAL BROTHERS

HC

Post autor: HC » 25.09.2009, 17:48

SIARKA 1957 pisze:Jak wyglada sytuacja w takich miastach jak Kock Ryki Garwolin .
Garwolin-99 % Legia, jeszcze nie dawno były nawet autokarowe wypady na Ł3, wyjazdów chyba nie zaliczali, czasem ktoś na meczach sekcji, młynują na meczach lokalnej Wilgii, wypuścili szale FC Garwolin i vlepy...1% pozostawiłem dla kilku osobników kibicujących Krakowskiej Wiśle jednak są to osoby jedynie deklarujące sympatię do tego klubu, nie słyszałem, żeby kiedykolwiek jeździli na mecze Wisły, brak szali, vlep, zero akcji czy wrzutów na murach...

nie orientuję się za bardzo jak wygląda to w Rykach i Kocku, ale śmiało można podejrzewać, że są to proLegijne miasta...
HUTNIK&MAZOVIA

dominik1

Post autor: dominik1 » 25.09.2009, 18:10

mylisz sie mam rodzine w Kocku i nie ma tam Legii natomiast jest ok 10 dobrych wizualnie Motorowców po za nimi to pustynia!!

HC

Post autor: HC » 25.09.2009, 18:16

dominik1 pisze:mylisz sie mam rodzine w Kocku i nie ma tam Legii natomiast jest ok 10 dobrych wizualnie Motorowców po za nimi to pustynia!!
a to sory:)...ja po prostu tak wnioskowałem...
HUTNIK&MAZOVIA

Per

Post autor: Per » 25.09.2009, 20:39

A w Rykach jest MKS który ma jakiś nieduży młynek. Jest dwóch chłopaków co jeżdżą na Motor i pewnie kilku (kilkunastu) Legionistów.

Nieznany Sprawca

Post autor: Nieznany Sprawca » 25.09.2009, 20:41

D_allahol pisze:Zapytam się o kużnie Raciborską, toszek - koło Gliwic , łazy k. dąbrowy górniczej, koniecpol , szczekociny :)
Nic mi nie wiadomo żeby się tam coś działo , raczej pustynia
Mam Sto Rąk, Sto Sztyletów...Gdy Zechcę Sto Ran Zadam

SzwadronSmierci

Post autor: SzwadronSmierci » 26.09.2009, 00:00

Muszyna, Gaj, Stary Sacz, Krynica - FC Sandecji Nowy Sacz

Sven

Post autor: Sven » 26.09.2009, 00:15

Jak wygląda sytuacja w Bielsku Bialej i [link] ?
Szłyszalem że coś się dzieje(tarcia) pomiędy Stalą a Podbeskidziem.
może być na pw
[link]

ponury

Post autor: ponury » 26.09.2009, 08:26

a ja mam pytanie o Strzyżów na Podkarpaciu ? Z racji niedalekiej odległości od Rzeszowa działa tam jakiś FC Sovii bądź Rzeszowskiej Stali czy na własnym podwórku coś robią?

D_allahol

Post autor: D_allahol » 26.09.2009, 09:21

Sven pisze:Jak wygląda sytuacja w Bielsku Bialej ?
może być na pw
z tego co wiem to Podbeskidzie jest tylko na 3 dzielnicach : Komorowice krakowskie, śląskie , i Hałcnów, a w reszcie zdarzo sie pojedyńcze osoby. Mają tam jazdy niezłe , tępieni są za każdym razem , ciężko tam mają... czy do teraz sie coś to wątpie... ale moge sie mylić, jak sie myla to poprowta mnie :)
GKS KATOWICE

Enz

Post autor: Enz » 26.09.2009, 09:47

Powiedzmy sobie szczerze , będąc w BB(rodzina) ani razu nie spotkałem kogoś w barwach Podbeskidzia , co gdzie nie gdzie pomalowane bloki "TSP" i nic więcej :roll: :roll:. Bks tam rządzi na każdym kroku i nie ma co do tego wątpliwości.
"Systemy, ustroje, monarchie radykalne.
Niewola, Sodoma, władze totalitarne.
Zamiast faszyzmu światowy kapitalizm"

Grandzik

Post autor: Grandzik » 26.09.2009, 09:51

ponury pisze:a ja mam pytanie o Strzyżów na Podkarpaciu ? Z racji niedalekiej odległości od Rzeszowa działa tam jakiś FC Sovii bądź Rzeszowskiej Stali czy na własnym podwórku coś robią?
Temat był już poruszany kilka stron wcześniej, ale powtórzę jeszcze raz.
W Strzyżowie jeżeli ktoś kibicuje to znikoma ilość osób, z okolic (sąsiednia wieś) wiem że 1-2 osoby jeździ na mecze (Resovia), kilka osób się "napina" ale mecz chyba widzieli jedynie z relacji w gazecie, można się doszukać jakiś tagów na murach (Resovia). Na własnym podwórku niewiele, raczej piknik (Wisłok Strzyżów). Jeżeli temat Cie interesuje bardziej to pisz na pw.

tylkoRTS

Post autor: tylkoRTS » 26.09.2009, 10:19

A ja mam pytanko jak wyglada sytuacja w Lądku Zdrój???Widzialem to grafy Śląska . PZDR

NajwiększyHooliganWPolsce

Post autor: NajwiększyHooliganWPolsce » 26.09.2009, 10:39

Morąg i okolice? Coś tam ciekawego się dzieje?
BKS
LECHIA
władcy północy

grafarco

Post autor: grafarco » 26.09.2009, 11:56

SzwadronSmierci pisze:Muszyna, Gaj, Stary Sacz, Krynica - FC Sandecji Nowy Sacz
po co piszesz to samo w kilku tematach i w dodatku nieprawde.

Muszyna to dobry FC Cracovii
W Krynicy po za miejscowymi fanami KTH, pojedyncze osoby za Cracovia i Wisła
Stary Sącz kiedyś proWiślacki, teraz coraz więcej fanów Sandecji i Cracovii

FanatykZB

Post autor: FanatykZB » 26.09.2009, 12:11

Nie wiem czy ktoś już pytał - jeśli tak jak możecie podajcie stronę w tym temacie. Chodzi o aktualną sytuację w Włocławku :?:

Ins

Post autor: Ins » 26.09.2009, 12:28

Ins pisze:Jak wygląda sytuacja w Łomży?

Jest tylko ŁKS? czy są również może jacyś fajni Jagiellonii, może Legii? a może kogoś innego?
Ponawiam pytanie

raadek

Post autor: raadek » 26.09.2009, 12:39

FanatykZB pisze:Nie wiem czy ktoś już pytał - jeśli tak jak możecie podajcie stronę w tym temacie. Chodzi o aktualną sytuację w Włocławku :?:
We włocławku głównie Łks (Vłocłavia). są pozostałości po Kujawiaku jeżdżacy teraz na Elanę.
ŁKS ŁÓDŹ

ostatniBastion

Post autor: ostatniBastion » 26.09.2009, 13:02

Ins pisze:
Ins pisze:Jak wygląda sytuacja w Łomży?

Ponawiam pytanie
W Łomży poza ekipą ŁKSu nie ma innej zorganizowanej grupy kibiców.

Brunatny

Post autor: Brunatny » 26.09.2009, 14:42

Krzysiek1947 pisze:
wujek_fido pisze:

Krapkowice to raczej pustynia kibicowska. Odry Opole max 3-4 osoby. Górnik to raczej przebrzmiała historia aktualnie cisza w ich temacie. w Krapkowicach panuje mało kibicowski klimat. Kiedyś istnieli kibice Unii Krapkowice ( do autokaru na wyjazdach ) wymarli śmiercią naturalną.

Gogolin - też raczej pustynia ostatnio obiło mi się o uszy że jest tam Odra Opole ale w samym Gogolinie zero ludzi w barwach napisów na murach itp

Bendac w Krapkowicach zima tego roku widzialem typa w czapce zimowej Gornika Zabrze, tak wiec moze nie do konca historia..
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!

ODRAFan

Post autor: ODRAFan » 26.09.2009, 14:49

Krzysiek1947 pisze:
wujek_fido pisze:

Krapkowice to na pewno nie pustynia kibicowska, jest tam grupa Gornika jezdzaca na mecze i to nie 3-4 osoby. Sa tam tez jednostki Odry. Gogolin - tak, jest tam Odra.
Odra Opole

w-ek

Post autor: w-ek » 26.09.2009, 15:06

raadek pisze:
FanatykZB pisze:Nie wiem czy ktoś już pytał - jeśli tak jak możecie podajcie stronę w tym temacie. Chodzi o aktualną sytuację w Włocławku :?:
We włocławku głównie Łks (Vłocłavia). są pozostałości po Kujawiaku jeżdżacy teraz na Elanę.

Taki z Ciebie ŁKaeSiak a nawet poprawnie nazwy swojego fc nie potrafisz napisać.
Co do Włocławka temat poruszany wielokrotnie już. W tej chwili ogromna przewaga Włocłavii i fc Łksu. Co ciekawe nie każdy jeżdżący na Łks utożsamia się z Włocłavią.
Jak było napisane wcześniej jest również fc Elany są to głównie osoby działające wcześniej na Kujawiaku. Jest też koszykarski Anwil, jednostki jeżdżące na Widzew, Legię i Lecha. Jakiś czas temu była nawet strona mająca na celu zebranie ludzi z Włocławka i okolic kibicujących Legii i stworzenia oficjalnego fc, jednak z tego co mi wiadomo nic z tego nie wyszło. Co do RTSu we Włocławku transparent na meczu Widzewa-fc Włocławek trochę przesadzony, na Widzew jeździ maksymalnie do 10 osób nic więcej nie działają.

Jeśli chcesz coś więcej to PW

SkoczowFans

Post autor: SkoczowFans » 26.09.2009, 16:55

D_allahol pisze:
może być na pw
z tego co wiem to Podbeskidzie jest tylko na 3 dzielnicach : Komorowice krakowskie, śląskie , i Hałcnów, a w reszcie zdarzo sie pojedyńcze osoby. Mają tam jazdy niezłe , tępieni są za każdym razem , ciężko tam mają... czy do teraz sie coś to wątpie... ale moge sie mylić, jak sie myla to poprowta mnie :)
Podbeskidzie jest w podziemiu. Dzielnica Komorowice jest jedną z najwiekszych dzielnic, ale w wiekszości są tam domki jednorodzinne a w Hałcnowie to nie wiem czy w ogóle są bloki (również jest tam BKS).
TSP próbował coś działać, ale kroją tylko z szali pikników którzy chodzą na siatkówke kobiet.

Ogolnie TSP wywodzi się z komorowic (protoplasta Podbeskidzia to DKS Komorowice). I też tam mają swoje boisko!!!!
Stadion na którym obecnie rozgrywaja mecze był BKSu (teraz jest miejski).

BKS zrobił wiele akcji na TSP ale wiekszosci konczy sie to wjazdem psow, ktorzy zostaja wezwani albo przez kierowcow, albo osoby postronne, albo przez samych atakowanych (nie mowie ze wszyscy z TSP to konfidenci, ale było tak że sami dzwonili). Ale do żadnej konkretnej awantury nigdy z nimi nie doszlo, a czemu niech sie kazdy domysli.
Narazie nie idzie to w kierunku Łodzi, zobaczymy co czas pokaze.
Z kibicowskimi pozdrowieniami
S.
Fun Fan

hdg

Post autor: hdg » 26.09.2009, 17:10

SkoczowFans pisze:
D_allahol pisze:
może być na pw
Podbeskidzie jest w podziemiu. Dzielnica Komorowice jest jedną z najwiekszych dzielnic, ale w wiekszości są tam domki jednorodzinne a w Hałcnowie to nie wiem czy w ogóle są bloki (również jest tam BKS).
TSP próbował coś działać, ale kroją tylko z szali pikników którzy chodzą na siatkówke kobiet.

Ogolnie TSP wywodzi się z komorowic (protoplasta Podbeskidzia to DKS Komorowice). I też tam mają swoje boisko!!!!
Stadion na którym obecnie rozgrywaja mecze był BKSu (teraz jest miejski).

BKS zrobił wiele akcji na TSP ale wiekszosci konczy sie to wjazdem psow, ktorzy zostaja wezwani albo przez kierowcow, albo osoby postronne, albo przez samych atakowanych (nie mowie ze wszyscy z TSP to konfidenci, ale było tak że sami dzwonili). Ale do żadnej konkretnej awantury nigdy z nimi nie doszlo, a czemu niech sie kazdy domysli.
Narazie nie idzie to w kierunku Łodzi, zobaczymy co czas pokaze.
Z kibicowskimi pozdrowieniami
S.
w kierunku Łodzi może nie ale skoro TSP potrafią sie zebrac w kilka stówek na wyjazd,i jezdzą to chyba aż tak wielkiego zagrozenia ze strony BKS-u nie czują

blacha

Post autor: blacha » 26.09.2009, 18:04

w kierunku Łodzi może nie ale skoro TSP potrafią sie zebrac w kilka stówek na wyjazd,i jezdzą to chyba aż tak wielkiego zagrozenia ze strony BKS-u nie czują
Co z tego, że jeżdzą w kilka stówek jak nie mają ekipy? Zwykłe pikniki nic więcej, BKS gdyby był chociaż ligę wyżej miałby 100% lepszą frekwencję.

SkoczowFans

Post autor: SkoczowFans » 26.09.2009, 18:28

blacha pisze:
Co z tego, że jeżdzą w kilka stówek jak nie mają ekipy? Zwykłe pikniki nic więcej, BKS gdyby był chociaż ligę wyżej miałby 100% lepszą frekwencję.
Niestety wielka bolączką BKSu są działacze i ... siatkarki (cisną wikększośc kasy na nie). Wyczuwalne jest to ze zarzad zmierza do tego zeby zlikwidować sekcje pilki noznej.
A TSP nie boi sie zbierac w kilka stówek bo ... wie ze na takiej zbiorce ich nie zaatakuje (obstawa psów, dużo pikników, a konsekwencje zwiazane z atakiem na taka grupe każdy wie czym to grozi, a i tak juz mamy dośc ciężko z prawem).
Fun Fan

hdg

Post autor: hdg » 26.09.2009, 18:28

No to wyobraz sobie ze jestes piknikiem masz przejebane w swoim miescie za sprawa lokalnego rywala,wybierasz sie mimo to na wyjazd? ja nie przecze ,że ekipa TSP jest bardziej piknikowa,mnie jedynie chodzi o to,że moim zdaniem BKS nie dziala specjalnie mocno aby wybic im to piknikowanie z głowy,nie jestem z Bielska wiec niewem jak to jest dokladnie,to moja prywatna opinia.bez nerwów;)

klips

Post autor: klips » 26.09.2009, 18:42

Panowie nawiązując do obecnej sytuacji w Bielsku powiem tak na Polonii pojawiało się po kilkaset osób na zwykłych meczach u siebie , a na Radzionkowie po kilka tysięcy w tamtym czasie.Nie zmieniało to faktu , że każdy znał swoje miejsce w szeregu.Nigdy ilość nie przechodzi w jakość 8)

SkoczowFans

Post autor: SkoczowFans » 26.09.2009, 18:51

hdg pisze:No to wyobraz sobie ze jestes piknikiem masz przejebane w swoim miescie za sprawa lokalnego rywala,wybierasz sie mimo to na wyjazd? ja nie przecze ,że ekipa TSP jest bardziej piknikowa,mnie jedynie chodzi o to,że moim zdaniem BKS nie dziala specjalnie mocno aby wybic im to piknikowanie z głowy,nie jestem z Bielska wiec niewem jak to jest dokladnie,to moja prywatna opinia.bez nerwów;)
A wyobraź sobie że twoja ekipa atakuje grupe pikników. Masz sankcje przejebane!! Szuma w mediach, na mieście i robi sie nie przyjemny smród, które nie pomaga ani klubowi (zeby ktos zainwestował w BKS) a tym bardziej nam.

Napewno masz w jakims sensie racje, ale klimat kazdego miasta jest inny i na przykład oni sie nie boja bo wiedza ze ktos strzeli z ucha (z piknikow).
Dobrze by bylo zeby ktos z TSP sie wypowiedzial bo jestem ciekaw jak oni to widza (chyba ktos od nich tu bywa).
Fun Fan

nikob

Post autor: nikob » 26.09.2009, 18:54

A Inowrocław ?
Jak między tamtejszymi Lechitami, a Goplanią ?

blacha

Post autor: blacha » 26.09.2009, 19:03

hdg pisze:No to wyobraz sobie ze jestes piknikiem masz przejebane w swoim miescie za sprawa lokalnego rywala,wybierasz sie mimo to na wyjazd? ja nie przecze ,że ekipa TSP jest bardziej piknikowa,mnie jedynie chodzi o to,że moim zdaniem BKS nie dziala specjalnie mocno aby wybic im to piknikowanie z głowy,nie jestem z Bielska wiec niewem jak to jest dokladnie,to moja prywatna opinia.bez nerwów;)
BKS już wielokrotnie próbował ustawiać się na trasie, wielokrotnie próbował ustawiać się telefonicznie i nigdy nic z tego nie wyszło. TSP to grupa ściśle współpracująca z psami, kiedyś po meczu grupa młodzieżowa kroiła ich po meczu, w momencie poszła cyna i psiarnia zajechała. Nikt nie traktuje ich poważnie, a każdy przejaw mocnych wrażeń w szeregach Podbeskidzia zapewne będzie tępiony już w zalążku przez BKS.

typek25

Post autor: typek25 » 26.09.2009, 19:07

Jak wygląda sytuacja w Strykowie, niedaleko Łodzi?

bb.

Post autor: bb. » 26.09.2009, 19:10

do dyskusji powyzej
[link]
LEGIA

obiektywny1989

Post autor: obiektywny1989 » 26.09.2009, 19:33

typek25 pisze:Jak wygląda sytuacja w Strykowie, niedaleko Łodzi?
RTS
Widzew Łódź

ODPOWIEDZ