Widzew juz ma dobre stosunki z PFCFeanor82 pisze:.No i pewne osoby z Widzewa licza na dobre stosunki z Partizanem co ma ulatwic CSKA.
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
zgody Ruchu;
WIDZEW LODZ
ELANA
APATOR
ATLETICO
uklady Ruchu;
BRAK!!!
i nie pierdolcie ze mamy uklad z Polonia albo z Jastrzebiem bo nas nic nie laczy!!! to ze inne kluby lacza sie przeciw nam nie znaczy ze my bedziemy sie laczyc z innymi.
RUCH daje sobie na slasku rade sam i to spokojnie;)
WIDZEW LODZ
ELANA
APATOR
ATLETICO
uklady Ruchu;
BRAK!!!
i nie pierdolcie ze mamy uklad z Polonia albo z Jastrzebiem bo nas nic nie laczy!!! to ze inne kluby lacza sie przeciw nam nie znaczy ze my bedziemy sie laczyc z innymi.
PF pisze:zgody Ruchu;
WIDZEW LODZ
ELANA
APATOR
ATLETICO
uklady Ruchu;
BRAK!!!
a Slovan Bratysława ?
[quote="1925"][quote="PF"]zgody Ruchu;
WIDZEW LODZ
ELANA
APATOR
ATLETICO
uklady Ruchu;
BRAK!!!
A Igloopol Dębica to co ? Przecież to Wasz układowicz czy juz nie aktuakne i nie jestem w temacie???
WIDZEW LODZ
ELANA
APATOR
ATLETICO
uklady Ruchu;
BRAK!!!
A Igloopol Dębica to co ? Przecież to Wasz układowicz czy juz nie aktuakne i nie jestem w temacie???
Mam tak samo jak Ty...
Mi kiedyś Kibic Ruchu mówił ze Igloopol szuka u Niebieskich sprzymierzeńca, że to nic poważnego. Każdy sie domyśla dlaczego.
Skoro coś zmieniło sie w przeciągu pół roku to wybaczcie
A jakie są stosunki są pomiedzy Stalą Rzeszów a chorzowskim Ruchem ?
Skoro coś zmieniło sie w przeciągu pół roku to wybaczcie
A jakie są stosunki są pomiedzy Stalą Rzeszów a chorzowskim Ruchem ?
watpie aby byla to jakas przyjazn..jedynie co, to moga byc prywatne kontakty z powodu sympatii Stali do Wiedzewa. choc moge sie mylic,jesli tak to niech odpowie bardziej ogarnieta osoba z tych ze ekip. pozdrawiamWyspiorz pisze: A jakie są stosunki są pomiedzy Stalą Rzeszów a chorzowskim Ruchem ?
A jaka sytuacja na lini ŁKS-Stal Mielec 
Jest dokładnie tak jak napisał PF.To ,że dwie ekipy zza miedzy najpierw zrobiły sobie śmieszny układ ,a później zgodę nie znaczy ,że powinny za wszelką cenę na necie z innych robić wariatów
Układ pomiędzy Polonią ,a Ruchem obowiazywał tylko i wyłącznie na czas występów Polonii w roli gospodarza na stadionie Ruchu.Układ był i się zmył , a kibicom Ruchu dziękujemy za pomocną dłoń 
-
Patriota_ZS
A ja mam pytanie do Ruchu jak to jest z Myszkowem to wasze FC czy układowicz ?

W Myszkowie są kibice Ruchu jak i również miejscowy KS Myszków. Co za tym idzie chwalą chorzowski klub na swoich meczach.Patriota_ZS pisze:A ja mam pytanie do Ruchu jak to jest z Myszkowem to wasze FC czy układowicz ?
Coś jak my mamy w Rybniku
Myszków to FC, dawniej często działający na swoje konto(podczas drugiej-trzeciej ligi), od większości innych fc różni się tym, że ma zgodę z Elaną.
bardzo dobre dymy, np z GKS-em Katowice w 2003(?) dobrze pamietam?tentyp82 pisze:Myszków to FC, dawniej często działający na swoje konto(podczas drugiej-trzeciej ligi), od większości innych fc różni się tym, że ma zgodę z Elaną.
To w takim razie odcinacie się od waszych chłopaków z Radlina i Żor, którzy niewątpliwie współpracują z GKS Jastrzębie?klips pisze:Jest dokładnie tak jak napisał PF.To ,że dwie ekipy zza miedzy najpierw zrobiły sobie śmieszny układ ,a później zgodę nie znaczy ,że powinny za wszelką cenę na necie z innych robić wariatówUkład pomiędzy Polonią ,a Ruchem obowiazywał tylko i wyłącznie na czas występów Polonii w roli gospodarza na stadionie Ruchu.Układ był i się zmył , a kibicom Ruchu dziękujemy za pomocną dłoń
Pisze tu tylko o waszych Kibicach z tych DWÓCH miast!

http://www.youtube.com/watch?v=O3mELxHABTc o to Ci chodzi ?Nemo pisze:bardzo dobre dymy, np z GKS-em Katowice w 2003(?) dobrze pamietam?tentyp82 pisze:Myszków to FC, dawniej często działający na swoje konto(podczas drugiej-trzeciej ligi), od większości innych fc różni się tym, że ma zgodę z Elaną.

nie pamiętam, miałem gdzies dawno temu opis, chyba w tmk, albo jakimś zinie. Pamiętam jedynie, że awantura na + dla Myszkowa.JSC pisze:http://www.youtube.com/watch?v=O3mELxHABTc o to Ci chodzi ?Nemo pisze:bardzo dobre dymy, np z GKS-em Katowice w 2003(?) dobrze pamietam?tentyp82 pisze:Myszków to FC, dawniej często działający na swoje konto(podczas drugiej-trzeciej ligi), od większości innych fc różni się tym, że ma zgodę z Elaną.
Zgoda Stali z ŁkSem sięga poczatku ruchu kibicowskiego w Polsce(czyt.lata70), zgoda byla silna jedynie zgrzyty były o Resovie, bodajze w '98 roku kiedy Stal Mielec upadła kontakty sie urwały i zgoda padla smiercia naturalna, koniec zgody nigdy nie zostal wypowiedzony jednak zgoda Resovi z ŁkSem wyklucza jakiekolwiek kontakty...tygrys pisze:A jaka sytuacja na lini ŁKS-Stal Mielec
Chyba nie chcesz spędzić najlepsze lata swojego życia jedząc kurczak z ryżem?
bardzo dobre dymy, np z GKS-em Katowice w 2003(?) dobrze pamietam?[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=O3mELxHABTc o to Ci chodzi ?[/quote]
nie pamiętam, miałem gdzies dawno temu opis, chyba w tmk, albo jakimś zinie. Pamiętam jedynie, że awantura na + dla Myszkowa.[/quote]
zapewne chodzi o drugie avanti z Gieksa, podczas jej pobytu w czwartej lidze...czyli cos około 2003, a ten filmik wyżej z około '97
http://www.youtube.com/watch?v=O3mELxHABTc o to Ci chodzi ?[/quote]
nie pamiętam, miałem gdzies dawno temu opis, chyba w tmk, albo jakimś zinie. Pamiętam jedynie, że awantura na + dla Myszkowa.[/quote]
zapewne chodzi o drugie avanti z Gieksa, podczas jej pobytu w czwartej lidze...czyli cos około 2003, a ten filmik wyżej z około '97
-
Czeresniowa2
Sezon 99/00filmik wyżej z około '97
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Pytanie do kibiców z Tarnobrzega.W Krośnie było z wami 11 z Wisły Sandomierz.Macie oficjalną zgodę czy układ 
Ale wtedy z tego chyba awanturowali się nie tylko Myszkowianie? Też był z tego filmik tutaj wrzucony

również ElanaJSC pisze:Ale wtedy z tego chyba awanturowali się nie tylko Myszkowianie? Też był z tego filmik tutaj wrzucony
i PFtentyp82 pisze:również ElanaJSC pisze:Ale wtedy z tego chyba awanturowali się nie tylko Myszkowianie? Też był z tego filmik tutaj wrzucony
To w takim razie odcinacie się od waszych chłopaków z Radlina i Żor, którzy niewątpliwie współpracują z GKS Jastrzębie?S. pisze:klips pisze:Jest dokładnie tak jak napisał PF.To ,że dwie ekipy zza miedzy najpierw zrobiły sobie śmieszny układ ,a później zgodę nie znaczy ,że powinny za wszelką cenę na necie z innych robić wariatówUkład pomiędzy Polonią ,a Ruchem obowiazywał tylko i wyłącznie na czas występów Polonii w roli gospodarza na stadionie Ruchu.Układ był i się zmył , a kibicom Ruchu dziękujemy za pomocną dłoń
Pisze tu tylko o waszych Kibicach z tych DWÓCH miast
jeśli nie wiesz czegoś, nie jesteś pewny, to proszę Cie, nie pisz nicschweppes pisze: Spowodowane jest to raczej tym ze obie ekipy mają zgode ze Stalówką , podobna sytuacja jak na lini Lechia-Motor (Sląsk)
Informujemy iż z dniem dzisiejszym tj. 20.09.2009 za obustronnym porozumieniem została zerwana zgoda pomiędzy Hutnikiem a GKSem Jastrzębie.
prosimy o nie roztrząsanie tego tematu na forum.
prosimy o nie roztrząsanie tego tematu na forum.
"Hutnika nie ma w Krakowie... "

Nie mam zamiaru roztrząsać tematu ani nic w tym stylu ale chciałbym się tylko dowiedzieć ile trwała Wasza zgoda?
Mam tak samo jak Ty...
-
Wierny1950
Półtora roku.
Nie można edytować, a po prostu zacytowałem zły post mądralo.klips pisze: Jestes tak bardzo ograniczony ,zeby nie zrozumiec tekstu pisanegoWypowiadalem sie jako kibic Polonii ,a nie Ruchu.Dobrej nocy i trwajcie przy swoim
Pytanie kieruję do PF, bądź do kogoś innego z Ruchu.

Jakie są relacje na linii Polonia Przemyśl - Stal Stalowa Wola i Sanovia Lesko - Czarni Jasło ?
Czy któraś z zainteresowanych stron mogłaby odpowiedziec na to pytanie????
Czy któraś z zainteresowanych stron mogłaby odpowiedziec na to pytanie????
Mam tak samo jak Ty...
Jesteśmy neutralni wobec Sanovii Lesko, my szanujemy ich, oni nas, ale nic nas oczywiście nie łączy.
Biali ludzie, czarne charaktery!
Od kiedy Polonia W-wa i Arka nie mają już zgody 
tygrys pisze:Od kiedy Polonia W-wa i Arka nie mają już zgody
Od października 2008r.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
Zdziwiłem się czytając przygody Polonistów w Gdyni bo sądziłem że cały czas jest między nimi bardzo mocna zgoda

koniec zgody GKS Jastrzębie - Hutnik ogłoszone wczoraj