A to zwracam Honor.Nemo pisze:BKS też był.Baader 06 pisze:Z Zagłębiem , a nie z BKS-em.che fujara pisze:w takim razie kiedy padła? bo z tego co wiem to w marcu jeszcze Legia m.in. właśnie z BKSem Bielsko odwiedziły turniej w Kielcach.

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
Ze specjalnych informacji których uzyskałem,Czuwaj nie był wart tej zgodyDannyVinyard pisze:Zgoda Karpaty Krosno - Czuwaj Przemysl przeszla do historii. Jak ktos wie cos wiecej niech napisze.

-
krotki jest obecnie zywot co niektorych zgod....ale jakies tam chodza wiesci ze Polonia powoli przejmuje panowanie nad Przemyslem ,a jak to sie mowi w Polsce sie ze slabszym nie trzyma...pozdro
TYBET JEST SERBSKI
-
Czuwaj podobno sobie smigal na meczyk i ktos sie chcial z nimi spotkac , Czuwaju bylo mniej wiec dali znac Karpatom aby im pomogli no ale Karpaty najwidoczniej nie mialy czasu w tym momencie
-
dobrze działał także Drukarz, obecnie działalność zawieszona, dobrze radzą sobie teraz chłopaki na GKP Targówek...próbowano także działać kiedyś na Delcie,ale chłopakom nie wyszło...kelert pisze:chciala byc,takie mieli goscie plany ale szybko im bodajze Hutnik wybil,teraz zero kibicowania na Gwardii,barw itd,ekip jako takich jest sporo,maja wzloty i upadki kiedys Olimpia teraz gorzej,Ursus,reszta to folklorrodrigocarbone pisze:Teoretycznie Gwardia Warszawa jest neutralna.
HUTNIK&MAZOVIA
-
im natomiast zaszkodziła Polonia,majaca wtedy lepsze czasyHC pisze:
dobrze działał także Drukarz
-
Odnosnie kontaktow na lini Legia -BKS to trzeba dodac wizyte w Wiedniu reprezentacje Bielskiej stali co widac na 46 zdj. [link]
-
Czy mi sie wydaje czy na zdjęciu numer 59 po lewej stronie stoi murzyn ?kasztan pisze:Odnosnie kontaktow na lini Legia -BKS to trzeba dodac wizyte w Wiedniu reprezentacje Bielskiej stali co widac na 46 zdj. [link]

Jakie stosunki Polonii Bytom z Zagłębiem Lubin ?
MCHPB_ pisze:
Jakie stosunki Polonii Bytom z Zagłębiem Lubin ?
NEUTRALNE

Coś się zmienilo od ustawki sprzed kilku lat, która miała miejsce miedzy dwoma ekipami ? Bo z tego co slyszalem, moze kosy miedzy klubami nie bylo, ale niechec zdecydowanie wytepowała.
-
przieciez typek napisal,ze sa do siebie nastawieni "neutralnie" to po co sie pytasz o cos co mialo miejsce kilka lat temu gdy masz tu najswiezsza odpowiedz na swoje pytanie..........?
j****
-
jak mnie pamiec nie myli bylo to wlasnie wtedy miedzy awantura w spodku a 1kolejka marcowa-..ale wspomnienia ze zgody dobre ot wlasnie Rakow-Gornik Z(1997r)...gdzie w czternascie osob wracalismy i sosnowiec stacja Zaglebie czeka,Katowice -do teraz nie wiadomo kto to byl i wreszcie Radlin(7min od Wodzislawia)w*******..ech pozdroCzeresniowa2 pisze:Sztygar pisze: Ja chciałbym wiedzieć taką rzecz , w jakich latach Odra Wodzisław miała zgode/układ z Rakowem Cżestochowa ?
Jeśli dobrze kojarze to padło to krótko po słynnej awanturze w spodku 1998
-
kelert pisze:chciala byc,takie mieli goscie plany ale szybko im bodajze Hutnik wybil,teraz zero kibicowania na Gwardii,barw itd,ekip jako takich jest sporo,maja wzloty i upadki kiedys Olimpia teraz gorzej,Ursus,reszta to folklorrodrigocarbone pisze:Teoretycznie Gwardia Warszawa jest neutralna.
A w poprzednim sezonie na meczu Gwardia - GKP, Gwardziści nie wystawiali młyna?
-
A jak obecnie wygląda sytuacja między Stalą Rzeszów a Widzewem 

-
Nie tak dawno było pisane, kiedyś była zgoda, teraz nic oficjalnie nas nie łączytygrys pisze:A jak obecnie wygląda sytuacja między Stalą Rzeszów a Widzewem
Widzew - Śródmieście
-
Stal w poprzednim sezonie wsparła Widzew w Sanoku (Puchar Polski).R76-Grzyb pisze:Nie tak dawno było pisane, kiedyś była zgoda, teraz nic oficjalnie nas nie łączytygrys pisze:A jak obecnie wygląda sytuacja między Stalą Rzeszów a Widzewem
-
Stal jest byłą zgodą, do tego byłą zgodą, która nigdy nie stała się kosą a zawsze były dobre z nią relacje (no wiadomo, że po zerwaniu się one oziębiły ale nie na tyle, żeby zapałać jakąś niechęcią)... są prywatne kontakty, są wizyty prywatne wielu osób z obydwu stron i tyle... z wiadomych względów każdy Widzewiak patrzący na Rzeszów kibicuje Stali a każdy kibic Stali patrząc na Łódź Widzewowi...
na pewno też jest sporo szacunku pomiędzy obydwoma ekipami (jak również wiele starych i nowych przyjaźni), bywają też mecze z wizytami wzajemnymi i to jest też żadna nowość... wiadomo, że jak ktoś z Rzeszowa chce przyjechać np.: na derby Łodzi to sie odezwie do starych znajomych i w 2 strone działa to podobnie...
to jest...
a moim prywatnym zdaniem jest też wiele osób, które widziałoby chętnie powrót starej zgody i myślę, że to można zaobserwować w obydwu ekipach...
na pewno też jest sporo szacunku pomiędzy obydwoma ekipami (jak również wiele starych i nowych przyjaźni), bywają też mecze z wizytami wzajemnymi i to jest też żadna nowość... wiadomo, że jak ktoś z Rzeszowa chce przyjechać np.: na derby Łodzi to sie odezwie do starych znajomych i w 2 strone działa to podobnie...
to jest...
a moim prywatnym zdaniem jest też wiele osób, które widziałoby chętnie powrót starej zgody i myślę, że to można zaobserwować w obydwu ekipach...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
Do tego dochodzą pozytywne kontakty na linii Ruch-Stal, więc kto wie jak to się może potoczyć.MuRPhY pisze:a moim prywatnym zdaniem jest też wiele osób, które widziałoby chętnie powrót starej zgody i myślę, że to można zaobserwować w obydwu ekipach...
-
Zgadza się,pojawiają się również ludzie z Ruchu Chorzów , głównie na derbach.
-
Ruch ma układ? czy też darzy sympatią Igloopol, który ma z kolei zgodę ze Stalą jeśli się nie mylę... nie wiem dokładnie jak to wyglada na linii Ruch - Stal ale mysle ze OK... a jak to sie potoczy mozna wrozyc z fusów... moze bedzie zgoda moze po prostu pozytywne kontakty beda sie rozwijaly i bez tego...Fighting Dragon Tokyo pisze:Do tego dochodzą pozytywne kontakty na linii Ruch-Stal, więc kto wie jak to się może potoczyć.MuRPhY pisze:a moim prywatnym zdaniem jest też wiele osób, które widziałoby chętnie powrót starej zgody i myślę, że to można zaobserwować w obydwu ekipach...
czas pokaze...
wiadomo ze Stal czy Karpaty dla Widzewa zawsze beda naturalnym sojusznikiem... i mysle ze do tych dwoch ekip w szczegolnosci ale jeszcze w stosunku do paru zawsze beda jakies pozytywne relacje... w koncu niejedno pokolenie sie na wspolnej przyjazni wychowalo i niejedno sie jeszcze na wzajemnym szacunku wychowa...
Pozdro Stal i Karpaty!!
www.LANISTA.PL
-
::skoro sie nie uklada Ruch z Polonia ,to co co to znaczy pakt o nie agresji ,jedni drugich nie bija czy jak ,mozesz sobie w barwach przejsc po dzielnicach,czy o co chodzi,dobijmy Jastrzebie z Radlinem bo przez ostanie kilkanascie lat sie na siacie tlukli ot taki przyklad,teraz przyjaciele..pees1..bez spiny dla wszystkich ww...19:20 pisze:Znowu obracasz kota ogonem i odsyłasz mnie do "starszych" kolegów ,a ja Ci mówię że Ruch się z Polonią nie układa bo nie ma po co! Zro-zum-to!Andrzej Farmazon pisze:Ty "19:20" jesteś ku*** ostatnią osobą na tym forum i na świecie,która może komuś zarzucać pisanie farmazonów i bzdur.
Zapytaj starszych kolegów,jeśli na Ruchu takich masz to Ci powiedzą o co chodzi.
-
Kolego może i tak było, ale to kolesie z Drink Temu a oni maja różne zagrania (z tymi barwami).schab pisze:Żadnej zgody nie ma, jak również układu. 2 lata temu po meczu Zagłębie-Legia kilka spięć było z BKS-em, a na meczu chcieli się z nami barwami wymieniaćBobSwagger pisze:
Jak jest na linii BKS Bielsko - Legia?
Na BKSie jest tak ze połowa ich lubi a druga nie (chodzi o Legie). Ja osobiście ich lubię i mógłbym im koło pióra narobić to co oni nam proponowali, ale z sympatii się powstrzymam.
My wychodzimy z założenia JEDNEJ ZGODY, żeby ją dobrze wspomagać (wiemy jakie mamy możliwości i do Warszawy mamy za daleko).
Fun Fan
-
Co Widzew robi dzisiaj w Niemczech?

Albo piszesz normalnie albo wylatujesz,także lepiej edytuj post,a jak nie masz nic do powiedzenia konkretnego to go usuń.- S.

Albo piszesz normalnie albo wylatujesz,także lepiej edytuj post,a jak nie masz nic do powiedzenia konkretnego to go usuń.- S.
-
Jak to co robi?
CSKA gra w Wolfsburgu.
CSKA gra w Wolfsburgu.
-
Jak ma się obecnie sytuacja na linii Jaga - Siarka? Podobno na meczu Jagiellonia - Lech obecna kilkunastoosobowa delegacja Siarkowców.
...
-
Kontakty na Lini Widzew - CSKA , to tylko prywatne kontakty jak Legia np z Zenitem ? czy mowa o ukladzie jak np Resovia - Arminia Bielefeld ?Kibic z kraju pisze:Jak to co robi?
CSKA gra w Wolfsburgu.
-
Prywatne kontakty.
-
raczej mowa tutaj o zgodzie
Widzewiacy wypowiadali się już w związku domysłów na temat ich kontaktów z CSKA.Za nieogarnięcie i pisanie głupot leci ostrzeżenie.Kto dalej będzie rozkminiał "zgodę" CSKA-Widzew leci z banem. - S.
Widzewiacy wypowiadali się już w związku domysłów na temat ich kontaktów z CSKA.Za nieogarnięcie i pisanie głupot leci ostrzeżenie.Kto dalej będzie rozkminiał "zgodę" CSKA-Widzew leci z banem. - S.
-
Panowie ja rozumiem,doskonale rozumiem,że wiele osób od was nie cieszy zgoda z Gieksą,ale po co dzień w dzień dorabiacie Ruchowi układ z jakąś ze śląskich ekip ? Co wam to daje ? Za każdą taką napinkową zaczepkę powinno być ostrzeżenie bo ile można pisać jak to wygląda ? Pakt o nieagresji jest bo Polonia grała na naszym stadionie. Jasne jest że człowiek w niebieskich barwach paradujący sobie w centrum bytomia dostanie w*******, polonista w analogicznej sytuacji także nie usłyszy pochwał. Inaczej na tą patrzą na to niebiescy z Łagiewnik-dzielnica bytomia czy świętochłowic- graniczy z bytomiem niż np. z Żor czy Katowic.don,t panic pisze:::skoro sie nie uklada Ruch z Polonia ,to co co to znaczy pakt o nie agresji ,jedni drugich nie bija czy jak ,mozesz sobie w barwach przejsc po dzielnicach,czy o co chodzi,dobijmy Jastrzebie z Radlinem bo przez ostanie kilkanascie lat sie na siacie tlukli ot taki przyklad,teraz przyjaciele..pees1..bez spiny dla wszystkich ww...19:20 pisze:Znowu obracasz kota ogonem i odsyłasz mnie do "starszych" kolegów ,a ja Ci mówię że Ruch się z Polonią nie układa bo nie ma po co! Zro-zum-to!Andrzej Farmazon pisze:Ty "19:20" jesteś ku*** ostatnią osobą na tym forum i na świecie,która może komuś zarzucać pisanie farmazonów i bzdur.
Zapytaj starszych kolegów,jeśli na Ruchu takich masz to Ci powiedzą o co chodzi.
-
Od początku sezonu się wspierają na meczach u siebie lub na wyjazdach.Na Jadze do władzy wróciła PJ więc odbudowują stosunki z Siarkowcami ,które ich wewnetrzny konflikt zniszczył parę lat temu.ODEK pisze:Jak ma się obecnie sytuacja na linii Jaga - Siarka? Podobno na meczu Jagiellonia - Lech obecna kilkunastoosobowa delegacja Siarkowców.
Mnie bardziej ciekawi obecność Jagi z Wisłą w Tallinie,ale zapewne o tym nikt nic nie napisze...lub dowiem się ,że prywatne kontakty

-
Sorry,że wtrącę ale niebardzo rozumiem(?) Skoro jest pakt to chyba obowiązuje to wszystkich fanów HKS jak i PB(?) Czy na jakiej zasadzie jest(?) ten układ?Malowany_Ptak pisze:Pakt o nieagresji jest bo Polonia grała na naszym stadionie. Jasne jest że człowiek w niebieskich barwach paradujący sobie w centrum bytomia dostanie w*******, polonista w analogicznej sytuacji także nie usłyszy pochwał.
-
nasz FC Bytoma(Szombierki,Lagiewniki-dzielnice Bytomia) w dalszym ciągu walczą u siebie z Polonią,czasami chyba wspomagają ich kibice ze Świetochlowic z dzielnicy ktora graniczy z Bytomiem.
uprzedzam ze tym postem niechce wywolac napinki kto tam wygrywa te walki hehe bo sie znowu zacznie napinka
uprzedzam ze tym postem niechce wywolac napinki kto tam wygrywa te walki hehe bo sie znowu zacznie napinka
-
Koniec układu Czuwaj Przemyśl - MKS Radymno, prawda czy farmazon?
-
-
Odnosnie relacji Bytomsko Chorzowskich to Ruch bardzo pomogl Polonii tym stadionem.
Wczesniej nawet nikt by o tym nie pomyslal. Sam niewiem jaki bylby dzisiaj stan Polonii.
Inni Kibice odmowili a. Chorzowianie problemow nie robili.
Kto mieszka na Slasku to wie jak jest, ludzie się znaja i inaczej to wyglada. Na meczu z Ruchem u nas znam sytuacje że mama jest na sektorze rodzinnym PB syn w mlynie PB a ojciec na sektorze gosci(bo z Piekar pochodzi).Ja sam mam rodzine w Chorzowie.
To tak okiem zwyklego kibica a herby PB w Chorzowie i Ruchu Bytomiu jak wisialy tak wisza.
Mozna się przejechac i sprawdzic
Wczesniej nawet nikt by o tym nie pomyslal. Sam niewiem jaki bylby dzisiaj stan Polonii.
Inni Kibice odmowili a. Chorzowianie problemow nie robili.
Kto mieszka na Slasku to wie jak jest, ludzie się znaja i inaczej to wyglada. Na meczu z Ruchem u nas znam sytuacje że mama jest na sektorze rodzinnym PB syn w mlynie PB a ojciec na sektorze gosci(bo z Piekar pochodzi).Ja sam mam rodzine w Chorzowie.
To tak okiem zwyklego kibica a herby PB w Chorzowie i Ruchu Bytomiu jak wisialy tak wisza.
Mozna się przejechac i sprawdzic

-
::rozbawil mnie kolegi post powyrzej,taki melancholijny az po rodzine-za chwilke bedzie przyjazn-znaczy bez spiny Gieksa i Gornik na przeciw Ruch,Polonia,Jastrzebie jest jeszcze Piast Gliwice i na poludniu Odra Wodzislaw-tyle ze dwa ostatnie walcza o to co prawdziwe w tym wszystki a reszta brat za brata robi z siebie waryjata..bez spiny
-
-
jakie stosunki są miedzy :
Górnik Konin - Zawisza
Górnik Konin - Górnik Wałbrzych
Górnik Konin - Arka Gdynia
Górnik Konin - Zawisza
Górnik Konin - Górnik Wałbrzych
Górnik Konin - Arka Gdynia
-
Co do Widzewa i CSKA to napewno nie jest to samo co u nas z Anderlechtem aczkolwiek cos sie swieci.No i pewne osoby z Widzewa licza na dobre stosunki z Partizanem co ma ulatwic CSKA.Jesli chodzi o Polonie B.to jest ona lacznikiem pomiedzy Ruchem a Arka wiec cos jes na rzeczy.
-
Jakie są relacje na linii Polonia Przemyśl - Stal Stalowa Wola i Sanovia Lesko - Czarni Jasło 

Mam tak samo jak Ty...