Mnie zawsze rozbijało, gdzie wsiadam sobie w pociąg tarabanie te kilka godzin, wysiadka, podchodzisz do tutejszych, a tu " tyż ", " dawej ", człowiek wie, że raptem pół polski przejechał, a tu jakby w inny świat

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Nocypis-1948 pisze:A mi wczoraj koleżanka, dobry manewr przypomniała, o, którym całkowicie zapomniałem. Jakiś tam mecz niby wyjazd, bo grany na boisku rywala, ale dość śmieszna odległość, no to wiór jedziemy, ogółem dość piknikowo i w luźnym towarzystwie. Weszłem na sektor ze znajomymi, spojrzałem w strone ochrony, jak tam sobie radzi z przeszukiwaniem chłopaków, i wygrała pani z ochrony obklepując typa po łydkach, gdzie ten był w krótkich spodenkach
.
Mnie zawsze rozbijało, gdzie wsiadam sobie w pociąg tarabanie te kilka godzin, wysiadka, podchodzisz do tutejszych, a tu " tyż ", " dawej ", człowiek wie, że raptem pół polski przejechał, a tu jakby w inny świat.
jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj:)nie typ z Legii tylko typ z Wisły jak była awantura wybiegł z trybuny Lecha i uciekł na swoj sektorwaldemarwp pisze:Co do wcześniejszej stronyże koleżka był pod stadionem i uciekł to chyba był kiedyś ktoś z Legi który na Lechu leciał przez boisko do swoich
Urodzony Warszawiak pisze:jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj:)nie typ z Legii tylko typ z Wisły jak była awantura wybiegł z trybuny Lecha i uciekł na swoj sektorwaldemarwp pisze:Co do wcześniejszej stronyże koleżka był pod stadionem i uciekł to chyba był kiedyś ktoś z Legi który na Lechu leciał przez boisko do swoich
http://www.youtube.com/watch?v=VIp615XNVzE" target="_blank 01:20Urodzony Warszawiak pisze:jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj:)nie typ z Legii tylko typ z Wisły jak była awantura wybiegł z trybuny Lecha i uciekł na swoj sektorwaldemarwp pisze:Co do wcześniejszej stronyże koleżka był pod stadionem i uciekł to chyba był kiedyś ktoś z Legi który na Lechu leciał przez boisko do swoich
przekaz koledze ze jest frajeremGerryKSZO pisze:Dawne czasy: wracamy z jakiegoś wyjazdu, bodajże z Chorzowa autokarem. W drodze powrotnej promocja w jakimś sklepiku na chamowni (na wsi). Nagle kolega promuje... ogórki kiszone w słoiku! :lol: Było już późno i większość wiary spała, bo wiadomo, noc, zmęczenie po meczu wyjazdowym itp. Nagle z kolegą rzucamy tymi ogórkami gdzie popadnie, jebało w dyliżansie jakby kto zupe ogórkową robił :lol: Później driver-owi kolega zaczął przypalać włosy zapalniczką gdy ten prowadził autobus... kabaret! Cham miał troche takie dluższe włosy, a jak sie bał pacjent jak kolega mu te [link] przypalał :D
Dokładnie nie pamiętam jak ta akcja leciała, ale mam nadzieję, że naprowadzę w jakiś sposób osoby znające całą historię. Wydaje mi się, że chodzi Ci o opis Bomby i barykadowaniu się Pogoni Lębork przed Zawiszą Bydgoszcz. Jedyne co mi świta, to blokada, wybitej szyby, plecakiem jakiegoś turysty. Obrona przed napastnikami okazała się skuteczna. Jeśli coś przekręciłem to proszę o poprawienie mnie.Hati pisze:Był kiedyś taki temat o ciekawych sytuacjach w pociągach. I utkwił mi jeden opis typa jak zabarykadowali się w kiblu i przez całą drogę byli szturmowani przez inną ekipę która się przypadkowo dosiadła do pociągu. Jak by ktoś mógł powtórzyć ten opis był bym wdzięczny.
Co ten kretyn jeszcze robi na forum to ja nie mam pojęciaGerryKSZO pisze:Kilka sezonów temu nudziło nam się z kolegą a że była ładna pogoda (zaczynała się wiosna) postanowiliśmy się przejechać do Gdyni na mecz ziomków z Arki. Powrót z Gdyni z meczu. Wracaliśmy pociągiem z Trójmiasta do W-wy. W pociągu jechała grupa charcerzy. Mieli zarezerwowany jeden przedział dla siebie w pociągu. Nagle zaczeli grać na gitarach i spiewac swoje piosenki. Zaczeliśmy z kolegą im mówić żeby przestai grać na tych gitarkach i śpiewać bo nas to wkur....a. Poniewż nie posłuchali dwóch charcerzy oklepaliśmy totalnie a jedna gitara wypadła przez okno pędzącego pociągu!Kanarzyca sie wkur....a i musieliśmy sie zawijać w polowie trasy z pociągu. Następny pociąg meliśmy za jakieś 4 godziny. Nudziło nam się i zaczeliśmy zaczepiać miejscowe panny. Jedna wyzwała kolege od c**** a ten odpłacił jej sie takim liściem, że echo rozniosło sie po całym miejscowym dworcu!
![]()
W końcu dotarliśmy jakoś do stolicy, wysiedliśmy na wschodnim, ale postanowiliśmy się udać z buta na centralny. Po drodze mijamy jakiegoś januszo - żula, typowy pijaczyna dworcowy. Naszą uwage zwróciła stara, zniszczona i przepocona kurtka z lumpeksu z herbem Legii. Cuchneło od kolesia jak tralala. Typ musiał sie chyba z pół roku nie myć. Odór niepowtarzalny. Dla jaj na ,,trzy-cztery'' zepchneliśmy go z kumplem ze schodów. Jaką glebe zaliczył to szok. Aż mu wyłysiałą czuprynke zawiało. Myśleliśmy że koleś stracił przytomność i pomyśleliśmy - cza sie zawijać. Ale przebiegliśmy ze 100 m i typ coś zaczął majaczyć, do dziś nie wiemy czy z bulu czy zły był na nas
RedRum pisze:Dokładnie nie pamiętam jak ta akcja leciała, ale mam nadzieję, że naprowadzę w jakiś sposób osoby znające całą historię. Wydaje mi się, że chodzi Ci o opis Bomby i barykadowaniu się Pogoni Lębork przed Zawiszą Bydgoszcz. Jedyne co mi świta, to blokada, wybitej szyby, plecakiem jakiegoś turysty. Obrona przed napastnikami okazała się skuteczna. Jeśli coś przekręciłem to proszę o poprawienie mnie.Hati pisze:Był kiedyś taki temat o ciekawych sytuacjach w pociągach. I utkwił mi jeden opis typa jak zabarykadowali się w kiblu i przez całą drogę byli szturmowani przez inną ekipę która się przypadkowo dosiadła do pociągu. Jak by ktoś mógł powtórzyć ten opis był bym wdzięczny.
Patrzyli pierwsze na etykietkistradivarius pisze:To świadczy o inteligencji.Przecież nie każda woda jest gazowanamichal1989 pisze:Ja spotkałem się z czymś takim, że częściowo upite butelki z wodą konfiskowali, mimo sprawdzenia, że to woda. Natomiast jak pełną, nieotwieraną butelkę odkręciło się przy nich i "poszły" charakterystyczne bąbelki to wtedy można było ją wnieść bez przeszkód.
Pozdro dla wariataadam_KSZO pisze:znalazłem takie coś w internecie,chyba pasuje tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=TZuau-CeHNM" target="_blank" target="_blank
Użytkownicy przeglądający to forum: Aesthetic_Perfection, glwtrcd, kkkosc, ministerwojny, RedRum, Timador, zgredzik i 78 gości