stadionowy_artysta pisze:Zawisza Bydgoszcz - Bałtyk Gdynia
w 73. minucie mecz został przerwany na 5 minut z powodu wywieszenia obraźliwego transparentu przez kibiców
o jaki trans chodzi ?
o "gliński WON" i "milecki oszuscie oddaj pieniadze Stowarzyszeniu"
Dla tych wszystkich ciekawskich zajścia pod kasami w Bełchatowie
Pod stadionem główną ekipą wyjazdową zameldowaliśmy się na ponad godzinę przed rozpoczęciem spotkania. Gdy cześć naszych aut przejeżdżała nieopodal kas gospodarzy doszło do spontanicznej akcji. Nasi fani postanowili bowiem przywitać się i "poprzybijać piątki" z kibicami GKS-u. Ci okazali się jednak bardzo płochliwi, a całą zabawę dodatkowo przerwała grupa szybkiego reagowania w policyjnych mundurach.
No to skoro już rozmawiamy na ten temat, to kolejny raz należałoby przyznać po raz kolejny brawa i szacunek dla Lecha za rekord na Belchatowie w poprzednim sezonie, i brawo dla Chorzowskich za bardzo dobrą liczbę w tej rundzie, choć na pewno nie dorównali Kolejorzowi, i o to nie ma co się nawet spierać. Najważniejsze, że są u nas takie ekipy, które potrafią jeździć w takich liczbach. Oby tak dalej i oby dołączały do nich kolejne bandy.
Nikt nie skomentował jeszcze fatalnej oprawy WKSu? Gdzieś przed meczem czytałem, że mają zamiar pokazać coś wyjątkowego tymczasem moim zdaniem tą oprawą się skompromitowali. Nie dość, że graficznie żenada to jeszcze pomysł odgrzany po raz setny.
Hezbollah pisze:Nikt nie skomentował jeszcze fatalnej oprawy WKSu? Gdzieś przed meczem czytałem, że mają zamiar pokazać coś wyjątkowego tymczasem moim zdaniem tą oprawą się skompromitowali. Nie dość, że graficznie żenada to jeszcze pomysł odgrzany po raz setny.
Jestem tego samego zdania. Tragicznie mały ten cały pociąg. Jakość transu dno totalne.
Hezbollah pisze: jeszcze pomysł odgrzany po raz setny.
jestes pewien? jakies dowody na to?
w pewnym sensie ma racje bo często powielany motyw. Ale na pewno nie tragiczna oprawa. Wg. mnie osobiście jedna z przecietnych, które przejdą bez echa.
Stalowka nie organizowala wyjazdu na Flote!
wszystkie akcje w drodze na mecz i powrot to akcje na januszy.
Mysle ze osoby ktore same wybraly sie na ten mecz beda mialy ciekawa rozmowe z chlopakami ze Stalowej Woli.
Do: ruskimetanabol – to jak to właściwie było ? Poniżej cytat z forum szalikowcy.com
erwk:
Nas w Swinoujściu na meczu 37 osób. Przyjezdżamy na raty, niektórzy mają po drodze przygody (Śląsk). w przerwie meczu w większości wychodzimy, nie mogąc patrzeć na postepy naszych grajków. 1/4 stadionu zajmuje nasz trans:) poświęcony naszym piłkarzom.
ogólnie wyjazd ciekawy ale pogoda do d..y
na stadionie nie obecna była ok. 80 osobowa grupa czekająca na gimnastyczne wrażenia. Do niczego pomimo żadnej obstawy przez calą Polskę nie doszło.
Łącznie było nas ok. 110 osób w tym 17 kibiców Rakowa.
Do hfK czy „na najwazniejszym meczu w rundzie jesiennej” wsparło was Karlino ?