wiedziałem, że pomimo tego iż GKS B. zbiera spore bęcki pod własnymi kasami ratuje się ucieczką i mówi, że do wszystkiego mieszają się psy będzie jeszcze pytał dlaczego Ruch ma prawo się czuć się zwycięsko moje pytanie: ZEBRALIŚCIE PO GŁOWACH OD RUCHU CZY NIE?
Widze,że co poniektórzy nie wiedzą lub nie chcą wiedziec co się dzieje w ich ekipach.
Wczoraj Stalówka jadąca do Swinoujścia została trafiona przez Śląsk w okolicach Dolnego Śląska. Walka honorowa Stalówka traci kilka szali.
stadionowy_artysta pisze:Zawisza Bydgoszcz - Bałtyk Gdynia
w 73. minucie mecz został przerwany na 5 minut z powodu wywieszenia obraźliwego transparentu przez kibiców
o jaki trans chodzi ?
o "gliński WON" i "milecki oszuscie oddaj pieniadze Stowarzyszeniu"
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "
Dla tych wszystkich ciekawskich zajścia pod kasami w Bełchatowie
Pod stadionem główną ekipą wyjazdową zameldowaliśmy się na ponad godzinę przed rozpoczęciem spotkania. Gdy cześć naszych aut przejeżdżała nieopodal kas gospodarzy doszło do spontanicznej akcji. Nasi fani postanowili bowiem przywitać się i "poprzybijać piątki" z kibicami GKS-u. Ci okazali się jednak bardzo płochliwi, a całą zabawę dodatkowo przerwała grupa szybkiego reagowania w policyjnych mundurach.
Ja zbyt dużej różnicy nie widzę, chyba, że jakoś źle patrze i np Lech stał także poza tym sektorem a Ruch już nie
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
ja pierdolę tak cię boli, że Ruch przyjechał do Bełchatowa w liczbie jaką wy osiągacie przez cały sezon sumując? X razy pisane było koniec tematu Ruch&Widzew-GKS B. ale wy ze swoją propagandą dalej musici wtrącić swoje trzy grosze
che fujara pisze:dajcie już z tym spokój. Ostatnie ostrzeżenie.
Oczekujemy stanowczości. poszły po 2 ostrzeżenia. Posty pokasowane. Che
Co do tematu to kolejny dobry wyjazd Ruchu, zapowiada się chyba dobra runda dla nich.
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie - Niccolo Machiavelli
No to skoro już rozmawiamy na ten temat, to kolejny raz należałoby przyznać po raz kolejny brawa i szacunek dla Lecha za rekord na Belchatowie w poprzednim sezonie, i brawo dla Chorzowskich za bardzo dobrą liczbę w tej rundzie, choć na pewno nie dorównali Kolejorzowi, i o to nie ma co się nawet spierać. Najważniejsze, że są u nas takie ekipy, które potrafią jeździć w takich liczbach. Oby tak dalej i oby dołączały do nich kolejne bandy.