Słowenia vs Polska 09.09.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Słowenia vs Polska 09.09.09
Trzeba się trzymać razem to pewne, 60 osób od kosy będzie od wtorku w Mariborze my w środe rano, 120 osób zawita, do tego pare setek przybędzie samochodami, pociągami i samolotami. Ja obstawiam, że będzie nas około 1000 na spokojnie.
Bilety mam prawie na pewno właśnie rozmawiałem z kibicem Olimpii Ljubljana i ogarniają tickety. Pozosytało mi jeszce 5 miejsc jak ktoś chętny to pw, mail [email protected] lub gg 2236698, 300 zł z biletem plus zrzutka dla kibiców Olimpii L. na alko za ogarnięcie tematu.
Bilety mam prawie na pewno właśnie rozmawiałem z kibicem Olimpii Ljubljana i ogarniają tickety. Pozosytało mi jeszce 5 miejsc jak ktoś chętny to pw, mail [email protected] lub gg 2236698, 300 zł z biletem plus zrzutka dla kibiców Olimpii L. na alko za ogarnięcie tematu.
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Ktoś ma jakąś sensowną mapkę miasta? Fajnie by było ogarnąć przed meczem najfajniejsze puby tam albo i park, jeżeli pogoda dopisze:)
[link]
-
Proszę bardzo Kate [link]
Z Pubami może być ciężej niż z mapą
Z Pubami może być ciężej niż z mapą

Biali ludzie, czarne charaktery!
-
Zna ktoś jakies przykładowe ceny bo nie wiem ile jurków brać 

-
ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro
TYBET JEST SERBSKI
-
bardzo kumata odpowiedź, już wszystko wiadomonisc pisze:ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro

wkurwiony nie jesteś sobą
-
Z tego co mi mówił mieszkający tam znajomy, średnia cena obiadu w knajpce to 10 euro, ale można i za 6 czy 7 wyrwać, wszystko zależy od regionu itp.
[link]
-
[link]
takich to tylko napierdalać
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
niemogłem edytować , to wklejam wywiad z Mariuszem Lewandowskim ...
Stadion Śląski będzie wypełniony po brzegi.
- I super. Kibice są z nami na dobre i na złe. Ale słyszałem, że nie mieli możliwości kupienia biletów na mecz w Mariborze, bo PZPN przeznaczył wszystkie dla działaczy i sponsorów. No to teraz jestem ciekawy, kto zaśpiewa z nami hymn, kto będzie nas wspierał. Dla mnie to wręcz skandaliczna decyzja. Kibice byli z nami wszędzie, jeździli w najdalsze zakątki świata i zawsze wspierali. A do Mariboru nie mieli nawet szansy kupić wejściówek...
[link]
Stadion Śląski będzie wypełniony po brzegi.
- I super. Kibice są z nami na dobre i na złe. Ale słyszałem, że nie mieli możliwości kupienia biletów na mecz w Mariborze, bo PZPN przeznaczył wszystkie dla działaczy i sponsorów. No to teraz jestem ciekawy, kto zaśpiewa z nami hymn, kto będzie nas wspierał. Dla mnie to wręcz skandaliczna decyzja. Kibice byli z nami wszędzie, jeździli w najdalsze zakątki świata i zawsze wspierali. A do Mariboru nie mieli nawet szansy kupić wejściówek...
[link]
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Jeden co ma jaja i potrafił powiedzieć co sądzi!!! SZACUN
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była kosmicznabunio5 pisze:Usunięte. Co tam było?szczena_uns pisze:[link]

...
-
Jak dobrze pamiętam to cena biletu 125 zł a wysyłka 875zł!!! :shock: :lol:Semper Fidelis pisze:jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była [link] :twisted:bunio5 pisze:Usunięte. Co tam było?szczena_uns pisze:[link]
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
[link]
Ciekawa aukcja, pewnie nie jeden poligraf sie skusi
Ciekawa aukcja, pewnie nie jeden poligraf sie skusi

-
Rozmawiałem z tym kolesiem...700 zł za bilet chce 

Biali ludzie, czarne charaktery!
-
apel do ultrasów, miałem ogarnięte 60 m białego materiału na pozdrowienia dla władz.... niestety chłopakom wjechały psy na magazyn, zarekwirowały piro i materiały do opraw. Potrzebuję minimum 60 m białego materiału do niedzieli inaczej z pozdrowień nici. Oczywiście rozsądna cena i proszę o kontakt może być na tel 790306831 - PILNE
-
[link]
Last minute
Dzięki wynikowi będzie jeszcze lepiej (mniej Januszy
)
Oj szykuje się mega wyjazd.
Last minute

Dzięki wynikowi będzie jeszcze lepiej (mniej Januszy

Oj szykuje się mega wyjazd.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Najlepiej telefony, bo czasu mało i lepiej pogadać na żywo.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
u mnie również ostatnie 3 miejsca, pikniki zrezygnowały z wyjazdu wczoraj po 23.00 więc czekam na info gg 2236698 albo jutro tel 790306831
-
bylismy dzis w tym Mariborze
stadion bardzo slabo zabezpieczony
sa nawet miejsca spoza stadionu z ktorego widac cala plyte
nie wyobrazam sobie zeby upilnowali ewentualna grupe ludzi bez biletow
jak nie sprzedadza wszystkim to sie kiepsko skonczy dla organizatorow
wygladalo na to ze w kasach przy stadionie nie byla prowadzona sprzedaz biletow
samo miasteczko calkiem mile, chociaz pod wzgledem infrastruktury przypomina Klagenfurt malo hoteli, malo knajp
atmosfera senna
samo miasteczko calkiem mile, chociaz pod wzgledem infrastruktury przypomina Klagenfurt malo hoteli, malo knajp
atmosfera senna
-
Witam, wybieramy sie do słowenii busem i odpadły nam dwie osoby, wyjeżdżamy jutro około północy z Jaworzna po czym jedziemy po Beskid do Andrychowa koszt za przejazd 150 zł o bilety martwimy sie pod stadionem gdyby ktoś z okolic był zainteresowany to prosze o szybki kontakt na gadu:9012713
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Rozruszamy to miasteczkoginger pisze:bylismy dzis w tym Mariborze
atmosfera senna

-
po sobotnim meczu bawimy sie w centrum katowic. w sky bar i wynajetym pomieszczeniu obok w hotelu qubus siedzi caly pzpn. wszyscy w sztok najebani. zaraz obok kilkanascie osob bardzo ogarnietego skladu z ulsteru. tlumaczymy relacje pzpn vs. kibice i razem z irlandczykami lecimy z hitem j**** pzpn. od razu podbija kilku osilkow z ochrony. przepychanki trawaja kilkanascie minut. lesne dziadki totalnie posrani. brak zdecydowania i wszystko rozchodzi sie po kosciach. rano na sniadaniu lato uslyszal ze byl legenda teraz jest wiadomo kim...
do zobaczenia w mariborze.
do zobaczenia w mariborze.
-
Teraz w faktach mówili że w Mariborze zabraknie Polskich kibiców..to się trochę zdziwią. 

0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
jedno wolne miejsce w busie do słoweni, wyjazd z Jaworzna jutro o pólnocy zainteresowani gg:9012713
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Dzisiaj zupełnie poza światem, sporo osób dzwoniło, pytało ale cały czas w trasie. Jeśli ktoś jeszcze zainteresowany zostały 2 miejsca, przypominam 300 pln, w cenie bilet, koszulka okolicznościowa, poczęstunek alko (piwko) i zin do poczytania
ponieważ czau już nie ma tel 790306831
płatność przy autokarze
ponieważ czau już nie ma tel 790306831
płatność przy autokarze
-
Leci ktoś na mecz we wtorek z Dublina do Budapestu? Jeśli tak to proszę o kontakt 0857428481
-
-
[link]
[..]
Zapytaliśmy Leo o to, jak zareagował na informację, że na meczu, który może się okazać kluczowym w walce o awans do MŚ, nie będzie zorganizowanego dopingu dla Orłów, bo PZPN wystarał się tylko o 460 biletów (na 12 tys.) i do tego nie rozprowadził ich wśród fanów, tylko wśród działaczy "terenu".
- To zła sytuacja, nie jestem z tego zadowolony. Fani zasłużyli na to, żeby tu być. Zawsze nas wspaniale wspierają. Oni zawsze są z nami, bez względu na wynik. Nie możemy jednak tej sytuacji zmienić - rozkładał ręce Leo.
[...]
Podczas treningu na stadionie NK Maribor za ogrodzeniem ustawiło się kilkudziesięciu fanów z Polski. Bluzgali na prezesa Grzegorza Latę i na cały PZPN, domagali się: - Wpuścicie kibiców!
[..]
-
-
co jest na transparencie napisane ??
-
-
Jesteśmy zawsze tam gdzie PZPN biletów nie ma
jakoś tak.
Szpakowski wspomniał coś o sporych grupach Polaków co przyjechali i nie dostali się na stadion,ile w tym prawdy to nie wiadomo : )
jakoś tak.
Szpakowski wspomniał coś o sporych grupach Polaków co przyjechali i nie dostali się na stadion,ile w tym prawdy to nie wiadomo : )
-
Doping całkiem całkiem im się klei no i widać że mają podział na sektor fanatyków i januszów co znacznie ułatwia wiele spraw
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
- Moderator
Dużo polaków nie dostaje się na sektor mimo,że mieli bilety.W konsekwencji dym z psiarnią i sporo osób zawiniętych.

-
Przed mezem wjazd z bramą , sporo osob zawinietych .....
Ps. apropo tego co sie dzieje na boisku ... cytat z forum Wisły ... " Jedyna nadzieja, że po przerwie wejdzie niejaki TurboDymoMan, zawstydzi Słoweńców i strzeli 3 gole."
)
Ps. apropo tego co sie dzieje na boisku ... cytat z forum Wisły ... " Jedyna nadzieja, że po przerwie wejdzie niejaki TurboDymoMan, zawstydzi Słoweńców i strzeli 3 gole."

-
Ale podobno sporo osób już puścili! ogólnie od nas dużo osób najebanych ...
Niby wszystkie bilety dostał PZPN to skąd ta flaga Zagłębia Sosnowiec w sektorze i chyba Stali Rzeszów ?
Na mecz ogólnie patrzeć się nie da!
PS. Te hymny były takie zdupione czy tylko mi się to wydawało ?
Niby wszystkie bilety dostał PZPN to skąd ta flaga Zagłębia Sosnowiec w sektorze i chyba Stali Rzeszów ?
Na mecz ogólnie patrzeć się nie da!
PS. Te hymny były takie zdupione czy tylko mi się to wydawało ?
Koszulki, bluzy, polary, polówki od 10 sztuk - Haft i Nadruk! Zapraszam
-
2 godziny przed meczem okazuje sie ze Slowency nie wpuszczaja na polski sektor osob ktore nie maja biletow z czerwonym paskiem, czyli maja takie ktore zostaly zalatwione od Slowencow
po krotkich negocjacjach, sytuacja sie zaognia i dochodzi do starcia
po starciach czesc osob probuje jeszcze wejsc na sektory Slowenii ale tam dosyc skrupulatnie sprawdzaja dowody osobiste, ogolnie udaje sie to okolo 30-40 osobom ktorzy tworza drugi sektor
kilka prowokacji ze strony Slowencow w stylu rzucanie gazetami rozchodzi sie po kosciach
z perspektywy tej grupy doping naszego sektora przecietny
za to Slowency pokazali sie z dobrej strony, dodatkowo duzo pirotechniki
teraz po meczu miasteczko Maribor znowu cichnie
po krotkich negocjacjach, sytuacja sie zaognia i dochodzi do starcia
po starciach czesc osob probuje jeszcze wejsc na sektory Slowenii ale tam dosyc skrupulatnie sprawdzaja dowody osobiste, ogolnie udaje sie to okolo 30-40 osobom ktorzy tworza drugi sektor
kilka prowokacji ze strony Slowencow w stylu rzucanie gazetami rozchodzi sie po kosciach
z perspektywy tej grupy doping naszego sektora przecietny
za to Slowency pokazali sie z dobrej strony, dodatkowo duzo pirotechniki
teraz po meczu miasteczko Maribor znowu cichnie
-
Słoweńcy fajnie sie zaprezentowali ( z perspektywy TV
), ale po frekwencji, ilosci barw widac ze kibice ich reprezentacji przypominają bardziej kibiców klubowych niż reprezentacji, tak samo Irlandia Płn i jeszcze wiele reprezentacji. Ich ligi chyba nie są zbyt popularne wśród kibiców i koncentrują sie na reprezentacji. Czasami żałuje że u nas tak nie ma. Oczywiscie nie załuje tego ze liga jest popularna
, ale wole 15 tys. niż 45. Juz se wyobrazam co będzie na reprezentacji nie mówiąc o EURO. Zresztą przykładowo można popatrzeć na kibiców reprezentacji Holandii i holenderskich klubów

-
Wiekszosc juz wypuszczona,ostatni dzisiaj rano...Dostali grzywne i teraz nie zapamietalem
ile,ale albo 300 albo 500 ojro do zaplaty w ciagu 14 dni.
Nie wiem tylko po co rekwirowali im dowody osobiste.
Dyskobolii Grodzisk w Mariborze 2 osoby jednak jak wiekszosci nie udaje im sie wejsc na stadion a nocuja na dolku.
orientuje sie ktos kiedy bilety na Slowacje?? NA Czechy pewno znowu bedzie szopka straszna wiec nawet sie ludze

Nie wiem tylko po co rekwirowali im dowody osobiste.
Dyskobolii Grodzisk w Mariborze 2 osoby jednak jak wiekszosci nie udaje im sie wejsc na stadion a nocuja na dolku.
orientuje sie ktos kiedy bilety na Slowacje?? NA Czechy pewno znowu bedzie szopka straszna wiec nawet sie ludze
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Podczas zamieszania pod stadionem zgubiona została siatka z koszulką Unii Oświęcim i jedną ważną rzeczą. Jak ktoś znalazł prosze priv