Słowenia vs Polska 09.09.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Słowenia vs Polska 09.09.09
Chętnie dolącze do tej eskapady niestety nie mam ogarniętego transportu wszelkie INFO mile widziane.
ja specjalnie na ten mecz robię taka flagę
http://i29.tinypic.com/xlyt83.jpg
do zobaczenia na Słowenii
http://i29.tinypic.com/xlyt83.jpg
do zobaczenia na Słowenii
Bardzo dobry pomysł , możnaby zrobić okazjonalną sektorówke z takim motywem !
-
lokiec2007
Polscy kibice nie dostaną szansy obejrzenia na żywo spotkania naszej reprezentacji ze Słowenią w eliminacjach mistrzostw świata 2010. Jak donosi dziennik "Futbol News" Polski Związek Piłki Nożnej w obawie przed rozróbami zrezygnował z biletów na mecz w Mariborze.
REKLAMA Czytaj dalej
Biletów na spotkanie ze Słoweńcami legalną drogą zdobyć się nie da. Nie rozprowadza ich ani PZPN, ani strona KupBilet.pl. W Słoweńskiej Federacji Piłkarskiej na bilety też nie ma szans. Wszystko wskazuje więc na to, że 9 września na stadionie w Mariborze zabraknie polskich kibiców.
- Na mecz w Mariborze otrzymaliśmy tylko czterysta wejściówek - wyjaśnia rzecznik PZPN, Jakub Kwiatkowski. - Dlaczego tak mało? Ponieważ stadion, na którym rozgrywane będą zawody, ma niewielką pojemność - dodaje.
Pojemność stadionu w stolicy Słowenii wcale nie jest taka mała - 12,5 tysiąca miejsce. A inne federacje jakoś nie miały takich problemów, jak polska. Czesi i Słowacy mogli liczyć na doping 500 sympatyków.
- Nawet Chorwaci, którzy są naszymi odwiecznymi rywalami otrzymali tysiąc wejściówek - oznajmia Jure Bohorac ze słoweńskiego dziennika "Ekipa". Jego zdaniem stadion w Mariborze jest dość nowoczesny i PZPN spokojnie mógłby otrzymać nawet 1200 biletów.
- Strona polska poinformowała nas, że nie zamierza dystrybuować biletów na ten mecz, z obawy o wybryki chuliganów, które miały miejsce podczas poprzednich spotkań wyjazdowych - w Bratysławie i Belfaście. Przesłaliśmy do Warszawy jedynie 100 biletów dla VIP-ów i sponsorów - zdradza "Futbol News" Matjaz Krajnik ze Słoweńskiej Federacji Piłkarskiej.
REKLAMA Czytaj dalej
Biletów na spotkanie ze Słoweńcami legalną drogą zdobyć się nie da. Nie rozprowadza ich ani PZPN, ani strona KupBilet.pl. W Słoweńskiej Federacji Piłkarskiej na bilety też nie ma szans. Wszystko wskazuje więc na to, że 9 września na stadionie w Mariborze zabraknie polskich kibiców.
- Na mecz w Mariborze otrzymaliśmy tylko czterysta wejściówek - wyjaśnia rzecznik PZPN, Jakub Kwiatkowski. - Dlaczego tak mało? Ponieważ stadion, na którym rozgrywane będą zawody, ma niewielką pojemność - dodaje.
Pojemność stadionu w stolicy Słowenii wcale nie jest taka mała - 12,5 tysiąca miejsce. A inne federacje jakoś nie miały takich problemów, jak polska. Czesi i Słowacy mogli liczyć na doping 500 sympatyków.
- Nawet Chorwaci, którzy są naszymi odwiecznymi rywalami otrzymali tysiąc wejściówek - oznajmia Jure Bohorac ze słoweńskiego dziennika "Ekipa". Jego zdaniem stadion w Mariborze jest dość nowoczesny i PZPN spokojnie mógłby otrzymać nawet 1200 biletów.
- Strona polska poinformowała nas, że nie zamierza dystrybuować biletów na ten mecz, z obawy o wybryki chuliganów, które miały miejsce podczas poprzednich spotkań wyjazdowych - w Bratysławie i Belfaście. Przesłaliśmy do Warszawy jedynie 100 biletów dla VIP-ów i sponsorów - zdradza "Futbol News" Matjaz Krajnik ze Słoweńskiej Federacji Piłkarskiej.
-
czeladzianin
- Kontakt:
Ponieważ parę osób się wykruszyła ze względu na strach przed nie posiadaniem biletu a czasami nawet przed strachem, że bilety będą mieć a nie będą mogli wejść na stadion. Pojawiła się szansa dla innych. Mam wolnych 10 miejscówek w autokarach. Kto pierwszy ten lepszy. Ponieważ dzisiaj nie ma mnie w domu (praca) proszę o maile [email protected] ewentualnie jutro gg2236698
Wyjazd koszt 300 pln, przejazd, bilet(opcjonalnie, jeśli nie zwrot 20 euro na miejscu) koszulka pamiątkowa z wyjazdu, małe co nieco (piwko, 4ropak)
Wyjazd koszt 300 pln, przejazd, bilet(opcjonalnie, jeśli nie zwrot 20 euro na miejscu) koszulka pamiątkowa z wyjazdu, małe co nieco (piwko, 4ropak)
Witam!
Mam jeszcze kilka miejsc na ten wyjazd.
Wyjazd wieczór w poniedziałek, powrót czwartek wieczór, a więc trzeba liczyć trzy dni urlopu.
Koszt:
290 złotych - przejazd w obie strony, dwa noclegi, ubezpieczenie, pamiątkowa koszulka, gratisy
Opcja z biletem to 400 złotych, ale póki co nieaktywna (no chyba, że przelew pójdzie dzisiaj do 24:00 - wystarczy mi powtierdzenie przelewu).
Zapisy na PW. Kto pierwszy ten lepszy.
Mam jeszcze kilka miejsc na ten wyjazd.
Wyjazd wieczór w poniedziałek, powrót czwartek wieczór, a więc trzeba liczyć trzy dni urlopu.
Koszt:
290 złotych - przejazd w obie strony, dwa noclegi, ubezpieczenie, pamiątkowa koszulka, gratisy
Opcja z biletem to 400 złotych, ale póki co nieaktywna (no chyba, że przelew pójdzie dzisiaj do 24:00 - wystarczy mi powtierdzenie przelewu).
Zapisy na PW. Kto pierwszy ten lepszy.
http://www.eventim.si/nzs/si/sport/nogo ... mance.html
Są bilety do Polski mogą być problemy z wysyłka ale za to niema problemów z wysyłka na wyspy

Są bilety do Polski mogą być problemy z wysyłka ale za to niema problemów z wysyłka na wyspy
-
czeladzianin
- Kontakt:
polo44 czy Ty zamówiłeś bilety przez tą stronę?? Daj szybko odpowiedź
Właśnie myślę czy nie kupić mięliśmy jechać w ciemno, ale chyba się zdecyduje i wezmę odbiór w kasie
-
czeladzianin
- Kontakt:
Właśnie otrzymałem maila od firmy sprzedającej bilety na ten mecz rozpoczynający się następująco:
więc nie ryzykował bym zamrożeniem eurosów by i tak nie zakupić biletów!!!Hay
No you can not, also you can not buy tickets if you are from Poland. You can
buy tickets on FA POLAND.
Jak masz jakis znajomych w UK to sprobuj zeby Ci oni zamowili, ta agencja sprzedajaca bilety dostala zakaz sprzedawania Polskim kibicom.Ty chciales zamowienie grupowe i moze dlatego sie zesrali.pzdr
-
czeladzianin
- Kontakt:
mają zakaz sprzedaży biletów obywatelom polskim, musiał by ci kupić np angol, czech, słowak, chińczyk.......
-
Tomek Piskorz
W tym linku który wkleił polo44, można wejść na mapke stadionu, żeby wybrać na które sektory chce się bilety i widać tam jakie miejsca na stadionie są wolne. Na wszystkich trybunach są jeszcze wolne miejsca prócz jednej za bramką...i na nią w ogóle nie była prowadzona sprzedaż. Wie ktoś czemu? Cicha nadzieja w sercu podpowiada, że Słoweńcy może zablokowali póki co sprzedaż na tę trybunę i być może biorą jednak możliwość wpuszczenia nas, ale chcą poczekać do dnia meczu, żeby zobaczyć ilu nas przyjedzie i czy ewentualnie wpuścić.Pewnie marzenia ściętej głowy...
-
piekne lata 90-te...
tu jest opcja dla tych, których stać na taki wyjazd... Słowenia i Czechy
http://www.futbol.pl/bilety/Reprezentacja+Polski_9/
http://www.futbol.pl/bilety/Reprezentacja+Polski_9/
-
czeladzianin
- Kontakt:
Ostatnia szansa na wyjazd do Słowenii, zrezygnowała jedna grupa, mam ostatnich 9 miejsc w związku z tym. Bilety na 90% będą jeśli nie dla wszystkich to dla większości. Kibice ze Słowenii przychodzą nam w sukurs. Przypominam, koszt 300 pln w tym przejazd, koszulka, piwko(4ro pak) coś do poczytania kibicowskiego i w cenie koszt biletu przewidziane 20 euro jeśli będą bilety po 25 to dopłata po 5 eurosów. czekam na gg 2236698, mail [email protected] lub fon 790306831, Piotrek.
Jakby ktoś chciał dłużej zabawić, to zapraszam do mnie. Ostatnie miejsca.
http://i32.tinypic.com/14nhchd.jpg
Spotykamy się gdzieś przed meczem? Z tego co udało mi się znaleźć to stadion znajduje się w jakimś parku?! A ze starego miasta pod stadion jest 1,7 km. Ok 20 min piechotą.
-
czeladzianin
- Kontakt:
Trzeba się trzymać razem to pewne, 60 osób od kosy będzie od wtorku w Mariborze my w środe rano, 120 osób zawita, do tego pare setek przybędzie samochodami, pociągami i samolotami. Ja obstawiam, że będzie nas około 1000 na spokojnie.
Bilety mam prawie na pewno właśnie rozmawiałem z kibicem Olimpii Ljubljana i ogarniają tickety. Pozosytało mi jeszce 5 miejsc jak ktoś chętny to pw, mail [email protected] lub gg 2236698, 300 zł z biletem plus zrzutka dla kibiców Olimpii L. na alko za ogarnięcie tematu.
Bilety mam prawie na pewno właśnie rozmawiałem z kibicem Olimpii Ljubljana i ogarniają tickety. Pozosytało mi jeszce 5 miejsc jak ktoś chętny to pw, mail [email protected] lub gg 2236698, 300 zł z biletem plus zrzutka dla kibiców Olimpii L. na alko za ogarnięcie tematu.
Ktoś ma jakąś sensowną mapkę miasta? Fajnie by było ogarnąć przed meczem najfajniejsze puby tam albo i park, jeżeli pogoda dopisze:)
Proszę bardzo Kate http://www.um.ieee.si/activities/sympos ... ribor.html
Z Pubami może być ciężej niż z mapą
Z Pubami może być ciężej niż z mapą
-
Gustavoloco
Zna ktoś jakies przykładowe ceny bo nie wiem ile jurków brać 
ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro
-
wujek_fido
bardzo kumata odpowiedź, już wszystko wiadomonisc pisze:ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro
Z tego co mi mówił mieszkający tam znajomy, średnia cena obiadu w knajpce to 10 euro, ale można i za 6 czy 7 wyrwać, wszystko zależy od regionu itp.
-
szczena_uns
- Kontakt:
http://allegro.pl/item732267621_bilety_ ... ribor.html
takich to tylko napierdalać
-
szczena_uns
- Kontakt:
niemogłem edytować , to wklejam wywiad z Mariuszem Lewandowskim ...
Stadion Śląski będzie wypełniony po brzegi.
- I super. Kibice są z nami na dobre i na złe. Ale słyszałem, że nie mieli możliwości kupienia biletów na mecz w Mariborze, bo PZPN przeznaczył wszystkie dla działaczy i sponsorów. No to teraz jestem ciekawy, kto zaśpiewa z nami hymn, kto będzie nas wspierał. Dla mnie to wręcz skandaliczna decyzja. Kibice byli z nami wszędzie, jeździli w najdalsze zakątki świata i zawsze wspierali. A do Mariboru nie mieli nawet szansy kupić wejściówek...
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,69959 ... edzie.html
Stadion Śląski będzie wypełniony po brzegi.
- I super. Kibice są z nami na dobre i na złe. Ale słyszałem, że nie mieli możliwości kupienia biletów na mecz w Mariborze, bo PZPN przeznaczył wszystkie dla działaczy i sponsorów. No to teraz jestem ciekawy, kto zaśpiewa z nami hymn, kto będzie nas wspierał. Dla mnie to wręcz skandaliczna decyzja. Kibice byli z nami wszędzie, jeździli w najdalsze zakątki świata i zawsze wspierali. A do Mariboru nie mieli nawet szansy kupić wejściówek...
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,69959 ... edzie.html
-
Semper Fidelis
jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była kosmicznabunio5 pisze:Usunięte. Co tam było?szczena_uns pisze:http://allegro.pl/item732267621_bilety_ ... ribor.html
-
Przemo RKS
Jak dobrze pamiętam to cena biletu 125 zł a wysyłka 875zł!!! :shock: :lol:Semper Fidelis pisze:jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była kosmiczna :twisted:bunio5 pisze:Usunięte. Co tam było?szczena_uns pisze:http://allegro.pl/item732267621_bilety_ ... ribor.html
http://allegro.pl/item733202260_sloweni ... letow.html
Ciekawa aukcja, pewnie nie jeden poligraf sie skusi
Ciekawa aukcja, pewnie nie jeden poligraf sie skusi
Rozmawiałem z tym kolesiem...700 zł za bilet chce 
-
czeladzianin
- Kontakt:
apel do ultrasów, miałem ogarnięte 60 m białego materiału na pozdrowienia dla władz.... niestety chłopakom wjechały psy na magazyn, zarekwirowały piro i materiały do opraw. Potrzebuję minimum 60 m białego materiału do niedzieli inaczej z pozdrowień nici. Oczywiście rozsądna cena i proszę o kontakt może być na tel 790306831 - PILNE
Last minute
Dzięki wynikowi będzie jeszcze lepiej (mniej Januszy
)
Oj szykuje się mega wyjazd.
Last minute
Dzięki wynikowi będzie jeszcze lepiej (mniej Januszy
Oj szykuje się mega wyjazd.
Najlepiej telefony, bo czasu mało i lepiej pogadać na żywo.
-
czeladzianin
- Kontakt:
u mnie również ostatnie 3 miejsca, pikniki zrezygnowały z wyjazdu wczoraj po 23.00 więc czekam na info gg 2236698 albo jutro tel 790306831
bylismy dzis w tym Mariborze
stadion bardzo slabo zabezpieczony
sa nawet miejsca spoza stadionu z ktorego widac cala plyte
nie wyobrazam sobie zeby upilnowali ewentualna grupe ludzi bez biletow
jak nie sprzedadza wszystkim to sie kiepsko skonczy dla organizatorow
wygladalo na to ze w kasach przy stadionie nie byla prowadzona sprzedaz biletow
samo miasteczko calkiem mile, chociaz pod wzgledem infrastruktury przypomina Klagenfurt malo hoteli, malo knajp
atmosfera senna
samo miasteczko calkiem mile, chociaz pod wzgledem infrastruktury przypomina Klagenfurt malo hoteli, malo knajp
atmosfera senna
Witam, wybieramy sie do słowenii busem i odpadły nam dwie osoby, wyjeżdżamy jutro około północy z Jaworzna po czym jedziemy po Beskid do Andrychowa koszt za przejazd 150 zł o bilety martwimy sie pod stadionem gdyby ktoś z okolic był zainteresowany to prosze o szybki kontakt na gadu:9012713
Rozruszamy to miasteczkoginger pisze:bylismy dzis w tym Mariborze
atmosfera senna
Teraz w faktach mówili że w Mariborze zabraknie Polskich kibiców..to się trochę zdziwią. 
jedno wolne miejsce w busie do słoweni, wyjazd z Jaworzna jutro o pólnocy zainteresowani gg:9012713