Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Za 4 tygodnie wyjazd na Slowenie a o biletach cisza, nawet na ich stronie...dziwne???
Informacje masz w temacie dotyczącym tego meczu.
Mam pytanie dotyczace biletow na mecz z Irlandia te bilety beda imienne czyli w takim razie inna osoba nie bedzie mogla wejsc na ten bilet ?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Teoretycznie na tym meczu obowiazywac bedzie juz nowa ustawa,ale szczerze mowiac watpie azeby chcialo sie im sprawdzac kilkadziesiad tysiesy dowodow osobistych.Do tej pory nie spotkalem sie z taka kontrola ani nigdy wczesniej o tym nie slyszalem...Watpliwe to bardzo
Wiadomo juz cus nt biletow na mecz Czechy-Polska??Ilosc??Termin??
Wiadomo juz cus nt biletow na mecz Czechy-Polska??Ilosc??Termin??
Wiadomo tylko że na Słowenie biletów nie będzie.. niestety całkiem prawdopodobne że tak samo będzie z Czechami - obym się mylił.
wykupili już wszystkie bilety na Polska irlandia ?? czy mają je sprzedawać turami ??
Na kupbilet wszystkie poszły teraz zacznie się sprzedaż na zamówienia grupowe a to co zostanie będzie dostępne w kasach.
-
Mario_Stomil
Kupie bilet na Irlandie na sektor 23 (70zł)
Kupię bilet na mecz z Irlandią. Szczególnie zależy mi na miejscu w okolicach sektora 40. Propozycje proszę wysyłać na PW. Na wszystkie wiadomości postaram się odpisać do niedzieli.
El. MŚ: fatalna wiadomość dla polskich kibiców
Futbol News, PL /08:36
Kibice reprezentacji Polski (PAP/Piotr Polak)
PAP
Polscy kibice nie dostaną biletów na mecz reprezentacji Polski ze Słowenią w Mariborze. PZPN boi się powtórzenia sytuacji z Belfastu, gdy po meczu eliminacji mistrzostw świata agresywni chuligani zdemolowali część miasta - czytamy w magazynie "Futbol News".
PZPN od federacji piłkarskiej Słowenii mógł dostać 400 biletów, ale z nich zrezygnował. Oficjalnie związek mógłby wystąpić nawet o 1200 wejściówek, ale tego nie zrobi.
- Strona polska poinformowała nas, że nie zamierza dystrybuować biletów na ten mecz, z obawy o wybryki chuliganów, które miały miejsce w poprzednich wyjazdowych spotkaniach. Przesłaliśmy do Warszawy jedynie 100 biletów dla VIP-ów i sponsorów - powiedział Matjaz Krajnik ze słoweńskiego związku piłkarskiego.
Futbol News, PL /08:36
Kibice reprezentacji Polski (PAP/Piotr Polak)
PAP
Polscy kibice nie dostaną biletów na mecz reprezentacji Polski ze Słowenią w Mariborze. PZPN boi się powtórzenia sytuacji z Belfastu, gdy po meczu eliminacji mistrzostw świata agresywni chuligani zdemolowali część miasta - czytamy w magazynie "Futbol News".
PZPN od federacji piłkarskiej Słowenii mógł dostać 400 biletów, ale z nich zrezygnował. Oficjalnie związek mógłby wystąpić nawet o 1200 wejściówek, ale tego nie zrobi.
- Strona polska poinformowała nas, że nie zamierza dystrybuować biletów na ten mecz, z obawy o wybryki chuliganów, które miały miejsce w poprzednich wyjazdowych spotkaniach. Przesłaliśmy do Warszawy jedynie 100 biletów dla VIP-ów i sponsorów - powiedział Matjaz Krajnik ze słoweńskiego związku piłkarskiego.
Kiedy na kupbilet.pl mozna spodziewac sie biletow na Slowacje 14 pazdziernika w Chorzowie? Na ile przed meczem? Nie chcialbym przespac znowu...
Kupie 2 lub 3 bilety na mecz z Irlandią w Chorzowie !!!
Pisać na prywatna wiad.
Pzdr.
Pisać na prywatna wiad.
Pzdr.
Koło 10 września pewnie.AM pisze:Kiedy na kupbilet.pl mozna spodziewac sie biletow na Slowacje 14 pazdziernika w Chorzowie? Na ile przed meczem? Nie chcialbym przespac znowu...
tez mnie to ciekawi bo tez udało mi sie tylko na sektor 2 wyłapać biletyFen pisze:ktoś pamięta czy między sektorami 2 i 39 da się bez problemu przemieszczać ? udalo mi się 2 wyhaczyć
odzywał się może ktoś do pzpn lub Federacji Czeskiej w sprawie biletów na Czedhy-Polska
...będą dostępne?
PodbijamHC pisze:odzywał się może ktoś do pzpn lub Federacji Czeskiej w sprawie biletów na Czechy-Polska :?: ...będą dostępne?
-
goldikrakow
kupie 2 lub 4 bilety na mecz z Irlandia w Chorzowie za 40 lub 70 zł
a wiadomo na jakim stadionie w Pradze gramy? tym nowym?
na edenie !
bardzo dobry artykuł :
http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... tu,1365942
http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... tu,1365942
-
Fanatic Lifesty(L)e
Jedyny plus przegranych eliminacji to taki,że i tak nie zobaczylibyśmy tamże za wiele ogarniętego składu na trybunach.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
14 października
Chorzów, Polska - Słowacja
wiadomo cus nt biletow??
Chorzów, Polska - Słowacja
wiadomo cus nt biletow??
Nigdzie ostatnio żadnych informacji nie widziałem... Nie mówiąc już o meczu z Czechami. 
http://www.sport.pl/sport/1,65025,70545 ... owaly.html- Musieliśmy wziąć pod uwagę nie tylko aspekt sportowy, ale także opinię np. policji. PZPN wystąpił z wnioskiem o pozwolenie na imprezę masową łącznie na oba mecze. Stąd też cena. - powiedział wiceprezes PZPN Rudolf Bugdoł.
Zarząd PZPN, mimo fatalnych występów reprezentacji, nie obniży cen biletów na kończące eliminacje do mundialu spotkanie ze Słowacją 14 października w Chorzowie. Najtańsze miejsca będą kosztowały 40 zł, a najdroższe nawet 220 zł.
Rzecznik śląskiej policji podinspektor Andrzej Gąska zaprzeczył, że policja nie chciała obniżenia cen biletów.
- Nikt nas o tę sprawę nie pytał, sami także nie występowaliśmy z żadnym wnioskiem. Zresztą nigdy się na temat cen biletów nie wypowiadamy, pozostawiając to w gestii organizatora imprezy.
Bilety na chorzowski mecz z Irlandią Płn. przed dwoma tygodniami kosztowały 40, 70, 100, 130, 160 i 220 zł. Ale po słabym występie i beznadziejnej grze kilka dni później w Mariborze ze Słowenią może powstać problem z zapełnieniem trybun ponad 40-tysięcznego Stadionu Śląskiego.
Co więcej na forach internetowych kibice wzywają do bojkotu meczu. - Musiałbym się podzielić na kilka części, by mieć czas na śledzenie forów internetowych, czy blogów. Ja żyję w świecie realnym, a nie wirtualnym - stwierdził Bugdoł.
już widzę frekwencję przy tych cenach
"Co więcej na forach internetowych kibice wzywają do bojkotu meczu. "
A ja jestem ciekaw co to za fora internetowe
A ja jestem ciekaw co to za fora internetowe
Czy ktokolwiek z was wie, gdzie i kiedy będą rozgrywane towarzyskie mecze reprezentacji w tym roku?
czy wy tego nadal nie rozumiecie ze nie chodzi tu o wpływy z biletow ani o zadne pieniadze,chodzi tu o to aby media rozglosnily ta sprawe bo kazdy w Polsce,a pewnie i wielu w Europie bedzie sie zastanawiac co bylo powodem tego ze jedni z najlepszych kibiców na kontynencie nie stawili sie na stadionie ktotry wczesniej pękałw szwach na meczach reprezentacji.
### B I L E T Y ### Mam do sprzedania 2 bilety na mecz otwarcia Mistrzostw Swiata w RPA 1. kat. 3500pln tel. 601084601
Uważajcie na takie ogłoszenia !!
W Bydgoszczy z Rumunią i w Kielcach z Chile ewentualnie Białoruś źródło Przegląd Sportowy.Martin79 pisze:Czy ktokolwiek z was wie, gdzie i kiedy będą rozgrywane towarzyskie mecze reprezentacji w tym roku?
Rozumiem że te dwa mecze towarzyskie odbędą się 14.11 i 18.11??(Przynajmniej taki jest termin FIFA dla reprezentacji).Ktoś może potwierdzieć??del orno pisze:W Bydgoszczy z Rumunią i w Kielcach z Chile ewentualnie Białoruś źródło Przegląd Sportowy.Martin79 pisze:Czy ktokolwiek z was wie, gdzie i kiedy będą rozgrywane towarzyskie mecze reprezentacji w tym roku?
-
demostenes
Szanse na awans do baraży nadal są, i wcale nie najmniejsze. Dlatego dziwne, że od razu nie zmieniono Leo na tego który będzie oficjlanym selekcjonerem. Uważam taki ruch za odpuszczenie walki o awans.
-
RKS RAKOW
To ciekawe...a jak je pozniej bedziesz chcial przekazac osobie ktora kupi je od ciebie...??? Jak narazie mogles zdobyc bilet jedynie poprzez losowanie w Fifie a oni jasno informuja ze odbior biletow ktore mozna wylosowac bezposrednio od nich (nie przez federacje) jest na miejscu po okazaniu dowodu lub paszportu oraz karty kredytowej na nazwisko wlasciciela biletow....pawpos pisze:### B I L E T Y ### Mam do sprzedania 2 bilety na mecz otwarcia Mistrzostw Swiata w RPA 1. kat. 3500pln tel. 601084601
Bilety faktycznie wylosowalem w pierwszym losowaniu FIFA. Dla potwierdzenia link z printscreanem z mojego konta ze strony FIFA http://photos04.allegroimg.pl/photos/or ... 26666989_1RKS RAKOW pisze:To ciekawe...a jak je pozniej bedziesz chcial przekazac osobie ktora kupi je od ciebie...??? Jak narazie mogles zdobyc bilet jedynie poprzez losowanie w Fifie a oni jasno informuja ze odbior biletow ktore mozna wylosowac bezposrednio od nich (nie przez federacje) jest na miejscu po okazaniu dowodu lub paszportu oraz karty kredytowej na nazwisko wlasciciela biletow....pawpos pisze:### B I L E T Y ### Mam do sprzedania 2 bilety na mecz otwarcia Mistrzostw Swiata w RPA 1. kat. 3500pln tel. 601084601
Jestem w kontakcie z FIFA. Niebawem bedzie mozliwosc transferow biletow (prawdopodobnie po losowaniu grup w grudniu). Tak samo zreszta, jak bylo to mozliwe przed poprzednim mundialem w Niemczech. Tym razem bilety beda rzeczywiscie do odbioru na miejscu, ale do tego czasu bedzie mozna legalnie zmienic ich wlasciciela. Wtedy to on, a nie ja bedzie musial sie wylegitymowac.
Na ebay juz od pewnego czasu sa sprzedawane bilety do RPA. Jest nawet spore zainteresowanie
Przezornosci nigdy nie za wiele. Ale wystarczy troszke zglebic temat i juz nie bedzie to wygladac tak strasznie
-
demostenes
Gdybyśmy wygrali w Pradze a Słowacja łupnęłaby Słowenii, to mamy tyle samo punktów co Słowenia. Wygrywając ze Słowacją w ostatnim meczu jesteśmy w barażach bo mecze z San Marino nie będą się liczyły. Dobrze rozumuję?
Dla nas eliminacje sie w koncu skonczyły
Ile mozna było ogladac tych spotkan o wszystko.
Trenerowi mam nadzieje ze został juz tylko jeden mecz w roli selekcjonera kadry(swoja droga z pustego to i Salomon nie naleje)
Ile mozna było ogladac tych spotkan o wszystko.
Trenerowi mam nadzieje ze został juz tylko jeden mecz w roli selekcjonera kadry(swoja droga z pustego to i Salomon nie naleje)
-
RysiekZKlanu
Jakies filmiki z meczu albo zdjecia mogl by ktos wrzuci..z wydarzen na stadionie jak i na miescie.Widzialem gdzies filmik ale zgubilem linka
jakie Polska gra jeszcze mecze w tym roku?
W tym roku to juz chyba tylko w srode